Stopi v stik s svojo ženstvenostjo, ki je v tebi.

 

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

In vem, da veš, da lahko življenje kreiraš na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

RAZCVET V BOGINJO

Draga Ženska!

Boginja je del vsake ženske in pooseblja čisto esenco ženstvenosti.

Res je, da so boginjo utišali, jo zamaskirali,  razvrednotili so njeno vrednost in kvalitete sočutja, negovanja, nenasilja, predaje, intuicije in zdravljenja, moči nežnega in milega dotika.

Vendar se boginja najprej prebudi v naših srcih preden se prebudi v svetu. Gre za izvorno žensko esenco. Za žensko moč in duhovno veličastnost, ki leži v vsaki ženski in v vsakem moškem.  Najprej jo moramo prepoznati v sebi!

Boginja se obudi od znotraj. Spočnemo jo v zavesti, rodi se v ljubezni in negujemo jo s pozitivno držo. Ona je integriteta in vrednost, ustvarjena in podprta z negovanjem in duhovno rastjo, z disciplino življenja, ki ga živimo v upanju.

Ženstvena esenca v nas je esenca življenja, svetlobe in ljubezni. Naslednjih 30 dni je posvečenih prebujanju te svetlobe, njenemu izžarevanju in odstranjevanju vsega, kar je na poti temu sijaju v nas. Gre za notranje popotovanje, ki je namenjeno ženski, ki želi vzpostaviti stik s svojo notranjo strastjo in življenjsko energijo ter si dopusti, da zaživi kot Ženska, ki ti je namenjeno, da si. In prav tukaj se razkrije misija ženske, ki nas čaka v prihodnosti. S tem, ko dovolimo same sebi biti kar smo, pomagamo tudi drugim, da storijo enako.

Pogosto omenjam dejstvo, da naše telo potrebuje 28 dni, da prevzame novo navado in ravno zaradi tega je naše tokratno notranje popotovanje dolgo 30 dni. Skozi 30 dnevno popotovanje vase se bomo soočale s svojimi darili, močmi, s svojo notranjo svetlobo. Gre za aktivno čiščenje vsega, kar nas ovira na naši poti in hkrati prepoznavanje, da so vse stvari blagoslovi na naši poti, saj nas oblikujejo, oblikujejo naš notranji dragulj.

Samoizpraševanje je mogočna praksa, ki nas spodbudi, da prepoznamo kdo smo, kajti ko si postavimo vprašanje iz globin naše Biti splavajo odgovori, za katere pogosto sploh nismo vedele, da so tam. Naslednjih 30 dni bo povezava z notranjo modrostjo ženstvenosti, negovanjem svoje ženstvenosti tista navada, ki bo prebudila ta aspekt Boginje in nam omogočila, da v polnosti stopimo vanjo.

Brezpogojna ljubezen nosi v sebi tako podporo kot izzive in naši medsebojni odnosi so tisti, ki uravnovešajo ti dve polarnosti. Brez izzivov ni rasti in zato bi se lahko navadili na dejstvo, da izzivi vedno bodo, dokler imamo v sebi karkoli, kar potrebuje širjenje, rast, ozaveščanje.

Verjamem, da lahko svet spremenimo in krizo, ki se je kot virus razrasla po planetu rešimo s tem, da spremenimo svoj notranji pogled na stvari. Naša izbira je ali gledamo na svet skozi oči pomanjkanja ali blagine. Tega nam nihče ne more dati, naša dnevna izbira je, kaj je tisto, čemur namenjamo svojo pozornost in kaj hranimo s svojo energijo. Tega ne more spremeniti nihče, tako kot nihče ne more spremeniti tvojega življenja. Le Ti imaš to moč v sebi, da preobraziš sebe in svet v katerem živiš.

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj, skozi svetlobo, skozi lepoto, skozi ljubezen.

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umiriš, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na tvoje psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umiriš in vzpostaviš ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v tvojih globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobiš povsem nov pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v vašem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje ti pomaga, da si osrediščena v svojem notranjem centru tudi, ko v tvojem življenju pride do turbulenc.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila Ti pošljem tvoje uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer boš za vstop morala uporabiti ime in geslo

 

 

Začnemo v petek 22.9.2017. Ker želim, da stopiš v svoj polni potencial in svoje Darilo podeliš z ljudmi in s svetom.

 

Prispevek za program je 44€.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

 

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

Z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 09050444

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Hvala, da Si!
 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.