Pride čas, ko je vse, kar potrebuješ oaza miru v kateri lahko stopiš v stik s svojo Žensko Dušo.

 

Moje povabilo Tebi je, da stopiš na svoje mesto na mreži Luči, kjer je v ospredju negovanje tvojega mehkega srca...

Kajti takrat, ko si na portalu prehoda v svojem življenju ali ko čutiš izzive, ko pot srca postane kot kolovoz ali te ovire na poti ustavijo, potrebuješ sveti prostor, ki te drži. Dejstvo je, da na poti Srca vsaka kdaj potrebuje varnostno mrežo.

Potrebuješ priprošnje, molitve, srčne misli in blagoslove.
Potrebuješ sestre, ki te imajo v mislih.

Varuhinja Ljubezni je ženska, ki se zaveda, da je tukaj z namenom, ki presega zgolj njeno osebno zadovoljstvo in izpolnjenost. Ve, da je tukaj, da prispeva. Da soustvarja celovitost in celostnost.

Da je Svetloba, ki jo želi videti v Svetu tam zunaj!

 

Draga Varuhinja!

Globoko verjamem, da je ženska tista, ki nosi življenje in poraja življenje, ideje, projekte. Ženska je božanska kreatorka. Je božanska Mati. V mojih očeh je vsaka ženska Kreatrix.

In z vsem srcem verjamem, da Ženska s svojim Sijem spreminja svet okoli Sebe.

Moje ime je Taja Albolena in srčne kroge sem oblikovala z željo, da Ti pokažem, kako dragocene smo ženske in kako pomembno vlogo imamo na tem planetu.

Verjamem, da biti živa pomeni voditi, navdihovati, biti svetilnik za druge. Srčni krog te spomni na to, da je vse že v tebi, vendar moraš to zavestno izbrati in v polnosti zaživeti tukaj in zdaj.

Verjamem, da je vsaka ženska svetilka, tukaj na tem modro-zelenem planetu z namenom, da naredi pozitivno razliko v življenju ljudi, s katerimi prihaja v stik.

Tukaj si z razlogom. Darilo je že v tebi. In na tebi je, da ga ugledaš.

Vendar se vse prepogosto skriješ. Pomanjšaš. Greš v ugajanje. Prilagajanje.

Pozabiš na darilo, ki ga nosiš v sebi. Ne ceniš tega, kdo si.

In izgubiš stik s svojim centrom. S svojo Žensko Dušo.

Vem, kako je to videti. Bila sem tam. In zavezala, da ti pokažem, kako lahko postaneš svetilnik za druge!

 

Zato te vabim, da stopiš na mrežo Luči...

V sveti prostor, kjer se bomo povezale... duša z dušo, srce s srcem in maternica z maternico.
V podpori, povezanosti in poravnavi z izvornimi kvalitetami ženstvenosti.

V ospredju bo radikalna skrb zase.

Ker živimo v posebnem času.
V času velikih sprememb.
V času velikih izbir.

Žensko čas kot je ta, v katerem smo, izoblikuje.


Rojena si bila za ta čas, tukaj in zdaj.
Danes je svet v negotovosti...

In vem, da v sebi slišiš klic, da vstaneš.

Čutim, da je zdaj čas, da vsaka stopi na svoje mesto na mreži luči.
Da najdeš svoje pleme.
Ker življenje nikoli več ne bo, kot je bilo.

 

Nataša je z menoj podelila:

"Hvala za včerajšnji Krog. Hvala za tvoje držanje prostora. Počutila sem se varno in sprejeto; ter se napolnila s kvaliteto varnosti."

Ženska je tista, ki lahko naredi pozitivno razliko. V Sebi in skozi Sebe.

Globoko verjamem v to, da ima vsaka ženska v sebi vrelec moči.
Sveto, kreativno, ženstveno, subtilno moč, ki želi teči skozi tvoj sistem in napajati tvojo električno napeljavo v telesu.
To je življenjska sila. Izvorna energija živosti, radosti in ljubezni.

Res je v teh dneh prisotno veliko strahu in negotovosti.
Ne vemo kam plujemo.
Nihče ne ve, kaj se bo rodilo iz vsega tega.

Vendar je ena stvar gotova.
Imaš življenje.
Lahko ga živiš na polno ali pa životariš.
To je razlika med tem, da izkušaš ljubezen ali strah.

Dano ti je telo.
In dan ti je dih.
Dana ti je izbira.
Lahko pustiš svetu, da te usmerja in diktira kako se boš premikala ali pa zapičiš svojo zastavico v tla in vodiš z zgledom.

Pomembno je, da se skupaj premaknemo onkraj strahu in vodimo iz ljubezni, z ljubeznijo, za ljubezen.

