Potrebuješ prakse in orodja, da osvetliš tisto, česar v tem trenutku ne vidiš in te v življenju ovira?

 

Tukaj sem ZaTE.

Družba v kateri živimo ti vedno znova dopoveduje, da se moraš osredotočiti na dobre stvari, kot sta ljubezen in svetloba, o temi in sencah pa se ne govori veliko.

In vendar je temna stran osebnosti tista, ki ti največkrat prepreči, da bi zaživela kot ženska, za katero si se rodila, da si. Dejstvo je, da imamo vsi v sebi tiste temne dele, ki jih imenujemo tudi demoni.

Vsakodnevno se borimo proti njim ali pa bežimo od njih. Občasno jih bolj ali manj uspešno ignoriramo v upanju, da bodo izginili. Zaradi občutka krivde in sramu jih skušamo zatreti. Verjamemo, da jih je potrebno skriti, ker v svetu, ki smo ga ustvarili ne morejo in ne smejo obstajati.

Novodobno gibanje se osredotoča izključno na pozitivno stran. Zato ne preseneča, da se večinoma izogibamo temnejšemu delu svoje osebnosti.

In vendar v življenju vsake ženske pride čas, ko je povabljena, da se spogleda s svojo senco in objame ta zanikani in zatrti del svoje Biti.

Globoko verjamem v to, da je povezovanje vseh delčkov v Celoto ključnega pomena za harmonično in izpolnjujoče življenje.

 

Zakaj bo osvetljevanje sence za vedno spremenilo tvoje življenje...

»Pod družbeno masko, ki jo nosimo sleherni dan, je skrita naša senčna stran; naš impulzivni, ranjeni, žalostni ali izolirani del, ki ga skušamo prezreti. Senca je lahko vir čustvenega bogastva in vitalnosti, zato si jo moramo priznati, priznanje pa je pot do ozdravljenja in avtentičnega življenja,« je zapisal Steve Wolf.

»Ko se izogibamo svoji senci, senca teži k sabotaži naših življenj. Zatiranje sence povzroča odvisnosti, nizko samospoštovanje, duševne in kronične bolezni ter nevroze. Vsakdo ima senco, manj kot jo utelesi v zavest, bolj črna in bolj gosta postaja,« je ugotovil že Carl Jung.

 

ZaTE želim, da kreiraš svoje življenje povezana s svojo Žensko Dušo.

In iz izkušenj vem, da takrat, ko se obrneš le k »svetlobi«, ne dosežeš globin svoje ženske Biti.
Plehko in površinsko življenje pa ženske ne izpolni in zadovolji.

Nepovezana s svojimi globinami imaš v življenju občutek, kot da bistvo ostaja neopredeljeno in zgolj površno obvisi v udobju znanega.

V tvojih globinah so senčne plasti, ki se jih lahko dotakneš le, ko si se pripravljena spustiti v lastne globine in raziskati zaklad zakopanega 'drugega' jaza.

Te senčne plati svoje osebnosti vedno nosiš s seboj. Občasno se pokažejo kot preblisk, včasih pa jih v popolnem kaosu zagledaš v njihovi polni podobi. In v negotovem času, polnem izzivov, strahu, frustracije in kaosa, ti skriti deli, ki si se jim desetletja izogibala, splavajo na površje. In prepričevanje sebe, da bodo šli stran, ne deluje več.

Iz izkušenj vem kako nemočno in brezvoljno se počutiš, ko poskusiš vse, kar veš in znaš, pa se stvari ne premaknejo, kot bi si želela.

Pride čas, ko ugotoviš, da niti boj, niti beg, niti ignoranca ne delujejo, da se je potrebno ustaviti, se spogledati s svojimi notranjimi demoni. In jih objeti v sebi.

 

To, da objameš zatrte in skrite dele v Sebi je ključ.

Kajti dokler ti ne prepoznaš in si priznaš svoje sence v sebi, zate ostaja nevidna.

Priznati in prisvojiti si je potrebno zatrte dele v sebi. S tem, ko jih osvetliš v sebi se osvobodiš.
Eno od orodij, ki ti lahko pomaga, je srečanje in pogovor s temi senčnimi deli v sebi.

Da osvetliš svojo senco.

 

Kaj boš z osvetljevanjem sence pridobila?

Prenehala boš s skrivanjem delov Sebe, kar ti dnevno požre ogromno tvoje dragocene energije.
Povezovanje delčkov v Celoto bo okrepilo občutek suverenosti iz katerega čutiš in izkušaš izpolnjenost, polnost in blaginjo.
Globoko povezanost, ki jo čutiš kot intimnost v odnosu s seboj in s svojim najdražjim.
Stik s svojo Žensko Dušo, s čutenjem in razumevanje svoje ženske narave.
Občutenje notranjega ravnovesja.
Iskrenost in jasnost v povezavi s svojim poslanstvom, s svojo poklicanostjo.
Višjo raven strpnosti, empatije in umirjenosti v tvojem vsakodnevnem življenju.
Razumevanje, kaj je ključnega pomena, da postaneš ta Ženska, ki ti je namenjeno Biti.
Čutenje. Da začutiš radost in izpolnjenost z vedenjem, da s svojim prispevkom delaš veliko razliko v življenju ljudi in na svetu.

Postani svetilnik za svoje najdražje in navdihuj s svojim zgledom.

Čas je, da spoznaš, da nikoli nisi prestara, da bi se spogledala s tistim delom, ki te plaši in ovira. Osvetlevanje sence ti bo omogočilo, da začneš živeti življenje pod svojimi pogoji, na svoj način, brez žrtvovanja delčkov sebe, kot celostna, celovita … Celota, ki Ti SI.

 

To spletno druženje sem ustvarila Zate, da...

... ti pokažem, kako takrat, ko v sebi čutiš praznino in pomanjkanje, več akcije ne bo pomagalo. Ko si prazna, vse akcije izhajajo iz te praznine, kar vodi v to, da ustvariš še več praznine.

... s teboj podelim umetnost povezovanja v Celoto. Ker takrat, ko v sebi čutiš celovitost in celostnost, čutiš varnost in stabilnost v svojem vsakdanu.

... ti pomagam, da utelesiš in začutiš stik s svojo Žensko Dušo, da si dovoliš notranji Razcvet in da svoje Darilo podeliš z ljudmi in s svetom.

... ti pokažem, da je poznavanje tvojega notranjega zaklada ključnega pomena za notranji občutek dragocenosti. Pomembno je, da jo ugledaš, da bi jo lahko podelila z ljudmi in s svetom.

... da zaupaš Vase, se zaneseš Nase in zasiješ kot TI.

 

Pomembno je, da prepoznaš, da je vse že v tebi. Da narediš stvari vidne takrat, ko jih prepoznaš in sprejmeš. Skozi sprejemanje nevidne stvari postanejo vidne.

Umetnost zavestnega zavedanja bomo krepile ves čas našega druženja.

 

Te zanima kako to narediš Zase...

Pripravila sem 4-urno predavanje, kjer bom razložila podrobnosti in te vodila skozi proces. Skupaj bomo osvetlile senčne dele v tvoji notranjosti.

Poleg tega dobiš dostop do 4 vodenih praks, ki te bodo v tem intenzivnem času podprle.

Dobila boš dostop do predavanj in praks. Na voljo je skupina, kjer bom na voljo za vsa tvoja vprašanja. Odgovori, AHA momenti in podpora skupnosti.

10.7.2020 ob 20.uri bo spletno druženje v živo namenjeno vprašanjem in odgovorom.

 

Kako lahko sodeluješ v tem druženju?

Da bi se ženska lahko sprostila in se predala, mora čutiti varnost. Potrebuje občutek svetosti, sprejetosti in ljubljenosti. Kajti le ko se počuti varna, zaupa svojemu telesu in procesu rojevanja.

In sveti krog ženstvenosti je mesto, v katerem se bo odvijala notranja alkimija novega rojstva.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, ki te bo vodila v življenje, po katerem hrepeniš.

Nekaj izjemnega, dragocenega, edinstvenega, enkratnega je v ženski duši. Nekaj, kar čaka, da to raziščeš in to utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Ženska s tem, ko podpira druge ženske v resnici podpira samo sebe. Ženske smo medicina druga drugi skozi svoje Darilo, ki je v nas, da ga delimo z drugimi.

 

Ob prijavi boš prejela dostop do predavanj, prakse in druženja.

Plačilo: Kako deluje Plačilo s Srcem...

Zelo enostavno.
Plačaj s Srcem pomeni, da preveriš v svojem srcu kateri znesek je tisti, ki ga čutiš kot pravega Zate v tem trenutku.

Vedno znova sem bila priča ženski, ki je imela težave z izbiro zneska, kadar je bila cena v celoti prepuščena njeni presoji, ker je mislila, da mora plačati več, kot je čutila v svojem srcu.
Za to druženje sem šla v svoje srce in vprašala kakšen je znesek, ki ga želim prejeti.

Ker verjamem, da vedno daš toliko, kot ti je bilo dano.

Želim ustvariti partnerstvo, kjer ti čutiš dragocenost tega, kar si prejela in kjer to kar daješ pomaga meni, da vzdržujem sebe, svojo družino in posel, da lahko dajem Tebi.


Kaj mi omogoča trajnostni razvoj in razcvet…

Želim biti popolnoma iskrena in transparentna s teboj (radikalna iskrenost in to :)) brez pretvarjanja, da nimam potreb, ker jih imam. Tako kot jih imaš tudi ti.

Ko sem šla v svoje srce, sem dobila, da je minimalna cena 67€. Ker gre za plačilo s srcem, je pomembno, da v svojem srcu začutiš, da je cena uglašena s tvojim srcem, s potrebami mojega podjetja pa tudi s tvojimi potrebami. V mojem srcu se z manj kot 67€ nisem počutila podprto, ker to pomeni, da delujem z izgubo glede na čas, energijo in ostale vire, ki jih vložim v izpeljavo tega programa. In to ni trajnostno vzdržljivo.

Bolj trajnostna cena je, če vsaka prispeva 97€, kar mi omogoči, da lahko delujem in vzdržujem svoj posel.

Cena, ki podpira moj razcvet je 147€. To je cena, ki podpre mene, pa tudi tiste, ki ne zmorejo plačati 67€.

V kolikor si res želiš biti zraven in v tem trenutku ne moreš plačati 67€, te vabim, da se mi oglasiš in bova skupaj našli znesek, ki je sprejemljiv za obe. Ker ne želim, da se odpoveš osnovnim potrebam in prikrajšaš sebe. Če je to tvoja situacija, si dobrodošla!

Moja srčna želja je, da vsaka prispeva vsaj 67€, moje povabilo je, da prispevaš 97€, dobrodošla pa so vsa plačila z višjimi zneski, ki mi omogočajo razcvet.

Ker s tem, ko ti daš meni, jaz lahko dam Tebi.

 

Kakšna je cena pri drugih?

Ko sem pogledala podobne ponudbe, večina pade nekje med 50€ in 300€. Darilo tukaj je, da ceno določiš s tem, da greš v svoje srce in začutiš, kateri znesek je pravi zate. Ob tistemu pravemu boš začutila radost in dvig energije v celotnem telesu. Zaupam, da boš sledila svojemu srcu in temu, kar čutiš, da je tisto pravo zate.

 

Kako deluje plačilo s Srcem?

Najprej se odloči, če želiš biti z mano. Dovoli si, da začutiš možnosti, ki jih to druženje odpira zate in kaj vse je še mogoče zate. Se dobro sliši? Potem pridi bližje.

Kot drugo, če si izbrala JA, se odloči koliko boš prispevala. Razmisli o svojim zmožnostih in začuti v svojem srcu katera številka je tista, ki jo čutiš kot pravo. Zaupam v to, kar ti čutiš Zase in se veselim druženja s teboj!

 

Če čutiš resonanco z menoj in čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek
z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 7321893

 

 

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Po letih terapij, različnih tehnik in desetletju in pol "dela na sebi" je leta 2009 moje življenje, kot sem ga poznala razpadlo v prafaktorje. Na mojo veliko "srečo" in vedno je tako, da naša duša poskrbi za to, da smo opremljeni s pravimi informacijami, ko se v našem življenju dogaja razpad sistema, ki ga poznamo, sem verjetno 10 dni pred to serijo "bomb" resnice, ki so moje življenje porušile do temeljev, poslušala predavanje svoje mentorice Caroline Myss o arhetipih in o mističnem srcu. O tem, kako nas duša vedno takrat, ko najmanj pričakujemo in ko smo mnenja, da nam stvari v življenju kar dobro gredo, preizkusi, ali bomo držali sami sebe ali bomo ponovno pobegnili sami pred seboj.

Moje prebujenje je bilo vse prej kot prijetno, bilo je mučno, boleče in hodila sem po robu svoje zdrave pameti. Vendar sem s pomočjo svojih notranjih zaveznikov (otroka, žrtve, prostitutke in saboterja) spoznala in vzela pomembno življenjsko lekcijo; vse je del tebe. Čisto nič ni zunaj tebe, kajti ti si Eno. Vse je eno in eno je v vsem. Ne glede na to, kako neudobno je še vedno na trenutke, sem dojela, da je edina pot v Celoto sebe skozi sprejemanje vseh delov sebe, še posebej tistih, ki jih najbolj ne maraš.

Soočiti sem se morala s svojimi strahovi, ki sem jih skrbno skrila v svojo senco. Spoznala sem, kako je arhetip otroka naše izhodišče – uvaja naše zaznave življenja, varnosti, negovanja, lojalnosti, zanesljivosti in družine. Ima mnogo aspektov, ki vključujejo; ranjenega otroka, zapuščenega otroka ali siroto, odvisnega otroka, nedolžnega otroka, naravnega otroka in božanskega otroka. In morala sem se spoznati z vsemi deli sebe.

Kljub temu, da je bilo na trenutke strašljivo, sem spoznala, da je v tem, da si povem resnico in notranjo temo osvetlim s svetlobo zavesti, skrita osvoboditev. Jedro težav z notranjim otrokom predstavlja odvisnost nasproti odgovornosti; kdaj sprejeti 100% odgovornost za svoje življenje, kdaj imeti zdravo soodvisnost, kdaj se postaviti zase v skupini in kdaj objeti življenje v družbi.

Dejstvo je, da so avtomatski odzivi tvojega notranjega otroka tisti, ki ti preprečujejo ustvariti enakovreden partnerski odnos brez pričakovanj, da bo tvoj partner postal tvoj nadomestni starš ali pa pričakovanj, da se bo obnašal popolnoma drugače, kot so se do tebe obnašali starši.
V obeh primerih gre za delovanje iz arhetipa notranjega otroka.
Da bi lahko vstopila v zdrave in enakovredne partnerske odnose moraš najprej postati starš svojemu notranjemu otroku.

Kar pomeni, da moraš sprejeti in ljubiti najprej sebe.

 

 


Ključno vprašanje je ali si boš dopustila, da se odpreš za več živosti, da začutiš svojo edinstvenost in zaživiš zaklade, ki so že v tebi?

Si boš dopustila, da svoje življenje nadgradiš na načine, ki si jih še ne moreš predstavljati.
Si boš dopustila, da se odpreš za blaginjo, zadovoljstvo in ravnovesje, ki si ga zaslužiš?

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v Tebi?

Žensko druženje v svetem krogu je priložnost, ki bo prižgala iskro magičnosti, mističnosti v tebi, v tvojih odnosih in v tvojem poslovnem svetu.

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo.

Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

 

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Prijave so obvezne!

 


Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, resnični, najveličastnejši verziji same sebe!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.