Dobrodošla v coni upočasnitve...

 

Živimo v svetu, kjer prevladuje moška energija, ki te sili v to, da stvari počneš na moški način.

Pomisli na svoj vsakdan in kaj terja od tebe, da se usedeš v avto, se odpelješ na sestanek, iščeš prazen parkirni prostor in loviš zadnje minute. Kako se počutiš?

Ko se potiskaš proti cilju, tekmuješ za prazen parkirni prostor, loviš roke in minute. To je moška energija. In ženska se mora naučiti, če želi biti uspešna v svojem življenju, upravljati z moško energijo v svojem telesu.

Ustvariti moraš zdrav odnos s seboj in s svojim moškim delom, ki se skriva v tvoji notranjosti. To je edini način, da nehaš od svojega moškega pričakovati, da bi ti dal to, česar ti ne more dati. Tvoj moški ne more zapolniti občutkov praznine, nepopolnosti, nezadovoljstva in izčrpanosti. To je tvoje delo.

 

Draga srčna Ženska.

Sodobna ženska išče svojo življenjsko misijo... aktivno se trudi v odnosih, v kreativnem izražanju, v tem, da sebe podeli z ljudmi in s svetom. Dokazuje, da zmore sama. Doseže marsikaj, vendar je kljub vsem svojim uspehom pogosto nesrečna, izpraznjena, izčrpana in nezadovoljna.

Neprestano je v akciji, kar jo pogosto vodi v preplavljenost, zaradi katere skuša glavo skriti v pesek in počakati, da vse skupaj mine, kar vodi v ignoranco in otopelost. Ali pa jo preplavljenost vodi v še več akcije, da še bolj trdno dela, obišče še več delavnic, prebere še več knjig, naredi vse, kar je v njeni moči, da bi rešila situacijo.

Dejstvo je, da živimo v svetu, ki ga poganja moški sistem moči. Ženske smo se naučile, kako delovati v moškem svetu, kako doseči kar želimo z voljo. Brez dvoma zmoremo. Vendar vedno znova izgubljamo, ker ne zaupamo v svojo žensko naravo.

Nezadovoljstvo in praznino sodobna ženska pogosto poskuša zapolniti z zunanjimi stvarmi. V kolikor ne čutiš polnosti, po kateri hrepeniš, jo poskušaš dobiti zunaj sebe. Pogosto od svojega moškega. Vendar ni naloga tvojega moškega, da te osreči.

Ko ženska pričakuje od svojega moškega, da jo bo osrečil, on ne najde prostora, da bi se obnovil, odnos ni več tempelj in ženska ni več njegov Dom. Ko ti postaneš Dom za moškega, se mu ni treba truditi. Lahko se sprosti, kajti ve, da bo v tebi našel vse, kar potrebuje; sprejemljivost, navdih in živost, ki jo tako zelo potrebuje.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. 

 

Draga, moje ime je Taja Albolena.

Ne verjamem v to, da lahko kdorkoli, karkoli naredi namesto tebe. Zagotovo pa vem, da se je potrebno potopiti vase in spoznati sebe.
Naučiti se moraš negovati sebe. Nahraniti sebe. Napolniti sama sebe.

Dejstvo je, da za to, da se počutiš izpolnjena, radostna in da siješ, potrebuješ energijo.
Ne moreš biti na hlapih energije in se počutiti izjemno.

Iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš. In več bom s teboj delila v tem spletnem druženju v 6 delih.

To čemur sem vedno znova priča so ženske, ki bezlajo skozi življenje, delajo vedno več in na silo skušajo doseči, kar so si zamislile. Posledica je izčrpanost, izpraznjenost, utrujenost, nezadovoljstvo in izguba povezanosti, globokega stika s seboj. Sodobna ženska je pozabila, da mora ustaviti na črpalki, da bi natočila gorivo, ki jo poganja. Žal ne moreš napolniti svojega rezervoarja, medtem ko dirkaš 100km/h po avtocesti.

To druženje sem pripravila, da bi te spomnila, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživiš kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. 

Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom.

To spletno druženje je Zate, če...

Se trudiš, pogosto stvari potiskaš, deluješ na silo, nenehno ustvarjaš persono moči, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo. Da bi resnično lahko zaživela življenje, kot si ga želiš, da bi utelesila Žensko, za katero si se rodila, da si, moraš najprej upočasniti in začutiti sebe.

 

Si prebrala vse knjige na tržišču in poslušal ure in ure predavanj in ti je v teoriji vse jasno. Težavo pa ti dela praksa.

 

Si na poti osebne in duhovne rasti že dlje časa in želiš narediti premik na nov nivo.

 

Če večino dneva preživiš v svojem mentalnem svetu. Premlevaš stvari v svoji glavi, ujeta je v skrbeh. v ugajanju, pretiranih pripravah, perfekcionizmu. Dvomiš v svoje sposobnosti in v sebi gojiš strah pred neuspehom. Poleg tega imaš v sebi instinkt, zaradi katerega si prizadevaš, da bi te imeli ljudje radi.

 

Raziskave kažejo, da te pomanjkanje zaupanja vase zadržuje, da bi resnično zaživela svoje sanje, da bi zaživela kot ženska, ki ti je namenjeno biti. Brez zaupanja vase ostajaš v neizpolnjenih sanjah, z izgovori, paralizirana.

 

Se nenehno spogleduješ z izgorelostjo. Simptomi so fizična utrujenost, mentalna izčrpanost, pomanjkanje energije, preplavljenost z obveznostmi, frustracija zaradi občutkov nepovezanosti, osamljenost, kar vodi v čustveno izpraznjenost in nezadovoljstvo.

 

Imaš neskončne sezname opravil, ki diktirajo kako živiš svoje življenje. Če ne veš kako izpreči in se namesto na druge osredotočiti nase. Brez občutkov krivde.

 

Veš, da si tukaj, da prispevaš in pustiš močno sled, da pomagaš narediti močan premik na planetu s svojim Darilom, svojim prispevkom, s svojo edinstvenostjo, s svojimi izjemnimi darovi in talenti

 

 

 

To spletno druženje ni Zate, če...

Si dogmatična in toga, če se nisi voljna premakniti in prevetriti svojih prepričanj.

 

Če si raje žrtev in se pritožuješ nad življenjem in nisi pripravljena stopiti ven iz svoje cone udobja.

 

Če se smiliš sama sebi in iščeš nekoga, ki bi simpatiziral s teboj.

 

Če se nisi voljna spogledati s seboj in biti radikalno iskrena s seboj ter narediti navdihnjene akcije.

 

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

Življenje je lepo. In želim ga podeliti z možatim moškim. Trdno verjamem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo. Ženske smo v nekaj desetletjih izmojstrile moški svet in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidimo, kako nas to utruja, nas spravlja v stres ter izpraznjenost. 

Zato delam z žensko, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

Sem SIStar, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.

Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

 

 

 

Program ... dejstva

Intenziv Čas Zame je je sestavljen iz šestih spletnih 60 minutnih klicev. Druženja so ti na voljo, da jih kadarkoli lahko ponovno poslušaš.

 

6 spletnih druženj Čas Zame

1. druženje

VZEMI SI ČAS ZASE

Kaj je izziv št.1, ki sodobni ženski onemogoča, da si vzame čas zase?

Zakaj je za moškega čas zame ključnega pomena?

Kaj ženski vedno znova preprečuje, da bi poskrbela najprej zase?

Zakaj čakaš na dovoljenje, da bi si vzela čas zase?

 

 

2. druženje

UČENJE NOVIH VEŠČIN

Če se ženska želi naučiti, da si vzame svoj "čas zame", se mora naučiti postavljati prioritete.

Spoznaj temeljno razliko med tem kar moraš narediti in kaj izbiraš, da narediš...

Pričakovanja ne ubijejo le odnosa, onemogočijo ti, da si vzameš svoj "čas zame".

 

 

3. druženje

POPOLNA ŽENSKA

Zakaj imaš kot ženska težave s tem, da rečeš NE brez občutkov krivde?

Utopični standardi tega kaj pomeni biti dobra mati, žena in poslovna ženska te vodijo v to, da verjameš, da je to, da si vzameš čas zase, sebično.

Spoznaj orodja, ki ti bodo pomagala, da se počutiš bolj domače s tem, da si vzameš čas zase.

4. druženje

PLES HORMONOV

Spoznaj temeljno razliko med tem, kako se regenerira moški in kako ženska.

Kako zadušiš tisto, po čemer najbolj hrepeniš v odnosu... povezanost in čas za vaju?

Kaj so 3 stvari, ki vama bodo pomagale ustvariti prijaznost, privlačnost in povezanost po kateri hrepeniš kot ženska in kako to podeliti z moškim?

 

5. druženje

KO DAJEŠ MANJ, DOBIŠ VEČ

Zakaj je ključnega pomena, če želiš uspešen odnos z moškim, da resnično razumeš razlike med moško in žensko naravo?

Zakaj je pomembno, da moškega prosiš, da ti pomaga?

Kaj je ena stvar, ki se ji moraš odpovedati, če želiš izpolnjujoč odnos z moškim? In zagotovo ni to, kar misliš, da je.

 

 

6. druženje

POMAGAJ MU, DA TI LAHKO POMAGA

Kako lahko svojemu moškemu pomagaš, da te povabi na romantičen zmenek? Brez, da ga organiziraš namesto njega.

Kaj moraš nujno vedeti glede komunikacije s svojim moškim? Ker moški ne govori, da bi ustvaril povezavo ali ustvaril intimnost kot to naredi ženska.

Kako iz moškega izvabiš najboljše in ga pripraviš do tega, da z veseljem naredi stvari zate?

 

 

Intenziv v 6 delih je na voljo v obliki spletnega druženja. V 24 urah po prejetem plačilu dobiš dostop do spletnega druženja. Več kot 6 ur predavanj lahko poslušaš kadarkoli.

Investicija za to druženje je 197€ za plačilo v enkratnem znesku.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek
z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 28555901

Kaj Ti spletno druženje Čas Zame prinaša?

Razumevanje razlik med spoloma s seboj prinaša sprostitev v tvoji notranjosti. Spoznala boš, da nisi sama in da je s teboj vse v redu. Pogosto se ženske trudimo, da bi moške razumele skozi leče ženske. Primerjamo jih z žensko in ob tem pogosto ustvarjamo konflikte, ki jih ne znamo rešiti. Ženska, ki pozna moško naravo in ve, da moški odziva na žensko, se zaveda svojega vpliva in svoje moči kot ženska.

Veščine in orodja za razumevanje sebe kot ženske in svojih potreb. Da bi lahko s svojim moškim podelila, kaj potrebuješ, moraš najprej ti jasno vedeti kje si in kaj bi rada.

Upravljanje in plemenitenje tvoje moči ženstvenosti. Ko čutiš svojo moč ženstvenosti, brez potrebe po tem, da bi z njo manipulirala ali da bi izdala samo sebe, uživaš v svojem delu in v družinskem življenju, čutiš harmonijo vseh področij svojega življenja. Znaš poskrbeti zase, veš kaj potrebuješ in znaš to tudi podeliti s svojim moškim. Brez občutkov krivde, brez navezanosti, obveznosti ali pričakovanj.

Preobrazbo omejujočih prepričanj in nov mindset. Osvobodi se in si dopusti, da si v Toku, da pluješ s tokom, da se soočaš s svojimi strahovi, neprijetnimi čustvi jeze, besa, ljubosumja in jih uporabiš za svojo rast. Vedno znova te bom spomnila na to, da so vsi izzivi tvojega življenja priložnost za tvoj razcvet. Ob tem si vedno bolj avtentična, prebujena in sijoče ženstvena.

POTREBUJEŠ VEČ ODGOVOROV?

VPRAŠAJ ME KARKOLI! Prosim te, da stvari ne zadržuješ v svoji notranjosti. Na imej notranjih monologov, v katerih trpinčiš samo sebe. Ne poskušaj se pregovoriti ven iz tega, da stopiš v razcvet, preden si sploh daš priložnost, da se zgodi!

Ustvarila sem posebno FB skupino, kjer bom na voljo, da mi postaviš katerokoli podvprašanje glede programa. In osebno bom odgovorila na vsako vprašanje.

V FB skupini je na voljo mini video serija" 6 stvari, ki so ključne za tvoj Čas Zame", kjer odgovarjam na najpogosteje zastavljena vprašanja.

Klik, klik na povezavo spodaj in se mi pridruži v Facebook skupini Čas Zame”kjer bom osebno odgovorila na tvoja vprašanja.

Pridruži se mi >>>TUKAJ<<<

 

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.