Draga srčna Ženska,

Vsaka ženska je na svojem popotovanju preobrazbe.
V prvem delu svojega življenja živiš življenje, ki so ga zate oblikovali drugi skozi svoja prepričanja, želje in izkušnje, ki si jih prevzela od njih.

In tako se tako prebijaš skozi svoje življenje kot najboj veš in znaš, dokler ne prideš do točke, ko se zgodi nekaj (izdaja), kar omogoči spoznanje, da to kar počneš ne deluje.

V sebi se odločiš, da je čas za spremembo in to prebujenje te vodi v iskanje stvari zunaj tebe, ki bi ti pomagale, da bi začela stvari delati na drugačen način. Začne se tvoja priprava na popotovanje vase.

Tukaj si največja večina žensk želi, da bi se film na hitro odvrtel do razsvetljenja in novega življenja, brez kakršnih koli ovir na poti.

In to poznam iz prve roke. Ko sem se prebudila in spoznala, da moje življenje, kot sem ga živela, ne funkcionira, sem mislila, da bom stvari lahko na hitro postavila na novo.

Tega kar se je zgodilo namesto tega si nisem predstavljala niti v sanjah. Dejstvo je, da te tvoja Ženska Duša odpelje na čisto posebno popotovanje, ki ga enostavno moraš prepotovati.

Ko začneš opuščati svoje znane preživetvene mehanizme je videti, kot da vse razpada. Šele ko se ustaviš in si dopustiš, da začutiš, dse začne tvoj spust v globine, ki s seboj prinaša soočenje s strahovi in bolečinami, za katere si mislila, da si jih že predelala.

In to te sooči z vsemi pričakovanji, ki jih imaš sama do sebe. Sama sem se počutila kot popolnoma nesposobna in neuspešna ženska. Prišla sem do točke, ko se mi je zdelo, da enostavno ne morem več, ko bi vrgla puško v koruzo in enostavno odnehala. Temu sem zelo slikovito rekla; Ustavite Zemljo, hočem dol.

In to je bilo tisto mesto, kjer me je življenje začelo učiti ponižnosti in potrpljenja. Ko sem dojela, da moram prositi za pomoč. In to je bilo tisto mesto, kjer sem se resnično začela v polnosti sprejemati in ljubiti... točno takšno kot sem.

Danes vem, da te vse preizkušnje na poti vodijo v preobrazbo. V to, da sebe porodiš na novo. Vse preizkušnje na poti te opremijo za ponovno soočenje s svojim okoljem, da se prerojena Ti vrneš v svet, ki ga poznaš in v njem narediš pozitivno razliko, ki si jo prišla narediti.

Živo se spomnim, kako nam je Sai Baba leta 1996 povedal, da lahko prideš v ašram in si daleč od svojega sveta, se soočaš s seboj in z vsem kar je v tebi, vendar boš resnično spoznal kje si šele takrat, ko se vrneš nazaj v svoje staro okolje, spremenjen. Šele takrat se pokaže kako dobro si opravil svoje popotovanje v globine svoje Duše. in kej resnično si.

In potem se proces začne znova. Gre za krog razsvetljevanja, za cikel ozaveščanja, spoznavanja tega, kdo v resnici si.

In tega popotovanja ni nikoli konec.
To, kar te želim spomniti je, da takrat, ko vse razpada in se spreminja v sranje, to le gnojilo za tvoj razcvet. Verjetno v tistem trenutku ne vidiš lučke na koncu tunela, vendar je zagotovo tam. Samo naprej se moraš premikati.

Vse je že v Tebi. Vendar je tvoje popotovanje, da to prepoznaš, to aktviraš v sebi in to v polnosti zaživiš.
In ko stvari razpadajo, to ne pomeni, da karkoli delaš narobe - v resnici to pomeni, da se vse dogaja točno tako kot je treba... ZaTE.

Na druženju bom s teboj delila razliko med popotovanjem Junaka in popotovanjem Junakinje. Tako kot smo si različni moški in ženske je drugačno tudi naše popotovanje.

Vendar poznamo le popotovanje Junaka, ki je zelo dobro predstavljeno skozi zgodbe in filme, ki nas obdajajo, dnevno. Ob tem se veliko žensk trudi, da bi v svojem življenju sledile navodilom, ki so namenjeni moškim. Kar te spravlja ob pamet, ker ne prideš tja, kamor bi morala... glede na vsa pravila in povedano.

Danes vem, da je razumevanje razlik med spoloma temelj Utelešanja tega kdo v resnici Si.

Brezplačno predavanje Arhetipsko popotovanje Junakinje ti bo razkrila:

Kaj je razlika med tem kako skozi preobrazbo potuje moški in kako ženska?

Zakaj se reševanje drugih in dokazovanje, da zmoreš, ne obnese?

Kaj je prvi korak, za katerega moraš poskrbeti?

5 preživetbenih mehanizmov, ki razpadejo, ko se podaš na to popotovanje vase.

Spoznaj 9 ključnih točk na arhetipskem popotovanju Junakinje.

 

Če si začutila moje besede, vpiši tvoje podatke v spodnji obrazec in jaz ti pošljem povezavo na predavanje, ki ga je oblikovala moja osebna izkušnja in bo v sredo 21.2.2018 ob 20.uri.

 

 

Priimek in ime
e-mail

 

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

 

Začuti dragocenost!
Zaživi srčnost!
Zasij kot Ženska!

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena