Draga srčna Ženska,

Zimski solsticij je portal, ki poraja sonce na novo. Zimski solsticij je tudi čas, ki odpira zvezdna vrata, skozi katera se zlivajo blagoslovi Kozmosa v našo fizično realnost.

Leto doseže svoj vrhunec s svetim praznovanje zimskega solsticija, ko Zemlja začne nov cikel svojih letnih časov. Yule, je keltski praznik, ki označuje najkrajši dan v letu. Dan, ko so praznovali z ognjem. Dan, ko je umrlo staro leto in se je rodilo novo, saj se od tega dne dalje dnevi začnejo daljšati. To je čas, ko gre narava počivati, da si nabere novih moči za naslednji cikel rasti, ki se začne spomladi.

Na severni polobli so naši predniki zimski solsticij praznovali kot "Rojstvo svetlobe". To je ognjeni festival. Ko je Krščanstvo prevzelo poganske praznike so prevzeli tudi mnogo poganskih simbolov povezanih s tem praznikom luči. Prižiganje sveč in obešanje venčka na vrata sta samo dva od najbolj poznanih simbolov Luči. V času od 21.12. do 6.1. so se včasih tudi obdarovali. In v duhu obdarovanja ti podarjam brezplačno spletno druženje, ki ga začnemo 22.12. s prvim videom, kjer bomo skupaj pogledale stare običaje in tradicijo tega posvečenega časa.

Konec leta je vedno čas, ko postavljamo načrt za naslednje leto, leto 2019.

To je priložnost za vnašanje svetosti in svetlobe v vse svoje kreacije.

Si zraven?

 

Brezplačna spletna video serija 12 svetih dni Božiča Ti bo razkrila:

Več o tem premiku, skozi katerega potujemo konec leta

O simboliki okrasja s katerim krasimo svoj Dom

Več o Kreaciji leta

Več o 12 svetih dneh Božiča

 

Svoje Darilo dobiš tako, da se prijaviš, s tem, da v obrazec spodaj vpišeš svoje podatke.

 

 

Priimek in ime
e-mail

Ja Taja, z vnosom svojih osebnih podatkov (ime, priimek, E-mail) se strinjam s tem, da jih boš obdelovala skladno z veljavno zakonodajo in tvojo politiko zasebnosti in pogoji poslovanja.

Hkrati se strinjaš, da Ti bom na vnešeni elektronski naslov še kdaj poslala dodatno relevantno vsebino…

In prejela boš kodo za povezavo na spletno stran 12 svetih dni Božiča.

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati!

 

Zaupaj Vase!
Zanesi se Nase!
Zasij kot Ženska!

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena