Dobrodošla v coni razcveta...

Se kdaj sprašuješ zakaj si sploh tukaj, kaj je Darilo, ki ga nosiš v sebi? Ali pa kdo sploh si in kako lahko prispevaš, da bi bil svet boljše mesto, da narediš pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu?

Svet potrebuje tvoje Darilo, ki ga nosiš v Sebi.

Potrebujemo tvojo žensko moč. Tvojo edinstveno Kreacijo, ki jo nosiš v Sebi.

In vse, kar potrebuješ, da sebe porodiš na novo, je že v Tebi.

Tvoji neizkoriščeni notranji viri so ključni za razcvet tvojega najvišjega potenciala. Na tebi je, da odkriješ skrit zaklad, ki ga nosiš v Sebi, da ga podeliš z ljudmi in s svetom. Ti notranji viri so štirje obrazi Jaza, štiri dimenzije celovitosti.

Vem, da nekje v globini svoje ženske Duše veš, da si tukaj, da prispevaš, da živiš izpolnjujoče življenje in da pustiš sled.

In želim ti pomagati, da ustvariš cvetoče življenje na sijoče ženstveni način.

Draga dušna sestra.

Če bereš te vrstice je velika verjetnost, da v sebi čutiš globoko srčno hrepenenje po tem, da bi živela življenje globoko izpolnjena, umirjena in v stiku s svojo Žensko Dušo. Ne le, da želiš prispevati, podeliti sebe z drugimi, ob tem želiš čutiti radost, izpolnjenost in celostnost.

Verjamem, da se v vsakem človeku skriva potencial. Polni potencial tvoje Ženske Duše ti je na dosegu roke. Čaka, da kultiviraš svoje moči in da ga utelesiš, ga integriraš v svoje vsakodnevno življenje. Večinoma potenciale poskušamo zamaskirati in se jim izogniti, kar neizbežno vodi v nezadovoljstvo.

Vendar pot na to notranje mesto, kjer si v stiku s svojim Darilom in se globoko zavedaš svoje ženstvenosti, vodi skozi alkemično preobrazbo notranjega svinca osebnosti v zlato duše. Terja vešče vodenje po notranji čustveni pokrajini in močno alkemično posodo v kateri se alkemijski proces preobrazbe odvija.

Verjamem, da je Prebujena Ženska prevodnik za preobrazbo družbe in osebno izpolnjenost, vendar to od nje terja, da kultivira štiri dimenzije celovitosti, ki jih nosi v Sebi.

Veliko zmede je v svetu v katerem živimo. Videti je, kot da nič nima več smisla - odnosi, ekonomija, izobraževanje, religija - sistemi, ki so nam včasih nudili občutek varnosti, videti je, kot da se vse podira. Vendar to ni konec.
Je začetek nečesa popolnoma novega.

Klic Ženske Duše pogosto prihaja skozi notranji kaos, nemir, povabilo v neznano. Čutiš klic v nekaj, česar ne moreš niti ubesediti. V sebi čutiš nezadovoljstvo, ki je glede na okoliščine v katerih živiš (zase vem, da sem dosegla vse kar sem si želela), verjetno vidiš kot neupravičeno.

Živimo v potentnem času, ko se prebuja izvorna ženska esenca in z velikimi koraki stopa v ospredje.
Dogaja se razkrivanje, odlaganje tančic, ki si jih skozi eone časa naložila izvorni Ženski.
In ko odložiš eno masko, kaj le-ta odkrije pod sabo? In ko odložiš še eno masko, kdo si?

Soočenje s seboj, s svojo močjo, s svojo veličastnostjo je brez dvoma ena od pomembnih nalog sodobne ženske.

Si želiš spremeniti svet? Potem moraš postati ta ženska, za katero si se rodila, da si!
Kar je brez dvoma lažje reči, kot narediti. Na svoji poti potrebuješ vodstvo in prave prakse, ki ti pomagajo v premiku iz majhnega, nevidnega jaza, v svojo veličastnost, enkratnost in edinstvenost, je res!?

Draga, moje ime je Taja Albolena.

Sem SiStar, tvoja vodnica, nosilka luči, tvoja gostiteljica, učiteljica, ogledalo, včasih brca v rit in predvsem Ženska. S teboj bom podelila, kaj sem se naučila v svojem razpadu življenja kot sem ga poznala, leta 2009 in kako je moj razpad vodil v najbolj izjemen preboj mojega življenja ... iz nezadovoljstva v razcvet.

Verjemi mi, vem kako je to videti. Bila sem taka, kot ti.

Danes vem, da je izkušnja krize znak, da se želi življenje izraziti in postati zavestno skozi Tebe kot Ti. Namen tovrstne krize je, da te opomni, da ne moreš več živeti življenja, kot si ga živela do sedaj.
Vedno, ko se znajdeš v krizi, je pred tabo potenten čas, iz katerega se poraja nekaj novega.

Vsaka kriza je rojstno mesto izjemnih priložnosti, če si le voljna pogledati onkraj strahu, bolečine in izzivov s katerimi si soočena. Živimo v svetu, ki nas v zunanjem svetu s krizami sooča dnevno in vendar je to potentno mesto za izjemen notranji razcvet in razkrivanje potencialov, ki jih nosimo v sebi.

Zato sem ustvarila ta spletni program Odstiranje Tančic Ženske Duše. Ker vem, kje sem imela težave in kako sem jih presegla in to želim deliti s teboj.

V odstiranju tančic se bova potopili v tvoj notranji Ocean Duše. V globine tvoje modrosti, tvoje poklicanosti in tvoje edinstvenosti.

Pridruži se mi, če si pripravljena spoznati svoje notranje zaveznice, 4 ploskve človeškega potenciala in kultivirati svojo psiho v Celoto, da postaneš resnična Ti. Si voljna to narediti zase? JA!?

Postani svetilka za druge!
Taja

KAJ DOBIŠ?

S teboj bom delila 26 let svojih izkušenj zgoščenih v...

18 tednov aktivacije, kjer bomo skozi 18 druženj, ki so opisani v nadaljevanju odstirale Tančice Ženske Duše.
To ti bo omogočilo, da v udobju svojega doma v polnosti objameš in utelesiš skozi vsakodnevne situacije to, kar bom s teboj delila v vsakem druženju, brez hitenja in potiskanja.

Zadnje druženje bo druženje živo v Ljubljani, kjer bom s Teboj podelila prakso Izžarevanja in kjer bomo integrirale celotno popotovanje skozi Kraljico. V ženskem krogu bomo soustvarjale in prizemljile dragocenost vseh štirih elementov skozi petega.

Imela boš dostop do .mp3 posnetka druženja, ki ga lahko snameš na svoj računalnik in kadarkoli poslušaš.

Spletni program Odstiranje Tančic Ženske Duše je več dimenzionalen 18 tedenski program za žensko, ki je pripravljena na spust v svojo Žensko Dušo. Če si pripravljena, da spoznaš svoj edinstveni, enkratni notranji Dragulj, ter ta Dragulj deliš z ljudmi in svetom, potem Te vabim, da se mi pridružiš.

To kar ti bom skozi ta program pokazala je, da JE VSE ŽE V TEBI.

 

Kaj Ti spletno druženje Odstiranje Tančic Ženske Duše prinaša?

Potapljanje v globine tvoje Biti. Ženska esenca je del vsake ženske, počiva v tvojem jedru, dokler je ne osvobodiš, začutiš in resnično utelesiš. Ženska esenca se skozi tebe izraža na unikatno tvoj, edinstven, enkraten in neponovljiv način. Izziv je v tem, da moraš držati posodo sama sebi, da bi se ta tvoja esenca resnično lahko izrazila, zasijala iz Tebe. Kajti svoj Sijaj moraš utelesiti!

Veščine, ki jih pridobiš ti pomagajo stopiti v polni potencial tvoje ženske Duše. Ko si utelešena, veš, kako svoje darilo podeliti z ljudmi in s svetom. Ko si utelešena v svoji ženstvenosti, čutiš vrednost življenja. Čutiš vrednost svojega prispevka, svojega dela in na sijoče ženstveni način počneš vse, kar počneš.

Spoštovanje ciklov narave in osnovnih elementov. Tvoje telo je sestavljeno iz osnovnih elementov. Duša sveta se uteleša skozi tebe in prinaša s seboj kvalitete Ženske Duše, ki se kondenzirajo skozi štiri elemente zemlje, vode, zraka in ognja. Poznavanje elementov je ključnega pomena, da nevidno skozi tebe postaja vidno.

Integracije sence in svetlobe v tvoji notranjosti. Osvobodi se in si dopusti, da si v Toku, da pluješ s tokom, da se soočaš s svojimi strahovi, neprijetnimi čustvi jeze, besa, ljubosumja in jih uporabiš za svojo rast. Vedno znova te bom spomnila na to, da so vsi izzivi tvojega življenja gnojilo za tvoj razcvet. Ob tem si vedno bolj avtentična, prebujena in sijoče ženstvena.

Porajanje Sebe, da stojiš v svoji moči in drzno deliš svoje Darove z ljudmi in s svetom. Ko čutiš svojo moč ženstvenosti, brez potrebe po tem, da bi z njo manipulirala ali da bi izdala samo sebe, uživaš v svojem delu in v družinskem življenju, čutiš harmonijo vseh področij svojega življenja. Znaš poskrbeti zase, veš kaj potrebuješ in si to znaš tudi podariti. Brez občutkov krivde, brez navezanosti, obveznosti ali pričakovanj.

 

Smo v času, ki nas potiska, da se premaknemo onkraj možatosti, da prenehamo biti moškinje, da bi dokazale svojo vrednost.

Ko se razdajaš za druge, v ozadju počiva tvoja želja po tem, da bi kdo v zameno namenil pozornost tebi. In ravno tovrstno pričakovanje, ki se skriva onkraj pozornosti, ki jo namenjaš drugim, te vodi v fizično utrujenost, čustveno izpraznjenost in mentalno izčrpanost.

In tovrstna izgorelost pogosto vodi ali v potrebo po tem, da se skriješ, daš glavo v pesek kot noj, zaradi preplavljenosti ali pa se trudiš še bolj in delaš še bolj trdo. Pogosto razprodaš svojo vrednost kot ženska, ravno za pozornost s strani drugih. Verjameš, da te bo pozornost drugih napolnila. In prav neverjetno je, kako hitro ženske poskušamo reševati stvari, se trudimo še bolj in poskušamo na silo doseči to, kar smo si zastavile.

Čas je, da kot ženska sprejmeš svojo ženstvenost, da zbereš delčke svoje Ženske Duše, ki si jih razprodala, ki si jih razdala drugim v upanju, da bo zate poskrbljeno. Čas je, da prepoznaš izvorno ženstvenost v sebi, jo objameš in neguješ.

Tvoja izvorna ženstvenost ima to kapaciteto, da te napolni. Tvoja izvorna ženstvenost ima kapaciteto, da s sočutjem sprejme vse razpršene delce in jih porodi v Celoto tega, kdo ti SI.

Zdaj je čas, da SI ta ženska za katero si se rodila, da SI. Čas je, da stopiš v svojo veličastno, izjemno, enkratno in neponovljivo JAZ SEM. Zdaj je čas, da porodiš svojo Žensko Dušo v ta svet in jo v polnosti zaživiš.

Kajti v primeru, da nisi voljna ustaviti na "bencinski črpalki" in napolniti svoje notranje posode za gorivo, boš v sebi čutila praznino. Če si taka, kot jaz, potem zlahka pozabiš na dejstvo, da takrat, ko si prazna, več akcije ne bo napolnilo tvoje posode. Ko si prazna, vsa dejanja, vse akcije pridejo iz te notranje praznine in rezultati so ravno tako prazni.

Zato je nujno potrebno obuditi tok ljubezni v središču svoje Biti. S poznavanjem Sebe in z vračanjem delčkov sebe v Celoto tega kdo ti SI, se začutiš in povežeš s svojim globljim občutkom namena, s svojim Draguljem, ki zažari v tvoji notranjosti. Več pozornosti, ko namenjaš sama sebi, bolj si polna in izpolnjena v sebi.

In ko je tvoja notranja posoda polna, začneš to ljubezen iz sebe deliti z ljudmi in s svetom.

Kajti...

PREDSTAVLJAJ SI...

Kaj boš s tem programom pridobila...

Občutenje lahkotnosti, miru in globokga zaupanja vase in v Univerzum.

Orodja da okrepiš sebe in v svojem življenju vedno bolj izkušaš razcvet.

Dostop do resnice, tvojega globokega notranjega vedenja in zaupanja v to, da slediš svojemu vedenju.

Povezovanje s svojimi notranjimi zaveznicami, da vse delčke povežeš v Celoto svoje Biti.

Zaupanje, da živiš svoje življenje v polnosti in na polno, v stiku s svojim resničnim, avtentičnim jazom.

Izkusiš globoko povezanost z duhom, dušo in svojo poklicanostjo.

Imaš strukturo, kako se premakniti skozi svoje notranje ranjenosti in integriraš vse aspekte, tako senco kot svetlobo v Celoto.

 Dovoljenje, da se resnično razcvetiš v svoj polni potencial tvoje ženske duše, da odkriješ svoje globine in cvetne lističe, ki jih še ne poznaš.

Vedenje, da je vse v Tebi in da je vse mogoče.

Vedenja, da si posoda v kateri se alkemični proces odvija.

Večjo gotovost vase in v svoje Darilo. Zavedanje, da je tvoj klic nekaj, kar se poraja iz Tebe in skozi Tebe v svet.

Občutenje svobode, lahkotnosti, magnetične privlačnosti za vse, kar je v tebi.

Začela boš bolj uživati v svoji ženski koži.

 

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Leta sem podpirala druge na njihovi poti. Delala sem stvari, ki so jih razvili drugi in se skrivala za diplomami, nazivi in dosežki, na katere sem bila ponosna, vendar zaradi njih nisem bila vidna v svoji edinstvenosti. Na pot spoznavanja sebe sem stopila že daljnega leta 1991. Vendar je bilo za moje delo z ženskami prelomno leto 2009, ko sem v svojem življenje izkusila to, čemur pravim čustveno prebujenje.

Spoznala sem, da sem nezadovoljna s svojim življenjem, preplavljena z obveznostmi in v sebi prazna. Leta sem vozila s prazno posodo, v upanju, da me bo rešil moj moški in da bodo ljudje okoli mene zadovoljni z menoj. Živela sem v paradigmi pomanjkanja, kjer nikoli nisem bila dovolj... dovolj dobra, dovolj lepa, dovolj pametna, dovolj pridna,... Vedno znova sem iskala potrditev, da sem ok, zunaj sebe, bila sem v ugajanju, prilagajanju in vsakomur sem želela ustreči. Potem je prišel dan, ko sem se dobesedno prebudila in dojela, da to ni tisto, kar si srčno želim.

Vedela sem, da tako ne morem več naprej, nisem pa vedela, kako naprej.

Danes vem, da se čustveno prebujenje pri ženski običajno zgodi okoli 35 leta in pri meni je bilo točno kot po urniku. To, v kar sem se prebudila, je bilo nezadovoljstvo z mojim življenjem, ki je bil za mnoge zgled popolnega življenja, kar je samo kazalo na dejstvo, da sem prerasla življenje, ki sem ga živela. Hotela sem več od življenja.

Klic moje ženske duše je prišel kot potres. Dobro desetletje sem že delala na sebi in bila sem prepričana, da mi gre dobro, dokler se nekega jutra nisem prebudila in dojela, da sem bolj moška od moškega samega in da o moji ženstvenosti ni ne duha, ne sluha. To me je globoko pretreslo. Kajti v sodobnem svetu je preprosta naloga Biti Ženska tako zelo podcenjena, da je boleče. Ženska danes potrebuje notranjo negovanje in pogosto zvitost, da preseže norost patriarhalne kulture, ki ponižuje ženstvenost in nas prepričuje, da smo potrebne na načine, ki so popolnoma nepomembni, medtem ko so naši resnični darovi necenjeni in popolnoma brez vrednosti. Žal še vedno delujemo v moško orientirani kulturi (patriarhatu), kjer je bila ženstvenost preganjana, zanikana in celo uničena.

Skozi svoje prebujenje sem spoznala, da je edini način, da presežeš to norost tako, da v sebi povežeš in aktiviraš svojo edinstvenost, enkratnost in dragocenost. Pomembno je, da prevzemaš 100% odgovornost za svoje življenje. v sebi čutiš čustveno stabilnost, da si v stiku s seboj, povezana navznoter, v občutenju tega kar je in sprejemanju sebe.

Resnica je, da se vse v tvojem življenju dogaja zate in ne tebi.

Čutiš, da te nekaj v tebi sili, da izraziš svojo resnico, če te nekaj sili v pristnost, avtentičnost, da govoriš svojo resnico, da si to kar si, ne glede na sprejetost ali nesprejetost v zunanjem svetu.

Želiš odkriti kaj so tvoja Darila, da bi svoje dragulje lahko podelila s svetom. Odkriti moraš to, kar je avtentično tvoje, da podeliš to s svetom, da bi lahko naredila pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.

Ljubiš svoje življenje in v sebi čutiš, da imaš toliko stvari, ki čakajo, da bi jih podelila.

Čutiš, da je v tebi nekaj velikega, kar se želi razkriti in si pripravljena, da poletiš. Nekaj izjemnega, dragocenega, edinstvenega, enkratnega je v tvoji Ženski Duši. Nekaj, kar čaka, da to raziščeš in to utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Želiš obnoviti svoje zaupanje vase. Brez zaupanja vase ostajamo v neizpolnjenih sanjah, z izgovori, paralizirane. To povzroča fizično utrujenost, mentalno izčrpanost, pomanjkanje energije, preplavljenost z obveznostmi, frustracijo zaradi občutkov nepovezanosti, osamljenost, kar vodi v čustveno izpraznjenost in nezadovoljstvo.

Si pripravljena, da odkriješ in pozdraviš ovire, ki jih sama sebi postavljaš na pot. Izbira je vedno tvoja. Vem, da si poskusila že vse mogoče, da bi stopila v svojo moč in zasijala kot Ženska, ki ti SI. Vem pa tudi, da boš, dokler ne odkriješ in pozdraviš ovir, ki jih sama sebi postavljaš na pot, vedno znova imela občutek, kot da te ustavlja nevidna sila zunaj tebe. Tako boš vedno znova in znova ponavljala in preigravala iste zgodbe, iste vzorce.

Si se pripravljena spustiti globoko vase. Če se zavedaš, da moraš obuditi vse občutke, ki si jih potlačila v sebi, pa ne veš kako se soočiti z vsem, kar ni ljubezen, kaj narediti z jezo, žalostjo, žalovanjem, besom v sebi.

Si pripravljena, da se srečaš s svojo Žensko Dušo. Če ji boš namenila čas in ljubezen, se bo odprla. Vendar v sodobnem svetu primanjkuje obojega. Ženske nimajo časa. In ne čutijo ljubezni, ker jo pričakujejo iz zunanjega sveta. Čakajo na nekoga, ki jim bo dal to, kar si želijo.

V sebi čutiš, da je opuščanje vsega, kar ne funkcionira, kaj ti ne služi več, osvobajanje vse “krame” vsega odvečnega, videti kot odstranjevanje marmorja iz perfektnega kipa, ki se skriva v kamnu. Čas je, da odstraniš vse, kar skriva diamant v tvoji notranjosti.

Si voljna biti ranljiva in reči: “Ne vem kaj in kako – nauči me.” In potem dejansko stvari, ki si se jih naučila dati v prakso.

Si pripravljena, da se spomniš svoje lepote, izjemnosti, dragocenosti, enkratnosti, edinstvenosti, veličastnosti in to utelesiti. Da živiš to v polnosti.

Čutiš v sebi “Jaaa to je to” ob branju zapisanega :)

 

Kako se povezati z globljim občutkom namena in svoj klic zaživeti tukaj in zdaj?

Tako, da spoštuješ svoje ritme, svojo ciklično naravo, da postaviš meje, neguješ svoje srce, se sprostiš, prebudiš svoje čute, začutiš strast in častiš svojo izvorno žensko naravo vsakodnevno.

Običajno vse zgoraj našteto povezuješ z umikom v tišino in svetost templjev. Znano je, da so stare kulture v ta namen oblikovale šole misterijev, kjer so ženske našle stik z Božanskim, stik s svojo Žensko Dušo. Številne šole misterijev so ponudile prostor in orodja, kako uporabiti alkemični proces za preobrazbo svinca osebnosti v zlato duše.

Vendar je izziv sodobne ženske, da zna vse to živeti tukaj in zdaj, na sredi svojega polno zasedenega delovnika, svojega neskončnega seznama obveznosti, na sredi trgovine ali v norišnici družinskega in poslovnega sveta. Norost vsakdana, ki si mu izpostavljena terja svoj davek, ki ga pogosto izkušaš v obliki nezadovoljstva, izčrpanosti in otopelosti.

Ta svet poznam zelo od blizu, kajti leta bila sem otopela. To je bil edini način, ki sem ga poznala, da sem se soočala z velikim stresom, ki sem mu bila priča v svojem življenju in ki me je nenehno preplavljal. Nisem vedela kako ven iz začaranega kroga, iz te podganje dirke sodobnega sveta, kjer se ženemo za stvarmi, ki so na koncu nepomembne.

Le redke so ženske, ki se v tem svetu znajdejo brez, da bi izgorele, brez zamer do same sebe, partnerja, dela ali življenja. Izgorelost in zamere pogosto potlačimo v sebi, dokler ne pride do pobesnelih izbruhov pri katerih si enostavno ne znamo pomagati.

In vem, da po tej poti ne moreš potovati sama.

Edini način, da ugledaš sebe in izstopiš iz izolacije ter ločevanja, ki ga ustvarjaš skozi globoke občutke sramu, je v skupini enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora, in kjer so ti tvoje dušne sestre priča. Ženska potrebuje brezpogojno podporo, ugledanost, občutek varnosti, da se odpre in je ugledana v vsej svoji lepoti, veličastnosti, edinstvenosti.

Potrebujemo druga drugo, da smo prepoznane, da imamo pričo, ki nas vidi. Ker tega kot otroci pogosto nismo izkusile, nismo ugledale svojih draguljev, ki jih prinašamo na ta planet.

Zato je šola misterijev mesto, kjer se potapljamo v globine sebe s podporo svete posode sestrstva in ne individualen program.

V sestrstvu ustvarjamo sveti prostor, v katerem se lahko pripraviš na svojo vlogo služenja ljudem in svetu. Eden od strahov, ki nas drži v izolaciji je v tem, da nas je strah, da nismo dovolj. Ključ je v tem, da prepoznaš, kako "normalna" si v resnici. In da s teboj ni čisto nič narobe.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, ki te bo vodil v življenje, po katerem hrepeniš.

Nekaj izjemnega, dragocenega, edinstvenega, enkratnega je v Ženski Duši.

Nekaj, kar čaka, da to raziščeš in to utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

VSTOPI V TEMPELJ...

Spust v globine traja 4 mesece. Začenjamo 31.10.2017 na Samhain in zaključujemo 10.3.2018.

 

Da bi stopila na pot Prebujene Ženske, se moraš najprej ustaviti točno tam kjer si in si ogledati svojo notranjo čustveno pokrajino, ki te obdaja.

Ločena od svoje Ženske Duše in lastnih globin, je ženska pogosto prepričana, da hitreje, ko se giblje, lažje bo pobegnila pred bolečino, ki jo preganja v notranjosti.

Zato sploh ni nič čudnega, če si izčrpana in izpraznjena.

Da bi lahko pila iz svojega notranjega vrelca, moraš najprej odkriti oazo v sebi, ki ta vrelec skriva.

Čas je, da predstavim tvojo Gaeo, Amazonko, Hetairo in Sofijo.

Gre za štiri notranje zaveznice, skozi katere se izraža tvoja Ženska Duša. Vodijo te, podpirajo, te navdihujejo, ljubijo točno takšno, kot si. S teboj so že dolgo časa. Seveda jih poznaš ali si imela vsaj občasne uvide v kvalitete, ki  jih prinašajo v tvoje življenju.

Izziv, ki ga morda doživljaš v tem trenutku je, da tvoje štiri zaveznice med seboj niso uglašene.

Tvoja Gaea

Je tista notranja zaveznica, ki ti nudi podporo in občutek notranje VARNOSTI. Rada rečem, da predstavlja tvojo posodo, v kateri se dogaja duhovna alkimija. Gaea je tista, ki drži tvoj sveti prostor.

Če je ta del ven iz ravnovesja, potem:
Imaš težavo s tem, da ne prevzemaš odgovornost za svoje življenje.
Se razdajaš za druge. Na tvojo veliko žalost ne podeljujejo medalj za mučenice.
Si tiranska do sebe ali do drugih ljudi.
Imaš težave s tem, da poskrbiš za svoje potrebe.
Si zakrčena, namesto sproščena in zaprta namesto odprta.

Tvoja Hetaira

Je tista notranja zaveznica, ki jo najhitreje in najpogosteje izločiš iz svojega kroga zaveznic. Veš zakaj? Ker je Hetaira povezana z užitkom. To je tisti del tebe, ki uživa v lepih stvareh in te spomni na ljubezen do sebe. Povezana je s telesnim videzom, odnosi in s tem, kako in koliko radosti si dopustiš, da uživaš.

Če je Hetaira ven iz ravnovesja, potem:
Imaš težave z ugajanjem in prilagajanjem drugim.
Ne vidiš svoje vrednosti kot ženska.
Prikrajšaš se za lepe stvari in tisto, kar polni tvojo notranjo posodo oksitocina, potem pa čutiš zamero do ljudi okoli sebe od katerih pričakuješ, da bi te morali negovati.
Ugasneš svojo svetlobo, da bi se drugi udobno počutili v tvoji družbi.
Polniš svojo notranjo praznino s stvarmi, razvajanjem in pretiranim zapravljanjem.

Tvoja Amazonka

Je tisti del v tebi, ki ga najbolj poznaš, saj je povezana z delovanjem. V tvoji Amazonki se skriva tvoj notranji moški del, tvoj Animus. Ona poskrbi za red in organizacijo v tvojem življenju. Njena domena je učinkovitost, jasnost, fleksibilnost in vztrajnost. Ona je tista, ki ti pokaže, kako spoštovati sebe in ljudi okoli sebe.

Če je Amazonka ven iz ravnovesja, potem:
Doživljaš mentalno izčrpanost, telesno utrujenost, frustracijo ter preplavljenost z detajli.
Trdo delaš za majhen denar.
Imaš občutek, da nikoli ni dovolj časa, denarja, energije.
Si nenehno v stresu, neizpolnjena in zaradi ega čutiš notranji bes ali zagrenjenost.
Vedno znova jemlješ sama sebi in čutiš praznino v sebi.
Si v boju s svojim notranjim moškim in posledično tudi z moškimi v svojem življenju.

Tvoja Sofija

To je tista notranja zaveznica, ki je povezana s tvojo Bitjo. Ona samo je. Poskrbi za tvoj notranji občutek ravnovesja in umirjenost. To je tisti del tvoje notranjosti, ki je v stiku z intuicijo, Resnico z velikim R in ti pomaga, da si v stiku s svojo avtentičnostjo. Vodi te, da zaupaš sebi in svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom.

Če je tvoja Sofija ven iz ravnovesja, potem:
Imaš občutek, da si sleparka, da ne delaš tega, kar čutiš v sebi.
Čutiš sram, kot da je s tabo nekaj hudo narobe, v samem temelju.
Svoj resnični življenjski namen zamenjuješ z delovanjem in iščeš svojo življenjsko misijo zunaj sebe.
Čutiš krivdo, če sebe postaviš na prvo mesto in poskrbiš najprej zase.
Te je strah biti sama.

Ključ je v tem, da spoznaš in k soustvarjanju v sebi povabiš vse štiri notranje zaveznice.

Ne gre za to, katera je bolj pomembna in katera manj. Dejstvo je, da to ni tekmovanje. Ko spoznaš vse štiri znotraj sebe, si daš dovoljenje, da v polnosti izraziš svojo polno moč tvoje Ženske Duše. To nekateri imenujejo opolnomočenje.
Gre za to, da si v polnosti TI.

Predvidevam, da, če v tem trenutku še vedno bereš ta zapis, izkušaš notranje neravnovesje med svojimi štirimi zaveznicami. V samem jedru svoje Biti veš, da je ravnovesje vseh štirih ključnega pomena zato, da lahko v polnosti spoznaš svoje notranje Darilo, to, kar prišla na Zemljo, da deliš z ljudmi in s svetom.
Nekateri to imenujejo življenjska misija ali tvoj dušni namen.

Dejstvo je, da te skupaj podprejo v tem, da si ta Ženska, ki ti je namenjeno Biti.

Ko sem sama dojela, v kakšnem notranjem neravnovesju sem, sem odkrila, da sem svojo Hetairo popolnoma izločila iz igre. Bila sem ujeta v delovanju, kjer sem se močno trudila, da bi dokazala, da sem dobra. Stvari, v katerih sem prej uživala, sem čutila kot obvezo in pogosto sem morala stvari potisniti. In ker sem izločila tisti del, ki je odgovoren za sočnost, užitek in lepoto, sem se počutila prazno, izčrpano in utrujeno, pa nisem vedela zakaj. Preveč aktivna Amazonka v življenju ženske, deluje na adrenalinu, kar vodi v izgorelost.

Tvoje notranje zaveznice so kot tvoji angeli varuhi, so zaveznice tvoje Ženske Duše, ki te vedno znova podpirajo v življenju, točno tam, kjer se v tem trenutku nahajaš. In ko z njimi ustvariš harmonične notranje odnose, se to odslikava tudi v tvojem zunanjem življenju.

Spoznala boš, da se, ko si povezana s tvojimi notranjimi zaveznicami, precej lažje, z več užitka, radosti in večjo učinkovitostjo, soočaš s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi.

 

Arhetipsko popotovanje vase razkriva tvojo Žensko Dušo

Arhetipi so neaktivirani potenciali, ki ležijo v tvoji notranjosti. Pogosto smo svoje ženske arhetipe zatrle, jih skrile same pred seboj in ne glede na to, da ležijo neaktivni v Tebi, jih je potrebno prebuditi in zavestno uporabiti v svojem življenju.
Kot utelešenje ženskega principa Duha, ne potrebuješ zunanjega popotovanja, iskanja, nikamor ti ni treba iti. Vse je že v tebi. In iz sebe porajaš kreacije v svet. Vendar je potrebna drznost in srčnost, da se podaš na to popotovanje vase.

Program ustvarja sveti prostor, kjer lahko odkrivaš svojo edinstvenost, svoje potenciale, svoje notranje arhetipe, se z njimi spoznavaš, jih objameš v sebi in jih utelesiš skozi vsakodnevno izkušnjo. Rezultat je brez dvoma dušna povezanost, sočnost in celostnost, ki jo izkušaš v svoji notranjosti in ki iz tebe začne sijati v svet zunaj tebe.

Gre za prakso izkušanja aspektov ženstvenosti, ki so del tvojega sistema, ko ob tem, ko deliš energijo matere, tvoje telo izžareva skrbnost in podporo tolažeče ljubezni. Ali pa izraziš energijo divje ženske in ob tem tvoje telo izžareva energijo vitalnosti in živosti.

Če se tvoje telo upira toku nekaterih aspektov ženstvenosti, potem omejiš tok ljubezni, ki lahko sije iz tvojega srca in s tem oslabiš samo sebe.

Pomembno je spoznati tako svojo senčno kot tudi svetlo plat. In če določen aspekt ženstvenosti zanikaš v sebi, se z njim boriš v sebi, se pogosto bori za tvojo pozornost tako, kot se za pozornost borijo majhni otroci. Če ne gre zlepa, bo šlo pa zgrda. In tako se pogosto soočaš s podivjano, besno, divjo žensko, ki bljuva strup in se znaša nad drugimi ljudmi, običajno tistimi, ki so ti najbližje in po takem izpadu se običajno sploh ne prepoznaš, da ne govorim o sramu in občutkih krivde, ki jih čutiš po tem, ko je njeno besnenje zaključeno.

In vendar smo takih izpadov ženske vajene v predmenstrualnem času, ko vstopamo v realnost divje ženske. In če tega arhetipa v sebi ne prepoznavaš, se agresivnost usmeri ali v zunanji svet ali pa v notranjega. V resnici poznam precej več žensk, ki so destruktivne same do sebe, ker ne obvladujejo te energije v sebi. In v resnici sploh ne gre za obvladovanje, gre za to, da se moraš s tem delom v sebi spoznati, ga objeti in šele takrat lahko upravljaš s to energijo in izbereš, da zavestno deluješ skozi njen svetli aspekt.

Da bi izkusila svoj polni razcvet, se moraš naučiti objeti in izraziti vsak svoj aspekt v ljubezni, z ljubeznijo, skozi ljubezen. Ženska duhovno raste, ko se nauči kako pustiti vsakemu odtenku energije ljubezni, da teče iz globine srca v in skozi vse odnose v njenem življenju.

Duhovna rast pomeni rast v tvoji kapaciteti, da utelesiš ljubezen. Tvoje telo se uči, kako biti v toku celotnega spektra energije ljubezni - divje ženske, muze ali svečenice.

In ta upor bo k tebi pritegnil podivjano žensko, usodno žensko, mučenico, pasjo žensko, senčne dele, da bi se naučila ljubiti v njihovi prisotnosti. Ključ je v tem, da dopustiš svojemu telesu, da je v toku s katerokoli energijo.

Ključ tega notranjega popotovanja je, da razvijaš svojo sposobnost, da siješ ljubezen skozi različne odtenke energije, skozi divjo žensko, muzo, divo, mati, mago, modro žensko in svečenico.

Odstiranje tančic Ženske Duše te vodi v globino Biti, ko se z vsakim obrazom odstira notranji dragulj, ki ga vsaka ženska nosi v sebi.

Namera tega druženja je, da se ta notranji dragulj razkrije in da si dopustiš, da zasiješ v svojem polnem sijaju.
Ženske skozi to notranje popotovanje stopajo v stik s svojo intuicijo, s svojimi spomini, s svojo Žensko Dušo.

Na tem notranjem popotovanju bomo spoznavale trinajst niti. Vsaka je druge barve, vsaki ustreza druga čakra, druge kvalitete. Te niti tkejo tapiserijo, preprogo tvojega življenja.

Če si povezana s svetlimi aspekti, jih vedno znova zavestno izbiraš v svojem življenju, tkeš prečudovite vzorce v tej tapiseriji. In če se ločuješ od senčnih aspektov teh istih arhetipov, jih zanikaš ali pa se z njimi nenehno bojuješ v sebi, so vzorci na tapiseriji kaotični, brez harmonije in povezanosti.

Skozi naše druženje Te bom popeljala na posebno potovanje skozi trinajst notranjih obrazov, ki so tvoje zaveznice na poti rasti. Vseh trinajst moraš spoznati in jih objeti v sebi, da bi postala Boginja.

Odstiranje tančic Ženske Duše je notranje popotovanje, ki je oblikovano tako, da ustvari alkemično posodo za preobrazbo, varno zavetje, kjer v skupini žensk, ki z isto namero potujejo same vase, najdeš oporo in podporo enako mislečih, ki vse želijo isto stvar, boljše življenje in boljšo prihodnost zase in za vse ljudi sveta.

Tukaj sem, da Ti stojim ob strani, da postaneš najveličastnejša Ti, da postaneš Boginja.

In Tebe vidim kot del te skupnosti!

KAJ JE VKLJUČENO?

17 druženj preko spleta.

zaključno druženje 10.3.2018 v živo v templju DivineFemme

vodene prakse

 

Odstiranje tančic Ženske Duše je spletno popotovanje vase, ki se odvija skozi 4 mesece, 17 predavanj in številne prakse, bo pred Tabo vsakič razgrnile novo ploskev notranjega dragulja, ozaveščanja in zdravljenja sebe, kajti skozi spominjanje bomo preobražale globoke notranje bolečine.

Gre za izjemno transformativno izkušnjo in zavezanost k sodelovanju in povezovanju je izjemno pomemben aspekt tega popotovanja.

Program je sestavljen iz 17 druženj, ki potekajo ob ponedeljkih med 20.00 in 22.00 uro v udobju tvojega doma in enega druženja v živo v Ljubljani.

Poleg osnovnih štirih boš spoznala še trinajst arhetipov:

1. Izvorna Mati
2. Sočutna Ženska
3. Temna Mati
4. Divja Ženska
5. Drzna Diva
6. Varuhinja življenja
7. Strastna Ljubimka
8. Magična Muza
9. Blagodejna Zdravilka
10. Čarodejka
11. Modra Ženska
12. Božanska Svečenica
13. Suverena Kraljica

Vsak element bomo spoznale v sklopu štirih druženj;
tako bomo Zemljo spoznavale v novembru (7., 14., 21., in 28.11.),
element zraka v decembru (5., 12., 19., 26.12.),
vodo v januarju (9., 16., 23., 30.1.),
ogenj februarja (6., 13., 20., 27.2.)
in srečanje v živo 10.3.2018, ki bo posvečeno integraciji, druženju, plesu in deljenju zgodb.

Vsaka udeleženka prejme skripte za izbran arhetip in dostop do zvočnih zapisov za vsako srečanje, ki je zbir praks negovanja in vodenih praks za preobrazbo vzorcev, ki Te omejujejo.

Vabim Te, da postaneš ena tistih prebujenih, izpolnjenih, zadovoljnih in srečnih žensk, ki soustvarjajo ta svet zavestno. Da s svojimi edinstvenimi, unikatnimi darovi in talenti obogatiš življenja mnogih. Da prepoznaš lastno veličino, unikatnost, briljantnost in da živiš to, za kar si se utelesila v tem življenju, da postaneš izjemna, najbolj veličastna in najboljša različica same sebe.

Druženje vodi Taja Albolena. 

TVOJA INVESTICIJA...

Draga moja, tole prištej k ceni programa, ki je navedena spodaj...

vse znanje mojih vodnikov, mentorjev, učiteljev in njihovih spletnih seminarjev, vikend seminarjev v živo, tedenskih izobraževanj za katere sem plačala veliko denarja, Ti dobiš BREZPLAČNO

vsa znanja iz knjig, ki sem jih kupila, prebrala in implementirala, Ti dobiš BREZPLAČNO

vse letalske polete, hotele, prevoze in ves čas, ki sem ga jaz investirala v učenje od izjemnih učiteljev v čudovitih mestih po svetu; Calgary, Los Angeles, Kauai, Kona Big Island, Seattle, Amsterdam, London, Penzance, Glastonbury, Bristol, Dublin, Bali, New Delhi, Zagreb, itd … Ti dobiš BREZPLAČNO

vsemu sranju, skozi katerega sem šla, da sem danes tukaj kjer sem ... se ti lahko izogneš BREZPLAČNO

vsem pogledomi, ki sem jih dobila, ko sem želela biti ŽENSKA za katero sem se rodila, da sem, občutki osamljenosti in to, da so me imeli za čudakinjo, se lahko izogneš BREZPLAČNO, ker te sprejmemo v skupnost Sistars, kjer si ugledana takšna kot si in sprejeta točno takšna kot si

ves denar in zaupanje vase, ki sem ga izgubila na svoji poti, ko sem poskušala stuhtati, kaj deluje in kaj ne ... temu se ti lahko izogneš BREZPLAČNO

moja ljubezen, moja strast, moji navdihi, uvidi, moje srce in moja iskrenost je BREZMEJNO DRAGOCENO.

 

Investicija za celotni 18 tedenski skupinski program je 997€ pri enkratnem vplačilu v kar je vključeno:

17x približno 120 minut druženje preko spleta
12x približno 30 minut praks negovanja za posamezen arhetip
12x skripto za vsak posamezen arhetip
1x druženje v živo za skupino v Ljubljani, 10.3.2018 med 9. in 13. uro.
dostop do FB skupine za druženje, povezovanje, in podporo med samim popotovanjem

* Če se odločiš za plačilo v štirih delih je investicija 4x297€ (oktober, november, december 2017 in januar 2018).

Toplo vabljena v našo družbo!

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje ženske duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 1784121

Odstiranje tančic je program, ki podpira povezavo s tvojo Žensko Dušo.

Tvoj dušni klic, tvoj življenjski namen je nekaj, kar se odstira, ko si daš čas in prostor, da se rast lahko zgodi. Ustvarja sveti prostor, ki te podpre v tem, da odstiraš svoje notranje tančice in prepoznavaš svoj dušni namen za to življenje.

Na voljo ti bodo številne priložnosti za zdravljenje svojih ran, spoznavale bomo tako senčne kot zlate dele svoje notranjosti, da bi lahko razkrila svoj edinstveni, enkratni Dragulj, ki ga nosiš v sebi.

Skozi druženja boš prepoznala in stopila v stik s svojo kreativno iskro, svojo senzualnostjo, svojo resnico, kar bo razkrilo tvoje izžarevanje, tvojo edinstveno nit, ki jo imaš, da jo deliš z ljudmi in s svetom.

Resnica je, da esenca ženstvenosti leži v vsaki ženski. Predstavlja kvaliteto magnetne privlačnosti, opolnomočenja, energetiziranja in v resnici nima čisto nič opraviti s tem, kako si videti navzven.

Ko ženska utelesi svojo esenco ženstvenosti, ne potrebuje projicirati svoje močne persone v svet, da bi k sebi pritegnila ljubečo pozornost, ki si jo želi. Postane privlačna, sijoča, senzualna in prizemljena v edinstvenem izrazu svoje ženstvenosti.

Ženska izvorna Bit, njena ženska esenca, je v toku, povezana s čutnim ritmom narave, je radostna, ljubeča in predana. Ženska je ljubezen in praksa ljubezni vključuje dopuščanje celega spektra energije ljubezni, da teče in se izraža skozi tvoje telo. Spoznale bomo trinajst osnovnih obrazov Boginje, ki se izraža skozi divjo žensko, ljubimko, muzo, divo, mamo, mago, modro žensko, svečenico, kraljico in druge. Ko znotraj sebe ozaveščaš različne delčke sebe, jih v sebi povezuješ v Celoto, ki te napolni in izpolni v tvoji notranjosti. Povezanost in celostnost v tebi prebuja veščine, talente, tvoje Darilo, ki ga imaš, da ga deliš z ljudmi in s svetom.

Skozi druženja boš spoznala katere ploskve tvojega Dragulja so tiste, ki najmočneje sijejo iz tvoje notranjosti v svet. Dejstvo je tudi, da so ob različnih priložnostih in v različnih obdobjih tvojega življenja določene arhetipske energije močneje prisotne v tvojem življenju. Tako smo v času materinstva bolj povezane s svojo notranjo materjo in v zreli dobi se ženske bolj povežejo s svojo modro žensko, v partnerskem odnosu običajno stopi v ospredje ljubimka in v poslovnem svetu, v karieri pogosto stopimo v svojo divo.

Če si kot jaz, si na poti iskanja že lepo število let.

Morda kot sem verjela jaz, verjameš, da je potrebno nekaj narediti v zvezi s tem, da živiš svoj življenjski namen. Morda vizualiziraš, meditiraš, delaš afirmacije, mantraš, skratka, delaš vse prav in si vsak dan znova razočarana, ker se nič ne zgodi kot si želiš. Tudi sama sem bila prepričana, da ko bom oznanila Vesolju, da sem pripravljena, naj že enkrat pripelje to, kar je moj življenjski namen, da se bodo stvari začele dogajati takoj. Po naravi sem precej nepotrpežljiva, zato je bila lekcija potrpežljivosti, ki je povezana s tem, da pripraviš svoj notranji "vrt" za sejanje precej neudobna zame.

Izziv številnih žensk je v tem, da ko posadimo seme, pogosto nepotrpežljivo izkopljemo seme iz zemlje, da bi odkrile, ali je že vzklilo. Pogosto vztrajno zalivamo svoj vrt, ga gnojimo, delamo vse stvari, ki so nam jih povedali drugi, da delujejo in enostavno pozabimo na najpomembnejšo sestavino bujne rasti - čas. Rast potrebuje čas in ne moreš je kontrolirati. Nosečnost traja 9 mesecev. In na svoji poti sem odkrila, da ne morem ničesar delati na silo. V moškem svetu linernosti se lahko premikaš iz enega mesta na drugo na precej predvidljiv način, kar žal ne velja za ženski princip cikličnosti. Ženske imamo posebno popotovanje na katerem moramo prebuditi svojo avtentičnost, moč, ljubezen in lepoto na ljubeč način. V svojem bistvu hrepenimo po tem, da smo sijoče darilo radosti in užitka, ki Ženska je.

KDAJ ZAČNEMO?

 

Prvo spletno druženje bo 31.10.2017.
Druženje v živo bo potekalo v Ljubljani, 10.3.2018 od 13. ure do 19. ure.

 

Vstopi v svoj notranji tempelj.

Začuti svojo magnetično moč.

Izkusi svojo sijočo ženstvenost.

Začuti svetost življenja.

Uživaj na polno!

Zaživi življenje v polnosti ...

 

Program je izjemno praktičen, kjer s teboj delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo žensko esenco in narediš pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu. In to lahko narediš v skupini žensk, ki te podpirajo, da resnično postaneš ta ženska, ki ti je namenjeno Biti.

Skupaj bomo ustvarile sveti prostor, posodo, ki nas bo vse držala v tem porajanju svoje izvorne Biti in utelešanju v ta trenutek tukaj, zdaj. Pomembno je, da slediš svojemu dušnemu klicu in iz lastnih izkušenj vem, da ženske nismo narejene, da bi rojevale same.

V skupnosti žensk odkrivamo svoje izgubljene delčke same sebe in smo druga drugi "zdravilo" s tem, ko smo priča drugi drugi in stojimo druga z drugo, druga ob drugi in se podpiramo na tej poti.

To druženje odsvetujem, če v svojem življenju iščeš bližnjice in hočeš hitre rešitve v svojem življenju. Če iščeš tehnike in hitre strategije to druženje brez dvoma ni zate. In tudi, če hočeš igrati varno igro in bi rada spremembo v svojem življenju, brez da karkoli zares narediš v svojem življenju, to druženje ni dobra izbira.

Izbira. Odločitev je prva. Zavezati se je potrebno Sebi in sebe postaviti na prvo mesto. Odnos do sebe je prvi korak, ki mu sledi naslednji in to je odnos z drugimi ljudmi in s svetom.

Vabim Te, da stopiš v svoj polni potencial in zasiješ.

Da podeliš svoje edinstveno Darilo z menoj in z ženskami, ki smo zavezane temu, da naredimo pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.

Da se dotakneš sveta na edinstven način, kot zmoreš zgolj samo TI!

In v tem procesu Te lahko vodim in usmerjam.

POTREBUJEŠ VEČ ODGOVOROV?

VPRAŠAJ ME KARKOLI! Prosim te, da stvari ne zadržuješ v svoji notranjosti. Na imej notranjih monologov, v katerih trpinčiš samo sebe. Ne poskušaj se pregovoriti ven iz tega, da stopiš v razcvet, preden si sploh daš priložnost, da se zgodi!

Ustvarila sem posebno FB skupino, kjer bom na voljo, da mi postaviš katerokoli podvprašanje glede programa. In osebno bom odgovorila na vsako vprašanje.

Klik, klik na povezavo spodaj in se mi pridruži v Facebook skupini Razcvet Ženske s Tajo Albolena”kjer bom osebno odgovorila na tvoja vprašanja.

Pridruži se mi >>>TUKAJ<<<

Kaj čutiš zdaj, ko si vse prebrala?

"Ja, ja… ne, ne, ne!?!?!?!”

"Ou yeah.”

Si boš dopustila, da se odpreš za več živosti, da začutiš svojo edinstvenost in zaživiš zaklade, ki so že v tebi?

Precej normalno je, da v sebi čutiš koktajl čustev.
Strah. Navdušenje. Magičnost. Moč.

Pomisli. Seveda se lahko vse to naučiš sama. Verjamem, da je vse že v tebi. Ti sebe razumeš bolje, kot kdorkoli drug. In na tebi je, da izbereš.

Meni je vzelo 26 let soočanja s seboj, da sem danes tukaj, kjer sem. In tako trdno, kot stojim tukaj vem, da ti lahko pomagam skrajšati tvoje popotovanje s svojimi izkušnjami in vodenjem.

To je moje osebno povabilo Tebi, da se pridružiš Prebujenim Ženskam, ki vedo, da so tukaj, da preobrazijo ta svet s tem, da so SIJOČA, SREČNA, SRČNA in ŽENSTVENA ŽENSKA.

In TI?

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Si zraven?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš, kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, dragoceni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.