Ali globoko v sebi čutiš klic, da prispevaš in narediš pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu?

Hrepeniš po stiku s svojo Žensko Dušo?

Si želiš spoznati svojo življenjsko misijo, svoje Darilo, ki ga imaš, da z njim obogatiš življenja ljudi?

 

Draga Ženska!

Če bereš te vrstice je velika verjetnost, da v sebi čutiš globoko srčno hrepenenje po tem, da bi živela življenje globoko izpolnjena, umirjena in v stiku s svojo Žensko Dušo. Ne le, da želiš prispevati, podeliti sebe z drugimi, ob tem želiš čutiti radost, izpolnjenost in celostnost. Vendar pot na to notranje mesto, kjer si v stiku s svojim Darilom in se globoko zavedaš svoje ženstvenosti, vodi skozi alkemično preobrazbo notranjega svinca osebnosti v zlato duše. Zahteva vešče vodenje po notranji čustveni pokrajini in močno alkemično posodo v kateri se alkemijski proces preobrazbe odvija.

Vedno, ko se znajdemo v krizi, je pred nami potenten čas, iz katerega se poraja nekaj novega. Vsaka kriza je rojstno mesto izjemnih priložnosti, če smo le voljne pogledati onkraj strahu, bolečine in izzivov s katerimi smo soočene. Živimo v svetu, ki nas v zunanjem svetu s krizami sooča dnevno in vendar je to potentno mesto za izjemen notranji razcvet in razkrivanje potencialov, ki jih nosimo v sebi.

Ravno v tem času se prebuja izvorna ženska esenca in z velikimi koraki stopa v ospredje. Dogaja se razkrivanje, odlaganje tančic, ki smo jih skozi eone časa naložili izvorni Ženski. In ko odložiš eno masko, kaj le-ta odkrije pod sabo? In ko odložiš še eno masko, kdo si? Soočenje s seboj, s svojo močjo, s svojo veličastnostjo je brez dvoma ena od pomembnih nalog sodobne ženske.

Stojimo v času, ki nas potiska, da se premaknemo onkraj možatosti, da prenehamo biti moškinje, da bi dokazale svojo vrednost. Ko se razdajaš za druge, v ozadju počiva tvoja želja po tem, da bi kdo v zameno namenil pozornost tebi. In ravno tovrstno pričakovanje, ki se skriva onkraj pozornosti, ki jo namenjaš drugim, te vodi v fizično utrujenost, čustveno izpraznjenost in mentalno izčrpanost. In tovrstna izgorelost pogosto vodi ali v potrebo po tem, da se skriješ, daš glavo v pesek kot noj, zaradi preplavljenosti ali pa se trudiš še bolj in delaš še bolj trdo. Pogosto razprodamo svojo vrednost kot ženske, ravno za pozornost s strani drugih. Verjamemo, da nas bo pozornost drugih napolnila in prav neverjetno je, kako hitro ženske poskušamo reševati stvari, se trudimo še bolj in poskušamo na silo doseči to, kar smo si zastavile.

Čas je, da kot ženske sprejmemo svojo ženstvenost, da zberemo delčke svoje Ženske Duše, ki smo jih razprodale, ki smo jih razdale drugim v upanju, da bo za nas poskrbljeno. Čas je, da prepoznamo izvorno ženstvenost v sebi, jo objamemo in negujemo. Tvoja izvorna ženstvenost ima to kapaciteto, da te napolni. Tvoja izvorna ženstvenost ima kapaciteto, da s sočutjem sprejme vse razpršene delce in jih porodi v Celoto tega, kdo ti SI.

Zdaj je čas, da SI ta ženska za katero si se rodila, da SI. Čas je, da stopiš v svojo veličastno, izjemno, enkratno in neponovljivo JAZ SEM. Zdaj je čas, da porodiš svojo Žensko Dušo v ta svet in jo v polnosti zaživiš.

