S teboj bom v 14 tednih podelila praktična navodila, kako iz svojega moškega izvabiš najboljše in ustvariš ljubeče partnerstvo...

"Najvišji klic ženske je, da vodi Dušo moškega v popolno povezanost z Virom. Najvišji klic moškega je, da zaščiti žensko, da je svobodna, da nepoškodovna hodi po zemlji." Pregovor Cherokee indijancev.

Zakaj potem tega ne izkušamo? Ne le to, pogosto se pritožujemo nad tem, da kvalitetnih moških sploh ni več.

Si prebrala veliko knjig o odnosih in poslušala številna predavanja, ob tem pa imaš še vedno občutek, da ne glede, kako se trudiš, da bi rešila vajin odnos, čisto nič ne deluje? Poleg tega pa je videti, kot da je tvojemu moškemu vseeno.

Imaš občutek, da si za vse sama in hkrati svojemu moškemu dokazuješ, da zmoreš vse in da ga pravzaprav sploh ne potrebuješ?

Številne ženske danes verjamejo, da so moški neotesane poraščene ženske, ki nimajo pojma, kako se povezati s svojimi občutki.
Če te zanima več, beri naprej!

Draga Ženska,

Številne ženske v odnosih izkušajo težave v medsebojni komunikaciji predvsem zaradi nerazumevanja razlik med moškimi in ženskami. Vedno znova prihajam v stik z ženskami, ki ne verjamejo, da si moški resnično želi osrečiti žensko. In vendar iz pripovedovanj številnih moških vedno znova izvem, da je ena od stvari, ki si jo moški najbolj srčno želi, da bi lahko osrečil svojo žensko. Pravzaprav moški pogosto zapusti odnos, ko ugotovi, da ne more narediti ničesar, da bi žensko, s katero je, osrečil. Moški reče, da s tem naredi prostor za moškega, ki bo to žensko lahko osrečil.

Resnica je, da ni na moškem, da bi osrečil žensko in to ve povedati čisto vsak moški. Tudi, če naredi čisto vse tako, kot mu reče ženska, ona še vedno ne bo zadovoljna. Radi rečejo, da tudi, če se postavi na trepalnice, ne more osrečiti nesrečne in nezadovoljne ženske. Vendar kljub temu ženske to pričakujemo od njih.

Globoko presunjena sem bila, ko sem v zadnjih letih osupla ugotavljala, kako globoko nas moški cenijo in kako vredne smo ženske za svoje moške, vendar je težava v tem, da ženska ne vidi svoje vrednosti.

Ženski je odnos izjemno pomemben. Ženska potrebuje občutek povezanosti, občutek bližine in zato smo pripravljene narediti marsikaj. Zelo hitro se prilagodimo, začnemo ugajati in poskušamo ustrezati do te mere, da smo voljne spremeniti barvo las, svoje telo, način oblačenja, se preseliti, zapustiti prijateljice, opustiti hobije, zamenjati službo... vse za moškega. Ob tem pozabljamo, da samo, ko ljubiš sebe in poskrbiš zase, čutiš zadovoljstvo, radost, srečo - siješ.

Ženska mora poskrbeti za svojo žensko dušo, da bi se moški odzvali na njen sij, njen žar.

Ko ženske ugotovimo, da stvari v odnosu ne delujejo, se cele vržemo v reševanje odnosa. Delujemo, hočemo nekaj narediti, da bi se stvari izboljšale in smo pogosto mnenja, da smo me krive za vse. Zato začnemo delati na sebi. Iščemo rešitve, hočemo se pogovarjati in moškemu predlagamo zakonsko terapijo. Moja osebna izkušnja, kot tudi izkušnje številnih žensk s katerimi prihajam v stik, je takšna, da se takrat, ko stvari začnejo razpadati, odločimo, da se ne bomo vdale, pa naj stane kar hoče. Težava je v tem, ker rešitev običajno iščemo zunaj sebe. Želimo vedeti v čem je težava, kaj sem naredila narobe, da stvari so take kot so. Verjamemo, da če bi našle vzrok, da bi ga lahko odpravile in stvari vrnile na stare tire.

Ravno zaradi tega sodobna ženska v svojem odnosu pogosto izkuša:

…. praznino, ki je ne more izpolniti z ničemer v zunanjem svetu
…. utrujenost od vsega delovanja, poizkušanja in truda, ki ga vlaga v to, da bi ji uspelo
…. stres zaradi nenehnega pritiska, da se je treba potruditi, pa ne ve kako se lotiti vsega skupaj
…. preplavljenost z informacijami in zmedenost glede tega kaj sploh deluje
…. globoko srčno hrepenenje po izpolnjenosti in povezanosti v svojem partnerskem odnosu
…. ignoranco svoje magnetične privlačnosti, pozabila je na svoj sijaj, svoj žar, ki ga prispeva v odnosu
…. da sebe postavlja na zadnje mesto, pozablja nase, na svoje potrebe, kar se po vsej verjetnosti kaže v zamerljivosti in nezadovoljstvu, ki ju občasno občuti partner na drugi strani

 

Odnos je kot tempelj, v katerem imaš priložnost, da izkušaš sebe, spoznaš sebe in pozdraviš sebe.

Ženske pogosto v odnose vstopamo z željo, da bi nas moški "rešil" nas samih. Upamo, da bomo začutile izpolnjenost, zadovoljstvo, da bomo srečne, samo, če bomo v odnosu. Vendar je nesporno dejstvo, da sebe vedno neseš s sabo, kamorkoli greš. Ker smo ženske izjemno prilagodljiva bitja, je običajno izvor težav v izgubi žara, tistega sija, ki je moškega na začetku pritegnil k ženski.

Eno najpomembnejših odkritij v zadnjih letih zame, je brez dvoma potrditev številnih moških, da ženska sije. Ženska, ki je srečna in srčna je tudi sijoča. In to je za moškega izjemno privlačno. Moški sijanje ženske potrebuje, zaradi tega sija moški radi rečejo, da jih ženska navdihuje, da bi bili boljši moški. Sama rada rečem, da je ženska tista, na katero se moški odziva. In zato velja, da če je ženska srečna, so vsi okoli nje srečni.

V resnici ženska svoje srčnosti, sreče, zadovoljstva in izpolnjenosti ne čuti takrat, ko je utrujena in ko je pod stresom. Dejstvo je, da ženske moramo negovati same sebe, da bi lahko živele in izražale te kvalitete, ki moškega v začetku pritegnejo do nas.

Ženska mora negovati sebe in najprej poskrbeti za svoje potrebe. Ko ženska osreči sebe, je zadovoljna in izpolnjena, jo moški lahko osreči še bolj.

Ženska, ki je močna in samozavestna, ki ve kdo je in dopusti svojemu moškemu, da je njen junak je tista, ki bo imela ljubeč in trajen odnos s svojim moškim.

Vabim Te na alkemično popotovanje v ljubeč odnos, ki ga bomo začele skozi štiri pomembne korake.

Ustvarjanje ljubečega odnosa z moškim vodi skozi naslednje pomembne korake:

1. Prepoznavanje. Samozavedanje je tisto, ki ti bo pomagajo skozi prvo fazo, ki je povezana z zanikanjem. Samozavedanje je ključnega pomena, da lahko odložiš bremena s svojih ramen. Prva faza čustvenega zdravljenja se začne s prepoznavanjem tega, čemu se izogibaš. Pomembna je voljnost, da si brez strahu ogledamo dejstva. Ne moremo namreč zdraviti tega, česar ne vidimo ali ne čutimo. Zanikanje vedno povzroči, da se osredotočimo smo na tisto, kar želimo videti. Tako se poskušamo zaščititi pred celotno resnico. Samodejno gledamo drugam, kažemo s prstom na druge in jih obtožujemo za naše težave. Trans zanikanja je oblika samoobrambe, zato pogosto same težko vidimo resnico.

2. Povrnitev moči. Pomembno je, da spoznaš svoja čustva v sebi in načine, kjer izgubljaš svojo moč. Čustva premikajo energijo. Tukaj se resnično notranje delo začne in pogosto nam to predstavlja največji izziv v procesu. Ključna je potrpežljivost, kajti zaradi prepljavljenosti lahko pobegnemo nazaj v prvo fazo zanikanja. In to je normalno. Prva faza ti omogoči, da se z močnimi čustvi soočiš postopoma. Držanje močnih čustev zahteva visok nivo zavedanja, kajti čustva pogosto ugrabijo našo moč razuma. Tukaj plazilski možgani ugrabljajo neokorteks, analitični del možganov.  Ohranjanje zavedanja v intenzivnosti čustvenega procesa ti bo omogočilo jahanje na valovih čustev.

