Se želiš povezati s seboj in brez občutkov krivde sebe postaviti na prvo mesto?

 

Tukaj sem ZaTE.

Vse življenje temelji na odnosih.
In odnosov si se učila kot otrok.
Vse svoje odnose kreiraš iz dinamike svojega notranjega otroka.

Prvi odnos, ki si ga imela je bil s tvojo mamo.
In vsak dan si opazovala odnos, ki ga je mama imela do sebe. In do tvojega očeta, če je bil fizično prisoten ali ne. Ker tudi, če ga ni bilo, je bil njen odnos do njega prisoten.

Odnos z otrokom v sebi je tisti, ki v negotovih časih, ki so polni strahu razkriva sprožilce zaradi katerih se odzivaš na stvari v svojem življenju na identičen način kot si se ko si bila otrok.

Situacije tam zunaj so sprožilci ranjenosti, ki je že vseskozi v tebi.
Ko ti nekaj pritisne na sprožilec v tebi, je tvoja izbira kako se odzoveš.
Lahko odreagiraš iz bolečine, iz ranjenosti ali pa kljub temu, da čutiš bolečino zavestno izbereš svoj odziv na situacijo.

Ker je reakcija, ki izhaja iz notranjega otroka tako globoko vtisnjena v človeka, pogosto sploh ne prepoznava navade, udomačenosti v kateri živi. Reakcija je vgravirana v nezavedno in zato sploh ne zaznaš, da gre za isti stari vzorec, ki se aktivira. Vedno znova vznika iz notranje ranjenosti.

Ta ranjeni notranji otrok je del s katerim se moraš pomiriti in ga objeti v sebi, da ga lahko vzameš izza volana svojega življenja, kjer poskuša voziti avto tvojega življenja. Kajti ni na njemu, da vozi. Pomembno je, da ga končno daš na zadnji sedež, ter ga pripneš, da se sprosti v svoji vlogi otroka, ki je igriv, radoveden, radoživ, radosten, namesto da poskuša reševati tvoj svet in vedno znova išče starša v zunanjem svetu, ki mu bo dal pozornost in ga bo ljubil.

In ko tako s svojim otrokom v ospredju, hodiš na zmenke in izbiraš partnerje, se vedno znova znajdeš v poziciji, kjer se vklapljajo tvoje otroške rane in se ponavljajo nezaključene zgodbe iz otroštva.

In ravno intenziven čas, ko se spreminja vse poznano, deluje kot katalizator, pospeševalec ali sprožilec sprememb, ter razkriva notranje ranjenosti tvojega notranjega otroka.
Izdanost. Nesprejetost. Tiraniziranje. Zapuščenost. Ločenost.

To je povabilo življenja tebi, da odrasteš in sprejmeš polno odgovornost zase in končno postaneš starš temu svojemu notranjemu otroku.

Da sama sebe neguješ in si daš to, kar pričakuješ od drugih, da naj bi ti dali zato, da boš ti srečna in zadovoljna v svojem življenju.

 

Zakaj bo preobrazba tvojega odnosa z otrokom za vedno spremenila tvoje življenje...

Glede na identifikacijo, ki si jo ustvarila v svojem najzgodnejšem obdobju življenja, se v teh časih odzivaš na dogajanje okoli sebe. Otrok razvije mehanizme preživetja, da bi dobil ljubezen, pozornost in da bi bilo za njegove potrebe poskrbljeno.

Kaznovanje same sebe, ker nisi dovolj dobra in bi morala biti popolna je zapuščina otroštva in vztraja v tvoji notranjosti. Sojenje same sebe je način skozi katerega so te zdresirali, ko si bila otrok. Naučila si se da sodiš napake, ko jih narediš. Sama sebi si najhujši sodnik. Kar te vodi v to, da sovražiš sebe, ker si taka kot si. In da se kaznuješ, dokler se ne spremeniš. Ker si bila naučena, da tako delajo "dobri" ljudje. In to te drži ujeto v tvoji stari identiteti, ki temelji na mnenju drugih, na idejah drugih o tem kako bi morala živeti in na sodbah drugih ljudi.

Zato ti želim predati
>>> Kako ljubiti sebe.
>>> Pohvaliti sebe.
>>> Biti hvaležna za to, da si živa.
>>> Zaupati vase.
>>> Se zanesti nase.
>>> Pustiti srcu, da te vodi.

Ker ZaTe želim, da veš, da to, da poskrbiš najprej zase, ni sebično.

Iz prve roke vem, da ko je udomačevanje zaključeno sploh ne dvomiš v to, da je edino upanje, da si dobra in pridna to, da sebe kaznuješ, ko si slaba. Verjameš, da bi brez kaznovanja slabo zmagalo nad dobrim. In to poganja vse sovraštvo na svetu. Ves rasizem. Vse vojne. V resnici pa je to nekaj, kar je laž. Kar ne drži.

In v zvezi s tem lahko nekaj narediš.

Veš kaj?
Da začneš zavestno varovati ljubezen.
Da prepoznaš potrebe svojega notranjega otroka in poskrbiš zanjo.

Da se povežeš s frekvenco Ljubezni v sebi, ki te vodi tja, kamor si želiš. Da bolj zaupaš vase in se zaneseš nase, da je v tebi zemljevid, ki mu slediš, da delaš uglašene akcije iz svoje notranjosti v svet.

 

Kajti v tem času zdaj smo preplavljeni s strahom, frustracijo in kaotičnostjo.

In v času kot je ta delovanje, potiskanje, siljenje in prepričevanje sebe, da bo nekega dne boljše, ne deluje.

In vem tudi, kako nemočno in brezvoljno se pogosto počutiš, ko poskusiš vse, kar veš in znaš, pa se stvari ne premaknejo, kot bi si želela.

In če vsega tega truda, delovanja in dajanja ne uravnovesiš z upočasnitvijo, počitkom, sprostitvijo in sprejemanjem, je rezultat družba žensk, ki so izčrpane, zamerljive in pomožačene.
Težko se je sprostiti in si dopustiti, da si izpolnjena, če ves dan vodiš igro in imaš nadzor in kontrolo nad vsem.

 

Manjkajoči košček je prevzemanje polne odgovornosti zase in za svoje življenje.

Na tebi je, da prepoznaš kaj v resnici potrebuješ in se osvobodiš v sebi, da bi prevzela polno odgovornost za svoje življenje in zaživela na polno namesto zgolj životarila.

Ker je zdaj čas za drznost, samosvojost in globoko povezanost s seboj, v sebi.
Ko postaviš svoj notranji temelj, lahko na njemu zgradiš svoje novo življenje.

 

Kaj boš s preobrazbo trenutnega odnosa z otrokom v sebi pridobila?

Občutek notranje varnosti, zaščitenosti in stabilnosti.
Prepoznala boš svoje potrebe in se naučila poskrbeti zase.
Povezanost s svojim notranjim otrokom, ki je vir radovednosti, radoživosti in kreativnosti.
Globoko povezanost, ki jo čutiš kot intimnost v odnosu s seboj in s svojimi najdražjimi.
Stik s svojo Žensko Dušo, s čutenjem in razumevanje svoje ženske narave.
Občutenje notranjega ravnovesja.
Iskrenost in jasnost v povezavi s svojim poslanstvom, s svojo poklicanostjo.
Višjo raven strpnosti, empatije in umirjenosti v tvojem vsakodnevnem življenju.
Razumevanje, kaj je ključnega pomena, da postaneš ta Ženska, ki ti je namenjeno Biti.
Čutenje. Da začutiš radost in izpolnjenost z vedenjem, da s svojim prispevkom delaš veliko razliko v življenju ljudi in na svetu.

Postani svetilnik za svoje najdražje in navdihuj s svojim zgledom.

Čas je, da spoznaš, da tvoja starost ni nekaj, kar definira to, kaj je prav zate ali ne – čas je da spoznaš svoje srčne želje in začneš živeti življenje pod svojimi pogoji, na svoj način, brez žrtvovanja delčkov sebe, kot celostna, celovita … Celota, ki Ti SI.

 

Ta spletni intenziv sem ustvarila Zate, da...

... ti pokažem, kako takrat, ko v sebi čutiš praznino in pomanjkanje, več akcije ne bo pomagalo. Ko si prazna, vse akcije izhajajo iz te praznine, kar vodi v to, da ustvariš še več praznine.

... s teboj podelim kako se lahko povežeš s seboj in ustvariš oksitocinski odziv, ki te pomiri in poveže s seboj.

... ti pomagam, da utelesiš in začutiš stik s svojo Žensko Dušo, da svoje Darilo podeliš z ljudmi in s svetom.

... ti pokažem, da je prevzemanje odgovornosti za svoje življenje ključnega pomena za Razcvet.

... da zaupaš Vase, se zaneseš Nase in zasiješ kot TI.

 

Pomembno je, da prepoznaš, da je vse že v tebi. Da narediš stvari vidne takrat, ko jih prepoznaš in sprejmeš. Skozi sprejemanje nevidne stvari postanejo vidne.

Umetnost zavestne prisotnosti in samozavedanje bomo krepile ves čas našega druženja.

 

Te zanima kako to narediš Zase...

Pripravila sem 7-urni intenziv s predavanji, kjer bom razložila podrobnosti in te vodila skozi proces. Odnos z otrokom je tisti, ki postavi temelj za stik s seboj, povezanost in podporo, ki jo nudiš najprej sebi. Pomaga Ti, da čutiš varnost in stabilnost v sebi ne glede na zunanje okoliščine.

Poleg tega dobiš dostop do vodenih praks, ki te bodo v tem intenzivnem času podprle.

Dobila boš dostop do predavanj in praks. Na voljo je skupina, kjer bom na voljo za vsa tvoja vprašanja. Odgovori, AHA momenti in podpora skupnosti.

 

 

Kako lahko sodeluješ v tem druženju?

Da bi se ženska lahko sprostila in se predala, mora čutiti varnost. Potrebuje občutek svetosti, sprejetosti in ljubljenosti. Kajti le ko se počuti varna, zaupa svojemu telesu in procesu rojevanja.

In sveti krog ženstvenosti je mesto, v katerem se bo odvijala notranja alkimija novega rojstva.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, ki te bo vodila v življenje, po katerem hrepeniš.

Nekaj izjemnega, dragocenega, edinstvenega, enkratnega je v ženski duši. Nekaj, kar čaka, da to raziščeš in to utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Ženska s tem, ko podpira druge ženske v resnici podpira samo sebe. Ženske smo medicina druga drugi skozi svoje Darilo, ki je v nas, da ga delimo z drugimi.

 

Tvoja investicija za preobrazbo je 97€.

 

Kaj je vključeno?

6-urno predavanje s praksami

5 vodenih praks

Druženje namenjeno vprašanjem in odgovorom

 

Dostop do druženja s praksami dobiš takoj po prejemu plačila.

V živo se slišimo v petek 22.1.2021 ob 19.uri.

 

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

Želiš plačati z bančnim nakazilom?
Znesek poravnaš z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 71427321893

Izpolni prijavnico v nadaljevanju, da te lahko dodam v skupino in da boš dobila dostop do vsebin.

 

Če bi raje plačala s kartico ali s paypal računom, klikni na povezavo v nadaljevanju >>>

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

 

Kako sem zavestno kreacijo dala v prakso...

Dolga leta sem stvari delala na moški način. Večina navodil v povezavi z manifestacijo, ki sem jim sledila so me vodila skozi tehnike, načine, ki so zahtevali od mene disciplino. In priznam, držala sem se jih nekaj tednov, včasih samo nekaj dni, vendar sem vedno znova ugotavljala, da so me puščali nestrpno, nezadovoljno, vedno znova prazno.

Ja, res je, veliko sem pričakovala in vedno znova nestrpno ugotavljala, da to ni tisto, kar bi si želela.

In ko je v moje življenje vstopila ženska umetnost Kreacije, sem prvič zares začutila sprostitev. Moje telo se ni zakrčilo v pričakovanju vsiljenosti nečesa, kar je nenaravno moji ženstvenosti, namesto tega sem začutila neskončno lahkotnost Bivanja, večje zadovoljstvo, izpolnjenost, pomirjenost s seboj, večjo jasnost glede tega, kaj potrebujem v življenju in kaj so moje avtentične, srčne želje. Aahhhh, sprostitev.

To čemur sem vedno znova priča so ženske, ki bezlajo skozi življenje, delajo vedno več in na silo skušajo doseči, kar so si zamislile. Posledica je izčrpanost, izpraznjenost, utrujenost, nezadovoljstvo in izguba povezanosti, globokega stika s seboj. Sodobna ženska je pozabila, da mora ustaviti na črpalki, da bi natočila gorivo, ki jo poganja. Žal ne moreš napolniti svojega rezervoarja, medtem ko dirkaš 100km/h po avtocesti.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

To kar je ženska umetnost Kreacije prinesla v moje življenje je neskončna lahkotnost Bivanja, večje zadovoljstvo, izpolnjenost, pomirjenost s seboj, večja jasnost glede tega kaj potrebujem v življenju in kaj so moje avtentične, srčne želje.

To kar je moj namen v tem trenutku je, da Te spomnim, kaj je mogoče Zate v tem trenutku.

 


Moč tvoje Ženske Duše je odgovor, ki ga iščeš.

In vprašanje je samo ali si boš dopustila, da svoje življenje nadgradiš na načine, ki si jih še ne moreš predstavljati.
Si boš dopustila, da se odpreš za blaginjo, zadovoljstvo in ravnovesje, ki si ga zaslužiš?

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v Tebi?

Žensko druženje v svetem krogu je priložnost, ki bo prižgala iskro magičnosti, mističnosti v tebi, v tvojih odnosih in v tvojem poslovnem svetu.

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo.

Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

 

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Prijave so obvezne!

 


Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, resnični, najveličastnejši verziji same sebe!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.