Dobrodošla v coni ljubezni do Sebe...

Globoko verjamem, da se vsi odnosi začnejo z odnosom do sebe.

Verjamem, da v kolikor ti sebe vidiš kot osebo vredno ljubezni, spoštovanja, zaupanja in negovanja, se bo vse v tvojem življenju dogajalo z večjo lahkotnostjo.

In če s seboj delaš kot z nekom, ki je vreden prezira, zaničevanja, brezbrižnosti in posmeha, bo vsak dan boj za preživetje.

Žal mnoge ženske ne posvečajo pozornosti in ne vlagajo energije v najpomembnejši odnos v svojem življenju... s seboj.

 

Ali čutiš, da enostavno nisi dovolj, ne glede na vse kar narediš ... aktivno se trudiš v odnosih, v kreativnem izražanju, v tem, da daješ, daješ, daješ drugim?

Se prebijaš skozi življenje in vedno znova kritiziraš samo sebe, skrivaš svoj potencial in varuješ svoje srce z oklepi?

Vem, da se sliši dramatično, vendar pomisli za trenutek ... če bi se s svojimi prijatelji pogovarjala na tak način, kot se pogovarjaš v svoji glavi, bi še vedno imela koga okoli sebe? Iskreno ti povem, da preden sem začela z ustvarjanjem odnosa s seboj, bi vsi pobegnili.

In tega me je bilo najbolj strah od vsega... da bi me vsi zapustili. Da bi ostala sama.

Verjela sem, da sem nevredna ljubezni, na nek nerazložljiv način pokvarjena, da je nekaj hudo narobe z mano.

In še eno vprašanje imam ZaTe... si se kdaj počutila resnično v polnosti ljubljena, s tvoje strani ali s strani kogarkoli v tvojem življenju?

Presenečena bi bila, koliko ljudi iskreno odgovori z - NE.

Vem, kako ti lahko pomagam, da vzljubiš sebe in ustvariš ljubeč odnos s seboj.

Kako? Skozi 3 mesečno potopitev v ljubezen do sebe.

Draga, moje ime je Taja Albolena.

Sem tvoja vodnica, nosilka luči, tvoja gostiteljica, učiteljica, ogledalo, včasih brca v rit in predvsem Ženska. S teboj bom podelila, kaj sem se naučila v svojem razpadu življenja kot sem ga poznala, leta 2009 in kako je moj razpad vodil v najbolj izjemen preboj mojega življenja ... iz sovraštva do sebe v ljubezen do sebe.

Verjemi mi, vem kako je to videti. Bila sem taka, kot ti.

In veseli me, da si tukaj in si pripravljena resnično ljubiti Sebe, točno tako, kot si.

Ti si najbolj pomembna oseba v tvojem življenju.

Postani svetilka za druge!
Taja

In to se precej lepše bere v teoriji, kot izvaja v praksi.

Leta sem preživela v prepričevanju same sebe, potiho, v svoji glavi, da nisem vredna ljubezni. Obsedena sem bila z napakami iz preteklosti. Preigravala sem neprijetne izkušnje (in pozabljal na lepe trenutke). Enostavno nisem znala odpustiti sama sebi in svoji človeškosti.

Če se lahko povežeš z zapisanim, ne skrbi; to samo pomeni, da si tudi ti človek.

Skozi otroštvo se je oblikovala tvoja osebnost, ki te določa kot osebo. Vsi tisti deli, ki so bili v tem obdobju zanikani, nesprejeti ali neodobravani s strani staršev in ostalih avtoritet, so postali del tvoje sence. Senca je termin, ki ga je začel uporabljati Jung, ko je opisoval dele posameznika, ki niso ozaveščeni in so skriti v nezavednem.

In če si tukaj, to pomeni, da je v tvojem življenju nastopil čas, ko hrepeniš po celostnosti. Celostnost pomeni, da spoznaš in obješ vse dele Sebe. Težava pogosto nastopi, ker ne poznaš sebe in ne veš kaj vse se skriva v tvoji notranjosti. Zato se ti popotovanje po tvoji notranji čustveni pokrajini zdi strašljivo, saj te je strah neznanega.

Zdravljenje preteklosti je ključen del širjenja občutka za jaz, da se osvobodiš in prebudiš v ljubezen. V sami esenci je ljubezen povezanost. Ljubezen povezuje vse delčke v celoto. Ljubezen je pravzaprav izkušnja vračanja v celoto.

Zakaj sem ustvarila 13 tedenski izziv Ljubi Sebe?

Ker vsi potrebujemo vodila, da ustvarimo ljubeč odnos s seboj. Gre za stvari, ki ti pomagajo, da se uglasiš s svojim srcem in se zaveš, da ustvarjaš svoje življenje iz svoje notranjosti navzven.

Vendar za to ni tehnike ali predpisane poti. Tvoja naloga je, da najdeš svojo pot. Jaz bom s teboj delila orodja in usmeritve in dala bom vse od sebe, da ti pomagam na poti potapljanja v globino sebe. Vendar je to tvoja pot, ki jo moraš prehoditi sama.

Nihče tega ne more narediti namesto tebe.

Moj nasvet ZaTe: ko dobiš v roke orodje ali usmeritev, ki te navduši, da to v prakso. Eksperimentiraj. Igraj se. Opazuj ali te odpre in te osreči. Če je tako, sledi navdihu. Če te zapre, to pusti za sabo.

Ko najdeš orodje ali usmeritev, ki te prestraši, v tebi ustvari upor ali gnus, pristopi z radovednostjo. Vprašaj se čemu takšna močna reakcija. Namesto, da te intenzivna čustva ustavijo kot zid, uporabi potrpežljivost in radovednost, da začutiš direktno skozi.

Dovoli si, da so močna čustva tvoji vodniki v tvoje potrebe, ki se skrivajo spodaj.

Ključno vprašanje, ki si ga moraš zastaviti je...

V naslednjih 13 tednih bova okrepili odnos do sebe na 4 pomembnih nivojih:

Prvi nivo: Tvoja vsakodnevna izkušnja. Ali se do sebe obnašaš kot do pomembne osbe, ki si zasluži ljubezen, spoštovanje in cenjenje ali imaš do sebe nerazumna pričakovanja? Kaj tvoje obnašanje pove o tvojem odnosu do sebe?

Če se do sebe ne obnašaš, kot do nekoga, ki ga ljubiš, ne boš nikoli začutila ljubezni, ki vznika iz tvojega jedra.

Drugi nivo: Objemi svoj senčni del. Ali sprejemaš in prepoznaš temno stran sebe, ko se dvigne iz tvoje notranjosti? Ali znaš objeti tisti del tebe, ki je len, pesimističen, nasilen, krut ali žaljiv? Ali se pretvarjaš, da to ni tvoje, da je vse mavrično in lepo? Se pretvarjaš, da je vsak dan dober?

Del človeške narave je tudi vihravost in intenzivnost, tako kot je umirjenost in toplina. Če se pretvarjaš, da temu ni tako, zanikaš svojo naravo in to kdo si. Zanikanje svoje resnice pa je dejanje sovraštva do sebe.

Tretji nivo: Odloži svoj oklep. Ali resnično vidiš sama sebe? Ali lahko objameš dejstvo, da so tvoje nepopolnosti tisto, kar te naredi popolno? Ali si prevzela realnost v kateri živiš s strani drugih; staršev, avtoritet, pop-kulture, medijev, brez da bi se vprašala, če to želiš? Si izkusila travme, razočaranja, zlorabe in sploh ne poznaš svoje prave narave? Se zavedaš, da te bodo stvari s katerimi se bojuješ v svoji notranjosti vedno oblikovale, dokler se z njimi ne soočiš in začneš procesa zdravljenja?

Ena najbolj izjemnih stvari glede človeške izkušnje je v tem, da nikoli ni prepozno, da postaneš ta ženska, za katero si se rodila, da si. Z zdravljenjem in s svojim razcvetom lahko začneš takoj zdaj. Vse kar je potrebno je pogum in voljnost, da ugledaš sebe, da začneš s procesom odlaganja oklepa, ki ščiti svoje srce.

To je tisto, kar te bo odprlo za pretok ljubezni, življenja in svetlobe.

Četrti nivo: Utelesi najvišjo obliko ljubezni. Čisto vsak človek se rodi z edinstvenim Darilom v sebi. Tvoje Darilo je povezano z dušnimi kvalitetami, ki jih imaš, da jih v edinstveni kombinaciji z veščinami in talenti podeliš z ljudmi in s svetom.

Ljubiti Sebe v resnici pomeni, da ugledaš kdo si in sprejmeš Celoto Sebe. Na poti boš prepoznala svoja darila, zaradi katerih si tukaj. Da jih utelesiš in podeliš z drugimi.

Najvišji izraz ljubezni do sebe je, da svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom svobodno in v izobilju.

Prebudi se.

Začuti ljubezen do Sebe.

Obnovi temelj dobrobiti v sebi.

Izkusi prenovo in regeneracijo od znotraj.

Uživaj v svojem vsakodnevnem življenju!

Vrni se v celostnost, kjer je Eno v vsem in vse v Enem.

Začnemo 13.2.2018 na svetovni dan Ljubezni do Sebe.

Takoj po prejetem vplačilu dobiš dostop na spletno stran, kjer bo na voljo; 13 izzivov, vsak teden nov izziv. Soustvarjanje v zaprti FB skupini. 2 spletni predavanji dolgi do 60 minut, eno na začetku in drugo na koncu.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

Tvoja investicija v 13 tedenski izziv je 77€ na mesec/3 mesece.

V enkratnem znesku je to 197€.

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na sijoče ženstveni način?

Prijave so obvezne!

Plačilo prispevka za Ljubi Sebe lahko izvedeš z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 71381921


Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Nakup z zaupanjem; Želim, da izkusiš izjemnost ljubezni di sebe in skozi program Ljubi Sebe resnično stopiš v stik s svojim srcem. Zato imaš 30 dni od datuma plačila na voljo, da se potopiš v izkušnjo. Če prepoznaš, da to ni zate, mi pošlji e-mail preden poteče 30 dni in mi pokaži, da si dejansko naredila prakse in upoštevala priporočila in ti vrnem vplačani denar. Kupi z zaupanjem vase in v to, da boš dobila sijajno izkušnjo za sijajno ceno.

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, resnični, najveličastnejši Sebi!

 

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.