Si pripravljena, na Kreativnost?

 

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

In vem, da veš, da lahko življenje kreiraš na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

PREBUDI SVOJ KREATIVNI POTENCIAL

Draga Ženska!

Kreativnost ima mistično noto in v njej ni ničesar logičnega. Skozi tisočletja so umetniki govorili o navdihu in kreativnosti kot o nečem nezemeljskem, o nečem, kar je onkraj materialnega, kar je povezano z angeli in bogom.

Navdih je bil pogosto interpretiran kot sila, ki te dvigne in te vodi onkraj zamisljivega. Stik z dušo je zato ključnega pomena za tvoj kreativni potencial. Le tako ga prebudiš, da se polnosti razkrije. Tvoji talenti, sposobnosti in notranje veščine vsak dan čakajo na to, da jih osvobodiš in začneš uporabljati, kajti zaživijo lahko le skozi aktivacijo, skozi njihovo aktivno uporabo.

Kreativnost je že v tebi. Ni se je treba naučiti, potrebno jo je prebuditi in jo aktivirati.

Pomembno je prepoznati, da si le prevodnik, skozi katerega teče kreativna energija in da se ta kreativni potencial izraža skozi tebe 24/7. Kreativnosti ne moreš najti zunaj sebe, lahko jo prebudiš v sebi in postaneš njen prevodnik, kanal za božansko, da se izrazi skozi tebe. Kreativnost je sila, ki te postavi na neznana tla, ki te vodi v neudobje in na neznane terene in pogosto potrebuješ vero, da slediš navodilom, ki jih prejemaš.

Kreativnost moraš hraniti. Tako kot je lepota eden od tistih aspektov, ki te še bolj odpre in približa tvoji duši. Skozi naše notranje popotovanje bomo spoznavale različne aspekte kreativnosti.

Kreativnost je dejanje zaupanja in zaupati moraš, da boš vodena kako, kdaj in kje svoj kreativni potencial deliti z drugimi, kajti njegova značilnost je, da ga imaš vedno več, bolj, ko ga deliš z ljudmi in svetom.

Skozi kreativnost služiš ljudem in svetu in vse kar deliš se ti vrača in ti služi. Gre za pretok, ki ga moraš vzpostaviti in biti v toku.

Vse kar potrebno storiti je, da si dovoliš začutiti in biti kreativna!

 

 

Pogosto omenjam dejstvo, da naše telo potrebuje 28 dni, da prevzame novo navado in ravno zaradi tega je naše tokratno notranje popotovanje dolgo 28 dni.

Vsak dan bom predstavila novo vodeno prakso, kjer te bom vodila skozi različne aspekte kreativnosti in kako jo živeti v praksi. Znotraj tega notranjega popotovanja boš spoznala kaj je kreativnost in katere kreativne potenciale nosiš v sebi. Gre za intenzivno povezovanje z dušo in prebujanje draguljev, ki jih nosiš v sebi.

To notranje popotovanje je sestavljeno na tak način, da ti bo dalo v roke potrebna orodja za tvoje izražanje, da te bo vodilo in v tebi spodbudilo navdihe, usmeritve in hkrati ustvarilo jasnost glede smeri in načinov, kako te svoje potenciale dati v akcijo.

Um je kot vaš notranji vrt; lahko na njem sadiš cvetje ali pa za vedno puliš plevel. Glede na to, na kaj se usmerjaš, izbiraš vsak dan plevel ali cvetje. S tem, ko si zapišeš stvari, za katere si hvaležna, stvari, ki se te dotaknejo s svojo lepoto, soustvarjaš sebe in svoje življenje, prevzameš odgovornost za svoje življenje, ter s hvaležnostjo širiš brezpogojno ljubezen. Iz tebe gredo valovi ljubezni na vse strani in ustvarjajo učinek valovanja na globalni ravni.

Brezpogojna ljubezen nosi v sebi tako podporo kot izzive in naši medsebojni odnosi so tisti, ki uravnovešajo ti dve polarnosti. Brez izzivov ni rasti in zato bi se lahko navadili na dejstvo, da izzivi vedno bodo, dokler imamo v sebi karkoli, kar potrebuje širjenje, rast, ozaveščanje.

Verjamem, da lahko svet spremenimo in krizo, ki se je kot virus razrasla po planetu rešimo s tem, da spremenimo svoj notranji pogled na stvari. Naša izbira je ali gledamo na svet skozi oči pomanjkanja ali blagine. Tega nam nihče ne more dati, naša dnevna izbira je, kaj je tisto, čemur namenjamo svojo pozornost in kaj hranimo s svojo energijo. Tega ne more spremeniti nihče, tako kot nihče ne more spremeniti tvojega življenja. Le Ti imaš to moč v sebi, da preobraziš sebe in svet v katerem živiš.

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj, skozi hvaležnost, skozi lepoto, skozi blaginjo.

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umiriš, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na tvoje psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umiriš in vzpostaviš ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v tvojih globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobiš povsem nov pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v vašem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje ti pomaga, da si osrediščena v svojem notranjem centru tudi, ko v tvojem življenju pride do turbulenc.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila Ti pošljem tvoje uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer boš za vstop morala uporabiti ime in geslo

 

 

Začnemo v petek 9.6.2017, pod okriljem polne lune.

 

Prispevek za program je 44€.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

Z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 09060444

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Hvala, da Si!
 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.