Kajti v primeru, da nisi voljna ustaviti na "bencinski črpalki" in napolniti svoje notranje posode za gorivo, boš v sebi čutila praznino. Ženske rade pozabljamo na dejstvo, da ko si prazna, več akcije ne bo napolnilo tvoje posode. Če si prazna bodo vsa dejanja, vse akcije prišle iz te tvoje notranje praznine in rezultati bodo ravno tako prazni.

Zato je nujno potrebno obuditi tok ljubezni v središču svoje Biti. S poznavanjem Sebe in z vračanjem delčkov sebe v Celoto tega kdo ti SI, se začutiš in povežeš s svojim globljim občutkom namena, s svojim Draguljem, ki zažari v tvoji notranjosti. Več pozornosti, ko namenjaš sama sebi, bolj si polna in izpolnjena v sebi. In ko je tvoja notranja posoda polna, začneš to ljubezen iz sebe deliti z ljudmi in s svetom.

Kako se povezati z globljim občutkom namena in svoj klic zaživeti tukaj in zdaj?

Tako, da spoštujemo svoje ritme, svojo ciklično naravo, da postavimo meje, negujemo svoje srce, se sprostimo, prebudimo svoje čute, začutimo strast in častimo svojo izvorno žensko naravo vsakodnevno. Običajno vse zgoraj našteto povezujemo z umikom v tišino in svetost templjev. Znano je, da so stare kulture v ta namen oblikovale šole misterijev, kjer so ženske našle stik z Božanskim, stik s svojo Žensko Dušo. Številne šole misterijev so ponudile prostor in orodja, kako uporabiti alkemični proces za preobrazbo svinca osebnosti v zlato duše.

Vendar je izziv sodobne ženske, da zna vse to živeti tukaj in zdaj, na sredi svojega polno zasedenega delovnika, svojega neskončnega seznama obveznosti, na sredi trgovine ali v norišnici družinskega in poslovnega sveta. Norost vsakdana, ki smo ji izpostavljene terja svoj davek, ki ga pogosto izkušamo v obliki nezadovoljstva, izčrpanosti in otopelosti.

Ta svet poznam zelo od blizu, kajti bila sem otopela. To je bil edini način, ki sem ga poznala, da sem se soočala z velikim stresom, ki sem mu bila priča v svojem življenju in ki me je nenehno preplavljal. Nisem vedela kako ven iz začaranega kroga, iz te podganje dirke sodobnega sveta, kjer se ženemo za stvarmi, ki so na koncu nepomembne.

Le redke so ženske, ki se v tem svetu znajdejo brez, da bi izgorele, brez zamer do same sebe, partnerja, dela ali življenja. Izgorelost in zamere pogosto potlačimo v sebi, dokler ne pride do pobesnelih izbruhov pri katerih si enostavno ne znamo pomagati.

In vem, da po tej poti ne moreš potovati sama.

Edini način, da ugledaš sebe in izstopiš iz izolacije ter ločevanja, ki ga ustvarjamo skozi globoke občutke sramu, je v skupini enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora, in kjer so ti tvoje dušne sestre priča. Ženske potrebujemo brezpogojno podporo, ugledanost, občutek varnosti, da se odpremo in smo ugledane v vsej svoji lepoti, veličastnosti, edinstvenosti.

Potrebujemo druga drugo, da smo prepoznane, da imamo pričo, ki nas vidi. Ker tega kot otroci, nismo izkusile, nismo ugledale svojih draguljev, ki jih prinašamo na ta planet. Zato je šola misterijev mesto, kjer se potapljamo v globine sebe s podporo svete posode sestrstva in ne individualen program.

V sestrstvu ustvarjamo sveti prostor, v katerem se lahko pripraviš na svojo vlogo služenja ljudem in svetu. Eden od strahov, ki nas drži v izolaciji je v tem, da nas je strah, da nismo dovolj. Ključ je v tem, da prepoznaš, kako "normalna" si v resnici. In da s teboj ni čisto nič narobe.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, ki te bo vodila v življenje, po katerem hrepeniš.

Nekaj izjemnega, dragocenega, edinstvenega, enkratnega je v Ženski Duši.

Nekaj, kar čaka, da to raziščeš in to utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Vstopi v Tempelj...