3. Preobražanje svoje izvorne rane. Ko sediš s svojimi čustvi in se premakneš direktno skozi svoje ranjenosti, se odstira jasnost, kot bi sonce posijalo izza oblakov. Jasnost prinaša izbire, ki jih je modro narediti. Notranji uvidi razkrivajo potrebne korake in navdihnjene akcije, ki jih je potrebno narediti. Šele, ko prepoznaš, kaj pričakuješ, lahko resnično odpreš srce za to, kar resnično potrebuješ in dopustiš, da te to neguje.

4. Potrditev. Zadnja faza čustvenega zdravljenja predstavlja uvid, tisti aha moment, spontan premik pogleda na stvari, ko vse kar opazujemo, čutimo drugače. Ta faza stvari prizemlji. Tukaj stopimo v zavestno soustvarjanje, kjer dve Celoti postajata neskončno in kjer ustvarimo intimno partnerstvo, kar lahko prepoznaš v zunanjem svetu.

 

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Po 15 letih v partnerstvu sem se leta 2009 znašla v dilemi - ostati ali oditi. Bila sem utrujena, sitna, tipična žena, ki je poskušala ustreči vsem in hkrati sem svoje nezadovoljstvo ob preobremenjenosti pogosto servirala svojemu možu. Skozi kritiko sem pogosto izražala svoje nestrinjanje in v svojem obupu nekajkrat glasno povedala, da če me ne zmore osrečiti, da ga potem pa res ne potrebujem. Danes vse to obžalujem, kajti zdaj vem, kako globoko sem ranila njegovo moško dušo, ko sem tako arogantno opletala s svojim mečem "močne", samostojne in neodvisne ženske, ki moškega sploh ne potrebuje, ker zmore vse sama.

Ko bi takrat vedela bolje, bi verjetno ne zabredla tako globoko kot sem, kajti, ko raniš moškega in mu ob tem ne daješ tega, kar v odnosu potrebuje, da ostaja v odnosu tvegaš, da boš zapuščena. In jaz ne le da sem tvegala, pogosto sem izzivala. In seveda sem ob vsem tem najbolj ranila ravno samo sebe. V svojem odnosu sem ustvarila široko brezno, najina oddaljenost je povzročila serijo dogodkov, ki so me prebudili v realnost tega, kar sem počela. In takrat se je zgodilo moje čustveno prebujenje.

Spoznala sem, da so odnosi pomembni ženskam in da smo ženske tiste, ki v sebi nosimo to sposobnost negovanja. Moški ve, da potrebuje čustveno povezanost, vendar tudi, če ugotovi, da njegova potreba po čustveni bližini ni izpolnjena, kot prvo ne ve kaj mu manjka in kot drugo si tega ne zna dati. Ženska je tista, ki v odnosu ustvari sveti prostor, posodo in čustveno povezanost.

Dejstvo je, da je potrebno prevzeti polno odgovornost za svoje življenje, da lahko v njem karkoli spremeniš. In naše popotovanje začnemo točno na tem mestu, kjer se trenutno nahajaš. Izzivi, s katerimi sem se soočila, ko sem se začela prebujati, so bili povezani predvsem z dejstvom, da nisem razumela moške narave in tega, kaj si moški resnično želijo. In ker sem si resnično želela rešiti odnos sem šla v uk k ženskam, ki najbolj vedo, kako se tem stvarem streže.

Ni bilo lahko, kajti na tej poti sem se morala najprej soočiti z vsem, kar sem sama sebi postavljala kot oviro, da bi resnično zaživela izpolnjujoč partnerski odnos. In stvari, ki sem se jih naučila, sem dala v prakso, kljub svojemu upiranju in temu, da mi mnoge stvari niso bile všeč. Vendar sem bila zavezana temu, da spoznam skrivnosti intimnega partnerstva, kajti v tem procesu preobrazbe sem spoznala, da je to, po čemer sem hrepenela, izpolnjujoč, intimen odnos, dušni stik in bližina, ki jo moški pogosto opisujejo kot domačnost ali toplino.

V procesu svoje rasti in učenja sem se pogovarjala s številnimi moškimi in intenzivno študirala z Davidom Deido, kajti odločena sem bila, da v svojem življenju ustvarim intimno partnerstvo, odnos, kot si ga želim. In dočakala sem dan, ko sem s svojim možem začela komunicirati o vsem o čemer sem se učila, in ko mi zdaj sam pove številne skrivnosti, ki sem jih sicer slišala na predavanjih, zdaj pa dobivajo otipljivo, utelešeno kvaliteto.

In ob najini 23 letnici lahko z gotovostjo zatrdim, da je vedno boljše in lepše. In hkrati se zavedam tudi dejstva, da vsega tega ne bi bilo, če se ne bi bila voljna poučiti o tem, kako različni smo si in kako pravzaprav komunicirati s svojim moškim.

Če si pripravljena odložiti breme stresa zaradi truda, delovanje in reševanje odnosa in resnično ustvariti intimno partnerstvo te vabim v soustvarjanje.

V programu Alkimija Ljubezni je glavna pozornost namenjena temu, kako ustvariti štiri temeljne premike v svojem odnosu:

1. Ljubeč odnos z moškim.
2. Soustvarjanje izpolnjujočega partnerstva.
3. Resnično zasijati v svoji edinstvenosti.
4. Ljubezen do sebe, ki zamenja vozel strahu v tvojem želodcu.

Program ... dejstva

Na tem 14 tedenskem popotovanju o tvoji notranji čustveni pokrajini Te bom vodila skozi trinajst spletnih 120 minutnih klicev, 90 minutnega spletnega druženja namenjenega tvojim vprašanjem in mojim odgovorpm in enega druženja v živo. Spletni program je razdeljen na dva dela. V prvem bomo spoznale Umetnost zdravega zaključevanja odnosa in v drugem delu Umetnost izpolnjujočega partnerstva.

V odnosu se premikamo skozi cikle. Ko en del odmre, se zaključi, je pomembno, da ga zaključimo zavestno, ter ustvarimo nove dogovore, nove zaveze. Umetnost zavestnega zaključevanja odnosov je modro poznati, da znamo ustvarti novo strukturo odnosa, po tem, ko staro razdremo. Dejstvo je, da imamo vse za sabo kar nekaj odnosov in vsakič, ko odnos zaključimo, pa naj bo skozi razhod ali samo skozi dvig na novo raven v svojem odnosu, je potrebno razpustiti energijske vezi, opustiti pričakovanja in narediti prostor za ljubezen. Začnemo 26.5.2017.

 

7 spletnih druženj Umetnost zavestnega zaključevanja odnosa razkriva:

1. druženje

BOLEČINA RAZDORA

Kako lahko bolečino uporabiš, da razkriješ iluzijo, ki si jo tolerirala, laži, ki si jih vedno znova pripovedovala sama sebi in se soočiš s strahovi, ki si jih pometala pod preprogo?

Zakaj slabo vodena izguba in slabo zaceljeno srce vodita v dinamiko žrtve?

Spoznaj zakaj čas ne zaceli ran in je potrebna tvoja zavestna nega?

 

 

2. druženje

TOKSIČNI ODNOSI

Kjer ni svetlobe, lahko ti izbereš, da si svetloba.

Zakaj imajo možgani raje negativno vez, kot nobene?

Vezi, ki jih ustvarimo v odnosu, so predmet izmenjave energije in ostanejo tudi, ko se dva razideta. Kaj narediti z njimi? In zakaj rezanje eteričnih vezi ni modra izbira.

 

3. druženje

ALKIMIJA ČUSTEV

Zakaj je za žensko tako pomembno, da prepozna čemu se izogiba?

Zakaj je za alkemični proces posoda ključnega pomena? Kaj je posoda, ki drži in ustvarja odnos?

Kaj moraš vedeti o besu in zakaj je bes ključnega pomen za tvojo preobrazbo?

 

 

4. druženje

VRAČANJE SVOJE MOČI

Soočanje z arhetipom žrtve je ključnega pomena v tem premiku.

Zakaj je prevzemanje odgovornosti zase in prepoznavanje tvojih temeljnih ranjenosti ključnega pomena, da se lahko osvobodiš?

Da bi lahko resnično negovale same sebe moramo pozdraviti svoje bolečine na tem področju, preden se premaknemo v užitek.

5. druženje

OSVOBODI NOTRANJE UJETOSTI

Kaj je tvoja zgodba, ki jo preigravaš v svojih odnosih z moškim?

Zakaj življenje vedno vidiš ne takšno kot je, temveč takšno, kot si ti?

Prepoznavaš razliko med prepričanjem in resnico?

6. druženje

PUSTI PRETEKLOST ZA SABO

Kako biti porodnica prehodu in porajanju nove Sebe?

Proces alkimije je preobrazba svinca v zlato in ti moraš biti priča preobrazbi.

Opuščanje preteklosti je bistvenega pomena, da narediš prostor za novo.

 

 

7 spletnih druženj Umetnost izpolnjujočega partnerstva razkriva:

1. druženje

ODPRI SE LJUBEZNI

Pripravi se na ljubezen.

Kako razširiti svojo kapaciteto sprejemanja in ustvariti sveti prostor za ljubezen?

Kako se premikamo skozi 3 faze odnosa?

 

 

2. druženje

DARILO PARTNERSTVA

Spoznaj razliko med ljubeznijo, romantično zaljubljenostjo in seksualno polarnostjo.

Kaj pomeni, da je tvoj partner tvoje ogledalo?

Katerih sedem ogledal je pomembno poznati?

 

3. druženje

UMETNOST POVEZOVANJA

Kakšna je tvoja vizija izpolnjene ljubezni?

Kaj je intimnost?

Kakšna je igra hormonov v odnosu?

Spoznaj pomen oksitocina, če želiš ustvariti izpolnjujoče partnerstvo.

 

 

4. druženje

SPOZNAJ SEBE

Zakaj moraš ti postati ta ženska, ki ima odnos, ki si ga želiš, da bi tak odnos tudi dejansko imela?

Kaj je umetnost izžarevanja?

Ljubezen do sebe je bistvenega pomena, da lahko svojo ljubezen deliš z osebo na drugi strani.

5. druženje

MOČ SOUSTVARJANJA

Zakaj lahko z moškim soustvarjaš šele, ko se pomiriš s svojim notranjim moškim?

Kdo je Animus in kakšna je njegova vloga v odnosu?

Kaj je najpomembnejša praksa v ljubezni?

6. druženje

UMETNOST SPREJEMLJIVOSTI

Spoznaj štiri temelje tokove kreacije, ki so v odnosu ključnega pomena.

Kaj je resnično pomembno moškemu v odnosu?

Kako iz svojega moškega izvabiš najboljše?

Zakaj je umetnost sprejemljivosti ključnega pomena za žensko, ki želi biti Kraljica?

 

7. druženje

IZPOLNJUJOČE PARTNERSTVO

Spoznaj 7 stopenj ljubezni.

Kaj je namen izpolnjujočega partnerstva?

Kaj je partnerstvo?

4 temeljne sestavine izpolnjujočega partnerstva

Spoznaj neomejene možnosti soustvarjanja, kjer dve Celoti postaneta neskončno.

 

 

Druženje v Živo

PLES PARTNERSTVA

Kaj je partnerstvo?

Razumevanje moške narave.
Kako delujejo moški in kako ženski možgani?

Zakaj je obnova polarnosti ključnega pomena za izpolnjujoče partnerstvo?

Kako pozdraviti svojo žensko naravo in/ali svojo moško naravo?

Kako aktivirati svojo žensko esenco ali svojo moško esenco skozi tri izjemno preproste korake.

Kako se dogovoriti in skupaj stopiti v proces rasti, širjenja, evolucije?

 

 

Alkimija Ljubezni je 14 tedenski program, ki vsebuje:

13 spletnih predavanj (do 120 minut)
1x spletno druženje namenjeno vprašanjem in odgovorom (do 90 minut)
Srečanje v živo v Ljubljani
Individualni vpogled v energijo tvoje ženske esence
Članstvo in podpora v skupnosti, ki je na voljo samo za udeleženke spletnega programa
Zvočne posnetke vseh praks, ki jih bomo na druženjih delale
Skripte za vsako izbrano temo

in bonus, tvoj partner lahko v programu sodeluje brezplačno.

Med prvim in drugim delom imamo en teden pavze, ki je namenjen integraciji in ponotranjenju tega, kar smo usvojile v prvem delu.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena. 

Program je sestavljen iz 14 spletnih druženj, ki potekajo ob petkih med 20.00 in 22.00 uro v udobju tvojega doma.

Program se začne v petek 26.5.2017, v soboto 9.9.2017 je srečanje v živo v Ljubljani. Ples intimnega partnerstva je enodnevno druženje, kjer delim prakse, ki bodo pripomogle k temu, da se skozi ples iizpolnjujočega partnerstva dve Celoti povežeta v neskončno. Izbrane teme vikend druženja so povezane s tem kako držati prostor, ustvarjati medsebojno cenjenje, osnove srčne komunikacije in kako prebuditi izvorno žensko in moško esenco v sebi.

Investicija za spletno popotovanje Alkimija Ljubezni je 997€.

997€ za to, da se naučiš kako reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti ravnovesje v sebi brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje kot si ga želiš na sijoče ženstven način, brez občutkov krivde.

Možnosti plačila so:
1. nakazilo v enkratnem znesku 997,00 €
2. nakazilo v štirih mesečnih obrokih po 297€

 

Če čutiš resonanco z menoj, če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje Ženske duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 28555901

Gre za praktična druženja, kjer s teboj delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo ženstvenost in s svojo svetlobo navdihneš moškega, da postane najboljša mogoča verzija sebe, ob tebi.

Ker sem v svojem odnosu s svojo zakrčenostjo in predvsem ignoranco povzročila veliko neumnosti, ki bi se jim zlahka izognila, sem se odločila... ok povsem iskrena bom s Teboj, v resnici tega nisem izbrala jaz, moja osebnost, to je bilo nekaj, kar je zame izbrala moja Duša. Leta 2007, kar pomeni celi dve leti, preden sem bila potisnjena v kot, sem v Egiptu dobila božanski navdih s strani svoje Duše, da je moje delo povezano z ženskami in z ustvarjanjem intimnega partnerstva, pa nisem poslušala. Pravzaprav sploh nisem hotela slišati za to. In potem sem leta 2009 doživela svoje veliko prebujenje, ker sem se tako upirala temu, kar mi je bilo predano. Skratka, odločila sem se, da predam svoje vedenje in znanje ženskam, ki so pripravljene sprejeti 100% odgovornost za svoje življenje in za svoje odnose.

Ti si Zvezda svojega življenja. To vem brez kančka dvoma. V vsaki ženski počiva zvezdica, ki čaka na svojo priložnost, da se porodi iz notranjosti in zasije kot prava Zvezda. In da bi to lahko naredila moraš ustvariti posodo, ki te drži. Pomembno je, da zmoreš stati v svojem notranjem centru, kajti vse, vključno s svojim partnerskim odnosom, ustvarjaš iz tega notranjega centra.

Z gotovostjo lahko trdim, da gre za investicijo vase, investicijo v svoje življenje. Kajti ženske smo bitja odnosov. Za ženske je čustvena povezanost bistvena sestavina izpolnjenega življenja. In znanja, ki jih bom delila so meni osebno pomagala, da sem v svojem odnosu prebudila vse tiste kvalitete, ki jih moški išče, da bi ostal v odnosu.

Z besedami mojega dragega; ženska potrebuje razlog, da odnos zapusti. Šele, ko je dovolj boleče, bo voljna oditi. Moški na drugi strani potrebuje razlog, da ostaja. Ženska je tista, ki osmisli moškemu ves njegov trud in vse kar počne. Ženska je tista svetilka, ki s svojo nežno svetlobo osvetli dan moškega, da v njem zagleda smisel. In ključno je, da ženske nehamo opletati s svojimi sekirami in meči, opletati s svojimi kritičnimi jeziki in soditi moške, da nas ne znajo osrečiti. Konec koncev to sploh ni njihova vloga. Za srečo ženske je v 90% odgovorna sama. Samo 10% vpliva ima moški. in kot rada rečem, ko je ženska že srečna, jo moški lahko osreči še bolj.

To druženje odsvetujem, če v svojem življenju iščeš bližnjice in hočeš hitre rešitve v svojem življenju. Če iščeš tehnike in hitre strategije to druženje brez dvoma ni zate. In tudi, če hočeš igrati varno igro in bi rada spremembo v svojem življenju, brez da karkoli zares narediš v svojem življenju, to ni dobra izbira.

Kajti kot sem zapisala v začetku, gre za proces odkrivanja, ki se dogaja skozi tvojo rast. Samozaupanje, samozavedanje, samospoštovanje in samovrednotenje so kvalitete, ki so v tebi, to ni nekaj, kar bi se morala naučiti. Naj ponovim, da ti nihče ne more odpreti glave in vliti to vate, ker to že je v tebi. Moja vloga je v tem, da te vodim do tega, da razviješ vedno večje zaupanje vase, da vidiš sebe kot Zvezdo, da stojiš v svojem notranjem centru in si to kar si. In samozaupanje razvijemo skozi samozavedanje, ko se soočimo s seboj in sprejmemo vse delčke sebe, jih ljubimo in jih objamemo v sebi. In to je moja vloga, ki sem jo v zadnjih letih dobro izmojstrila.

V srečanjih bom s teboj delila razliko med odnosom in partnerstvom in kako ustvariti intimno povezanost, ker dve Celoti postaneta neskončno.

 

Izbira. Odločitev je prva. Zavezati se je potrebno Sebi in sebe postaviti na prvo mesto.

Prebudi svojo žensko moč in se razcveti v žensko, za katero si se rodila, da postaneš!

Toplo vabljena!

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.