9 mesečno druženje za srčno žensko, ki je pripravljena spoznati in sprejeti sebe kot Žensko z velikim Ž.

Si strastna, ljubeča in znaš poskrbeti za druge, ob tem pa vedno znova pozabiš nase? Slaba samopodoba je pogosto prvi simptom, ki kaže na pomanjkanje ljubezni do sebe in skozi katerega kot ženska opaziš, da ne živiš življenja kot si ga želiš.

Čutiš, da si tukaj z razlogom, vendar te pomanjkanje samozaupanja takrat, ko se znajdeš na križišču v svojem življenju, sili v izbiro poznanih vrednot, prepričanj in navad, ki so s tabo že vse od otroštva.

Se trudiš, rešuješ in si poskusila si že vse mogoče; meditacijo, številne tehnike, bereš knjige, hodiš na seminarje, ob tem pa še vedno čutiš nezadovoljstvo, ki ga ne znaš niti ubesediti.

Veš, da je tvoje življenje tvoja kreacija, vendar številne obveznosti, ki jih imaš na svojem neskončnem seznamu, čas, ki bi ga posvetila sebi in svojim sanjam, potisnejo na zadnje mesto.

Vedno znova pozabiš napolniti svojo notranjo posodo z oksitocinom in potem voziš na hlape. Ob tem pa čutiš čustveno izpraznjenost, telesno utrujenost in mentalno izčrpanost.

 

Draga Ženska!

Dobrodošla na popotovanju prebujanja v svojo Žensko Dušo, skozi katerega vodim ženske v DivineFemme Akademiji. Ustvarila sem sveti prostor, kjer najdeš podporo, usmeritev in skupnost, da lahko to, kar je tvojemu srcu najpomembnejše zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

DivineFemme Akademija ni še eden tistih programov, ki jih boš lahko dodala na seznam dosežkov svojega življenja.

Je izkušnja. Je živa skupnost. Je sestrstvo.

Je mesto ljubeče podpore, sočutja, soustvarjanja, kjer si videna, slišana, sprejeta točno takšna, kot si.

Je mesto, kjer zavihamo rokave, ne zato, da bi delale na sebi, temveč zato, da se sprostimo in se naučimo negovati Sebe.

... še posebej takrat, ko na poti postane neudobno in težko!

 

ZAČUTI...

... prisotnost v tem trenutku, tukaj, zdaj
... svoje srce in izkusi resnico tega, kdo ti si
... stik s svojim bistvom
... vodenje s strani Taje Albolena
... ljubečo podporo sestrstva
... zaupanje v modrost svojega telesa

 

 

IZKUSI...

... utelešene ženske duhovne prakse, ki ti bodo pomagale poglobiti uvide in stik z intuicijo
... razumevanje svojega ženskega energijskega sistema
... Celoto skozi delo s senco, ki bo končala tvojo notranjo vojno
... dnevne rituale in dnevne prakse, ki ti bodo pomagale ustvariti premike
... srečanja v živo, kjer boš negovala svojo Žensko Dušo
... svoje ženske cikle in ritme

 

 

ZAŽIVI...

... Ljubezen. Svetlobo. Življenje.
... Moč tvoje Ženske Duše
... svojo globoko veličastnost
... senzualnost skozi vse svoje čute
... svoje Darilo, ki ga imaš, da ga deliš z ljudmi in s svetom

   

Čutiš, da je čas, da v svojem življenju nehaš poganjati kolesje prezaposlenosti in popolnosti?

Se dnevno znajdeš v situacijah, kjer daješ, daješ, daješ, dokler nisi popolnoma izčrpana, v stresu in prazna?

Si vedno znova jemlješ čas in stvari, s katerimi upaš, da boš napolnila svojo notranjo praznino?

Na tvojo veliko žalost v tem življenju ne podeljujejo medalj za reševalko, ki se žrtvuje za druge.

Edini način je, da deliš sebe iz svojega notranjega občutka polnosti. Da bi lahko dala drugim, moraš najprej dati sama sebi. Skozi dosledna dejanja - s tem, da dosledno poskrbiš Zase.

