Dobrodošla v srčnem krogu...

Krog je vsakodnevni ceremonijal: vzpostavile so ga starodavne Babice, ki so bile priča neštetim načinom narave, ki je povzdignila to skromno obliko in jo postavile za duhovno središče svojih skupnosti. Krog se oblikuje s preprostimi rituali odpiranja in zaključka, s spoštovanjem in cenjenjem. Krog služi kot posoda za pripovedovanje zgodb in preseganje naših zgodb. V krogu se pogovarjamo z božanskim. ~ Baraka Elihu

Verjamem, da svete ženske kroge potrebujemo, da nas podprejo, ko stopamo v polno luč svoje ženske duše. Da v njih pozdravimo in predelamo svoje rane in travme v varnem zavetju src svojih dušnih sester.

To v kar globoko verjamem je, da je ženski krog sveto mesto preobrazbe, ki ga v trenutkih premika lahko izkoristiš za svojo preobrazbo.

Vedno znova se potrjuje, da se skupaj premikamo hitreje in letimo dlje.

 

Draga dušna sestra.

Globoko verjamem, da je ženska tista, ki nosi življenje in poraja življenje, ideje, projekte. Ženska je božanska kreatorka. Je božanska Mati. V mojih očeh je vsaka ženska Kreatrix.

In z vsem srcem verjamem, da Ženska s svojim Sijem spreminja svet okoli Sebe.

Moje ime je Taja Albolena in srčne kroge sem oblikovala z željo, da Ti pokažem, kako dragocene smo ženske in kako pomembno vlogo imamo na tem planetu.

Verjamem, da biti živa pomeni voditi, navdihovati, biti svetilnik za druge. Srčni krog te spomni na to, da je vse že v tebi, vendar moraš to zavestno izbrati in v polnosti zaživeti tukaj in zdaj.

Verjamem, da je vsaka ženska svetilka, tukaj na tem modro-zelenem planetu z namenom, da naredi pozitivno razliko v življenju ljudi, s katerimi prihaja v stik.

Tukaj si z razlogom. Darilo je že v tebi. In na tebi je, da ga ugledaš.

Vendar se vse prepogosto skriješ. Pomanjšaš. Greš v ugajanje. Prilagajanje.

Pozabiš na darilo, ki ga nosiš v sebi. Ne ceniš tega, kdo si.

In izgubiš stik s svojim centrom. S svojo Žensko Dušo.

Vem, kako je to videti. Bila sem tam. In zavezala, da ti pokažem, kako lahko postaneš svetilnik za druge!

Zato sem oblikovala Srčne Kroge, ker...

Vem, da si želiš biti vidna. Zato si tukaj. Vem pa tudi kakšen izziv je biti vidna tam zunaj, v džungli vsakdana. Zato sem ustvarila varno mesto v katerem si ugledana in lahko najprej ugledaš sama sebe v Celoti, ustvariš sveti prostor zate, da se okrepiš in držiš najprej sama sebe in svojo svetlobo, preden jo podeliš z drugimi.

 

Zdaj že veš, da sem strastna glede ustvarjanja svetega prostora, v katerem se počutiš dovolj varno, da se odpreš in se pokažeš. Kajti najprej se moraš odpreti, da bi lahko sprejela veličastnost in dragocenost sebe kot Ženske.

 

Tega ne moreš narediti v okolju, kjer se ne počutiš varno. In če se ti ne počutiš varno, da bi se odprla in sprejela, se ne boš pokazala svetu točno taka kot si. Zato potrebuješ varno mesto, srčni krog, v katerem si ugledana in v katerem prepoznaš svoje Darilo in to kdo v resnici si.

 

Šele, ko ti veš in pustiš, da te to neguje v tvoji notranjosti, lahko to, kdo v resnici SI podeliš z ljudmi in s svetom. Da bi ustvarila življenje, kot si ga želiš, potrebuješ ženstveno energijo. Samo, če v sebi čutiš občutek polnosti, če neguješ sebe in svojo ženstvenost, lahko kreiraš življenje o katerem sanjaš.

