Draga dušna Sestra,

Leta 2009 nisem imela na voljo vseh informacij, ki jih imam danes in globoko verjamem, da bi bilo moje življenje zelo drugačno, če bi jih imela. Moje ime je Taja Albolena in ne glede na to, kako težko mi je o tem javno govoriti, ampak, ko sem mislila, da sem izgubila odnos s svojim možem, ko sem se zlomila, sem se čisto zares našla. Moj zlom je postal mesto preboja. In ker zate želim, da potuješ skozi misterije ženstvenosti in Ženske Duše z več miline in manj bolečine, kot sem potovala sama, sem ZaTe pripravila posebno darilo.

Dnevno sem priča temu, da je sodobna ženska pozabila na resnico svoje Ženske Duše in verjame zgodbam, ki jih pripoveduje družba. Zgodbam o popolnosti, nezadostnosti, nesposobnosti. Zdrsnila je v globoko spanje pozabe. Prevzela številne maske, ustvarila persono s katero ugaja in ustreza okolici, zanikala svojo strast Ženstvenosti, svetost Božanske Ženske in mističnost Boginje, ki je v njej.

To kar sem v zadnjih 10 letih odkrila je, da je maternica ženske v številnih civilizacijah veljala za vir misterijev in kreativne moči, Maternica je bila vir, center, krog, kreacija življenja in ljubezni. V številnih tradicijah je veljalo, da ima maternica v sebi moč celotnega Univerzuma. In to je resnica.

Lahko si predstavljaš, kako sem se počutila, ko sem presenečena odkrivala, kako je bila Eone mati Gaia tista, ki so jo povezovali z maternico vsega Življenja. Danes vem, da se Iz nje vse poraja in se vanjo vse vrača. V starih tradicijah so njene vlažne in temne jame uporabljali za svete rituale. Vedeli so, da je zemlja tista, ki je vir svetosti.

Globoko verjamem, da je Ritual hrana za Žensko Dušo.

Verjamem v to, da smo ženske bitja procesov.
Svojo ženstvenost odkrivamo skozi svoje notranje procese – procese v telesu, v psihi, v našem vsakdanu, v življenjskih spremembah, ki se nam dogajajo. Maternica je bila za številne kulture mesto povezovanja, združevanja. Beseda maternica je pomenila svetišče in tempelj. Podzemni templji in labirinti so bili ustvarjeni z namenom vračanja v podzemlje, v stik z energijo negovanja mame Gaie.

Rituali so bili vedno namenjeni praznovanju ciklov preobrazbe; živjenja, smrti in prenove.

Ignoranca sodobne družbe nas je oropala moči in številnih znanj, ki ležijo latentne, neaktivirane v naši notranjosti.

Samhain je izjemno močan keltski praznik vstopa v podzemlje. To je čas potapljanja v notranjo temo, v stik z izvornimi znanji, ki čakajo nate v maternici mame Zemlje.

Da bi jih lahko sprejela, se moraš spomniti, kako stopiti v stik z mamo Gaio na način, ki je tako naraven kot si TI.

Globoko verjamem, da je vse že v tebi. Samo spomniti se moraš, to sprejeti in zaživeti v tvojem vsakodnevnem življenju.

Seveda je na internetu na voljo milijon informacij na to temo in ženske smo preplavljene z informacijami.
Žejne smo praktičnih izkušenj, ki jih lahko takoj damo v prakso, kot sahara vode. Pa ne instant rešitev v glavi, temveč tiste resnične občutene, utelešene modrosti, ki jo ženske nosimo v sebi in jo poznamo v svojem drobovju. Ženske smo izjemno intuitivne in če si dovolimo začutimo katere so prave informacije, lahko naredimo čudeže.

In tukaj vstopim jaz. Brezplačni zapis Kdo je Gaia ti bo razkril:

Zakaj je aktiven stik z mamo Gaio tako pomemben za žensko?

Kako te stik z maternico mame Gaie, skozi ritual, podpre v tvojem razcvetu?

Ritual negovanja z Zemljo, ki ga prejmeš kot darilo.

 

Čutim, da je ključnega pomena, da se povežeš z maternico mame Gaie in zato sem za danes pripravila poseben ritual. Nega maternice je nekaj, kar je za žensko ključnega pomena in bolj, ko raziskujem ženske misterije, bolj sem prepričana, da je nega ženske energije osnova za dobro počutje, zdravje ženske in njeno globoko zadovoljstvo s seboj in s svetom.

 

Če si začutila moje besede, vpiši tvoje podatke v spodnji obrazec in jaz ti pošljem zapis

 

 

Priimek in ime
e-mail

 

To, kar želim ZaTe je, da se spomniš svoje Dragocenosti, izjemnosti, edinstvenosti in enkratnosti kot Ženska. Vem, da si Darilo ljudem in svetu in želim, da se tega spomniš tudi Ti.

Kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

 

Zaupaj Vase!
Začuti dragocenost!
Zaživi srčnost!
Zasij kot Ženska!

 

Bodi Sijajno in SIjajna!

Taja Albolena