Si pripravljena, na se spomniš na dragocenost, ki spi v Tebi?

 

Pridruži se mi na spuščanju v

SVETI GRAL MARIJE MAGDALENE

Draga srčna Ženska!

Globoko verjamem v to, da je sveti gral v resnici Ženska. Njena magičnost se skriva v njeni ciklični naravi in to je glavno učenje boginje Isis.

Vsako leto je v času pasjih dni, ko se podajamo skozi Siriusov portal, ko oživi legenda boginje Isis in ko praznujemo dan Marije Magdalene 22.7. idealen čas za obujanje moči, povezovanje s svojo maternico in predvsem čas, ko ima ženska idealno priložnost za samoregeneracijo, samoobnovo skozi stik s svojim svetim gralom.

To je čas negovanja, to je čas, ko je modro, da stopiš v svojo maternico in se povežeš s kozmično maternico boginje Isis. Marija Magdalena je kot svečenica boginje Isis poznala skrivnosti ženstvenosti in čas je, da se jih spomnimo vse ženske.

Sveta kri v starih zapisih je veljala za kraljevko kri in ženska je bila gral, čaša, kelih za sveto kri kot mati, ki nosi otroka kraljevske krvi. Marija Magdalena je sveti gral, tako kot vsaka ženska. Sveti gral je maternica ženske. Gre za simboliko, ki je bila izgubljena v prevodu zgodovine.

Kaj pa, če je bila izgubljena vrednost in dragocenost ženske s tem, ko se je izgubil sveti gral?

Čas je, da ženska prepozna svojo dragocenost, da se preneha skrivati in pomanjševati in si resnično dopusti, da v polnosti zasije. Odgovor leži v maternici ženske. Maternica ni le organ za rojevanje otrok. Skozi maternico se rojevajo vse naše kreacije. In skozi maternico rojevamo same sebe. Maternica je organ, kjer vstopamo v stik s svojo ženstvenostjo. In zanimivo je to, da žensko maternico v mnogih tradicijah imenujejo kar drugo srce. Tudi Marija Magdalena je na številnih slikah upodobljena z vrčem iz albastra v roki in iz številnih tradicij je znano, tudi Kuan Yin je npr. vedno upodobljena z vrčem v roki, da je posoda tista, ki predstavlja žensko maternico.

Vabim te na popotovanje vase, kjer bomo spoznale ključe mistične šole boginje Isis, ki je usmerjeno v razumevanje, da v svojo vlogo visoke svečenice lahko stopiš samo, ko prepoznaš in v polnosti objameš svojo dragocenost, Darilo tega, da si rojena kot ženska.

Ko sonce vstopi v ozvezdje Leva, to ženski pomaga aktivirati njeno izžarevanje, da bi stopila na oder svojega življenja, da bi vodila s svojim zgledom. Ženska raste skozi izžarevanje svojega darila, svoje izvorne esence ženstvenosti. Zdaj je čas, da prižgeš svoj notranji ogenj, povečaš svojo samozavest, okrepiš pozitivno samopodobo in začutiš svojo sočnost, strast do življenja.

To je tisto, na kar nas spominja Marija Magdalena. 22.7. je njen dan in to pomemben čas, kajti s tem, ko stopimo v ognjeno energijo Leva, se vse stvari okrepijo. Levja vrata vodijo v odpiranje Siriusovega portala. Sirius je zvezda boginje Isis, ki se je imenovala Sothis ali Sirius. Sirius je najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, ki maja za okoli 77 dni izgine za obzorjem, neha vzhajati in začne ponovno vzhajati ravno konec julija, ko se odpre Siriusov portal. Isis je egipčanska boginja, imenovana tudi Sopdet ali Auset, ki je predstavljala Sirius.

Marija Magdalena je bila svečenica svete šole misterijev boginje Isis. Marija ali Miriam tudi Myr pomeni ocean življenjske energije, predstavlja ljubezen in svetlobo.

To je priložnost, da spoznaš svojo dragocenost, svojo vrednost kot ženska. To je priložnost, da prepoznaš svetost, ki je v tebi in da to svetlobo iz sebe deliš z ljudmi in s svetom.

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj, skozi milost božanskega, ki je v Tebi.

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umirite, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na naše psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umirite in vzpostavite ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v vaših globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobimo povsem nov pogled na sebe in na svet, ki nas obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v vašem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje vam pomaga, da ste osrediščeni v svojem notranjem centru tudi, ko v našem življenju pride do turbulenc.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila ti pošljem vaše uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer boš za vstop morala uporabiti ime in geslo

Začnemo v soboto 22.7.2017, pod okriljem mlaja v Levu.

 

Prispevek za program je 44€.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

Z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 22070444

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Hvala, da Si!
 

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.