 

In res želim ZaTe, da zaživiš izpolnjujoče ljubezensko življenje, da zaupaš vase, čutiš povezanost in zasiješ kot Ženska za katero si se rodila, da si.

 

Ker vem, da takrat, ko živiš življenje iz svojega notranjega centra, ti ni potrebno stvari potiskati, delovati na silo, nenehno ustvarjati persone moči, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo. Da bi resnično lahko zaživela življenje, kot si ga želiš, da bi utelesila Žensko, za katero si se rodila, da si, moraš stopiti v svoj notranji center in začutiti sebe.

 

In če si takšna, kot sem bila jaz, potem večino dneva preživiš v svojem mentalnem svetu. Premlevaš stvari v svoji glavi, ujeta je v skrbeh. v ugajanju, pretiranih pripravah, perfekcionizmu. Dvomiš v svoje sposobnosti in v sebi gojiš strah pred neuspehom. Poleg tega imaš v sebi instinkt, zaradi katerega si prizadevaš, da bi te imeli ljudje radi.

 

Raziskave kažejo, da te pomanjkanje zaupanja vase zadržuje, da bi resnično zaživela svoje sanje, da bi zaživela kot ženska, ki ti je namenjeno biti. Brez zaupanja vase ostajaš v neizpolnjenih sanjah, z izgovori, paralizirana. To povzroča fizično utrujenost, mentalno izčrpanost, pomanjkanje energije, preplavljenost z obveznostmi, frustracijo zaradi občutkov nepovezanosti, osamljenost, kar vodi v čustveno izpraznjenost in nezadovoljstvo.

 

Ti je to znano?

 

 

 

 

Kaj Ti Srčni Krog prinaša?

Negovanje tvoje ženske esence. Ženska esenca je del vsake ženske, počiva v tvojem jedru, dokler je ne osvobodiš, začutiš in resnično utelesiš. Ženska esenca se skozi tebe izraža na unikatno tvoj, edinstven, enkraten in neponovljiv način. Izziv je v tem, da moraš držati posodo sama sebi, da bi se ta tvoja esenca resnično lahko izrazila, zasijala iz Tebe. Kajti svoj Sijaj moraš utelesiti!

Preobrazbo. Srčni krog je sveto mesto, kjer se srečamo in povežemo, kjer preobražamo vse kar prinašamo v krog in smo zdravilo druga drugi. Srčni krog je posoda. Alkemijska posoda. Je posoda v kateri se dogaja preobrazba. V srčnem krogu se družimo tri ure. Gre za voden proces srčne komunikacije, odkrivanje in povezovanje s svojo žensko in povezanosti med seboj. V krogu zaupanja in odprtih src.

Upravljanje in plemenitenje tvojih ženskih moči. Srčni krog običajno druženje med ženskami dvigne na nov nivo. Ne gre za delovanje ali logično razmišljanje, temveč za krog, v katerem se odpreš globljim nivojem tvoje ženske moči in sebe podeliš z ženskami v krogu.

Podeliš sebe, svoje občutke in izkušnje. Namen srčnega kroga je povezava s spečimi potenciali, ki v tvojih globinah čakajo, da jih povabiš v svoje življenje. Vedno znova te bom spomnila na to, da so vsi izzivi tvojega življenja gnojilo za tvoj razcvet. Ob tem pa si vedno bolj avtentična, prebujena in sijoče ženstvena.

Praznovanje. V praznovanje vstopamo sproščene, osrediščene v sebi in brez potrebe po formalnosti, vljudnosti, vljudnostnimi pogovori, obremenjevanjem s tem, kako te vidijo druge, kaj si o tebi mislijo druge...
Srčni krog je globoka izkušnja. In ključno je, da se zmoreš odpreti, sprejeti, dopustiti, da te izkušnja neguje in da se predaš temu, kar je prisotno.

 

Kaj so srčni krogi prinesli meni...

Dejstvo, ki sem ga spoznala v zadnjih letih (od leta 2010 intenzivno delam z ženskami) je, da potrebuješ energijo. Čisto vse, kar v svojem življenju počneš – od komunikacije s prijateljicami, sprejemanja pomembnih odločitev do preživljanja časa z družino- terja energijo.

Ne glede na to, kako je očitno, pa pogosto pozabiš na to, kako pomembna je energija v tvojem zasebnem in poslovnem življenju. Potrebuješ čas zase in za stik s svojo Žensko Dušo.

Kajti to, kar vidim v praksi je, kako se ženska prilagodi, ustreže, izmojstri moški svet in zmore enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidi cene tega. Kako jo to utruja, jo spravlja v stres in jo prazni. 

In Ženski krogi so bili moje varno pristanišče, kjer sem se lahko povezala s seboj, se nahranila in napolnila v varni povezanosti s svojimi sestrami.

In zato sem toliko bolj strastna, da ti pokažem, kako lahko v sebi najdeš moč, podporo in negovalno energijo v srčnem krogu žensk.

Ko so ženske priča tvoji avtentičnosti, dobiš tisti veter v krila, pogum, da se pokažeš, taka kot si.
Resnična, naravna, edinstvena Ti.

Srčni krog v katerem neguješ svoj sijaj sem ustvarila z namenom, da ustvarim sveti prostor, v katerem se boš počutila varno, da se resnično pokažeš.

Skozi prakse se povežeš s svojo ženstveno esenco, spoznavaš globine svoje Biti in imaš priložnost, da ugledaš svojo raznolikost, svojo edinstvenost, enkratnost skozi oči tvojih sester.

5 temeljnih principov Srčnega Kroga...

1. Jasnost. Namen srčnega kroga je, da ustvarimo sveti prostor v katerem se počutiš varna, da odpreš svoje srce in se sprostiš. Da si podariš čas samo zase, enostavno zato, ker obstajaš. Ni treba, da si kupuješ čas s tem, da si pridna in najprej narediš vse kar je treba, da si zaslužiš, da greš na masažo ali imaš čas za dobro knjigo. Tvoj neskončni seznam lahko počaka, tvoje življenje se odvija, tukaj in zdaj. Začuti telo. Sprosti se!

2. Prisotnost. Biti tukaj in zdaj, popolnoma, je ključnega pomena. Da bi lahko izkusila tišino prisotnosti, moraš upočasniti. Za žensko, ki je nenehno v pogonu in hiti od enega opravka do drugega, je to lahko velik izziv, vendar je dejstvo, da boš morala upočasniti, če boš hotela začutiti kaj potrebuješ.

Upočasnitev in sprostitev sta za tvoje telo ključna. Da bi prepoznala, kaj so tvoje potrebe, je treba upočasniti. Če želiš natočiti na bencinski črpalki, moraš ustaviti na črpalki. Ne moreš napolniti posode za gorivo svojega vozila ob tem, ko se mimo črpalke pelješ 100 km/h. Pomembno je, da se ustaviš in se začutiš. Dokler si v hitenju, v norem tempu vsakdana se ne moreš začutiti.

3. Resničnost. Pomembno je, da si resnična. Da izraziš resnico. Kako se počutiš? Kje se nahajaš? Norost vsakdana, ki si ji izpostavljena, terja svoj davek, ki ga pogosto izkušaš v obliki fizične utrujenosti, čustvenega nezadovoljstva, mentalne izčrpanosti in otopelosti. Na tebi je, da to prepoznaš in sprejmeš, da bi v zvezi s tem lahko nekaj naredila.

Spoštovanje svojih ritmov, svoje ciklične narave in svetosti. Vedeti moraš, kako postaviti meje, negovati svoje srce, začutiti strast in častiti svojo izvorno žensko naravo vsakodnevno. Običajno vse zgoraj našteto povezuješ z umikom v tišino in svetost templjev, vendar je izziv sodobne ženske, da zna vse to živeti tukaj in zdaj, na sredi svojega polno zasedenega delovnika, svojega neskončnega seznama obveznosti, na sredi trgovine ali v norišnici družinskega in poslovnega sveta.

4. Povezanost. Za žensko je povezanost življenjskega pomena. Negovanje ženstvene esence je zbirka dnevnih praks, ki ti bodo pomagale, da se povežeš s svojo izvorno Bitjo. Da si osrediščena v svoji avtentični ženstveni ljubezni in svetlobi. Negovanje ni delo na sebi, negovanje je povezana z voljnostjo, z dopuščanjem, da te to, kar si sprejela neguje. Čutiš povezanost. Ko si se voljna odpreti in sprejeti, te ljubezen, vitalnost, življenjska energija, ki se pretaka skozi tebe, neguje. Ključ je v utelešanju tvoje mističnosti, poznavanju tvoje ranljivosti in občutkov, da si dovoliš čutiti in čutiš zadovoljstvo v svoji koži.

5. Srčnost. To, da se predajaš toku Ljubezni od tebe terja pogum, da si to kdo ti si. To je brez dvoma tisti del, ki se ga najbolj bojiš, kajti za to, da se predaš, moraš biti v stiku s svojo ranljivostjo. Poznati je potrebno svojo notranjost in znati deskati na svojih notranjih čusvenih valovih. Potrebno je zaupati vase, da se lahko brezpogojno predaš toku življenja.

In to spuščanje Vase poznam zelo dobro, kajti sama vedno znova te principe uporabljam v svojem vsakodnevnem negovanju Sebe.


Pogosto je tvoja izjemna lepota, sijoča svetloba in veličastnost, ki jo čutiš v tebi tisto, česar te je najbolj strah pokazati in podeliti z ljudmi in s svetom. Precej bolj si navajena kritik, osredotočenosti na svoje napake, da prinašaš v ospredje svojo negotovost in dvom vase. Navajena si, da se pomanjšaš, zakrčiš, se skriješ ali pozornost preusmeriš na druge.

V srčnem krogu dajemo v prakso, da se pokažeš v svoji celovitosti, da razkriješ vse okuse svoje ženstvenosti v sedanjosti, v trenutku. Da vse tisto, kar se skriva pod površjem razkriješ in si drzneš to tudi zaživeti.

 

Kaj boš s Srčnimi Krogi pridobila?

Izkušanje tega, kaj pomeni, da si resnična in prepoznavanje resnice o tem kdo Ti si.
 Premik onkraj podobe, ki jo imaš v svoji glavi v srce in dušo tega kdo resnično si.
 Skozi srčno komunikacijo boš dobila povratno informacijo o tem, kako te vidijo druge ženske v krogu.
 Dovoljenje, da se resnično razcvetiš v svoj polni potencial tvoje ženske duše, da odkriješ svoje globine in cvetne lističe, ki jih še ne poznaš.
 Začutila boš v polnosti kaj pomeni, da sprejmeš zdravo pozornost in kako to, da se odpreš in sprejmeš vpliva na tvoje telo in celotno Bit.
Občutek varnosti, da se pokažeš in izraziš svoj avtentični jaz, resnično sebe.
Udobje v tem, da si vidna, tudi v svoji strasti in radosti.
Negovanje svojega ženskega energijskega sistema in s tem več energije.
Večjo samozavest, večje zaupanje vase, večjo gotovost vase.
Veščine za sprejemanje ljubeče pozornosti s strani moškega.
Utelešanje svojih izvornih kvalitet ženske duše.
Občutenje svoje dragocenosti.
Odpiranje srca in čutenje ljubezni do sebe.
Umirjenost svojega uma, kar bo prineslo pomirjenost s seboj in občutek stabilnosti.
Na telesni ravni boš izkusila, kako se tvoje telo napolni z močno, privlačno in magnetično prisotnostjo, ki jo drugi zaznavajo v obliki sija.
Na čustveni ravni boš začutila sočutje do sebe, da nehaš kaznovati sebe in se sprostiš v vedenju, da je zate poskrbljeno.
Višjo raven strasti in strpnosti, empatije ter umirjenosti v tvojem vsakodnevnem življenju.
Obvladovanje stresa v svojem življenju.
Začela boš bolj uživati v svoji ženski koži.
Spoznala boš ćudovite ženske. Na druženjih se spletejo prijateljstva, ki jih ženske negujejo tudi zunaj naših druženj.


