Pride čas, ko je vse, kar potrebuješ oaza miru v kateri lahko stopiš v stik s svojo Žensko Dušo.

 

Moje povabilo ZaTe je, da stopiš na svoje mesto v mreži luči, kjer je v ospredju negovanje tvojega mehkega srca...

Kajti takrat, ko si na portalu prehoda v svojem življenju ali ko čutiš izzive, ko pot srca postane kot kolovoz ali te ovire na poti ustavijo, potrebuješ sveti prostor, ki te drži.
Dejstvo je, da na poti Srca vsaka kdaj potrebuje varnostno mrežo.

Potrebuješ priprošnje, molitve, srčne misli in blagoslove.
Potrebuješ sestre, ki te imajo v mislih.

Varuhinja Ljubezni je ženska, ki se zaveda, da je tukaj z namenom, ki presega zgolj njeno osebno zadovoljstvo in izpolnjenost. Ve, da je tukaj, da prispeva. Da soustvarja celovitost in celostnost.

Da je Svetloba, ki jo želi videti v Svetu tam zunaj!

 

Draga Svečenica!

Vem, da v tvojem srcu odzvanja odmev nekega daljnega spomina, ko si bila svečenica v templju.
In vem tudi, da je ta svečenica še kako živa v tvojem srcu, če si na tem mestu in bereš te besede.

Takrat, ko je Svet v krizi se v srcih žensk ponovno oglasi ta del, ki te povabi, da se uglasiš na drugačno frekvenco. In morda imaš v tem trenutku občutek, kot da nič več ni kot je bilo. Da nič več ne deluje. In se v svojem življenju enostavno ne znajdeš.

Mnoge ženske mi povedo, da kar naenkrat nimajo v življenju nikogar več, ki bi jo razumel.
S komer bi se lahko pogovarjala o tem, kar se ji dogaja.
Počuti se izolirano, odtujeno in ... kaj naj rečem... vsaj malo čudno.

Morda si kot jaz, s hrepenenjem po druženju in deljenju v ženski družbi, kjer čutiš povezanost, podporo in uglašenost s svojo Žensko Dušo.

Zato te vabim v Svetišče, v sveti prostor, kjer se bomo povezale... duša z dušo, srce s srcem in maternica z maternico, v podpori, povezanosti in poravnavi z izvornimi kvalitetami ženstvenosti.

V sveti prostor prinesi svoje izzive in vprašanja in priča bomo tvojemu razcvetu in iniciacijam na poti srca.

 

Ali globoko v sebi čutiš klic tvoje Ženske Duše, da se odpreš Celoti Sebe?

Ženska Duša je kot vrtnica, ki se listič za lističem odpira moški zavesti. Če duši daš čas in ljubezen, se odpre.

Vendar v sodobnem svetu primanjkuje obojega. Ljudje nimajo časa. In nimajo ljubezni, ker jo pričakujejo od zunaj. Čakajo na nekoga, ki jim bo dal to, kar si želijo imeti.

In pride dan, ko je tveganje, da bi ostala trdno v popku, postalo bolj boleče, od tveganja, ki ga terja razcvet, z besedami Anais Nin.

In v tej bolečini najdeš načine, ki ti pomagajo v razcvet. Da stopiš v tok življenja in se predaš moči življenja. Da se odpreš globinam lastne Duše in postaneš zavestna Varuhinja Ljubezni.

In skozi to bolečino, skozi pritiske vsakdana oblikuješ svoj edinstveni dragulj, ki pa ga moraš prepoznati in ga sprejeti, nanizati ga moraš na svojo ogrlico življenja, da bi ga lahko podelila z ljudmi in s svetom.

In tukaj je ta čas, ki od tebe terja, da se spomniš svoje lepote, veličastnosti, edinstvenosti, enkratnosti, svoje plemenitosti in jo utelesiš, jo zaživiš.

Vendar vsega tega ne moreš uzreti sama.

Vse to je del tvoje identitete in zato je toliko težje izluščiti dragulje v svoji notranjosti. Potrebuješ nekoga, ki ti je priča, ko se iz majhnega, nevidnega jaza premikaš, v svojo veličastnost, enkratnost in edinstvenost.

Vendar lahko samo skozi odpiranje in zdravljenje srca objameš Celoto Sebe, Celoto Ženske.

V sveti prostor Svetišča prinašamo...

Odprto srce in tematiko, ki je trenutno relevantna, vse tisto, kar se dotika tvojega srca in duše

Iniciacije in izzive s katerimi se srečuješ na svoji poti srca, da te lahko podpremo

Vprašanja, ki terjajo spust v svoje globine in sveto prisotnost priče

Mehkobo in ranljivost srčne komunikacije, kjer si ugledana in uslišana točno tam kjer si

Voljnost, da vidiš in sprejmeš bolečino na poti kot povabilo v razcvet

 

Kaj lahko pričakuješ...

