Draga srčna Ženska,

Želiš izboljšati odnos s tvojim moškim?
Potem si moraš vzeti svoj "Čas Zame".

Vem, kako je to slišati. Zelo sebično. Vendar govorim iz lastnih izkušenj. Moje ime je Taja Albolena in ne glede na to, kako težko mi je to javno priznati, ampak, ko sem mislila, da sem izgubila odnos s svojim možem, ko sem se zlomila, sem se čisto zares našla.

Zase vem, da bi mi zapisano zelo koristilo, ko sem se leta 2009 lotila reševanja partnerskega odnosa. Obstajata dva načina, kako se lahko lotiš reševanja odnosa;
Lahko se prilagodiš in sklepaš kompromise, kar te zelo hitro odpelje v izgubo stika s seboj ali pa se tega lotiš na pristen način, kar terja radikalno iskrenost s seboj in do sebe.

Sama sem se tega lotila na prvi način, kar me je hitro pripeljalo v težave. Tako se je moje največje odkritje v letu 2010 glasilo - namesto, da se več ukvarjaš s svojim moškim, se moraš naučiti, kako pozornost nameniti najprej sebi.
To je velika skrivnost za obnovo tistega žara v odnosu in povezanosti, po kateri hrepeniš v partnerskem odnosu.

Dejstvo je, da za to, da se počutiš izpolnjena, radostna in da siješ, potrebuješ energijo.
Ne moreš biti na hlapih energije in se počutiti izjemno.

Iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Vendar številne ženske bezlajo skozi življenje, delajo vedno več in na silo skušajo doseči, kar so si zamislile.

Razlog? Sodobna ženska je pozabila, da mora ustaviti na črpalki, da bi natočila gorivo, ki jo poganja. Žal ne moreš napolniti svojega rezervoarja, medtem ko dirkaš 100km/h po avtocesti.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. 

To je edini način, da lahko ustvariš uspešen, izpolnjujoč in harmoničen odnos. In to zagotovo že veš v teoriji. Ponavadi je praksa tista, ki ti dela težave.

Danes vem, da je razumevanje razlik med spoloma temelj dobre medsebojne komunikacije.

Da bi lahko s svojim moškim učinkovito, jasno in konkretno podelila to, kar od njega potrebuješ, moraš vedeti, da se ti lahko posveti popolnoma in ti nameni čas šele takrat, ko si je vzel svoj "Čas Zame". Za moškega je čas zame stvar instinkta. Moški ve, da potrebuje svoj "Čas Zame", da lahko s svojo žensko preživlja skupen čas.

In ena tistih stvari, ki se jih spomnim še iz svojega otroštva je nenehno najedanje ženske moškemu, ki je prišel iz službe, se ulegel na kavč in odprl časopis. To je bil njegov čas zame, ki ga je potreboval, da bi se obnovil od naporne službe.

In v letu 2009 sem v svojem partnerskem odnosu enako najedala mojega moškega, ki je vsak dan po delu potreboval svojo dozo časa zame.

Tisto področje, ki je meni osebno povzročalo največ težav so bili in so še vedno odnosi. To je tisto področje, ki je od mene terjalo največ soočanja s seboj in prepoznavanje svojih temeljnih mehanizmov, zaradi katerih sem vedno znova ustvarjala težave v svojih odnosih.

Danes vem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše. Ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. 

Seveda je na internetu na voljo milijon informacij na to temo in ženske smo preplavljene z informacijami.
Žejne smo praktičnih izkušenj, ki jih lahko takoj damo v prakso, kot sahara vode. Pa ne instant rešitev v glavi, temveč tiste resnične občutene, utelešene modrosti, ki jo ženske nosimo v sebi in jo poznamo v svojem drobovju. Ženske smo izjemno intuitivne in če si dovolimo začutimo katere so prave informacije, lahko naredimo čudeže.

In tukaj vstopim jaz. Brezplačna eKnjiga Velika skrivnost obnove povezanosti in strasti v odnosu z moškim ti bo razkrila:

Kaj je tista ena stvar, ki je naredila bistveno spremembo v najinem odnosu?

Zakaj se reševanje odnosa in dokazovanje, da zmoreš, ne obnese?

Kje začeti, če imaš v odnosu z moškim težave?

Kaj je prvi korak, za katerega moraš poskrbeti?

5 korakov, kako ustvariš ljubezenski odnos s seboj. Odnos s seboj je temelj vseh ostalih odnosov.

 

Če si začutila moje besede, vpiši tvoje podatke v spodnji obrazec in jaz ti pošljem eKnjigo, ki sem jo napisala za svoji hčerki, ker si srčno želim, da mojih napak ne bi ponavljali.

Ja, je res posebna knjiga s tega področja in zdaj vem, da so v njej informacije, ki spreminjajo življenja. Vem, ker sem bila sama svoj poskusni zajček!

 

 

Priimek in ime
e-mail

Ja Taja, z vnosom svojih osebnih podatkov (ime, priimek, E-mail) se strinjam s tem, da jih boš obdelovala skladno z veljavno zakonodajo in tvojo politiko zasebnosti in pogoji poslovanja.

Hkrati se strinjaš, da Ti bom na vnešeni elektronski naslov še kdaj poslala dodatno relevantno vsebino…

To, kar želim zate je to, kar je z menoj delila moja prijateljica, ko je prebrala, kar sem zapisala: »Tako me zadaneš v nulo, vedno ob pravem času so tvoji zapisi kot blagoslov, ko se želim podati v boj in ko se moja posoda sprazni...takrat pride tvoj zapis..in se umirim, prediham in stopim stopničko višje..grem natankat rezervoar..zanimivo, da učim in čutim zelo podobno, vendar si v svoji koži, ko pride tisti moment- s svojo teorijo ne znam pomagat, ker prepričujem um..nehaj to počet in on še bolj rine...joga in tvoj zapis pa delujejo. Hvala še enkrat, še stokrat

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

 

Zaupaj Vase!
Zanesi se Nase!
Zasij kot Ti!

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena