Dobrodošla v coni zavestne kreacije...

 

Ali čakaš na trenutek, ko se bodo zvezde in okoliščine poklopile, da boš zaživela življenje, kot si ga resnično želiš?

Dejstvo je, da ti že kreiraš realnost v kateri živiš. Ne moreš biti boljša Kreatrix, kot že si.

Kreacija se odvija tukaj in zdaj. In ne v neki nedoločeni prihodnosti, ko boš imela, živela in čutila to, kar si želiš.

Vendar drži, da dokler se ne naučiš kreirati zavestno, kreiraš nezavedno. In ko kreiraš nezavedno, ti verjetno to, kar doživljaš, ne bo vedno všeč. Kreativni proces se nenehno razvija. Ne moreš ga zgrešiti. Odvil se bo ne glede na to ali se ga zavestno zavedaš ali ne.

Zato je ključno vprašanje, ki si ga moraš postaviti; Kako ustvariti notranjo izkušnjo s harmonijo, izpolnjenostjo in sestavinami (radost, ljubezen, mir), ki jih iščeš zunaj sebe?

Ko kreiraš zavestno, se naučiš spremeniti stvari, ki ti niso všeč. In ustvariš lahko vse, kar si želiš izkusiti - od znotraj navzven.

In ne, to ni pravljica :)

 

Draga srčna Ženska!

To v kar globoko verjamem je, da je vse, kar v svojem življenju izkušaš odslikava tvoje notranjosti v zunanjem svetu. Ko je ženska srečna, zadovoljna in izpolnjena, so vsi okoli nje srečni, zadovoljni in izpolnjeni.

Verjamem, da ti svet vedno odslika nazaj to, kar sije iz tebe v svet.

Trdno verjamem, da je srečna ženska tista, ki naredi pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.

Verjamem, da lahko ti in jaz (in ženske, kot sva midve) resnično narediva ta svet za lepše in boljše mesto.

Dejstvo je, da te svet in ljudje potebujejo. Svet se ne more v celoti izraziti, če ti ne izražaš Sebe. Poklicana si, da se spomniš in stopiš v modrost svoje ženske Duše. Da imaš pogum. Da si resnična. Zvesta svojemu dušnemu klicu. In da zaživiš svetost življenja v polnosti – v svoji družini, skupnosti in na delovnem mestu.

Življenje te kliče, da se premakneš iz majhnega, nevidnega jaza, v svojo veličastnost, enkratnost in edinstvenost.

Si želiš spremeniti svet? Potem moraš postati ta ženska, za katero si se rodila, da si!
Kar je brez dvoma lažje reči, kot narediti. Na svoji poti potrebuješ vodstvo in prave prakse, ki ti pomagajo v premiku iz tega, da se ne zavedaš, kaj počneš, v zavestno kreacijo, je res!?

Draga, moje ime je Taja Albolena.

Sem tvoja vodnica, nosilka luči, tvoja gostiteljica, učiteljica, ogledalo, včasih brca v rit in predvsem Ženska. S teboj bom podelila, kaj sem se naučila v svojem razpadu življenja kot sem ga poznala, leta 2009 in kako je moj razpad vodil v najbolj izjemen preboj mojega življenja ... iz boja za preživetje, v zavestno kreacijo in razcvet.

Verjemi mi, vem kako je to videti. Bila sem taka, kot ti.

In vem, da si utrujena od vsega delovanja, poizkušanja, truda, soočena s pomanjkanjem energije in predvsem podpore s strani tistih, ki so ti blizu, ter preplavljena z obveznostmi, zaradi česar želje na tvojem seznamu postanejo del tvojega neskončnega seznama opravil, ki jih moraš narediti.
Vem, da želiš nekaj več. Da iščeš namen in izpolnjenost v življenju.
Vem, da si želiš uživati življenje v polnosti in na polno.

Zato sem ustvarila ta spletni program Zavestna kreacija Leta na sijoče ženstveni način. Ker vem, kje sem imela težave in kako sem jih presegla in to želim deliti s teboj.

V Kreaciji Leta se bova potopili v tvoje srčne želje, tvoje poklicanosti in tvojo vlogo v soustvarjanju življenja, kot si ga želiš. Brez da to, kar si močno želiš, postane vir stresa in potrebe po tem, da se trudiš še bolj, delaš še več in poskušaš vse, kar znaš, da bi rešila situacijo.

Pridruži se mi, če si pripravljena preseči stare navade, prevzeti nov pogled na svet in uporabiti svojo srčno navigacijo. Da si podariš 20 minut na dan in ustvariš načrt za leto, v katerem zavestno poskrbiš zato, da tvoje seme Kreacije zrast v močno drevo. Si voljna to narediti zase? JA!?

Postani Kreatrix, ki kreira svoje življenje na sijoče ženstveni način!
Taja

 

Razlog, zakaj želim čarobnost Kreacije na ženstveni način deliti s teboj je...

Ker verjamem, da je razlika ali stvari v svojem življenju poskušaš doseči na silo, tako, da se trudiš, potiskaš in skozi kontrolo in nadzor poskušaš življenje pripraviti do tega, da bi bilo po tvoje ali pa samo si. V stiku s seboj, s svojim srcem in si v toku.


Ker vem, da se takrat, ko se trudiš in potiskaš spogleduješ z izgorelostjo.

 

Globoko verjamem, da je lahko leto 2019 tvoje najlepše leto doslej. Hkrati pa vem, kako navdušenje nad novoletnimi zaobljubami običajno traja kakšen mesec, pri nekaterih več, potem pa splahni ob pomanjkanju volje in predvsem energije. Tako se vrnemo nazaj v stare preizkušene vzorce.

 

Ker vem, da moraš Ti prepoznati in izraziti svojo žensko esenco, živeti svoj namen in zavestno ustvariti svoje sanje v življenju in poslu, da bi resnično v polnosti uporabila moč Kreacije, ki leži v tebi, namesto, da čakaš na »nekaj«, da se ti bo »zgodilo«.

Kreacija je proces in ne projekt. In Ti si ključni del tega procesa. Ti izbiraš, ti soustvarjaš. Ti izbiraš niti, ki sestavljajo tkanino tvojega življenja, ti si koreograf tega plesa, ki mu pravimo življenje. In ja, včasih je kreativni proces umazan, kaotičen. Včasih se nam zdi, da delamo napake, vendar se vedno na koncu razkrije, da je kaos del procesa preobrazbe v našem življenju.

Ker zate želim, da zaživiš izpolnjujoče in cvetoče življenje, da zaupaš vase, čutiš povezanost in zasiješ kot Ženska za katero si se rodila, da si.

 

 

Tri težave zaradi katerih novo leto pogosto postane ponavljanje prejšnjih let in tako v kvalifikaciji mnogih, še eno leto, za katerega si želiš, da bi čimhitreje minilo.

 

Novoletno zaobljubo že v štartu postaviš na paradigmi tega, česar v prejšnjem letu nisi dosegla. Pričakovanja vedno temeljijo na preteklosti. Pričakovanja so dejstva, ki izhajajo iz preteklih izkušenj na podlagi katerih pričakuješ, da bi naj bilo… drugače. Vse tisto, kar se ni izšlo, kar se ni zgodilo, je tisto kar postaviš na vrh svojega seznama želja. In tvoji seznami želja so pogosto posledica tvoje želje, da bi si končno “uredila” svoje življenje.

Druga stvar je ta, da si sezname pišeš skozi osredotočanje na stvari v zunanjem svetu. Skratka, svoje sezname želja pogosto pišeš iz pomanjkanja. Pomanjkanja tega česar nimaš, kar bi želela imeti in vidiš, da tega v tem trenutku nimaš. Iščeš kaj je tisto, kar Ti manjka, česa nimaš in se osredotočaš na to, ob tem pa pozabiš, da je tvoja pozornost usmerjena na pomanjkanje in ne na blaginjo.

Tretja težava je v tem, da takrat, ko je tvoja notranja posoda prazna, akcija ne zaleže. Ne glede na to, kako se trudiš, da bi shujšala, uspela ali dosegla to, kar si si zastavila, je dejstvo, ki ga ne moreš zanikati, da če si v sebi prazna, so rezultati, ki jih ustvariš podobno prazni.

To druženje sem ustvarila ZaTe, da...

... Narediš prostor za novo. Prvi korak v procesu kreacije je ta, da narediš prostor za novo. Da bi svojo posodo lahko napolnila s tem, kar si želiš, jo moraš njprej izprazniti. Ključno je zavedanje kdaj si v paradigmi pomanjkanja, iz katere večinoma delujemo in kdaj stopiš v paradigmo blaginje, ki je povezana s tvojo Bitjo.

... Prepoznaš kje sabotiraš samo sebe in da uporabiš vsa orodja, ki ti jih Kreacija ponuja. Poznavanje svojih energijskih blokad na poti in kako jih sprostiti, bistveno pripomore k hitri kreaciji. Pomagam ti prepoznati in preseči ovire, ki so te zaustavljale do sedaj. Skozi energijsko čiščenje telesa je potrebno pripraviti vse nivoje svojega Bitja na zavestno kreacijo. V tem procesu je potrebno pripraviti svojo notranjo posodo v kateri se dogaja alkemični proces preobrazbe in spoznati svoje notranje zaveznike na poti Kreacije.

... Prepoznaš svoje avtentične želje. Potrebno se je povezati s svojo izvorno esenco in razkriti svoje najgloblje resnične želje svojega srca. Gre za odpiranje, ki mu sledi sprejemanje. Pomembno je poznati razliko med resničnimi, avtentičnimi željami iz srca in varnimi ali nejasnimi željami tvoje osebnosti. Da bi prepoznala svoje avtentične želje je potrebno stopiti v stik s svojo izvorno esenco in kreirati iz nje. Ter nato slediti svojemu notranjemu navigacijskemui sistemu kreacije.

... Prepoznaš in sprejmeš priložnosti, ki pridejo do tebe. Priložnosti je potrebno sprejeti. Da si v tej poziciji sprejemljivosti, je ključnega pomena občutiti lastno vrednost ter prepoznati lastno dragocenost. Da bi resnično lahko izkusila kvantni preskok v svojem življenju, moraš zaupati vase in dopustiti kreativnemu procesu, da se zgodi.

.. Stopiš v aktivno vlogo zavestne kreacije svojega življenja. Potencial je energija, ki čaka, da bo uporabljena. Moraš jo zavestno izbrati in uporabiti, da oplemenitiš ta potencial in izkusiš to, zaradi česar si ta potencial izbrala. Ti si ta kanal, skozi katerega se potencial, ta čista energija, izraža v svetu. Ti jo utelešaš skozi svoje Darilo. Tukaj si, da se skozi tebe Ljubezen, ki ti si, pretaka v svet.

... Uporabiš svojo moč Namere in kreiraš svoje leto iz prihodnosti v sedanjost. Potrebno je ustvariti načrt za kreacijo leta 2019, vendar je ključnega pomena, da se tega lotiš na sijoče ženstveni, namesto na moški način. Zavestno planiranje leta je proces, ki poteka v sožitju z naravnimi elementi kot pomočniki in zavezniki v tvoji zavestni kreaciji.

 

PREDSTAVLJAJ SI...

 

Kaj boš z druženjem Kreacija leta 2019 pridobila?

Izurila se boš v čutenju svojih resničnih srčnih želja, ob katerih čutiš v sebi strast, svobodo in radost.
Odprla boš svoje srce in začutila ljubezen do sebe.
Naučila se boš prisluhniti svoji Ženski Duši, slišati navdihe in narediti navdihujoče akcije.
Občutek varnosti, da se pokažeš in zaživiš svoj avtentični jaz, resnično sebe.
Osnove razcveta. Dejstvo je, da vse svoje kreacije vedno začnemo z namero, ki prihaja globoko iz našega srca. To je naše seme. Kajti, ko želimo, da nekaj zraste, najprej posejemo seme. Prst lahko zalivamo in jo gnojimo, vendar, če ne posejemo semena, se ne bo zgodilo nič.
Večjo samozavest, zaupanje vase, večjo gotovost vase, da boš to, kar boš zastavila tudi izpeljala.
Veščine za sprejemanje tega, kar si srčno želiš.
Usvojila boš naravnavanje na frekvenco tega, kar kreiramo. S tem gre z roko v roki tudi navdihnjena akcija, da gremo za tem, kar soustvarjamo. Vendar navdihnjena akcija pomeni, da ne rinemo z glavo skozi zid, temveč takrat, ko je čas, ko imamo navdih, naredimo potrebne korake.
Utelešanje svojih izvornih kvalitet Ženske Duše.
Občutenje svoje lastne vrednosti.
Spoznala boš ćudovite ženske. Podpora skupine v kreaciji je neprecenljiva.

Trije koraki kreacije, na katerih temelji naše druženje, so:

Namera, ko si jasna v tem, kaj želiš zase. Priklic namere je ključen in v tem smo ženske izjemno dobre, če se le spomnimo na umetnost ritualov in svoje sposobnosti za ustvarjanje svetega prostora.

Pozornost, ki je povezana s tem, kam usmerjaš svojo pozornost in kje je tvoj fokus ali hraniš svoje strahove ali svoje želje.

In tretji korak je voljnost, usmerjeno dopuščanje, ko si voljna opustiti vso navezanost na rezultate in pričakovanja, ter se prepustiti toku življenja, vendar ob tem še vedno ohraniti v sebi pozornost na to, kar si želiš.

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Leta 1998 sem bila del izobraževanja pri Thomasu Kellerju, ki je z nami delil, kako pomembno je konec leta zavestno zaključiti staro in začeti novo leto. Takrat sem prvič prejeto znanje dala v prakso. Bila sem sama svoj poskusni zajček in tudi, ko sem že mislila, da zdaj vem kako, sem bila leta 2009 po tem, ko sem v svojem življenju izkusila serijo »bomb« resnice, globoko razočarana nad svojo sposobnostjo manifestacije in nisem zapisala svojih želja. V skladu z mojo namero se ni zgodilo nič.

Dokler se nisem nekega dne znašla na tleh v svoji dnevni sobi in se vprašala: »Kaj sploh želim?« Nisem imela odgovorov. Spoznala sem, da sem ločena od sebe, da sploh ne vem, kaj bi rada. In hkrati sem cepetala ob dejstvu, da tega »ne vem« ni od nikoder. Zbudila sem se v zavedanje, da sem jaz tista, ki kreira to življenje. In tihi glasek v moji notranjosti je nenehno ponavljal: »Nehaj delovati, samo Bodi. Tvoj obstoj zadošča.«
Začela sem spoznavati izvorno esenco same sebe, ki mi je v naslednjih mesecih dala jasno vedeti, da si zaslužim, da živim življenje, za katerega sem se rodila, da ga živim.

Od leta 2009 delam z ženskami, ki želijo narediti pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu in spoznavajo, da s potiskanjem, trudom in voljo, same sebe namesto v življenje kot ga želijo, vodijo v izgorelost, izčrpanost na fizični ravni, nezadovoljstvo na čustveni ravni in vedno večjo zmedenost na mentalni ravni.

To kar je ženska umetnost Kreacije prinesla v moje življenje je neskončna lahkotnost Bivanja, večje zadovoljstvo, izpolnjenost, pomirjenost s seboj, večja jasnost glede tega kaj potrebujem v življenju in kaj so moje avtentične, srčne želje.

To kar je moj namen v tem trenutku je, da Te spomnim, kaj je mogoče Zate v tem trenutku.

Če čutiš, da je čas, da svoje življenjske in poslovne kreacije popelješ na naslednji nivo, Te vabim, da se mi pridružiš...

Namen druženja je, da prepoznaš, da je moč Kreacije že v Tebi in da skozi žensko umetnost Kreacije svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom.

Proces zavestne kreacije se razlikuje od manifestacije v tem, da ne gre za osredotočanje na stvari zunaj tebe, temveč na notranji svet, notranjo izkušnjo, v kateri že si to, kar si želiš.

Pomembno je, da si ta Ženska, ki živi življenje, kot si ga želiš in ne da imaš to, kar si želiš. Takoj, ko si v paradigmi imeti, se osredotočaš na stvari zunaj sebe.

V zavestni kreaciji tvoja Bit, to kdo ti si igra ključno vlogo, kajti to, kar ti si, to kreiraš. In ko sem vodila druženja Kreacija vs. Manifestacija sem resnično dojela, kako pomembno je razumevanje, da kreiramo iz svoje Biti in delujemo iz svoje osebnosti. Prvi korak procesa, da si v stiku s svojo esenco, s svojo Bitjo je ključen za naše druženje. Bit je povezana z našo Sofijo, z modro žensko v naši notranjosti in v tem druženju jo bomo zelo od blizu spoznale. 

 

Kaj Ti druženje prinaša?

Prevzemanje 100% odgovornosti za svoje življenje, kar pomeni, da se zavedaš dejstva, da soustvarjaš in da je vse že v tebi.

Zavedanje, da k sebi vedno pritegneš to, čemur namenjaš svojo pozornost, zato je naš fokus usmerjen na brezpogojno ljubezen in radost, ki ju ustvarimo v sebi, namesto da ju iščemo zunaj sebe.

Ustvari varen prostor. To kar je potrebno vedeti, ko govorimo o kreaciji je, da je potrebno najprej narediti prostor za novo v svojem življenju. Svojo energijo in čas je potrebno investirati vase. Potrebno se je odpreti priložnostim in dopustiti, da se preobrazba zgodi.

Sprejemanje je pomemben ključ v zavestni kreaciji. Potem, ko si se odprla, je pomembno priložnosti, ki pridejo do tebe prepoznati in jih sprejeti. Ko to, kar kreiraš, potrka na tvoja vrata, je potrebno odpreti vrata in sprejeti. Tvoje soustvarjanje, zavestno soustvarjanje je ključ v tem procesu.

Razumevanje mehanizmov, ki se dogajajo v ozadju. Kreacija je umetnost, ki ima svoje zakonitosti in spoznale bomo tudi znanost, ki podpre naše intuitivno zaznavanje. Stvari se ne dogajajo same od sebe in niso same po sebi umevne, to moraš razumeti.

Dnevne prakse. Ključno je zavedanje, da je za razcvet, ki ga želiš ustvariti, potrebna dnevna praksa in pripravljenost, da greš do konca, da bi resnično ustvarila to, kar si srčno želiš. Ker so stare navade kot železna srajca je bistvenega pomena, da ustvariš nove navade.

Podpora. In ko si v krogu z enako mislečimi, se energija ojačuje za vse, zato je delo v skupini ključnega pomena, kajti drug drugemu damo podporo in sveti krog je tisti, ki nas podpira v tem, da stvari speljemo do konca.

S tem, ko objameš svojo polno moč Ženske Duše v svojem življenju, si boš odprla vrata v popolnoma nov način povezovanja s seboj, z ljudmi in s svetom. Brez potrebe po sojenju sebe in izkušanju občutkov krivde.

Spoznala boš kako pritegniti v svoje življenje blaginjo s svojo magnetično privlačnostjo. In naučila se boš sprejeti svoj Zaklad, svoje Darilo.

 

6 druženj programa Ustvari sijajno 2019 razkriva:

1. druženje

ŽENSKA MOČ KREACIJE

Spoznaj razliko med moškim načinom manifestacije in ženskim načinom kreacije.

Kako aktivirati svojo Shakti, svojo magnetično sposobnost, da v svoje življenje pritegneš točno to, kar si želiš?

Spoznale bomo svoje ključno orodje občutenja in kako kreirati v skladu s svojimi občutki.

Nato bomo pogledale kaj so 4 največje ovire na tvoji poti, da nisi voljna sprejeti tega, kar ti po božanski pravici pripada.

Spoznale bomo umetnost Sprejemljivosti in zakaj je za Kreacijo tako bistvenega pomena. Pogledale bomo na svoje izzive na poti z milino in sprejemljivostjo ter ustvarile prostor za novo življenje, za novo Kreacijo.

 

 

2. druženje

7 PRINCIPOV KREACIJE

Kako ustvarjamo skozi čutenje in zakaj je stik z izvornimi kvalitetami tvoje duše ključnega pomena za zavestno kreacijo?


Pogledale bomo zakaj je tako ključnega pomena, da si dopustiš, da čutiš in vključiš čustva v svoje vsakodnevno življenjo. Kako negovati sebe, kaj je tisto, kar resnično potrebuješ v svojem življenju. Stik s svojo Žensko Dušo bo razkril bistvo procesa Kreacije, ki se začne s čutenjem.

Osnovni principi kreacije te podpirajo v zavestni kreaciji. Spoznala boš 4 ključne korake v kreaciji sijajnega leta.

V druženju bom delila, kaj magnetiziranje čisto zares pomeni in kako magnetiziraš svoje srčne želje. Ženske imamo v sebi 4 pomembne zaveznice, ki v Kreaciji igrajo vsaka svojo pomembno vlogo in v druženju bomo naredile prakso v kateri se boš podrobno spoznala z vsako od njih; Sofijo, Hetairo, Amazonko in Gaeo.

 

 

3. druženje

OPUŠČANJE PRETEKLOSTI

Narediti moramo prostor, da lahko to, kar si želimo, tudi utelesimo.

Skozi izvorne elemente vode, zraka, zemlje in ognja bomo naredile čiščenje svojega prostora.

Spoznaj razliko med srčnimi željami in hotenji svoje osebnosti in kako se v svoji notranji hiši premikaš med različnimi ravnmi zavesti.

 

4. druženje

MOČ NAMERE

Sledila bo predaja v rojstvo nove Sebe. Pomembno je, da znaš pričakovati čudeže in z dnevnimi praksami odpreti pot, da lahko vstopijo v naše življenje.

Predaja toku Življenja te vodi v blaginjo, v uživanje v življenju in ravnovesje, ko uravnovesimo svoj notranji jin in jang in aktivno kreiramo.

Dejstvo je, da vse svoje kreacije vedno začneš z namero, ki prihaja globoko iz tvojega srca. To je tvoje seme. Kajti, ko želiš, da nekaj zraste, najprej poseješ seme. Prst lahko zalivaš in jo gnojiš, vendar, če ne poseješ semena, se ne bo zgodilo nič.

Namera je sila, ki jo povabiš k soustvarjanju. Namera te na svojem valu pelje do izpolnitve želje. Kako jo priklicati in kaj so pomembni koraki, bom s teboj delila v četrtem druženju.

5. druženje

ZAKLJUČEVANJE LETA

Zaključile bomo leto 2018 in odprle vrata novemu letu 2019.

Rekapitulacija celotnega leta po mesecih in kreacija naslednjega leta bo v ospredju.

Rituali bodo razkrili svoj pomen v vsej svoji veličini.

Val Kreacije je ključnega pomena, da svoje kreacije neguješ čez vse leto.

 

6. druženje

PLANIRANJE NA SIJOČE ŽENSTVENI NAČIN

Na srečanju v živo bom s teboj delila zemljevid skozi leto 2019.

Skupaj bomo potovale skozi kreacijo leta po mesecih v soustvarjanju s svojimi 4 notranjimi zaveznicami Gaea, Hetairo, Amazonko in Sofijo.

Dobila boš svoj koledar za zavestno planiranje na sijoče ženstveni način.

 

 

 

 

Kako lahko sodeluješ v tem programu?

Da bi se ženska lahko sprostila in se predala, mora čutiti varnost. Potrebuje občutek svetosti, sprejetosti in ljubljenosti. Kajti le ko se počuti varna, zaupa svojemu telesu in procesu rojevanja. In sveti krog ženstvenosti je mesto, v katerem se bo odvijala notranja alkimija novega rojstva.

Kreacija leta 2019 je spletni program, ki se bo odvil v šestih zaporednih srečanjih. Od 25.12. do 30.12. dobiš na voljo povezave na spletno stran, kjer bo na voljo predavanje izbranega modula.

Jaz s teboj delim mojih 27 let izkušenj, spoznanj s poti, modrost in zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

Tvoja investicija za program Ženska umetnost Kreacije je 297€.*

297€ za to, da se naučiš kako reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti ravnovesje v sebi, brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje kot si ga želiš na sijoče ženstven način, brez občutkov krivde.

* Plačaš lahko v dveh obrokih 2x197€ (v novembru in decembru).

Moč tvoje Ženske Duše je odgovor, ki ga iščeš.

In vprašanje je samo ali si boš dopustila, da svoje življenje nadgradiš na načine, ki si jih še ne moreš predstavljati.
Si boš dopustila, da se odpreš za izobilje, zadovoljstvo in ravnovesje, ki si ga zaslužiš?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja


Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši verziji same sebe!

 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.