Draga srčna Ženska,

Potopi se z menoj v aktualne teme ženstvenosti od strasti do namena, svetlobe do teme, povezanosti s seboj do živosti.
Skupaj bova raziskovali izzive s katerimi se danes srečuje sodobna ženska.

Moje ime je Taja Albolena in ko sem se znašla na robu izgorevanja sem dojela, da izdajam sebe v sami Biti. Zaradi ugajanja drugim in dokazovanja, da zmorem sama, sem zgubila stik z radostjo, živostjo in na koncu sama s seboj. Svojo pot ven iz labirinta izgorelosti, izkušnje životarjenja na robu in vračanje v svojo radost, živost in razcvet delim v druženjih za ženske.

DivineTV je tedenski vir modrosti, mehkobe in radosti, ki te vodi, da zaživiš življenje na sijoče ženstveni način. Trenutno je na voljo 60 video posnetkov o tem, kako zaživeti celostno, ustvariti izpolnjujoče partnerstvo, bolje razumeti sebe kot žensko in na drugi strani moškega ter preobraziti svoje spogledovanje z izgorelostjo v cvetoče življenje.

Prijavi se in vsakič, ko bo na voljo nov posnetek v živo, boš pravočasno obveščena, da boš lahko sodelovala s svojimi vprašanji.

Vsak teden je v petek na voljo nov video, ki si ga boš lahko ogledala na povezavi, ki jo boš prejela na mail, ki ga boš posredovala ob prijavi.

Aktualna tema na DivineTV je spogledovanje z izgorelostjo in kako s tem, ko ji dovoliš, da te zapelje tvegaš vse - svoje zdravje, srečo, zadovoljstvo in včasih celo življenje.

 

Si zraven?

Divine DiveIn Podcast je brezplačen.

Enostavno se prijaviš s tem, da v obrazec spodaj vpišeš svoje podatke.

 

 

Priimek in ime
e-mail

 

In prejela boš povezavo na spletno stran, kjer je voljo več kot 30 ur uvidov, aha momentov in modrosti.

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je polna uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da jo je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

 

Začuti dragocenost!
Zaživi srčnost!
Zasij kot Ženska!

Bodi Sijajno!

Taja Albolena