Si pripravljena, na poglobljen stik s Sabo?

 

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

In vem, da veš, da lahko življenje kreiraš na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

SPOMLADANSKO ČIŠČENJE ZAVESTI

 

V praksi vedno znova ugotavljam, da večina ljudi išče ljubezen, srečo in izpolnjenost na napačnih mestih. Pozabili so, da lakote svoje duše ne moreš pomiriti s stvarmi, ki jih lahko kupiš z denarjem, kot tudi ne z dosežki ali šarmom. Stvari, ki si jih najbolj želiš ne moreš dobiti v zunanjem svetu. Vir vsega kar si želiš se skriva v tebi. Sliši se preprosto, vendar je v praksi, v svetu, ki se osredotoča na zunanjost, stik s svojo dušo vse prej kot enostaven.

Vse skupaj še otežuje balast, ki si ga prevzela nase in ki otežuje stik z notranjo pokrajino tvoje ženske duše. Zato je energijsko čiščenje v tem pomladnem času tisto orodje, ki ti pomaga, da ne izgubiš stika s svojim notranjim GPS sistemom, ki ti kaže, kam se je modro premakniti.

Motnje pogosto povzročajo toksini in smeti na čustvenem in mentalnem nivoju. Neizrečene stvari, nerazrešeni odnosi, iskanje krivde pri drugih, čustvena manipulacija… vse to ti preprečuje, da bi ujela isto frekvenco tvojega notranjega vodstva. Ker si edina oseba, ki jo lahko spremeniš samo ti, je modro, da ta čas zgodnje pomladi izkoristiš, da razrešiš nesoglasja, najdeš kje sklepaš kompromise sama s seboj, se razprodajaš in prevzameš odgovornost za svoja dejanja.

Zanimivo je, da se tvoja mentalna in čustvena krama, kaže skozi kramo v zunanjem svetu. Pogosto s tem, ko se rešiš odvečnih stvari sprožiš procese v svoji notranjosti, zato se ljudje zelo neradi lotevamo čiščenja odvečnih stvari. Na nivoju tvoje psihe namreč to pomeni soočanje s stvarmi, ki jih nočeš videti in vedeti, da pravzaprav obstajajo v tebi.

Pretočnost je ena najpomembnejših stvari, v kolikor želiš resnično zaživeti izpolnjujoče življenje, kjer v polnosti živiš življenje, kot si ga želiš. Zataknjenost na energijski ravni, v zgodbi, ki si jo vedno znova pripoveduješ ali v navezanosti na preteklost, te omejuje, da bi resnično izkusila pretočnost in se odprla za novosti.

Ko dopustiš, da energija ponovno steče, in to lahko narediš skozi čiščenje stvari, podarjanje predmetov ali notranje čiščenje, narediš prostor za tisto, kar želiš, da vstopi v tvoje življenje. Spomladansko čiščenje je v polnem teku. Izkoristi ta izjemen čas, ki te podpira v čiščenju vsega starega, kajti le tako lahko narediš prostor za novo.

TI si KREATOR svojega sveta. TI ustvarjaš svoje svet!

Ko spremeniš polje, v katerem se nahajaš, se tvoja realnost, tvoji atomi, tvoja materija spremeni.
BODI del SPREMEMBE! Ustvari to kar si želiš, namesto tega česar nočeš, česar se bojiš.

 

Ni ga boljšega časa za preobrazbo vsega, kar ti stoji na poti, kot je pomlad. Da se soočiš s strahovi, ovirami na poti, zaradi katerih ne zaupaš in si zapreš vedenje in modrost, do katerih imaš dostop.

Vse je že v tebi! Samo odstraniti moraš vse tisto, kar ti ne ustreza več, kar ti stoji na poti, da bi se lahko pokazal tvoj notranji dragulj. Zato poustvari sebe v enem ciklu, ki ga eterično telo potrebuje zato, da nove navade postanejo del tvoje vsakodnevne realnosti. Tisto, kar te ovira, da bi čisto zares naredila spremembo, so navade, ki nas vedno znova spravijo na stare poti. In zato je vse kar moraš narediti to, da spremeniš svoje stare navade razmišljanja in zaznavanja sveta.

Vabim te, da se mi pridružiš v tej izjemni izkušnji notranje preobrazbe skozi spomladansko čiščenje zavesti, ki te bo vodilo v trajno spremembo, v kolikor boš nasvete v tem 28 dnevnem obdobju dala v akcijo. Ustvarile bomo polje skupinske svete posode v kateri se bo energija potencirala in kjer pričakujemo čudeže.

28 dnevno notranje popotovanje v globine same sebe z namenom, da ustvarimo svojo najboljšo različico samega sebe, da zaživimo svoje talente in potenciale in smo kar smo - božanske.

Tako kot v zunanjih prostorih, se tudi v naših notranjih prostorih nabira krama in odvečne stvari in enkrat letno je modro opraviti notranjo inventuro. Preko spletnih vodenih procesov, meditacij, molitev in priporočil se bomo skupaj sprehodili skozi dnevne duhovne prakse in priporočila za temeljito notranje čiščenje.

Začnemo v oknu polne lune v Tehtnici 2.4.2018. Vsak dan Te bo na posebni spletni strani, do katere bo dostop omogočen z imenom in geslom, čakal zvočni zapis in navodila za tisti dan.

Notranje popotovanje je razdeljeno na štiri 7 dnevne tematsko obarvane sklope, saj se bomo vsakih 7 dni posvetile drugemu elementu in s tem drugemu aspektu naše biti. Potovale bomo skozi darila Zemlje, moči Vode, jasnost Zraka in svetlobo Ognja.

Intenzivno čiščenje, ki ga bomo opravile v 28 dneh Ti bo pomagalo počistiti s stvarmi, ki jih želiš počistiti v tem spomladanskem času, da si odpreš polje za kreacijo tega, kar si želiš v svoje življenje. In ker gre za dnevne prakse svetujem, da si kot pri vseh dosedanjih praksah omisliš dnevnik. Dnevnik kreacije bomo pisale vsak dan.

Um je kot vaš notranji vrt; lahko na njem sadite cvetje ali pa za vedno pulite plevel. Glede na to, na kaj se usmerjaš, izbiraš vsak dan plevel ali cvetje. S tem, ko si zapišeš stvari, za katere si hvaležna, ki jih ljubiš, soustvarjaš sebe in svoje življenje, prevzameš odgovornost za svoje življenje, ter s hvaležnostjo širiš brezpogojno ljubezen. Iz tebe gredo valčki ljubezni na vse strani in ustvarjajo učinek valovanja na globalni ravni.

Življenje nam skozi medsebojne odnose pogosto pošilja velike izzive, izzive, ki so povsem nerazumni (npr. nasilje v družini, vendar nam na drugi strani življenje vedno pošlje tudi ljudi, ki nas podpirajo in nam stojijo ob strani. Zato bodi hvaležna za vse ljudi, ki Ti stojijo ob strani, za vse prijatelje, partnerja, za vso ljubezen, ki jo prejemaš.

Verjamem, da lahko svet spremenimo in krizo, ki se je kot virus razrasla po planetu rešimo s tem, da spremenimo svoj notranji pogled na stvari. Naša izbira je ali gledamo na svet skozi oči pomanjkanja ali blaginje. Tega nam nihče ne more dati, naša dnevna izbira je, kaj je tisto, čemur namenjamo svojo pozornost in kaj hranimo s svojo energijo. Tega ne more spremeniti nihče, tako kot nihče ne more spremeniti tvojega življenja.

Le Ti imaš to moč v sebi, da preobraziš sebe in svet v katerem živiš.

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj, skozi hvaležnost, skozi ljubezen, skozi blaginjo.

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umiriš, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na tvoje psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umiriš in vzpostaviš ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v tvojih globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobiš povsem nov pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v vašem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje ti pomaga, da si osrediščena v svojem notranjem centru tudi, ko v tvojem življenju pride do turbulenc.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila Ti pošljem tvoje uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer boš za vstop morala uporabiti ime in geslo.

 

 

 

Začnemo v ponedeljek 2.4.2018, pod okriljem Velike Noči in v oknu polne lune v Tehtnici.

Prispevek za program je 44€.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

Z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 01040444

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Hvala, da Si!
 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.