Vabim Te, da prideš Domov, k sebi, v svojo notranjo moč in kreativni potencial skozi Srčni krog.

Ženske potrebujemo druga drugo.

Ključnega pomena je, da si ugledana, da imaš pričo, ki Te vidi. Ker tega kot otrok nisi izkusila, nisi ugledala svojih draguljev, ki jih prinašaš na ta planet. Enostavno so zate nevidni.

Vendar dokler ti ne prepoznaš svojega Darila, ga ne moreš podeliti z ljudmi in s svetom.

Zato je sveti prostor, ki ga ustvarjamo skupaj, kot posoda, ki nas drži, ko se potapljamo v globine sebe, s podporo sestrstva. Brezmejno dragocena je, ker te nauči, kako držiš svoj sevti prostor zase. Skozi zgled, skozi izkušnjo.

Si nežna ženska duša, senzitivna, introvertirana, sramežljiva? Si senzualna ženska, sijoča, ognjevita ženska, ki se drži nazaj in se skriva? Si ženska, ki v sebi nosi skrito željo, da se pokaže in zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je?

Srčni krog je za žensko, ki v sebi nosi bogat, barvit notranji svet in želi svoje globine ženske Biti pokazati ter podeliti svojo edinstvenost in dragocenost z ljudmi in s svetom.

Če čutiš notranji klic, tudi, če ne ustrezaš temu opisu, si dobrodošla!

Kaj je vključeno?

 Odpiranje svetega prostora
 Uglasitev in gibanje z valom
 Globoke prakse za prebujanje ženskih moči
Podporo in povezanost z ženskami v krogu
 Čaj in prigrizki

Tema marčevskega srčnega kroga je držanje prostora za svoj sijaj.

 

Kakšna je investicija za srčni krog v živo?

Jaz s teboj delim svojih 26 let izkušenj, padcev in vzponov, ideje in navdihe...

Tvoja investicija za srčni krog je 20€. Če prideš s prijateljico obe plačata 20€.

To je tvoja investicija v to, da se naučiš reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti harmonijo v sebi brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje kot si ga želiš na sijoče ženstveni način, brez občutkov krivde.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi.

Dobimo se v soboto 24.3.2018.
Dobimo se ob 18.00 uri in se družimo do 21. ure

Toplo vabljena!


Kaj so o druženju povedale udeleženke?

"Na srečanjih sem lahko v družbi sproščeno izrazila sebe. Povezala sem se s sabo in se začutila. Zame je posebej pomembno čutenje in iskrenost do sebe - kaj je moja resnica. Kaj čutim ? ..... Ljubezen do sebe se začne, ko nam je ljuba RESNICA in ko nas zanima KDO SMO. In z možnostjo, da se izrazim kdo sem je to zame dragoceno darilo.
Skozi prakse sem se srečala s svojo notranjo žensko, ki sem jo globoko občutila in spoznala, kako zelo je lepa.
Srečanja so mi bila tudi opomnik, kako pomembno je obračanje k sebi in negovanje sebe, saj konec koncev imamo vedno samo sebe. Druženja priporočam vsem ženskam, ki želijo poglobiti svoje zavedanje sebe." Marjeta

"V tem času, ko smo se družile, sem prepoznala vrednost teh druženj, kaj so mi dala, kaj vse sem sprejela. In moja posoda se je na teh druženjih polnila. V tem času, ko sem zbolela, sem ugotovila, kako močno pogrešam ta druženja. Ker se zavedam, kaj polni mojo posodo. In sama lahko polnim to posodo le do neke mere. Zdaj, ko tega nimam, spoznavam in čutim, kako mi ta srečanja veliko pomenijo. Pogrešam pogovore, ko lahko predebatiram z vami stvari, ki se mi dogajajo sproti. Skozi druženja sem postala bolj odprta, sproščena, iskrena, močna, bolj se zavedam svojih meja in meja drugih, hitreje in močneje začutim druge ljudi (njihove izzive, stiske) in več poslušam, manj govorim. Imam več idej oz. navdihov, ki izhajajo iz moje notranjosti in niso toliko pogojene z zunanjimi dejavniki. Skozi prakse sem se dotaknila sebe. Gre za globok in pristen stik s sabo in drugimi. Dejansko smo priča ena drugi, ko opazujemo, kaj vse se prebuja in zasije iz nas." Mojca M.

"Kot rezultat praks na druženju je v moje življenje je vstopil mir, ki sem ga tako dolgo časa iskala. Verjetno se je pri meni zgodila sprememba tako hitro tudi zato, ker že toliko časa delam na sebi, samo tebe sem potrebovala za "piko na i". Spomnim se, ko sem brala mojstra Eckarta in sem čutila skozi knjigo njegov mir, v sebi ga pa nisem znala skreirati. Zdaj razumem, zakaj ne. Ti si moja prva "inštruktorica", moja prva ženska, ki sem ji lahko sledila, ki sem ji lahko zaupala, saj izžarevaš in podajaš vse to, kar ponujaš. Življenje me je naučilo, da so knjige napisane izkušnje, jaz sem pa živela življenje, izkušala življenje, in čakala na tebe, da me popelješ na nov nivo doživljanja življenja.
Iskala sem osredinjenost preko celega dneva, prosila angele za pomoč pri tem, pa mi ni šlo tako zlahka, kot sem osvojila tvojo metodo. Zdaj pa z užitkom držim posodo in svojo zlato kroglico preko celega dneva, prav uživam v tej energiji. Uživam v predajanju tem energijam, ki me preplavljajo, uživam v prebujanju vsem čustvom, ki mi jih pokažeš, predajam se ženstvenosti, počasi, počasi se razcvetam :-)" Suzana D.

 

In v veliko čast mi bo, če se odločiš, da ta sveti prostor držiš skupaj z menoj.

 

Ko je ženska srečna in zadovoljna so vsi okoli nje srečni in zadovoljni.

Zagotovo čutiš, da se nekaj premika, da smo priča spremembi, novi realnosti, novim možnostim, ki se odpirajo za Žensko. Morda ti nihče ni povedal, kako stopiti v to polje, ki se odpira, do sedaj.

Naj ti povem, kaj je možno ZaTe s tem, ko objameš svojo polno moč Ženske Duše v svojem življenju... s tem si boš odprla vrata v popolnoma nov način povezovanja s seboj, z ljudmi in s svetom. Brez potrebe po sojenju sebe in izkušanju občutkov krivde.

Skupaj ustvarjamo sestrstvo, skupno podporo, ki nas drži, ko se premikamo skozi turbulence vsakdanjega življenja. Podpira naše kreativne izraze, ko se premikamo onkraj znanega, širimo svoje meje in druga drugi dajemo podporo, se spodbujamo, da v svojih življenjih vedno znova presegamo same sebe in to, kar je znano.

Naš skupni prostor vsakič znova zapuščamo napolnjene, osvežene, izpolnjene in osvobojene spon dnevne rutine.

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.