Vstopi v sveti prostor, kjer se držimo srčnega dogovora

Mentorstvo na aktualno temo, ki je prisotna v Salonu Srca v aktualnem mesecu

Sprejmi blagoslove in priprošnje

Drži sveti prostor za varnostno mrežo, ki drži druge sestre skozi srčnost, svetost in sijaj

 

Si voljna stopiti na svoje mesto na mreži luči?

Ženska, ki izbere, da hodi po poti srca odgovori na globok notranji klic posvečenosti.
Varuhinja Ljubezni se odziva na klic, da prispeva in ustvari pozitivno razliko v medsebojni povezanosti, v odnosih, kjer so skupnosti v svetih, srčnih krogih, kjer je ženska vpeta v vsakodnevno življenje matere in žene, poslovne ženske in kjer je njega vloga varovanja ljubezni nekaj, za kar mora zavestno narediti prostor.

Varuhinja Ljubezni razkriva svetlobo, ki jo čutiš kot ljubezen in izkušaš kot življenje.

Da bi jo resnično lahko zaživela, utelesila, moraš stopiti v svoj notranji center.

Ko ženska živi svoje življenje iz svojega notranjega centra, ji ni potrebno stvari potiskati, delovati na silo, nenehno ustvarjati persone moči, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo.

Ženska, ki je utelešena, ve, kako plesati z možatostjo, saj njena ženstvenost, ki sije iz njenega centra, podpira in neguje moške v njenem življenju. Ženska, ki je utelešena v svoji ženstvenosti, čuti vrednost življenja. Čuti vrednost svojega prispevka, svojega dela in na sijoče ženstveni način dela vse, kar dela.

Ko je ženska utelešena v ljubezni, je v stiku s svojim glasom, izraža se jasno in s samozaupanjem. Ve, kdo je in kaj si želi in zna krmariti z neudobjem, ki ga to povzroča v drugih ljudeh brez potrebe, da bi se pomanjšala, ugasnila ali zanikala samo sebe. Počuti se Doma v svojem telesu, prevzema odgovornost za svojo seksualnost in si dopusti, da čuti globok užitek v svojem obstoju.

Utelešena v ljubezni čutiš udobje v tem, da si vidna, tudi v svoji strasti in radosti!

Čutiš svojo moč ženstvenosti brez potrebe po tem, da bi z njo manipulirala ali da bi izdala samo sebe. Dopustiš si, da si v Toku in da pluješ s tokom, da se soočaš s svojimi strahovi, neprijetnimi čustvi jeze, besa, ljubosumja in jih uporabiš za svojo rast.

Uživaš v svojem delu in v družinskem življenju, čutiš ravnovesje med obveznostmi in počitkom, veš kaj potrebuješ in si to znaš tudi podariti. Brez občutkov krivde, brez navezanosti, obveznosti ali pričakovanj.

Varuhinja Ljubezni je tista, ki ustvarja sveti prostor in ki ima globoko notranje vedenje o pomenu prostora tako v zunanjem pomenu, ko govorimo o Domu, kot tudi o notranjem prostoru – ženski maternici.

Varuhinja Ljubezni je kot babica, ki asistira in daje podporo ljudem v prehodu, v krizi, v času zdravljenja ali kreacije. Globoko prisotna je. Posluša z vso svojo bitjo in posveti s svetllko v temne delčke sočloveka, da jih osvetli, jih naredi vidne.

Nekaj izjemnega, dragocenega, edinstvenega, enkratnega je v Ženski Duši.

Nekaj, kar čaka, da to raziščeš in to utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

 

 

Vabljena v Svetišče...

 

V februarju je v ospredju Ljubezen do Sebe. Začenjamo 1.2.2020.

Enkrat na mesec se zberemo in podelimo druga z drugo to kar je živo, kar se premika in s tem negujemo mrežo luči, ki nas drži.

 

Si želiš podpore, prisotnosti, povezanosti in prepoznavnosti?
Da sem ti lahko priča?
Ali tvoje srce hrepeni po podpori s strani dušnih sester in si voljna Sebe deliti z ženskami v krogu, z ljudmi in s svetom?

 

Prispevek za 6 mesečno soustvarjanje v spletnem templju je 397€.


Možno je tudi mesečno plačilo 77€ na mesec.

Kdo sem, da govorim o tem?

Moje ime je Taja Albolena in na pot spoznavanja sebe sem stopila že daljnega leta 1991. Vendar je bilo za moje delo z ženskami prelomno leto 2009, ko sem v svojem življenje izkusila to, čemur pravim čustveno prebujenje. Spoznala sem, da sem nezadovoljna s svojim življenjem, preplavljena z obveznostmi in v sebi prazna. Leta sem vozila s prazno posodo, v upanju, da me bo rešil moj moški in da bodo ljudje okoli mene zadovoljni z menoj.

Živela sem v paradigmi pomanjkanja, kjer nikoli nisem bila dovolj... dovolj dobra, dovolj lepa, dovolj pametna, dovolj pridna,... Vedno znova sem iskala potrditev, da sem ok, zunaj sebe, bila sem v ugajanju, prilagajanju in vsakomur sem želela ustreči. Potem je prišel dan, ko sem se dobesedno prebudila in dojela, da to ni tisto, kar si srčno želim. Vedela sem, da tako ne morem več naprej, nisem pa vedela, kako naprej.

Čustveno prebujenje se pri ženski običajno zgodi okoli 35 leta in pri meni je bilo točno kot po urniku. To, v kar sem se prebudila, je bilo nezadovoljstvo z mojim življenjem, ki je bil za mnoge zgled popolnega življenja, kar je samo kazalo na dejstvo, da sem prerasla življenje, ki sem ga živela. Hotela sem več od življenja. In tako sem v naslednjih nekaj mesecih doživela razpad na številnih področjih, vendar je najgloblje zarezalo spoznanje, da moj partnerski odnos ni to, kar sem mislila, da je. Bila sem prizadeta, jezna in želela sem vedeti, kaj imajo tiste ženske, ki so srečne, zadovoljne in izpolnjene. Bila sem prepričana, da gre za nek mističen X faktor in to me je vodilo na pot raziskovanja razlik med moško in žensko naravo.

Skozi svoje prebujenje sem spoznala, kako pomembna je čustvena stabilnost, da si v stiku s seboj, povezana navznoter, v občutenju tega kar je, sprejemanju sebe in predvsem, da prevzemaš 100% odgovornost za svoje življenje. Resnica je, da se vse v tvojem življenju dogaja zate in ne tebi.

Moja izvorna KODA je svetloba, ljubezen in življenje. Moje srčno hrepenenje je ustvariti prostor v katerem sva lahko ranljivi, odprti, brez mask in v sočutenju žensk v srčnem krogu.

Vem, da nisem sama v tem hrepenenju in zato sem ustvarila Salon Srca, kjer ZaTe želim, da začutiš intimnost, globoko povezanost, sestrstvo v katerem si ugledana in uslišana ter se lahko izraziš skozi srčno komunikacijo.

Enkrat na mesec se zberemo in v 90 minutah podelimo druga z drugo to kar je živo, kar se premika in s tem negujemo mrežo luči, ki nas drži.

 

 

Vstopi v Svetišče.

Začuti svojo magnetično moč.

Izkusi svojo sijočo ženstvenost.

Začuti svetost življenja.

Uživaj v svojem vsakodnevnem življenju!

Uporabi rituale za premik skozi portale sprememb...

Vabim te, da postaneš ena tistih prebujenih, izpolnjenih, zadovoljnih in srečnih žensk, ki soustvarjajo ta svet zavestno. Da s svojimi edinstvenimi, unikatnimi darovi in talenti obogatiš življenja mnogih. Da prepoznaš lastno veličino, unikatnost, briljantnost in da živiš to, za kar si se utelesila v tem življenju, da postaneš izjemna, najbolj veličastna Ti.

Vsaka ženska je toplo vabljena. Vendar je resnica, da ni vsaka poklicana.

Pomembno je, da slediš klicu tvoje Ženske Duše. Naše sestrstvo je mavrično, je čarobno, drzno, globoko in vse ženske so vabljene v našo družbo. Nobene ne zavrnemo.

Zavezana sem eni stvari, da pomagam ženski, da prebudi in izrazi izvorno moč svoje Ženske Duše.
Da postaneš ta Ženska, za katero si se rodila, da postaneš.

Želim, da stojimo druga z drugo in druga za drugo, da smo druga drugi vir ljubezni, podpore, povezanosti, blaginje in partnerstva v doseganju svojih vizij.

Ženska mora najti stik s svojim srčnim hrepenenjem, kajti to je čisto zares tista motivacija, ki te vodi skozi utelešanje tega notranjega potenciala. Seveda imamo vse ženske to sposobnost utelešanja v sebi, vendar je od tvoje kapacitete, koliko zmoreš držati samo sebe, odvisno, koliko svetlobe boš utelesila.

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš, kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na sijoče ženstveni način?

Prijave so obvezne!

Plačilo mesečnega prispevka 77€ ali 6 mesečni prispevek 397€ izvedeš z nakazilom

na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica

Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 157914

Takoj po prejetem plačilu dobiš v mailu vse podatke, kako lahko sodeluješ v spletnem svetišču.

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Pridruži se mi v polni moči Ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, izjemni, najveličastnejši Sebi!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.