Spust v globine traja 4 mesece. Začenjamo 31.10.2016 na Samhain in zaključujemo 11.3.2017.

Kaj je vključeno?

13 druženj preko spleta.

zaključno druženje 11.3.2017 v živo v templju DivineFemme

vodene prakse


Če si kot jaz, si na poti iskanja že lepo število let.

Morda kot sem verjela jaz, verjameš, da je potrebno nekaj narediti v zvezi s tem, da živiš svoj življenjski namen. Morda vizualiziraš, meditiraš, delaš afirmacije, mantraš, skratka, delaš vse prav in si vsak dan znova razočarana, ker se nič ne zgodi kot si želiš. Tudi sama sem bila prepričana, da ko bom oznanila Vesolju, da sem pripravljena, naj že enkrat pripelje to, kar je moj življenjski namen, da se bodo stvari začele dogajati takoj. Po naravi sem precej nepotrpežljiva, zato je bila lekcija potrpežljivosti, ki je povezana s tem, da pripraviš svoj notranji "vrt" za sejanje precej neudobna zame.

Izziv številnih žensk je v tem, da ko posadimo seme, pogosto nepotrpežljivo izkopljemo seme iz zemlje, da bi odkrile, ali je že vzklilo. Pogosto vztrajno zalivamo svoj vrt, ga gnojimo, delamo vse stvari, ki so nam jih povedali drugi, da delujejo in enostavno pozabimo na najpomembnejšo sestavino bujne rasti - čas. Rast potrebuje čas in ne moreš je kontrolirati. Nosečnost traja 9 mesecev. In na svoji poti sem odkrila, da ne morem ničesar delati na silo. V moškem svetu linernosti se lahko premikaš iz enega mesta na drugo na precej predvidljiv način, kar žal ne velja za ženski princip cikličnosti. Ženske imamo posebno popotovanje na katerem moramo prebuditi svojo avtentičnost, moč, ljubezen in lepoto na ljubeč način. V svojem bistvu hrepenimo po tem, da smo sijoče darilo radosti in užitka, ki Ženska je.

Kdo sem jaz, da govorim o tem?

Moje ime je Taja Albolena in na pot spoznavanja sebe sem stopila že daljnega leta 1991. Vendar je bilo za moje delo z ženskami prelomno leto 2009, ko sem v svojem življenje izkusila to, čemur pravim čustveno prebujenje. Spoznala sem, da sem nezadovoljna s svojim življenjem, preplavljena z obveznostmi in v sebi prazna. Leta sem vozila s prazno posodo, v upanju, da me bo rešil moj moški in da bodo ljudje okoli mene zadovoljni z menoj. Živela sem v paradigmi pomanjkanja, kjer nikoli nisem bila dovolj... dovolj dobra, dovolj lepa, dovolj pametna, dovolj pridna,... Vedno znova sem iskala potrditev, da sem ok, zunaj sebe, bila sem v ugajanju, prilagajanju in vsakomur sem želela ustreči. Potem je prišel dan, ko sem se dobesedno prebudila in dojela, da to ni tisto, kar si srčno želim. Vedela sem, da tako ne morem več naprej, nisem pa vedela, kako naprej.

Pričakovala sem od svojega moškega, da bo nekaj naredil in me osrečil. Čakala sem na svojega kralja, ki bo v meni prebudil kraljico in se vseskozi pritoževala. Dobro desetletje sem že delala na sebi in bila sem prepričana, da mi gre dobro, dokler se nekega jutra nisem prebudila in dojela, da sem bolj moška od moškega samega in da o moji ženstvenosti ni ne duha, ne sluha. To me je globoko pretreslo. Kajti v sodobnem svetu je preprosta naloga Biti Ženska tako zelo podcenjena, da je boleče. Ženska danes potrebuje notranjo negovanje in pogosto zvitost, da preseže norost patriarhalne kulture, ki ponižuje ženstvenost in nas prepričuje, da smo potrebne na načine, ki so popolnoma nepomembni, medtem ko so naši resnični darovi necenjeni in popolnoma brez vrednosti. Žal še vedno delujemo v moško orientirani kulturi (patriarhatu), kjer je bila ženstvenost preganjana, zanikana in celo uničena.

Odstiranje tančic je program, ki podpira povezavo s tvojo Žensko Dušo.

Tvoj dušni klic, tvoj življenjski namen je nekaj, kar se odstira, ko si daš čas in prostor, da se rast lahko zgodi. Ustvarja sveti prostor, ki te podpre v tem, da odstiraš svoje notranje tančice in prepoznavaš svoj dušni namen za to življenje. Na voljo ti bodo številne priložnosti za zdravljenje svojih ran, spoznavale bomo tako senčne kot zlate dele svoje notranjosti, da bi lahko razkrila svoj edinstveni, enkratni Dragulj, ki ga nosiš v sebi. Skozi druženja boš prepoznala in stopila v stik s svojo kreativno iskro, svojo senzualnostjo, svojo resnico, kar bo razkrilo tvoje izžarevanje, tvojo edinstveno nit, ki jo imaš, da jo deliš z ljudmi in s svetom.

Resnica je, da esenca ženstvenosti leži v vsaki ženski. Predstavlja kvaliteto magnetne privlačnosti, opolnomočenja, energetiziranja in v resnici nima čisto nič opraviti s tem, kako si videti navzven. Ko ženska utelesi svojo esenco ženstvenosti, ne potrebuje projicirati svoje močne persone v svet, da bi k sebi pritegnila ljubečo pozornost, ki si jo želi. Postane privlačna, sijoča, senzualna in prizemljena v edinstvenem izrazu svoje ženstvenosti.

Ženska izvorna Bit, njena ženska esenca, je v toku, povezana s čutnim ritmom narave, je radostna, ljubeča in predana. Ženska je ljubezen in praksa ljubezni vključuje dopuščanje celega spektra energije ljubezni, da teče in se izraža skozi tvoje telo. Spoznale bomo trinajst osnovnih obrazov Boginje, ki se izraža skozi divjo žensko, ljubimko, muzo, divo, mamo, mago, modro žensko, svečenico, kraljico in druge. Ko znotraj sebe ozaveščaš različne delčke sebe, jih v sebi povezuješ v Celoto, ki te napolni in izpolni v tvoji notranjosti. Povezanost in celostnost v tebi prebuja veščine, talente, tvoje Darilo, ki ga imaš, da ga deliš z ljudmi in s svetom.

Skozi druženja boš spoznala katere ploskve tvojega Dragulja so tiste, ki najmočneje sijejo iz tvoje notranjosti v svet. Dejstvo je tudi, da so ob različnih priložnostih in v različnih obdobjih tvojega življenja določene arhetipske energije močneje prisotne v tvojem življenju. Tako smo v času materinstva bolj povezane s svojo notranjo materjo in v zreli dobi se ženske bolj povežejo s svojo modro žensko, v partnerskem odnosu običajno stopi v ospredje ljubimka in v poslovnem svetu, v karieri pogosto stopimo v svojo divo.

Arhetipsko popotovanje vase razkriva tvojo Žensko Dušo

Arhetipi so neaktivirani potenciali, ki ležijo v tvoji notranjosti. Pogosto smo svoje ženske arhetipe zatrle, jih skrile same pred seboj in ne glede na to, da ležijo neaktivni v Tebi, jih je potrebno prebuditi in zavestno uporabiti v svojem življenju. Kot utelešenje ženskega principa Duha, ne potrebuješ zunanjega popotovanja, iskanja, nikamor ti ni treba iti. Vse je že v tebi. In iz sebe porajaš kreacije v svet. Vendar je potrebna drznost in srčnost, da se podaš na to popotovanje vase.

Program ustvarja sveti prostor, kjer lahko odkrivaš svojo edinstvenost, svoje potenciale, svoje notranje arhetipe, se z njimi spoznavaš, jih objameš v sebi in jih utelesiš skozi vsakodnevno izkušnjo. Rezultat je brez dvoma dušna povezanost, sočnost in celostnost, ki jo izkušaš v svoji notranjosti in ki iz tebe začne sijati v svet zunaj tebe.

Gre za prakso izkušanja aspektov ženstvenosti, ki so del tvojega sistema, ko ob tem, ko deliš energijo matere, tvoje telo izžareva skrbnost in podporo tolažeče ljubezni. Ali pa izraziš energijo divje ženske in ob tem tvoje telo izžareva energijo vitalnosti in živosti.

Če se tvoje telo upira toku nekaterih aspektov ženstvenosti, potem omejiš tok ljubezni, ki lahko sije iz tvojega srca in s tem oslabiš samo sebe. Pomembno je spoznati tako svojo senčno kot tudi svetlo plat in če določen aspekt ženstvenosti zanikamo v sebi, se z njim borimo v sebi, se pogosto bori za našo pozornost tako, kot se za pozornost borijo majhni otroci. Če ne gre zlepa, bo šlo pa zgrda. In tako se pogosto soočamo s podivjano, besno, divjo žensko, ki bljuva strup in se znaša nad drugimi ljudmi, običajno tistimi, ki so nam najbližje in po takem izpadu se običajno sploh ne prepoznamo, da ne govorim o sramu in občutkih krivde, ki jih čutimo po tem, ko je njeno besnenje zaključeno. In vendar smo takih izpadov ženske vajene v predmenstrualnem času, ko vstopamo v realnost divje ženske in če tega arhetipa v sebi ne prepoznavamo, se agresivnost usmeri ali v zunanji svet ali pa v notranjega. V resnici poznam precej več žensk, ki so destruktivne same do sebe, ker ne obvladujejo te energije v sebi. In v resnici sploh ne gre za obvladovanje, gre za to, da se moramo s tem delom v sebi spoznati, ga objeti in šele takrat lahko upravljamo s to energijo in izberemo, da zavestno delujemo skozi njen svetli aspekt.

Da bi duhovno rasla, se moraš naučiti objeti in izraziti vsak svoj aspekt v ljubezni, z ljubeznijo, skozi ljubezen. Ženska duhovno raste, ko se nauči kako pustiti vsakemu odtenku energije ljubezni, da teče iz globine srca v in skozi vse odnose v njenem življenju.

Duhovna rast pomeni rast v tvoji kapaciteti, da utelesiš ljubezen. Tvoje telo se uči, kako biti v toku celotnega spektra energije ljubezni - divje ženske, muze ali svečenice.

In ta upor bo k tebi pritegnil podivjano žensko, usodno žensko, mučenico, pasjo žensko, senčne dele, da bi se naučila ljubiti v njihovi prisotnosti. Ključ je v tem, da dopustiš svojemu telesu, da je v toku s katerokoli energijo. Ključ tega notranjega popotovanja je, da razvijaš svojo sposobnost, da siješ ljubezen skozi različne odtenke energije, skozi divjo žensko, muzo, divo, mati, mago, modro žensko in svečenico.

Odstiranje tančic Ženske Duše vodi v globino Biti, ko se z vsakim obrazom odstira notranji dragulj, ki ga vsaka ženska nosi v sebi. Kar je namera tega druženja je, da se ta notranji dragulj razkrije in da si dopustiš, da zasiješ v svojem polnem sijaju. Ženske skozi to notranje popotovanje stopajo v stik s svojo intuicijo, s svojimi spomini, s svojo Žensko Dušo.

Na tem notranjem popotovanju bomo spoznavale trinajst niti. Vsaka je druge barve, vsaki ustreza druga čakra, druge kvalitete. Te niti tkejo tapiserijo, preprogo tvojega življenja. Če smo povezane s svetlimi aspekti, jih vedno znova zavestno izbiramo v svojem življenju, tkemo prečudovite vzorce v tej tapiseriji. In če se ločujemo od senčnih aspektov teh istih arhetipov, jih zanikamo ali pa se z njimi nenehno bojujemo v sebi, so vzorci na tapiseriji kaotični, brez harmonije in povezanosti.

Skozi naše druženje Te bom popeljala na posebno potovanje skozi trinajst notranjih obrazov, ki so tvoje zaveznice na poti rasti. Vseh trinajst moraš spoznati in jih objeti v sebi, da bi postala Boginja.

Je to druženje primerno zate?

... Če čutiš, da te nekaj v tebi sili, da izraziš svojo resnico, če te nekaj sili v pristnost, avtentičnost, da govoriš svojo resnico, da si to kar si, ne glede na sprejetost ali nesprejetost v zunanjem svetu, potem je to pravo mesto zate.
... Če se zavedaš, da moraš obuditi vse občutke, ki si jih potlačila v sebi, pa ne veš kako se soočiti z vsem, kar ni ljubezen, kaj narediti z jezo, žalostjo, žalovanjem, besom v sebi, potem je to druženje pravo zate.
... Če si želiš prepoznati lepoto v sebi in zunaj sebe, izkušati sinhronost, čarobnost in živost potem je to TO.
... Spoznavala boš kako pomembna je prisotnost v tem trenutku zdaj in zakaj je za ženske prisotnost v fizičnem telesu nujno potrebna.
... Opuščanje tvoje žalosti in vsega, kar ne funkcionira, kaj ti ne služi več, osvobajanje vse “krame” vsega odvečnega, je videti kot odstranjevanje marmorja iz perfektnega kipa, ki se skriva v kamnu. Čas je, da odstraniš vse, kar skriva diamant v tvoji notranjosti.
... Če želiš praznovati preobrazbo in dopuščaš izgube potrebe po strukturah v tvoji izkušnji biti človek, kar predvsem pomeni preseganje tistega dela tvoje osebnosti, ki jo imenujemo Persona in Ego, potem si na pravem mestu.

 

Kaj boš na tem notranjem popotovanju pridobila?

Spoznala boš DIVJO ŽENSKO. Izvedela boš:

Kdo je Divja ženska?
Zakaj je pogum tako pomemben za soočenje z divjo žensko?
Prizemljevanje, biti v stiku s fizičnim telesom.
Divja ženska te vodi ven iz okvirov družbenih pričakovanj.
Lekcije, senčne in svetle strani Divje ženske.
Njen stil in njeni pripomočki.
Kako objeti divjo žensko v sebi?

 

Stik z MAGIČNO MUZO. Izvedela boš:

Kdo je Magična Muza?
Zakaj je pristnost potrebna za stik z magično muzo?
Njena senčna stran in njene moči.
Kako osvoboditi svoj kreativni izraz?
Zavestno odpiranje je ključnega pomena.
Njen stil in pripomočki.
Kako objeti magično muzo?

 

Povezanost z DRZNO DIVO. Izvedela boš:

Kdo je Drzna Diva? Boginje, ki jo predstavljajo.
Zakaj je integriteta bistvena za povezavo s tem delom sebe?
Pomen povezanosti in svobode v odnosih drzne dive.
Ranljivost ni nemoč je sporočilo Drzne Dive.
Njena senčna stran in svetla stran ter njene lekcije.
Njeni pripomočki, barve, kristali, eterična olja, cvetje, ki jo simbolično predstavlja.
Kako objeti drzno divo?

 

Začele bomo z IZVORNO MAMO. Izvedela boš:

Kdo je Izvorna Mati?
Sprejemanje in dajanje morata biti v ravnovesju, da smo v stiku z izvorno materjo.
Mati nikoli ne reče NE, saj ve, da je vsega vedno dovolj. Lekcija pomanjkanja.
Lekcije izvorne matere, njena senčna stran in svetli aspekti.
Ustvari sveti prostor v svojem srcu.
Kako objameš aspekt izvorne matere v sebi?

 

Več o MAGI. Izvedela boš:

Kdo je maga?
Kako ti pomaga pozdraviti stvari znotraj sebe?
Zakaj je pomembno govoriti svojo resnico?
Spoznaj moč besed.
Maga je v stiku z intuicijo, ko se povežeš s svojo mago, si v stiku s svojo intuicijo.
Spoznaj moč srčne komunikacije.
Kako objeti svojo mago?

 

Razkrile bomo MODRO ŽENSKO. Izvedea boš:

Kdo je Modra ženska?
Zakaj je proces samoizpraševanja tako ključnega pomena za stik z modrostjo in notranjim vedenjem?
Modra ženska vodi proces preobrazbe iz gosenice v veličastnega metulja.
Modra ženska te vodi iz racionalnega razmišljanja v globoko notranje vedenje.
Zakaj je modra ženska tista, ki nam predstavi smrt in umiranje?
Zakaj je jesen tista, ki vsako leto in v ženskem ciklu vsak mesec prinaša umiranje starega?
Kako objeti modro žensko v sebi?

 

Več o BOŽANSKI SVEČENICI. Izvedela boš:

Kako stopiti v stik z Božansko Svečenico v sebi?
Blaženost je ključnega pomena za srečanje z njo.
Pomen predaje v tvojem življenju.
Kaj je služenje iz srca?
Ti si Darilo svetu in čas je, da to objameš v sebi.
Kako objeti svojo božansko svečenico?

 

To je le delček tega, kar bom delila s teboj. Trinajst druženj bomo izkusile v 4 mesecih. 13 druženj je v spletnem formatu, zadnje druženje je v živo, v soboto 11.3.2017.

Odstiranje tančic Ženske Dušeje notranje popotovanje, ki je oblikovano tako, da ustvari alkemično posodo za preobrazbo, varno zavetje, kjer v skupini žensk, ki z isto namero potujejo same vase, najdeš oporo in podporo enako mislečih, ki vse želijo isto stvar, boljše življenje in boljšo prihodnost zase in za vse ljudi sveta.

Tukaj sem, da Ti stojim ob strani, da postaneš najveličastnejša Ti, da postaneš Boginja.

Cikel druženj za ženske, kjer se bomo skozi trinajst večernih notranjih popotovanj spomnile kako odstreti tančice, spoznati svojo izvorno božansko ženstvenost, svojo žensko moč in kako z njeno močjo postati močne, sijoče, kreativne ženske, da si dopustimo, da izrazimo ves svoj notranji potencial in talente in si dovolimo biti to, kar smo. Druženja so namenjena zgolj ženskam, kajti ženske se moramo pomiriti z moškim aspektom v sebi, postati kraljice, da bomo svojim moškim omogočile, da v sebi objamejo oba dela in postanejo kralji.

In vabim Te, da se mi pridružiš!

Zavezana sem eni stvari, da pomagam ženskam, da prebudijo in izrazijo izvorno moč svoje duše in postanejo svoja najveličastnejša in najboljša različica sebe. Da vsaka ženska, ki je del teh notranjih popotovanj prepozna in si dovoli izraziti svoje najvišje potenciale in talente in doprinese k svetu to, kar je prišla narediti. Želim, da stojimo druga z drugo in druga za drugo, da smo druga drugi vir ljubezni, podpore, povezanosti, obilja in partnerstva v doseganju svojih vizij.

In Tebe vidim kot del te skupnosti!

Odstiranje tančic Ženske Duše je spletno popotovanje vase, ki se odvija skozi 4 mesece, 13 predavanj in številne prakse, bo pred Tabo vsakič razgrnile novo ploskev notranjega dragulja, ozaveščanja in zdravljenja sebe, kajti skozi spominjanje bomo preobražale globoke notranje bolečine. Gre za izjemno transformativno izkušnjo in zavezanost k sodelovanju in povezovanju je izjemno pomemben aspekt tega popotovanja.

Program je sestavljen iz 13 druženj, ki potekajo ob ponedeljkih med 20.00 in 22.00 uro v udobju tvojega doma in enega druženja v živo.

Trinajst srečanj vključuje naslednje arhetipe:

1. Izvorna Mati
2. Sočutna Ženska
3. Temna Mati
4. Divja Ženska
5. Drzna Diva
6. Varuhinja življenja
7. Strastna Ljubimka
8. Magična Muza
9. Zdravilka
10. Čarodejka
11. Modra Ženska
12. Božanska Svečenica
13. Alkimična Kraljica

Vsak element bomo spoznale v sklopu štirih druženj, tako bomo Zemljo spoznavale v novembru (14., 21., in 28.11.), element zraka v decembru (12., 19., 26.12.), vodo v januarju (16.,23.,30.1.), ogenj februarja (13.,20.,27.2.) in srečanje v živo 11.3.2017, ki bo posvečeno integraciji, druženju, plesu in deljenju zgodb. Med vsakim sklopom bo pavza, ki je namenjena integraciji vsakega posameznega elementa.

Vse udeleženke prejmejo skripte za izbran arhetip in dostop do zvočnih zapisov za vsako srečanje, ki je zbir praks negovanja in vodenih praks za preobrazbo vzorcev, ki Te omejujejo.

Vabim Te, da postaneš ena tistih prebujenih, izpolnjenih, zadovoljnih in srečnih žensk, ki soustvarjajo ta svet zavestno. Da s svojimi edinstvenimi, unikatnimi darovi in talenti obogatiš življenja mnogih. Da prepoznaš lastno veličino, unikatnost, briljantnost in da živiš to, za kar si se utelesila v tem življenju, da postaneš izjemna, najbolj veličastna in najboljša različica same sebe.

Druženje obsega:
13x približno 120 minut druženje preko spleta
12x približno 30 minut praks negovanja za posamezen arhetip
12x skripto za vsak posamezen arhetip
1x druženje v živo za skupino v Ljubljani, 11.3.2017 med 9. in 13. uro.
dostop do FB skupine za druženje, povezovanje, in podporo med samim popotovanjem

Investicija za spletno popotovanje Odstiranje tančic Ženske Duše je 497€.

Druženje vodi Taja Albolena. 

Začnemo 31.10.2016 s prvim spletnim druženjem. Druženje v živo bo potekalo v Ljubljani, 11.3.2017 od 13. ure do 19. ure.

Investicija za to druženje je 497€ za plačila v enkratnem znesku. Možno je plačilo v treh obrokih po 197€.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje ženske duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek na dva načina.
Ali preko paypala na naslov taja@fengshui.si
Ali z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 1784121

Druženje je izjemno praktično, kjer s teboj delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo žensko esenco in narediš pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu. In to lahko narediš v skupini žensk, ki te podpirajo, da resnično postaneš ta ženska, ki ti je namenjeno Biti.

Skupaj bomo ustvarile sveti prostor, posodo, ki nas bo vse držala v tem porajanju svoje izvorne Biti in utelešanju v ta trenutek tukaj, zdaj. Pomembno je, da slediš svojemu dušnemu klicu in iz lastnih izkušenj vem, da ženske nismo narejene, da bi rojevale same.

V skupnosti žensk odkrivamo svoje izgubljene delčke same sebe in smo druga drugi "zdravilo" s tem, ko smo priča drugi drugi in stojimo druga z drugo, druga ob drugi in se podpiramo na tej poti.

To druženje odsvetujem, če v svojem življenju iščeš bližnjice in hočeš hitre rešitve v svojem življenju. Če iščeš tehnike in hitre strategije to druženje brez dvoma ni zate. In tudi, če hočeš igrati varno igro in bi rada spremembo v svojem življenju, brez da karkoli zares narediš v svojem življenju, to druženje ni dobra izbira.

Izbira. Odločitev je prva. Zavezati se je potrebno Sebi in sebe postaviti na prvo mesto. Odnos do sebe je prvi korak, ki mu sledi naslednji in to je odnos z drugimi ljudmi in s svetom.

Vabim Te, da stopiš v svoj polni potencial in zasiješ.

Da podeliš svoje edinstveno Darilo z menoj in z ženskami, ki smo zavezane temu, da naredimo pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.

Da se dotakneš sveta na edinstven način, kot zmoreš zgolj samo TI!

In v tem procesu Te lahko vodim in usmerjam.

 

Kontakt

Spletna stran: www.divine.si

 

Taja Albolena