Zdaj je čas, da deliš s svetom to, kar je tvoje darilo, da ustvariš zdravilno vzdušje s svojim zgledom, s svetim prostorom, ki ga ustvariš in držiš iz svoje notranjosti.
Tvoja srčnost, tvoja intuicija, tvoja empatija, tvoja modrost so v teh časih lahko zvezda severnica drugim, ki jim kaže pot nazaj k sebi.
Izbiro imaš

In vedi, ti si rojena za čas kot je zdaj.

Da vodiš s srcem in si zgled za dekleta, ki prihajajo za tabo.

 

Varuhinja Ljubezni razkriva svetlobo, ki jo čutiš kot ljubezen in izkušaš kot življenje.

Da bi jo resnično lahko zaživela, utelesila, moraš stopiti v svoj notranji center.

Varuhinja Ljubezni je tista, ki ustvarja sveti prostor in ki ima globoko notranje vedenje o pomenu prostora tako v zunanjem pomenu, ko govorimo o Domu, kot tudi o notranjem prostoru – ženski maternici.

Varuhinja Ljubezni je kot babica, ki asistira in daje podporo ljudem v prehodu, v krizi, v času zdravljenja ali kreacije. Globoko prisotna je. Posluša z vso svojo bitjo in posveti s svetllko v temne delčke sočloveka, da jih osvetli, jih naredi vidne.

 

 

Vabljena na mrežo Luči...

Na poseben dan 16.5.2022 ob polni luni v Škorpijonu ob 20. uri.

Spletno druženje v živo v Zoom Salonu, kjer v 90 minutah podelimo druga z drugo to kar je živo, kar se premika in s tem negujemo mrežo luči, ki nas drži.

 

 

Plačilo: Kako deluje Plačilo s Srcem...

Zelo enostavno.
Plačaj s Srcem pomeni, da preveriš v svojem srcu kateri znesek je tisti, ki ga čutiš kot pravega Zate v tem trenutku.

Vedno znova sem bila priča ženski, ki je imela težave z izbiro zneska, kadar je bila cena v celoti prepuščena njeni presoji, ker je mislila, da mora plačati več, kot je čutila v svojem srcu.
Za to druženje sem šla v svoje srce in vprašala kakšen je znesek, ki ga želim prejeti.

Ker verjamem, da vedno daš toliko, kot ti je bilo dano.

Želim ustvariti partnerstvo, kjer ti čutiš dragocenost tega, kar si prejela in kjer to kar daješ pomaga meni, da vzdržujem sebe, svojo družino in posel, da lahko dajem Tebi.


Kaj mi omogoča trajnostni razvoj in razcvet…

Želim biti popolnoma iskrena in transparentna s teboj (radikalna iskrenost in to :)) brez pretvarjanja, da nimam potreb, ker jih imam. Tako kot jih imaš tudi ti.

Ko sem šla v svoje srce, sem dobila, da je minimalna cena 22€. Ker gre za plačilo s srcem, je pomembno, da v svojem srcu začutiš, da je cena uglašena s tvojim srcem, s potrebami mojega podjetja pa tudi s tvojimi potrebami. V mojem srcu se z manj kot 22€ nisem počutila podprto, ker to pomeni, da delujem z izgubo glede na čas, energijo in ostale vire, ki jih vložim v izpeljavo druženja. In to ni trajnostno vzdržljivo.

Bolj trajnostna cena je, če vsaka prispeva 33€, kar mi omogoči, da lahko delujem in vzdržujem svoj posel.

Cena, ki podpira moj razcvet je 44€.

V kolikor si res želiš biti zraven in v tem trenutku ne moreš plačati 22€, te vabim, da se mi oglasiš in bova skupaj našli znesek, ki je sprejemljiv za obe. Ker ne želim, da se odpoveš osnovnim potrebam in prikrajšaš sebe. Če je to tvoja situacija, si dobrodošla!

Moja srčna želja je, da vsaka prispeva vsaj 22€, moje povabilo je, da prispevaš 33€, dobrodošla pa so vsa plačila z višjimi zneski, ki mi omogočajo razcvet.

Ker s tem, ko ti daš meni, jaz lahko dam Tebi.

 

Darilo tukaj je, da ceno določiš s tem, da greš v svoje srce in začutiš, kateri znesek je pravi zate. Ob tistemu pravemu boš začutila radost in dvig energije v celotnem telesu. Zaupam, da boš sledila svojemu srcu in temu, kar čutiš, da je tisto pravo zate.

 

Kako deluje plačilo s Srcem?

Najprej se odloči, če želiš biti z mano. Dovoli si, da začutiš možnosti, ki jih to druženje odpira zate in kaj vse je še mogoče zate. Se dobro sliši? Potem pridi bližje.

Kot drugo, če si izbrala JA, se odloči koliko boš prispevala. Razmisli o svojim zmožnostih in začuti v svojem srcu katera številka je tista, ki jo čutiš kot pravo. Zaupam v to, kar ti čutiš Zase in se veselim druženja s teboj!

 

 

 

Kdo sem, da govorim o tem?

Moje ime je Taja Albolena in na pot spoznavanja sebe sem stopila že daljnega leta 1991. Vendar je bilo za moje delo z ženskami prelomno leto 2009, ko sem v svojem življenje izkusila to, čemur pravim čustveno prebujenje. Spoznala sem, da sem nezadovoljna s svojim življenjem, preplavljena z obveznostmi in v sebi prazna. Leta sem vozila s prazno posodo, v upanju, da me bo rešil moj moški in da bodo ljudje okoli mene zadovoljni z menoj.

Živela sem v paradigmi pomanjkanja, kjer nikoli nisem bila dovolj... dovolj dobra, dovolj lepa, dovolj pametna, dovolj pridna,... Vedno znova sem iskala potrditev, da sem ok, zunaj sebe, bila sem v ugajanju, prilagajanju in vsakomur sem želela ustreči. Potem je prišel dan, ko sem se dobesedno prebudila in dojela, da to ni tisto, kar si srčno želim. Vedela sem, da tako ne morem več naprej, nisem pa vedela, kako naprej.

Čustveno prebujenje se pri ženski običajno zgodi okoli 35 leta in pri meni je bilo točno kot po urniku. To, v kar sem se prebudila, je bilo nezadovoljstvo z mojim življenjem, ki je bil za mnoge zgled popolnega življenja, kar je samo kazalo na dejstvo, da sem prerasla življenje, ki sem ga živela. Hotela sem več od življenja. In tako sem v naslednjih nekaj mesecih doživela razpad na številnih področjih, vendar je najgloblje zarezalo spoznanje, da moj partnerski odnos ni to, kar sem mislila, da je. Bila sem prizadeta, jezna in želela sem vedeti, kaj imajo tiste ženske, ki so srečne, zadovoljne in izpolnjene. Bila sem prepričana, da gre za nek mističen X faktor in to me je vodilo na pot raziskovanja razlik med moško in žensko naravo.

Skozi svoje prebujenje sem spoznala, kako pomembna je čustvena stabilnost, da si v stiku s seboj, povezana navznoter, v občutenju tega kar je, sprejemanju sebe in predvsem, da prevzemaš 100% odgovornost za svoje življenje. Resnica je, da se vse v tvojem življenju dogaja zate in ne tebi.

Moje srčno hrepenenje je ustvariti prostor v katerem sva lahko ranljivi, odprti, brez mask in v sočutenju žensk v srčnem krogu.

Vem, da nisem sama v tem hrepenenju in zato sem ustvarila skupnost žensk, kjer ZaTe želim, da začutiš intimnost, globoko povezanost, sestrstvo v katerem si ugledana in uslišana ter se lahko izraziš skozi srčno komunikacijo.

Enkrat na mesec se zberemo in podelimo druga z drugo to kar je živo, kar se premika in s tem negujemo mrežo luči, ki nas drži.

 

 

Stopi na svoje mesto na mreži Luči.

Začuti svojo magnetično moč.

Izkusi svojo sijočo ženstvenost.

Začuti svetost življenja.

Uživaj v svojem vsakodnevnem življenju!

Uporabi rituale za premik skozi portale sprememb...

Vabim te, da postaneš ena tistih prebujenih, izpolnjenih, zadovoljnih in srečnih žensk, ki soustvarjajo ta svet zavestno. Da s svojimi edinstvenimi, unikatnimi darovi in talenti obogatiš življenja mnogih. Da prepoznaš lastno veličino, unikatnost, briljantnost in da živiš to, za kar si se utelesila v tem življenju, da postaneš izjemna, najbolj veličastna Ti.

Vsaka ženska je toplo vabljena. Vendar je resnica, da ni vsaka poklicana.

Pomembno je, da slediš klicu tvoje Ženske Duše.

Zavezana sem eni stvari, da pomagam ženski, da prebudi in izrazi izvorno moč svoje Ženske Duše. Da postaneš ta Ženska, za katero si se rodila, da postaneš.

Želim, da stojimo druga z drugo in druga za drugo, da smo druga drugi vir ljubezni, podpore, povezanosti, obilja in partnerstva v doseganju svojih vizij.

Ženska mora najti stik s svojim srčnim hrepenenjem, kajti to je čisto zares tista motivacija, ki te vodi skozi utelešanje tega notranjega potenciala. Seveda imamo vse ženske to sposobnost utelešanja v sebi, vendar je od tvoje kapacitete, koliko zmoreš držati samo sebe, odvisno, koliko svetlobe boš utelesila.

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš, kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na sijoče ženstveni način?

Prijave so obvezne!

 

Takoj po prejetem plačilu dobiš v mailu vse podatke, kako lahko sodeluješ na spletnem druženju.

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Pridruži se mi v polni moči Ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, izjemni, najveličastnejši Sebi!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.