Dobrodošla v coni ženske moči...

"Ko bodo ljudje prisluhnili modrosti Babic, bo svet ozdravel," je preprokba Hopi Indijancev, ki se me je globoko dotaknila.

Zagotovo se ti je že kdaj zgodilo, da se je nekaj dotaknilo tvojega srca. Te pobožalo. In zmehčalo.

Ko sem prvič prišla v stik z Velikim svetom Babic sem začutila toplino in mehkobo, ki me je pobožala.

Globoko čutim mamo Zemljo. Zemlja je naša Mama, ki se trenutno rojeva v novo dimenzijo zavesti. Vstopa v vedno višjo vibracijo in pri porodu potrebuje pomoč Babic. Kar je videti kot konec, je le konec starega in rojevanje novega. Čeprav so popadki (poplave, potresi, viharji...) podobni koncu sveta, bomo zgradili novo zavest, če nas bo kritična masa zasidranih v Miru, Hvaležnosti, Radosti in Ljubezni. Babice pravijo, da nam bo uspelo.

Tudi druge prerokbe vsebujejo napovedi o srečanju 13 žensk, nosilk modrosti in starodavnih znanj prvobitnih ljudstev, ki so znali živeti z Naravo in slišati Zemljo. To srečanje se je na fizični ravni že zgodilo: Svet Babic fizično že obstoja in deluje na Zemlji. Hkrati se Babice pojavljajo v obliki notranjega vodenja in za povezavo z njimi posebni obredi in inicijacije niso nujno potrebni: so le dobrodošla podpora za to, kar lahko z iskreno namero, prošnjo in odprtim srcem prebudiš in aktiviraš v sebi.

Rada rečem, da je VSE že v Tebi. Ti moraš biti ta ženska, ki navznoter že živi življenje, ki si ga želiš.
Ti moraš postati ta oseba, ki jo morda čakaš, da pride od zunaj.

 

Draga Varuhinja Ljubezni, Luči in Življenja!

To v kar globoko verjamem je, da je vse že v tebi. Na tebi je, da svoj polni potencial aktiviraš in to Žensko, ki ti si v polnosti zaživiš.

Verjamem, da je v življenju vse medsebojno povezano. Če je ženska srečna in zadovoljna, vpliva na svojo okolico in so vsi okoli nje srečni in zadovoljni. Sr(e)čna ženska ojačuje planetarno mrežo luči.

Verjamem, da ima vsaka ženska v sebi Moč Božanskega Ženskega principa. Zemlja in vsa bitja na njej potrebujemo nego Božanskega Ženskega principa. Zato je tako pomembno, da se v sebi povežeš s to energijo in jo zaživiš navzven.

Težava je brez dvoma v tem, da nimamo zgleda, kaj to pomeni in kako utelesiti to Moč h kateri smo poklicane.

In tukaj Ti lahko pomagam.

Draga sestra, moje ime je Taja Albolena.

Sem svetilnik, varuhinja ljubezni, luči in življenja, učiteljica, ogledalo, včasih brca v rit in predvsem Ženska. S teboj bom podelila opolnomočenje, ki sem ga februarja meseca leta 2006 prejela s strani velikega sveta Babic v Laguna Beach, v Kaliforniji v krogu žensk, ki ga je oblikovala Sharon McErlane.

Čutim, da je čas, da se prebudimo v nove načine ustvarjanja in povezovanja iz svetega prostora Srca in da poskrbimo za ta največji kapital, ki ga človek ima, saj ljubečega Srca ne more razvrednotiti nobena minljiva borza.

Čas je, da se povežemo kot eno človeško pleme, ki mu je mar za skupni planet in da združimo srčne potenciale za krepitev in nego planetarne Mreže svetlobe, ki obdaja Zemljo.

Če slišiš ta klic k Ženski Moči in čutiš, da je namenjen tebi, je čas, da v sebi aktiviraš mrežo svetlobe s premikom na svoje mesto na Mreži.

Če čutiš, da želiš okrepiti srčno namero za najvišje dobro vseh se mi pridruži.
Če čutiš, da je čas, da se pobotata moški in ženska v tebi, da pokoplješ bojne sekire med moškimi in ženskami, da se podivjana moška energija umiri in spočije v tako dolgo odsotni in prepotrebni moči in milini Ženskega Božanskega principa, se mi pridruži.

 

Kaj Ti opolnomočenje prinaša?

Povezanost z Velikim svetom Babic. Če pozorno prisluhneš Babicam, boš njihova sporočila zaslišala v sebi in slišala boš povabilo, da prepoznaš svetost Življenja in s spoštovanjem objameš prav vse, kar je. 

Prepoznavanje svoje dragocenosti kot Ženska. Babice šepetajo, naj se zavemo lastne moči in naj se nehamo pretvarjati, da smo ločeni od Boga. Zemlja te potrebuje prav ZDAJ, v tvoji polni moči, ki je božanska. Srčna namera, da dodaš svojo Svetlobo Mreži, te bo vodila in vsi potrebni navdihi in vpogledi bodo prihajali sproti.

Našla boš svoje mesto na Mreži Svetlobe. Če se sprašuješ, kako v tem času služiti Miru in Ljubezni in se zasidrati v Radosti, je eden od načinov ta, da se energijsko pridružiš Mreži Svetlobe. Mrežo Svetlobe vzdržuje ljubeča srčna energija posameznikov, povezanih v skupni nameri za ohranitev planeta. Ženske smo povabljene, da negujemo to Mrežo.

Aktivacija tvoje Ženske jin esence. Babice poudarjajo, da bi ponovna oživitev Ženskega principa in ženskih vrednot preusmerila tok dogajanj na Zemlji stran od uničevanja; pomagala bi uravnotežiti odnose med ženskami in moškimi in poskrbela bi za obnovo izčrpanega planeta. Njihovo glavno sporočilo je, da je svet danes na robu preživetja zaradi presežka jang energije in izčrpanosti ženske, jin energije. Jang predstavlja moški princip delovanja, ki je povsem izgubil nadzor, kar se kaže v neravnotežju moške in ženske energije v posameznikih in posledično kot nerazumevanje med moškimi in ženskami ter v izčrpanosti Zemlje. Neravnotežje je mogoče odpraviti tako, da zlasti ženske, ki smo naravne nosilke hranilne energije jina, prebudimo v sebi moč miline, sočutja in ljubezni ter s svojim načinom bivanja pomagamo spet vzpostaviti ravnotežje ženske in moške energije na Zemlji.

Zavestna povezava s svetostjo življenja. Opolnomočenje te vodi k zaznavanju svetosti Življenja in k neposredni povezavi z Božanskim. Ženska, ki to modrost zaživi in neguje Mrežo Svetlobe, je radosten navdih in ljubeča podpora sebi, drugim in Mami Zemlji.

Upočasnitev. To je povabilo Babic na upočasnjeno potovanje v lastne globine, da bi v sebi lastnem ritmu odkrila in sprejele bisere modrosti, ki so že v tebi. Saj boš le iz mesta polnega sprejemanja lahko delila na poti nabrane dragocenosti z drugimi na radosten način, brez občutkov izčrpanosti in naprezanja. Babice so tu, da ti pomagajo.

Prihajajo kot Veliki Svet Babic, ki je voljan pomagati pri rojevanju nove zavesti na Zemlji. Z njimi lahko vzpostaviš neposreden stik, saj za to potrebuješ le odprto, iskreno srce. Odzvale se bodo tvojemu klicu in te podprle, če želiš v tem času služiti z ljubeznijo in radostjo.

Čeprav z besedo Babica označujemo duhovna bitja iz Višjega sveta, beseda hkrati označuje vsako modro žensko, ki se je skozi izkušnje premaknila od znanja k modrosti in ki je zasidrana v svoji božanski naravi.

 

Vedno več žensk pušča za sabo pretesne oklepe strahu in ega in se odloča za popolno predajo Ljubezni.

Če si ta ženska, potem čutiš v sebi in veš, da je skrajni čas, da utelesiš to predajo, zaradi vseh nas.

 

Opolnomočenje je del mojega služenja Velikemu svetu Babic. Opravila bom posvetitev s tančico svetlobe za ženske.

Na voljo je 8 mest v srčnem krogu.

Tvoj prispevek je 20€ in pokrije strošek najema prostora.

Druženje v živo bo potekalo v Ljubljani, 17.8.2017 ob 18. uri.

Tokrat bomo pele pesem Vodi.

 

Več o Velikem svetu Babic:

Sharon McErlane, psihoterapevtki iz Laguna Beach ZDA, je vizija, ki jo je dobila 11. septembra leta 1996, popolnoma spremenila življenje. Veliki svet Babic se je pojavil okoli nje in ji je razkril, kaj je potrebno narediti, da se moška in ženska energija na zemlji ponovno uravnovesita.

Sharon deli svoje znanje in informacije vse od takrat. Kaotično stanje sveta v katerem živimo od nas zahteva veliko energije. Danes je planet Zemlja in življenje, ki ga vzdržuje v svojih nedrjih ogroženo. Energiji jina in janga sta izven ravnotežja že nekaj stoletij.

Medtem, ko to neravnovesje raste, je vpliv strahu in nasilje vedno večji. Nežne in ljubeče duše se pogosto čutijo izpraznjene, počutijo se kot bi bili prazni od znotraj. Zdaj je tukaj priložnost, da postaneš del rešitve tega problema, da pomagaš vzpostaviti ravnotežje moške in ženske energije na planetu. Odgovor prihaja skozi skupino bitij svetlobe, ki sebe imenujejo Veliki svet Babic – Great Council of the Grandmothers. Grandmothers so prišle v kontakt z nami, da bi nam pomagale popraviti veliko neravnovesje na našem planetu. Njihovo sporočilo je namenjeno vsem ljudem, čeprav se njihovo delo začne z ženskami, ki so nosilke jin energije na Zemlji.

Ženski princip energije moramo ponovno postaviti na njeno pravo mesto. Vsaka ženska, ki doživi pooblastitev s strani Grandmothers, pomaga vliti prepotrebno energijo jina v samo Zemljo s tem, ko poosebi to zavest v sebi.

Sharon je bila septembra leta 2006 tudi v Sloveniji. Več informacij o Grandmothers dobiš na angleški spletni strani Sharon McErlane www.grandmothersspeak.com

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Februarja leta 2006 sem prejela opolnomočenje s strani Velikega sveta Babic in začela z ozaveščanjem o pomenu ženske energije tudi v Sloveniji.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

Življenje je lepo. In želim ga podeliti z možatim moškim. Trdno verjamem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo. Ženske smo v nekaj desetletjih izmojstrile moški svet in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidimo, kako nas to utruja, nas spravlja v stres ter izpraznjenost. 

Zato delam z žensko, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

Sem SIStar, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.

Zagotovo sem morska deklica, saj obožujem potapljanje v globine nepopolnosti in razkrivanje Biserov, ki se skrivajo v zakladu ženske duše.

Obožujem…

Popotovanja na sveta mesta kot so Bali, Egypt in Hawaii.
Dolge vožnje in poslušanje glasbe v avtu.
Ocean.
Otoke na K (kot so Krk, Kauai, Korzika, Krf).
Dragulje.
Obline.
Senzualni ples.
Občutek vode, svile in čipke na koži (ne nujno hkrati ali v tem vrstnem redu).
Plavanje in snorklanje v toplem morju.
Body Surfing
Pesem Castle od Halsey
Nošenje nevidne krone zadovoljstva.

... vse to razkriva moje vrednote o življenju.

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena