Posuši svoje lase udobno in s stilom s turbanom za lase MermaidHair

Bombaž je naravni material, stkan v luksuzni tkanini, ki omogoča zračnost in izjemno udobje.
Debel bombaž daje turbanu občutek mehkobe in dobrobiti, ki jo izkusiš v spa-ju, ko se razvajaš in je zate popolnoma poskrbljeno.
In ta občutek želim, da izkusiš, ko uporabiš MermaidHair turban za lase.

Ker imam rada lepe tkanine, sem izbrala razkošen bombaž, ki ti nudi občutek mehkobe in razvajanja, ki bo tvoje jutranje ali večerne rituale popeljal na nov nivo užitka.Ko sem ženske, ki so ga preizkusile vprašala, kaj so dobrobiti so povedale tole:

"Ker je lahek kar pozabim, da ga imam na glavi. In všeč mi je, da ga z gumbom pričvrstim, da mi ne leze z glave, kar mi omogoči, da si, medtem, ko se lasje sušijo, naredim nego obraza ali se naličim. Daje mi občutek razvajanja, ki sem ga bila deležna v spa-ju." Maja M.

 

"Omogoči mi, da se lasje posušijo na naraven način. Turban vpija vlago in ustvari lasem prijazno okolje. Medtem, ko se lasje sušijo, se lahko oblečem. In še kaj postorim po stanovanju." Mojca M.

 

"Jaaa, nova obvezna oprema za na morje. Ko se ti mokri slani lasje lepijo vsepovsod...pol pa turban (modri :) reši situacijo. In ko ga snamem imam ful lepo skodrane lase." Urša S.

 

"Imam že vijoličnega pa bi še kar tega rožnatega iz kolekcije Džungla naročila. Res so super. Uporabim v sauni, da mi ne izsuši las, na morju obvezno, da bodo zaščiteni, hitreje suhi. Pa tudi sicer, ker ne uporabljam fena za lase." Darja Furek

 

"Krasen občutek, ko si lase ovijem z njim, zraven pa počnem stvari in ne pada dol kot običajno pada brisača. Pa tako lepe barve so in meeeehki." Melita Mojca Mušič

 

»Ne predstavljam si več dopusta brez tvojega turbana na svoji glavi 珞« Eva B.

 

"Zdaj grem lahko tudi s pravkar opranimi lasmi odpreti vrata, ko pride poštar, brez skrbi, da bom videti čudna. Res se obnese. Tako je lahek, da kar pozabim, da ga imam na glavi." Blažka

 

"Dokler ga nisem dobila sploh nisem vedela kaj mi manjka. Res je vrhunski." Barbara B.

 

To je odlična mala pozornost zase ali presenečenje za nekoga, ki ga imaš rada.


Turban je ZaTE, če...

... prisegaš na naravne materiale. Razkošen 100% bombaž ti nudi občutek mehkobe in razvajanja, ki bo tvoje jutranje ali večerne rituale popeljal na nov nivo užitka.

 

... želiš skrajšati čas sušenja las. Manj vlage v laseh pomeni krajše sušenje las in to ima za posledico bolj zdrave lase.

... veš, da drgnjenje las z brisačo poškoduje konice las in pospešuje njihovo lomljenje.

... veš, da krajša uporaba sušilca za lase pomeni bolj zdravi lasje saj daljše izpostavljanje vročini sušilca za lase pripomore k poškodbam lasu.

 

... želiš biti prijazna do svojega vratu. Hoditi naokrog z veliko brisačo na glavi je naporno za tvoj vrat. Manj teže na glavi pa čuva tvoj vrat.

... te frustrira ker ti brisača leze z glave. Elastika in gumb omogočata, da turban ostaja na mestu in ne pade z glave kot brisača.

... obožuješ savno in veš, da ti vroč zrak poškoduje lase, zato jih raje zaščitiš s turbanom.

 

... ti zmanjka prostora v tvoji torbi za fitnes. Turban lahko povsod neseš s seboj, ker je tako zelo uporaben. In zavzame res malo prostora.

 

... se ti mokri slani lasje lepijo vsepovsod, takrat turban reši situacijo. Je nova obvezna oprema za na bazen ali morje.

 

 

 

Trenutno na voljo ...

 

 

 

 

Poleg tega je super darilo :)

Cena za turban je 25 EUR.

Vključena je poštnina in pakiranje znotraj Slovenije (redna pošta).

TUKAJ SI ZAGOTOVIŠ SVOJEGA...

 

Plačilo turbana 25€ na TRR izvedeš z nakazilom na >>>

Bančni račun SI56 0201 8341 1366 675 je odprt pri NLB
Naslov: Taja Albolena, Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: GDSV Kupoprodaja blaga in storitev Sklic 00 11088011

 

!!! Pomembno - pri plačevanju s kartico so se pravila v EU spremenila

Nova direktiva EU o plačilnih storitvah (PSD2) predvideva, da je potrebno dodatno potrditi identiteto v dodatnem koraku ob plačevanju preko spleta. S to dodatno avtentikacijo se potrdi, da res ti uporabljaš svojo kartico (ne pa nekdo, ki se pretvarja, da si ti).

V primeru, da je plačilo s kartico zavrnjeno, se obrni na svojo banko, da izveš, katere možnosti avtentikacije uporablja tvoja banka. Pri moji potrebujem dodatno mobilno denarnico za potrditev nakupa s kartico.

 

Plačilo turbana 25€ poravnaš s svojo kreditno kartico ali preko PayPal računa s klikom na gumb spodaj >>>

 

 

 

Hvala, da SI!

Taja Albolena