Vzemi ljubezen do sebe resno!

V DivineFemme Akademiji se boš naučila, da druge resnično ljubiš šele, ko najprej ljubiš sebe. Naučila se boš samospoštovanja - spoštovanja svoje potrebe po umirjenosti, počitku in času zase.

Da se prenehaš opravičevati za svojo občutljivost in jo začneš negovati.

Nehaj trpeti na svoji poti Razcveta.

Kolikokrat si potisnila na silo takrat, ko si čutila izčrpanost?

Kolikokrat si kaznovala sebe s kritiko? Kolikokrat si sebe sodila, da nisi dovolj?

Če je negovanje sebe zgolj opravilo, ki ga je treba narediti, ima ravno nasproten učinek od željenega. In ko je duhovna praksa toga, rigidna, stagniraš, namesto, da bi napredovala.

V DivineFemme Akademiji na nežen način poskrbiš za svojo Žensko Dušo.

Ker si lahko dosledna, brez, da nadzoruješ. In lahko si nežna, brez občutka, da si lena.

Ključno je, si voljna, da se odpreš še malo bolj. Da sprejmeš to, kar je prisotno.

Čas je, da ugasneš svojega avtopilota.

Ko si preplavljena z aktivnostmi, to ustvarja stres. Stres te sili, da odreagiraš na stare in dobro poznane načine, skozi dnevno rutino. Potrebno si je podariti čas, upočasniti, da bi lahko prepoznala, kje se nahajaš in zavestno izbrala, kako se boš v situaciji odzvala.

Opusti svojo potrebo po prezaposlenosti, nehaj dokazovati, da zmoreš. Spoznaj jezik tvoje Ženske Duše in si podari negovanje, ki ga kot ženska potrebuješ.

Naša srečanja so vsakih 14 dni, kar te podpre v izbiri, da je to čas, ki ga podariš sebi in s tem ne sklepaš kompromisov.

Dejstvo je, da ne moreš izžarevati svetlobe in ljubezni, ko si v vojni s sabo.

Pomembno je, da si resnično iskrena glede svoje notranje sence in blata, v katerem se valjaš. Pomembno je, da spoznaš svoj notranji tim, ki igra na tvojem igrišču življenja.

Spoznala se boš s svojimi preživetvenimi arhetipi; z notranjim otrokom, s svojim kritikom in s saboterjem.

Kajti tvoje nezdrave navade, razvade in prestrašeni demoni v tebi so samo zapostavljeni deli tebe, ki hrepenijo po ljubezni.

Umetnost sprejemljivosti je tukaj velik ključ.

Čas je, da nehaš pometati svoje sence pod preprogo, da jih pozdraviš enkrat za vselej.

Šele, ko zaplešeš s svojo temo, lahko stopiš v svojo svetlobo.

Osvetliti moraš svojo pot Domov - nazaj k sebi.

Ko prideš Domov v svojo Žensko Dušo, si doma povsod.

To je pot Prebujene Ženske.

In v čast mi bo, da po tej poti lahko hodim s teboj.

Več o umetnosti sprejemljivosti je v brezplačnemu uvodu na voljo tukaj (podari si 20 minut)...

 

Kako to vem? Ker je to moja osebna izkušnja!

Moje ime je Taja Albolena in s svetlobo svoje Ženske Duše se želim dotakniti tvoje duše, da Ti s svojo svetlobo narediš pozitivno razliko v življenju svojega moškega in na svetu. Ker vem, da s svojo svetlobo pustiš sled.

O ja, bila sem v tvojih čevljih. Na trd način sem se naučila, da moške duhovne prakse ne prinašajo izpolnjenosti in zadovoljstva, ki sem ga iskala zunaj sebe. Vem, kako je, ko se priganjaš do onemoglosti in se pripelješ na sam rob popolne izčrpanosti, ter v tistem ugotoviš, da moraš iz sebe iztisniti še kapljico več.

Vem, kako je videti življenje, ko nikoli ni dovolj. In leta 2009 sem spoznala, da sem se v svojem razdajanju za druge, ko sem si kupovala pozornost z ugajanjem in ustrezanjem, izgubila stik s seboj. Ugotovila sem, da že dolgo časa nisem več vedela, kaj je tisto, kar potrebujem in kaj so moje srčne želje. Navzven je bilo videti, kot da živim idealno življenje - potovala sem, imela prijatelje, družino, dom, službo, dosegla sem številne uspehe v karieri in vendar sem bila nesrečna. Ni mi bilo jasno, kako je to mogoče, da sem nesrečna in nezadovoljna, ko sem v očeh številnih zunanjih opazovalcev imela vse.

Če bi delila svojo zgodbo, bi zvenela nekako takole: "Čeprav imam vse, v življenju, ki ga živim, ne čutim zadovoljstva in sreče. Ja, znam trdo delati in vem, da zmorem vse, kar si zastavim, vendar nisem prijazna s sabo, sočutna do sebe in predvsem ne znam negovati sebe. Znam potisniti, se potruditi, pogosto grem čez sebe, vedno znova se prisilim v to, da naredim, kar je treba. Vendar je resnica, da ne vem, kaj si srčno želim. Da ne govorim o tem, da nimam pojma, kaj pomeni ljubiti sebe. In močno si želim, da bi vedela KAKO to zaživeti?"

Kot velika večina žensk, s katerimi se srečujem, sem izmojstrila moško energijo. Naučila sem se potisniti svoje občutke ter intuicijo na stran. Pogosto enostavno nisem zaupala temu, kar sem prepoznala v sebi. In vedno znova sem sebe dajala na zadnje mesto, na svojem neskončnem seznamu obveznosti. Kljub temu, da sem že 15 let delala na sebi, sem neko jutro sedela na tleh v moji dnevni sobi, z vprašanjem, na katerega nisem imela odgovora; Kaj si jaz čisto zares srčno želim? Kaj je moje srčno hrepenenje?

Dojela sem, da mi čisto vse tehnike, ki sem jih poznala, vse metode in strategije čisto nič ne pomagajo, ker sem zapustila najpomembnejšo osebo v svojem življenju - SEBE. Spoznala sem, da sem se v resnici bolj ali manj učinkovito prilagajala drugim, ter ob tem popolnoma izgubila stik s seboj. Tisto jutro leta 2009 sem začutila hrepenenje svoje Ženske Duše po svobodi, po življenju, po ljubezni. Doživela sem to, kar sem poimenovala čustveno prebujenje.

Kaj je čustveno prebujenje?

Moje osebno opažanje je, da ženska to hrepenenje, ta klic zelo močno začuti nekje med 28. in 35. letom, ko se zgodi čustveno prebujenje. Čustveno prebujenje vključuje spoznanje, da si čustveno bitje in da imaš čustvene potrebe.

Kot velika večina 35-letnic, sem bila mnenja, da imam življenje pod kontrolo. Vendar sem soočena s težavami v partnerstvu leta 2009 spoznala, da si ne morem več skrivati, v resnici nisem vedela, kdo za vraga sploh sem. Navajena na ugajanje in v nenehnem prilagajanju ljudem okoli sebe, sem izgubila stik z najpomembnejšo osebo v mojem življenju – s sabo. Moje nezadovoljstvo z življenjem me je vodilo v to, da sem zapustila svojo Žensko Dušo in pričakovala od mojega moškega, da me bo rešil. Izgubila sem svojo magnetično moč ženstvenosti in se neko jutro prebudila s spoznanjem, da mojemu moškemu po vsej verjetnosti ni ravno žur biti v postelji še z enim "moškim".

Na svoji poti prebujenja sem se morala zmehčati, poskrbeti zase, zaplesati s svojo temno stranjo in objeti svoje naravne cikle. Osvetliti sem morala svojo pot nazaj k Sebi!

Kot mentorica ženskam sem se posvetila vodenju žensk nazaj k sebi, v stik s svojo notranjo modrostjo, ki jo imenujem Ženska Duša.

DivineFemme Akademija sledi izkušnji čustvenega prebujenja in zahteva več kot zgolj znanje. Terja pogum, zavezanost sebi in predanost poti.

Skozi druženja 9 mesečnega popotovanja nazaj k Sebi se premaknemo onkraj prezaposlenosti in površinskosti.

Gre za spust v globine svoje Biti.

In tega ne moremo narediti same.

Potrebujemo sestrstvo, sveti prostor soustvarjanja in zaupanja vredno vodstvo na poti.

Potrebujemo druga drugo.

Naj te vodim Domov - Vase.

 

 

Kaj o akademiji pravijo udeleženke:


V akademiji so mi bila zelo dragocena tvoja strukturirana predavanja, ki so mi krasno razložila moja notranja občutenja. Poleg tega pa so me vodene prakse vodile v še globljo povezanost s sabo. Veliko mi pomeni, da lahko vedno znova ponovno poslušam predavanja in delam prakse, ki sem jih dobila...čutim, da moram kakšne stvari narediti večkrat. 

Zelo sem ti hvaležna, da se ob tebi počutim tako varno, da grem lahko v take detajle in globine sebe in Življenja nasploh.

Poleg drugih pomembnih stvari v tem skupnem sodelovanju sta se me zelo dotaknili dve dejstvi in sicer, da lahko samo sem in da mi ni potrebno nič narediti in da so nekatere stvari enostavno neudobne.

Hvala ti za vse dragocenosti in modrosti, ki si jih podelila z mano.

Topel in srčen objem ter veliko uspeha v nadaljnjem navdihnjenem delovanju....Karmen

Ko v življenju prideš do točke, ko ugotoviš, da si dosegel večino stvari iz seznama družbe.....šolo, službo, partner, stanovanje, otroci....in ko bi se morala zgodba nadeljevati..... in tako sta, so živeli srečni do konca življenja..... Ti pa se začneš spraševati! Zakaj nisi zadovoljen? Zakaj nisi srečen? Zakaj ponavljaš iste zgodbe, z istimi in z drugimi igralci? In tako se prvič v življenju pogledaš, resnično pogledaš v ogledalo in ugotoviš, da je vse skupaj iluzija in da ti to sploh nisi, da že ves čas igraš različne vloge, ki ti sploh niso všeč, da so tvoje želje čisto nekaj drugega in da že ves čas to zatajuješ! Na takšen način se je začelo moje popotovanje po notranjih globinah mene same. Moje raziskovanje me je pripeljalo do glavnega mojega življenskega poslanstva....Biti Ženska!?.....Prebuditi in negovati žensko energijo!......In tako me je pot pripeljala do Taje in Prebujanje ženstvenosti.....Kaj naj rečem? Prebujanje ženstvenosti mi je v teh treh mesecih in pol, popolno spremenilo pogled Kaj ženska sploh je, kaj je njena naravna vloga v življenju, v družbi in v meni sami. Mi je spremenila in mi še vedno spreminja način življenja, odnos do mene same in s tem do drugih. Končno lahko rečem, da uživam, resnično uživam sama s seboj. Sem še bolj odprta in se prepuščam toku življenja in njegovi resnici. Seveda pridejo nevihte in z njimi dež, ki me zrinejo z mojega toka, toda danes sem jim hvaležna, ker mi pokažejo moje in samo moje ranjenosti, ki so potrebne mojega zdravljenja in nege..... Po zaslugi Taje in Prebujanja ženstvenosti to danes znam in je samo moja odločitev, če ta orodja uporabim, in samo moja odločitev je, kdaj se bom vrnila v svoj tok Življenja. Resnično sem hvaležna Stvarniku za Tajo in Taji sem hvaležna za njene izkušnje, njena znanja in modrosti in hvaležna sem predvsem njenim zgodbam in njeni resnici. In tudi vsem mojim Divinkam sem hvaležna za njihove zgodbe in njihove resnice, in sebi za pogum, za udeležbo in da sem si pustila biti jaz. Hvala! Nina Hrovat

Divine Femme je potovanje za katerega sem se, kot vidim sedaj odločila v najbolj pravem trenuku. Na nek način me je peljalo nazaj v moje otroštvo, k vsem mojim ranjenostim in mi pokazalo kako si sama ustvarjam situacije, ki mi na potrdijo moja prepričanja o meni sami, o svetu in drugih..dobila sem odgovore zakaj so se določene situacije v mojem življenju morale zgoditi. V tem času sem se na vse preizkušnje naučila gledati z veliko hvaležnostjo. Ne glede na to, kako težka je situacija in bi včasih najraje grizla in cepetala in ranila vse okrog sebe je neverjetno dragoceno zavedanje da lahko izberem drugače in si hkrati dopustim, da čutim kar čutim..se zjokam in si dopustim da čutim vso bolečino. Do sedaj sem vedno odreagirala tako, da sem potlačila občutke ali si nadela masko, da drugi ne bi bili przadeti in me občutli ranljivo... to popotovanje me je popeljalo na pot iskrenosti, iskrenosti do same sebe, da si priznam to kar v resnici čutim in si dovolim čutiti. S tem, ko sem veliko bolj iskrena do sebe se tudi veliko bolj zavedam kdaj se smilim sami sebi, kdaj reagiram kot žrtev, kdaj se oglasi moj saboter...in v teh trenutkih si upam to priznati, ker se zavedam dejstva da me nihče ne bo rešil, nihče mi ne bo dal potrditve zunaj mene, če jo sama sebi ne bom znala dati. Izredno v pomoč mi je bilo tudi spoznanje o notranjih arhitipih s katerimi sem se prvič srečala. Informacija, da je vse je v meni in tisto kar mi ni všeč bo vedno del mene..da ne bo odšlo, če bom "delala na sebi" mi je zelo pomagala, da se hitreje pomirim sama s seboj in se sprejmem, se objamem in si iskreno lahko oprostim.. s tem odpustim tudi drugim. In ja vsak trenutek imam možnosti izbire kaj bom izbrala, ali se bom smilila sami sebi, bom nervozna, se bom kaznovala ali se bom kot pravi Taja -negovala. Učim se negovati sebe in svoje telo in neverjetno kako močno mi telo to vrača!:-) Hvala Taja..to je popotovanje za vsako žensko! Anja

Nekako, ko pogledam nazaj, na vse te seminarje ki sem se jih udeležila vedno bolj ugotavljam, da je to proces, ki se dogaja. Kot si rekla, vsak od nas dela to na svoj način in s svojo hitrostjo, ampak bližnjice ni. To pa je definitivno. Od tam kjer si, do tja kamor želiš, vodi pot. Razlika na tej poti je le ta, da poteka lahko zelo naravnost ali pa ima nešteto ovinkov (beri dva, levega in desnega). To pot pa izbiramo sami. Neskončno sem hvaležna, da si, da nam kažeš pot po kateri naj stopamo mi vsi, ki si želimo rasti. Rast pa zahteva svoj čas, potrpljenje, ljubezen, soočanje, mir, radost in še milijon drugih stvari.
Ugotavljam, da so vsi ti seminarji pripomogli, da sem danes tukaj kjer sem, taka kot sem, pripravljena še globlje pogledati vase, opravljati delo na sebi zaradi dela samega. Kar naenkrat je postalo lahko, radostno, prijetno, tekoče in prav nič naporno. V vsem tem času se je vmes pojavil tudi občutek, da se nič ne dogaja, da vse stoji, da je vakum. V resnici je bil to čas počitka pred ponovnim zagonom (zatišje pred viharjem). In smo zopet šli s tokom, tudi proti toku, levo desno, pa še en krog.
Potem pride pa nov seminar in se stvari uredijo, počistijo in lažje diham, odnosi se uredijo,
ljudje se spremenijo, okolje se zamenja. Sama se čudim in veselim. Uspelo je, deluje. Sem kot majhen otrok, ki dobi novo igračo, vendar to izraža mene, to kar jaz sem in tega se veselim.
Moje velike bolečine so bile na temo ženske. Vsi ti seminarji so do temeljev zajeli vse to kar rabim na svoji poti, da postanem najbolj srečna ženska na svetu. Mislim, da je to bolečina veliko žensk na tem svetu. Moj prvi korak v to smer se je zgodil, ko sem si priznala na glas, da sem ženska, da mi je všeč, da sem ženska in da rožnati copatki ob rojstvu niso pomanjkljivost ampak enakovrednost. Hvala, da si me pripeljala do teh spoznanj.
Če želimo dejansko zaobjeti ves princip ženske in partnerstva, je potrebno to našo poteptano in potlačeno ženskost najprej potegniti iz ilegale, jo očistiti prahu in ji posvetiti pozornost. Seminarji so idealna pot, ker nudijo način in podporo, ko se soočamo z vsem tem, kar nam stoji na poti da se naša ženska izrazi, da pove kdo je in kaj si želi.
Vse to in še več pride s temi seminarji na temo ženske, ženstvenosti in partnerstva.
Obisk se priporoča. Ko izkusite nekaj, pridejo prve spremembe, ki so vam všeč, potem želite več in kar naenkrat postanete najbolj srečna ženska na svetu.
Moja pot pelje v to smer.
Hvala Taja.
Zdenka

Na poti raziskovanja same sebe sem začela zaznavati, da samo dejstvo, da sem se rodila ženska ni dovolj da ženska v resnici sem in da svojo ženskost ne živim zares. Vse preveč sem v sebi zaznavala moškega delovanja in v meni se je vedno bolj oglašal tisti drobni, ženski glasek, ki je želel postati bolj slišan in upoštevan. In ker v življenju ni naključij in učitelj pride, ko je učenec pripravljen, sem se odzvala Tajinemu druženju, Prebujanje ženstvenosti.
Taja me je že nekaj časa nagovarjala v svojih blogih in tudi pri druženjih v živo potrdila, da je izjemna poznavalka in učiteljica ženstvenosti in prava zakladnica znanja in modrosti o tem, kako prebuditi svoj ženski potencial. Vse to, kar nam naše mame, babice, prababice večinoma niso znale predati, ker tudi same tega niso bile deležne. Druženja so bila zasnovana zelo zanimivo, tako da so se od enega do drugega druženja sinhrono dogajale teme tudi konkretno v življenju vsake udeleženke. Tudi sama sem se znašla najprej v odkrivanju še zmeraj prisotne ranjenosti in predvsem v nesprejemanju svojega "temnega" dela, a hkrati spoznavala tudi drugo, žensko stran, ko sem se prepustila valovom življenja brez potrebe, da se oprijemam česarkoli in začutiti osvobajajoč občutek ob tem. In takrat sem se počutila najbolj žensko v svojem življenju. Ko sem samo bila, v toku, brez pričakovanj, planov, nadzora, začutila strast in življenje, ki se je ob tem samodejno prelivalo skozi mene.
Taji sem izjemno hvaležna za izkušnjo, vodenje, prepoznavanje mojih ranjenosti in podana orodja, kako objeti svojega notranjega otroka, se sprejeti in pomiriti s sabo v celoti. Hvaležna za orodja, kako prebujati svojo žensko bit in hvaležna za obuditev zavedanja, da je biti ženska v svojem polnem potencialu moja dušna izbira.
Življenje me in me bo še vedno preizkušalo v potrjevanju moje odločitve. Tisto, kar za vedno ostaja z mano, ko se znajdem v viharnih trenutkih, pa so Tajine besede: "Kaj je najbolj prijazna stvar, ki jo lahko naredim v tem trenutku zase?"
Taja, iskrena ti HVALA:)
Anuška

Zame je seminar zelo zanimiv in poseben, ker se imam priložnost povezati z žensko energijo in znanjem, kako ženske zares funkcioniramo. In to je zame zelo dragoceno, saj ne vem, kje bi drugače dobila skupaj zbrano in na lep način predstavljeno znanje in praktične vaje - kako se povezati s sabo in živeti kot ženska. To je tisto, kar mi je manjkalo vse življenje - razumeti sebe, kot žensko. S pripravljenostjo, znanjem in vajami lahko zares prevzamem odgovornost zase in svojo dobrobit in to širim naprej v svet.

Marjeta

Z odločitvijo za Divine Femme akademijo sem si naredila veliko uslugo. Lahko rečem, da že od najstniških let delam na sebi, a vključitev v skupino DFA, je pravi katapult, ki te vrže v kontinuirano delo na sebi, iz dneva v dan, iz tedna v teden, iz meseca v mesec. Ta kontinuiteta, podkrepljena z osebno Tajino izkušnjo in bogatim znanjem, ki ga odprto posreduje, je nezamenljiva. Vsaka od udeleženk doprinese vsemu temu še svojo osebno noto, svoj košček življenja in notranjega sveta, kar je v mozaiku vsega zelo dragoceno. Ko svoje poglede, probleme skomuniciraš, se s tem odpreš, si v delovanju. V sinergiji in povezovanju je gotovo večja moč, kot če stvari rešuješ sam. Meni je na tej stopnji mojega osebnega razvoja vključitev v skupino prišla peklensko prav. :) Hvaležna sem Taji, da počne, kar počne in sebi, da sem se odločila in vključila v skupino. Srečno!

Lela

Na popotovanjih nas Taja vodi do končnega uvida, kdo mi resnično smo, v vsej svoji najpopolnejši različici, preko prej zamišljenega. To sprejeti, mi predstavlja velik izziv in vem, da bom s tem, da bomo s popotovanji nadaljevale, našla tudi moč, da to resnico o sebi sprejmem. Taji sem hvaležna za popotovanja in možnost preobrazbe, kot ona pravi, svinca v zlato.

Nevenka

 

Tole sporočam vsem ženskam, ki si resnično želijo zaživeti. Že pet let intenzivno delam na sebi in svoji duhovnosti. Pot me je vodila v septembru tudi do Taje. Udeležila sem se njenega notranjega popotovanja, ki se imenuje Prebujanje ženskosti. Niti slutila nisem na začetku kako veličastne in velike stvari bom deležna pri tem notranjem popotovanju. Odkrivati sebe je tako zanimivo in včasih strašljivo, toda izplača se. Odkrito se lahko pogovoriš s svojim notranjim otrokom, svojo notranjo deklico in ji poveš, da je svet lahko tudi drugačen in ne samo tak kot ga je ona poznala do sedaj. Ko tej deklici prisluhneš in ti ona pove kako razmišlja, kako vidi sebe, druge in cel svet okoli sebe, se šele zaveš vseh notranjih vzorcev in prepričanj, ki jih v sebi nosiš že zelo, zelo dolgo, pa se jih niti ne zavedaš. Taja vas bo vodila skozi to in še marsikaj drugega, videli boste sebe v prihodnosti, naučila vas bo lastne vrednosti. Sprememba je tako močna, velika in tako hitra, da se sedaj sprašujem, kako sem sploh živela prej. Nobena delavnica do sedaj mi ni v tako kratkem času tako spremenila življenje na bolje. Zaupam pa vam še en izredno prijeten stranki učinek tega notranjega popotovanja. V meni se je prebudila STRAST, velika strast, ki sem jo v svojem življenju pogrešala že nekaj časa. Ne morete si misliti, kako je tega vesel moj mož. Obojestransko zadovoljstvo pa je še večje odkar sem se udeležila srečanja na temo Ženska v svoji polni moči. Tudi to toplo priporočam.  
Taja vodi in nas uči za življenje, boljše življenje. Njene delavnice se dopolnjujejo in nadgrajujejo, tako da samo sledite instinktu in se udeležite tistega, kar vas pritegne, pri Taji se dogaja cel mesec veliko zanimivega.
Taji lahko rečem samo: HVALA KER SI.
Za morebitne dodatne informacije ali za potrditev napisanega me lahko pokličete na 031 359 922. ZAŽIVITE IN SE VESELITE TEGA ŽIVLJENJA SKUPAJ S TAJO.
Mojca iz Novega mesta

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije