SiStar Tempelj Te podpre pri spustu v globine tvoje Ženske Duše, da začutiš vključenost v tok življenja, odkriješ pomen in namen življenja, ustvariš povezanost v medsebojnih odnosih in pustiš sled...

 

Živimo v intenzivnem času velikih sprememb.
Tudi, če jih ne vidiš v zunanjem svetu, se globoke preobrazbe dogajajo v globinah vsake ženske. 

Čutiš, da si poklicana, da se dvigneš na nov nivo, da si vidna in deliš svoje Darilo zaradi katerega si tukaj z ljudmi in s svetom? Potem veš tudi, da tega ne moreš narediti sama.

Zakaj?
Ko izraziš, kaj si resnično, srčno želiš, se začne proces širjenja, razcveta, ki ni udoben.
Ko začneš svoj proces razcveta, si soočena z vsem, kar ti stoji na poti, da tega življenja, ki si ga prišla živet, v tem trenutku še ne živiš. In soočenje s strahovi, nemirom, skrbmi in prepričanji, ki pridejo na površje v želji, da jih sprejmeš in pozdraviš ni udobno. Ob tem se ponavadi ne počutiš izjemno, zaradi česar začneš dvomiti v to, kar počneš.

Moje ime je Taja Albolena in vem, kako se počutiš, ko se odločena podaš na svojo edinstveno pot v želji, da podeliš to, kdo ti si z ljudmi in s svetom in te okoliščine, situacije, ljudje na poti ustavljajo z ovirami, ki so v resnici v tebi.

Iz lastne izkušnje vem, kako ključnega pomena je na tej poti podpora. Vsi potrebujemo sveti prostor za inkubacijo. Enostavno potrebuješ prostor za mojstrenje sebe, prostor v katerem se spomniš, vedno znova, da si srčna ženska, ki v sebi nosiš izjemno Darilo, ki ga imaš, da ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Da bi resnično lahko v polnosti zaživela kot Ženska, za katero si se rodila, da si, potrebuješ podporo. Resnica je, da potrebujemo druga drugo. Potrebuješ svoje sestre, potrebuješ varen prostor podpore, v katerem se počutiš varno, sprejeto in ljubljeno, točno taka, kot si. Prostor, ki te podpira pri opuščanju starih vzorcev in ustvarjanju novih izbir, novih navad, nove realnosti.

Če si voljna živeti življenje na sijoče ženstveni način, je ključnega pomena, da imaš na voljo tako podporo, ki te neguje, kot veščine, ki ti pomagajo, da utelesiš svoje Darilo, svoj izjemni Dragulj, ki leži v tebi. Pomembna je podpora, razumevanje in redna praksa, da bi utelesila svojo resnico, svoj polni potencial tvoje Ženske Duše.

 


V spletni tempelj, ki sem ga oblikovala kot sveto posodo, v kateri lahko poteka proces alkemične preobrazbe tvojega svinca osebnosti v zlato tvoje duše.

Verjamem, da je ženska v plemenu enakomislečih žensk podprta, da raziskuje in spoznava sebe, sprejema sebe, neguje sebe in podeli sebe z ljudmi in svetom.

Globoko verjamem, da v vsaki ženski leži Zaklad.
Na tebi je, da svoj zaklad odkriješ in svoje Dragulje, ki jih ta zaklad skriva podeliš skozi služenje ljudem in svetu.


Ponujam ti prostor v katerem se razcvetiš v Žensko, za katero si se rodila, da Si.

Sveti prostor je namenjen podpori tvojega edinstvenega popotovanja, da…

... Se nehaš skrivati in si dovoliš biti v polnosti vidna točno taka, kot si
... Nehaš investirati svojo energijo in vitalnost v to, da ostajaš majhna
… Odkriješ, kako živeti svoje življenje iz svojega notranjega centra
... Stopiš v varen, ljubeč sveti prostor, kjer se lahko resnično pokažeš in podeliš Sebe z ženskami v krogu na sijoče ženstveni način
… Poznaš svojo resnico, jo živiš in izražaš na vseh področjih svojega življenja
… Zaupaš vase in v svojo ženstvenost
… Utelešaš tvojo moč izžarevanja, v njej uživaš in jo izražaš
… Narediš potrebne korake, da utelesiš sijočo žensko, za katero si se rodila, da si

 

SiStar Tempelj je spletni tempelj, kjer s teboj delimo:

Dnevne prakse – Namenjene so umirjanju stresa in živčnega sistema, umirjanju uma in uglaševanju na tvojo izvorno esenco, da bi lahko skozi dan potovala z milino in povezana s svojo Žensko Dušo.

Potapljanje v notranjo Modrost – Nauči se obnoviti notranjo povezanost z Virom. Zavedanje, da je Vir v tebi, je ključnega pomena za tvoje dobrobiti. Vse je že v Tebi. Na tebi je, da se potopiš v svoje globine in začutiš to, kar je že v tebi in to sprejmeš. Na tebi je, da si voljna, da se nahraniš, da te to, kar je v tebi napolni. Le tako lahko to, kdo ti si, podeliš z ljudmi in svetom in si v služenju.

Sestrstvo – Proces zdravljenja je tvoja odgovornost. Skupnost enako mislečih žensk pa ustvarja alkemično posodo, v kateri se tvoje zdravljenje odvija hitreje in z več miline. Skupaj potujemo hitreje in letimo dlje, z ramo ob rami v skupni nameri, da ustvarimo življenje izpolnjeno z mirom, radostjo in blaginjo.

Ustvarjanje duhovne prožnosti – Življenje se dogaja. Smrt. Ločitev. Izguba. In karavana potuje dalje. Sprememba je edina konstanta in ni vedno prijetna. Na voljo ti bodo modrosti, prakse, kako v sebi najdeš center in zmoreš ostajati v svojem centru ne glede na vzpone in padce, ki ti jih ponuja vsakdan. Notranja usidranost v zaupanju, da se lahko soočiš s čimerkoli, z milino in mehkobo je v teh nemirnih časih ključnega pomena.

Utelešanje brezpogojne ljubezni – Kaj če bi lahko bila v stiku z ljubeznijo v sebi, ne glede na okoliščine? Če bi lahko ljubila vse, tudi tiste, ki so te prizadeli, te ranili? Ljubezen samo je. Brez pogojev. Opuščanje preteklih ranjenosti in trpljenja je na naši poti razcveta ključnega pomena. Povezanost z virom ljubezni, ki je v tebi, te poveže z božansko ljubeznijo, ki osvobaja in te vodi v samospoštovanje, da znaš postaviti meje in negovati najprej sebe.

Ritual kot hrana za Žensko Dušo - Verjamem v to, da smo ženske bitja procesov.
Svojo ženstvenost odkrivamo skozi svoje notranje procese – procese v telesu, v psihi, v našem vsakdanu, v življenjskih spremembah, ki se nam dogajajo. Vsak trenutek je priložnost za živost, za rast, za razcvet. Ustvarjaj svoj vsakdan s pomočjo enostavnih ritualov, ki te usidrajo v resnici tega, kdo ti si.

Umetnost ženstvenosti – Ženstvenost je način, kako se tvoja Ženska Duša izraža. Je izžarevanje, je mavrica tvojih Darov, je tvoja edinstvenost, tvoja svetloba. Vsak trenutek imaš priložnost, da se s svojo svetlobo dotakneš src soljudi in spreminjaš svet s svojim sijem.

Predaja toku življenja – Prenehaj s potiskanjem, plavanjem proti toku sprememb in se nauči, kako deskati na valovih življenja. Vse v življenju se odvija v ciklih in modro je, da jih poznaš. Ko pluješ s tokom in poznaš prehode, se lahko premikaš brez upiranja. Vsi smo tukaj z namenom in vse nam služi. Ko lahko na stvari pogledaš skozi prizmo praznovanja življenja, se tvoj pogled na življenje in svet spremeni.

Zavestna Kreacija – Obnovi svoj odnos z vso kreacijo s tem, ko obnoviš svoj odnos s seboj. Vse je že v tebi in pomembno je, da aktiviraš svoje potenciale, ki ležijo v tebi. Brez zavestne aktivacije ni kreacije. Obnovi zavestno razumevanje arhetipskih energij, ki so v tebi in ti pri kreaciji pomagajo. Učinek aktiviranja kvalitet, ki so že v tebi ti pomaga ustvariti trden temelj na katerem postaviš svoje življenje na sijoče ženstveni način.

 

SiStar Pleme je skupina žensk, ki ustvarja sveti prostor, alkemično posodo ZaTe, da se pokažeš, z vsemi svetlimi in senčnimi deli, ki jih nosiš v sebi, z vsem sranjem in veličastnostjo.

To je prostor podpore za ženske vseh starosti. Za mladenke, ljubimke, mame, kraljice, modre ženske.
Za nežne, drzne, pogumne, modre, kjer potujemo skupaj, se srečujemo v ranljivosti in v krogu praznujemo tvojo Celoto.

Ena tistih stvari, ki sem jo izkusila na svoji poti je, da se ne moremo 'dvigniti' same – skupnost in mentorstvo na poti je ključ – zato sem to skupnost ustvarila ZaTe.

 

Takojšen dostop do SiStar Templja – dostop do vsebin, ki so ti na voljo 24/7, 365 dni v letu, podpora, vodenje in sestrstvo skupnosti žensk. Dobrodošla si, da deliš karkoli ti leži na srcu in v tvoji Ženski Duši.

Dva klica v živo vsak mesec – kjer se mi lahko pridružiš od kjerkoli preko računalnika ali telefona. Debate v živo so vedno polne navdihov, uvidov, aha momentov za vse, ki soustvarjajo kot tudi za tiste, ki le poslušajo. Tukaj bomo delile prakse, aktualne teme razcveta in modrosti ter novosti na moji osebni poti. Vedno boš imela na voljo posnetek pogovora, da se boš kasneje lahko vrnila nazaj in ponovno poslušala pogovor.

SiStar Salon, kjer vsak mesec raziskujemo senco meseca.

Dostop do knjižnice in avdio arhiva – Na voljo ti je 114 zapisov v knjižnici Templja in 18 avdio posnetkov predavanj, ki jih lahko takoj poslušaš na temo ženstvenosti, medsebojnih odnosov in stika s svojo Žensko Dušo.

Dostop do vodenih praks, ki jih lahko uporabljaš dnevno. Na voljo je 11 vodenih praks med drugim Sprostitev, Oceansko dihanje, Povezovanje z maternico, Negovanje maternice, Nagovanje Dragulja, Drevo.

Soustvarjanje v privatni FB skupini – Vabljena si, da se nam pridružiš, če začutiš.

Ekskluzivna povabila na dogodke in spletna druženja! Prva boš izvedela za druženja v živo, ki so namenjena le ženskam, ki so del DivineFemme skupnosti. To so dragocena in intimna druženja, kjer se sestre srečamo in povežemo med seboj, ter podelimo svoje dragulje druga z drugo. Ker je srečanje v živo vedno posebno, izjemno in neprecenljivo.

Prispevek za prvi mesec je 55€ (ko si enkrat del Templja, je prispevek za vsak naslednji mesec 44€). Enoletni prispevek je 497€. Vsaka SiStar prejme Darilo dobrodošlice, ključ, ki odpira vrata v Tempelj.

 

Izkusi alkemično preobrazbo v ljubeči skupnosti, potopljena v čarobnost Doma, svetega prostora, ki ga v templju ženske ustvarjamo skupaj.

V udobju tvojega doma in ob tvojem času.

Tole je ZaTE, če...

  Si na poti osebne in duhovne rasti že dlje časa in želiš narediti premik na nov nivo.
  Si želiš biti del skupnosti močnih žensk, ki bodo s teboj pri premiku v vodenje na sijoče ženstveni način.
  Si v svojem življenju prišla do točke, kjer si ustvarila osebni in poslovni uspeh in iščeš globlji nivo povezanosti s svojo Žensko Dušo ter izpolnjenost v življenju.
  Si srčna ženska, ki želi spremeniti svet na bolje.
  Če si voljna, da se odpreš za globljo, dušno preobrazbo in si odprta za nove stvari in nove izkušnje v krogu sestrstva.
  Iščeš stik s svojo Žensko Dušo in želiš ustvariti življenje, ki temelji na izvornih kvalitetah tvoje Ženske Duše.
  Veš, da si tukaj, da prispevaš in pustiš močno sled, da pomagaš narediti močan premik na planetu s svojim Darilom, svojim prispevkom, s svojo edinstvenostjo, s svojimi izjemnimi darovi in talenti
  Želiš biti samozavestna, zaupati vase in živeti izpolnjujoče življenje, da delaš kar ljubiš in živiš svojo resnico.
  Si pripravljena na nov nivo v svojem življenju, da dvigneš tako svoje fizično, kot čustveno, spolno, duhovno in poslovno vitalnost, ter izboljšaš svoje odnose.
  Si pripravljena, da usvojiš umetnost ženstvenosti, ki je sestavljena iz umetnosti povabila, sprejemljivosti, negovanja in služenja. Da resnično utelesiš in zaživiš svoj polni potencial tukaj in zdaj.

 

To ni ZaTe, če...

  Si dogmatična in toga, če se nisi voljna premakniti in prevetriti svojih prepričanj.
  Če ne verjameš v sestrstvo in ne želiš biti del dušnega plemena.
  Če si raje žrtev in se pritožuješ nad življenjem in nisi pripravljena stopiti ven iz svoje cone udobja.
  Če se nisi voljna prepustiti in zaupati vodstvu, ki ga lahko dobiš s strani svojih sester.

 

Ena stvar je jasna, SiStar—ta tempelj ni za vsako.

Če si voljna živeti življenje vodeno s strani tvoje Ženske Duše in stopiti ven iz svoje žrtve.

Če si voljna, da prenehaš sabotirati svoj razcvet in si pripravljena na potop v svoje globine, da bi se lahko dvignila kot feniks in postala svetilnik za druge, da stopijo v svojo Celoto.

Če čutiš, da želiš pustiti sled s svojo svetlobo in narediti pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.
Če čutiš, da si pripravljena na to popotovanje, da rečeš JA svoji Ženski Duši,
se prijaviš tako, da klikneš na gumb

 

 

Strastna raziskovalka ženstvenosti, nabiralka biserov, Femmepreneur in Luminari.

Verjamem, da je biti Ženska veliko Darilo.
Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Verjamem, da je ženstvenost najdragocenejši Dragulj v tem zakladu. Žal številne ženske verjamejo, da ima ta Dragulj majhno, če sploh kakšno, vrednost.

Zagotovo sem morska deklica saj obožujem potapljanje v globine nepopolnosti, kjer nabiram bisere, ki se skrivajo v samem jedru nepopolne popolnosti.

Verjamem, da je ženstvena ženska tista, ki s svojim sijem naredi pozitivno razliko v življenju svojega moškega in na svetu. Ko je ženska srečna, so vsi okoli nje srečni.

Življenje je lepo. In želim ga podeliti z možatim moškim. Trdno verjamem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.

Zato delam z ženskami, ki niso uglašene s svojo naravno esenco ženstvenosti in izkušajo stres, ker so v svojem življenju prevzele moško vlogo. Z ženskami, ki globoko v sebi vedo, da so tukaj z razlogom in hrepenijo po tem, da zaživijo kot Ženska, za katero so se rodile, da so.

Moja strast je, da srčno žensko, ki želi spremeniti svet in zaživeti izpolnjujoče življenje vodim, da prepozna svoje Bisere, zaupa vase, spoštuje sebe, da ceni sebe in zasije kot Ženska, skozi koncept DivineFemme Blueprint, ki razkrije izvorni načrt njene Ženske Duše.

Sem SIStar, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.

Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).


Postavi svoj notranji temelj.

Začuti svojo magnetično moč.

Izkusi svojo sijočo ženstvenost.

Začuti strast do življenja.

Uživaj v svojem vsakodnevnem življenju!

Postani očarljiva ženska, ki jo moški obožuje...

 

Si zraven?

Začnemo v petek 1.12.2017.

Prispevek za prvi mesec je 55€
(če se odločiš, da ostaneš v templju, je za vsak naslednji mesec prispevek zate 44€).
V enkratnem znesku je enoletni prispevek za tempelj 497€.

Vsaka SiStar prejme Darilo dobrodošlice, ključ, ki odpira vrata v Tempelj.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo.

Prijave so obvezne!

Plačilo prispevka za SiStars Tribe lahko izvedeš z nakazilom

na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica

Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 12370744

Takoj po prejetem plačilu dobiš v mailu vse podatke, kako lahko sodeluješ v spletnem Templju.

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Pridruži se mi v polni moči Ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, resnični, najveličastnejši Sebi!

 

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.