Si pripravljena, da varuješ Ljubezen?

 

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ali varuješ ali pa uničuješ ljubezen. In vem, da veš, da lahko življenje kreiraš na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

Vprašanje je samo ali imaš vero, pogum in podporo, da greš za tem?

In samo kapljica vere ima v sebi moč, da ustvari čudeže. Te zanima, kako zajeti iz oceana?

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

V GLOBINE LJUBEZNI

Draga Srčna!

Tisti, ki so jim povprečni in površinski odnosi dovolj, bodo prepustili ljubezen slučaju, v upanju na najboljše.

Če pa si zavezana ljubezni, veš, da je konstantna nega ključnega pomena, če želiš varovati ljubezen v odnosu s seboj ali z ljudmi okoli tebe.

Morda si prigovarjaš, da ljubezen v tem trenutku sploh ni mogoče zate. In seveda sedaj sploh ni pravi čas za ljubezen.
Morda naslednje leto. Ko se bodo razmere izboljšale.
Ko boš končala to, kar si pravkar začela.
Ko boš svoje življenje spravila v red.
Ko boš imela malo več izkušenj. Morda čez leto ali dve. Ko boš izmojstrila še naslednjo veščino, ki jo nujno potrebuješ.

Morda, ko boš imela več odgovorov na voljo, in boš imela boljši načrt.
Ali pa manj odgovornosti.
Seveda, ko bodo zvezde na nebu postavljene v pravo konstalacijo.
Ali ko bo sreča potrkala na tvoja vrata. Saj veš, izgovori. Vedno se najde kakšen, ki je kaj naj rečem, tisti, čisto pravi. Kajti šele potem...

Potem boš pripravljena na spremembo…
takrat boš tvegala…
takrat boš izrazila čisto svojo resnico…

Veš kaj mi je pri vsem skupaj najbolj zanimivo? Kako se znaš prepričati v to, da je nekaj tam zunaj, kar ti preprečuje, da bi čisto res zaživela življenje, ki si ga želiš…

Ko je dejstvo, da v sebi čutiš praznino, zataknjenost, potrebo po ugajanju ali željo po tem, da igraš varno igro.

Naj ti zaupam čisto malo — pravzaprav gre za veliko — skrivnost…

Vse, čisto vse je že v Tebi.

Ena velikih lekcij, ki mi jo je dalo življenje je, da ne moreš dobiti tega, česar nisi polna v sebi. Pa tudi, da tega česar nimaš, ne moreš deliti z ljudmi in s svetom.
Če povem še na malo drugačen način. Vir vsega je v tebi. Vse ti je na voljo. Vendar moraš to izbrati in aktivirati v sebi, da bi to izkušala v življenju zunaj sebe.

Pomembno je, da se zavestno zavedaš tega dejstva, da je vse že v tebi in hkrati da ti sama sebi preprečuješ, da bi to, kar ti si, prišlo iz tebe, se pokazalo.

Vedno, ko poskušaš pritegniti k sebi to, kar verjameš, da v tem trenutku nimaš, povečuješ pomanjkanje v svojem življenju.
In nihče ti ne more dati ljubezni, ki si je lačna.

Resnica je, da v vsem Vesolju ne boš našla osebe, ki bi bila bolj potrebna tvoje naklonjenosti in ljubezni, kot si jo ti sama.

Še ne tako dolgo nazaj, leta 2009, sem se ubadala s temi istimi izgovori. Celo sebe sem investirala v odnos in od svojega moškega pričakovala, da mi bo dal to, česar sem bila lačna. Delala sem dolge sezname stvari in ko sem se čisto zares soočila sama s seboj, sem dojela, da je izziv v tem, da tega ni bilo v meni. Bila sem ujeta v ugajanju in ustrezanju drugim. V trgovini, kjer jaz naredim zate xyz v zameno za ljubezen

Izkušala sem pomanjkanje na vseh področjih svojega življenja in se vedno znova borila na različnih frontah; v ljubezni, z denarjem, v odnosih. Izkušala sem preplavljenost, utrujenost, nezadovoljstvo, izčrpanost, čustveno sem bankrotirala, izkušala sem pomanjkanje navdiha, pomanjkanje strasti do življenja, pomanjkanje denarja in ne glede na to, da je zunanja podoba mojega življenja kazala precej drugačno podobo, sem bila navznoter PRAZNA.

Ali je tudi v tvojem življenju čas, da odpreš vrata ljubezni in zavestno varuješ ljubezen?

Ljubezen je mesto izpolnjenosti, je stanje povezanosti s seboj, v sebi. Ničesar ti ni treba narediti, da bi jo našla ali jo živela. Ljubezen enostavno samo je … obstaja. Kajti ni življenja brez ljubezni. Brez ljubezni ni življenja, tako kot ga ni brez sonca. Lahko bi rekla, da je ljubezen sonce tvojega življenja.

Sama rada rečem, da si svetloba, ki jo občutiš kot ljubezen in ki se izraža skozi življenje. Ustvarjena si iz ljubezni. Ustvarjena za življenje.

In vendar je ljubezen verjetno najbolj zlorabljena beseda na svetu. Izgubila je svojo vsebino. Pozabile smo na njeno izvorno naravo, njeno svetost. Ljubezen je najmočnejša sila na svetu. Imeti ljubezen pomeni imeti moč. Zaklad, ki ne izgubi vrednosti.

Vse se začne z ljubeznijo in brezpogojna ljubezen do same sebe je temelj vsem odnosom. Kdor ne zmore iz srca sprejeti in ljubiti samega sebe, točno takega, kakršen je, ne bo mogel ljubiti nikogar drugega. In ne le to, tudi verjel ne bo, da ga ljubijo drugi.

Globoko verjamem v to, da je ta vrelec že v tebi.

Na tebi pa je, da ga varuješ pred lastno kritiko, lastno agresijo, napadanjem same sebe, zahtevnostjo, nespoštljivim sojenjem in razsojanjem, neiskrenostjo. Na tebi je, da prepoznaš uničevalce ljubezni in da zavaruješ svojo ljubezen.

Kajti le tako bo ljubezen lahko cvetela in v svoji polnosti širila aromo, ki hrani, neguje in napaja vse okoli tebe.

Pomagala ti bom

Prepoznati v čem je glavna ovira znotraj tebe, ki te drži ujeto na mestu.
Stopiti na mesto v sebi, kjer veš,
brez kančka dvoma, da imaš moč, da ustvariš karkoli si želiš.
Povezati se z občutkom ljubezni v sebi.
Ustvariti ljubeč ljubezenski odnos s seboj. Ljubiti sebe je najbolj izpolnjujoča stvar na svetu.
Začutiti svoj notranji izvir ljubezni.
Se premakniti! Kjer v tem trenutku čutiš, da stojiš na mestu, boš s pomočjo tega, kar boš spoznala naredila korak naprej.

Kako deluje plan za varovanje Ljubezni?

Globine Ljubezni je druženje, ki je sestavljeno iz dnevnih praks. Vstopila boš v posodo, ki te bo držala vseh 40 dni. Skupaj z zemljevidom popotovanja, navdihi na poti, vedenjem in razumevanjem te bom vodila skozi čutenje in izkušanje. Premike boš doživljala vsak dan! S teboj bom delila orodja in modrost, ki ti bo odpirala vrata v navdihe, v tvojo moč, ob vsem tem pa ti bo na voljo podpora vseh, ki bomo potovale skupaj.

Skupaj se bomo premikale, brez izgovorov in prelaganja na kasneje. Vsakodnevno se bomo spodbujale v tem, da se premikamo naprej! Ves čas boš imela na voljo vodstvo, ljubečo podporo, vse skupaj pa bomo začinile s klici v živo, kjer bomo delile svoje izkušnje in spoznanja.

Če sem v zadnjem letu spoznala nekaj resnično pomembnega je to dejstvo, da ko ena ženska deli svojo izkušnjo s skupino žensk, ki so pripravljene prisluhniti, čutiti s srcem in v sebi prepoznati to isto mesto, je ta zgodba, ki je bila podejena lahko zdravilo za čisto vse. Ko si dopustiš, da imaš oči, da vidiš in ušesa, da slišiš, so ti vsa vrata odprta! In predvsem se bomo procesa lotile na zabaven način, brez drame. Spoznale bomo moč kreacije na sijoče ženstveni način.

In zakaj govorim o globinah?

Ker iz izkušenj vidim, da se na poti ljubezni premikaš skozi štiri pomembne aspekte Razcveta. Začneš z ustvarjanjem prostora. Odpiranje je prvi in zelo pomemben korak na tvoji poti varovanja Ljubezni. Da bi lahko sprejela Ljubezen, se ji moraš najprej Odpreti.

In v sredo 21.3.2019 začnemo. S teboj bom delila spletno druženje, v katerem bom razložila razliko med varovanjem Ljubezni in uničevanjem Ljubezni. Spoznala boš Pot Ljubezni in ovire s katerimi se na njej srečaš.

Drugi korak je namenjen Sprejemanju Ljubezni, kajti izziv številka ena večine žensk, ki jih poznam je v tem, da od sebe odrivaš priložnosti za sprejemanje tega, kar si naročila oziroma si srčno želiš.

Tretji korak, ki je ključen, da ostajaš odprta in sprejemljiva ne glede na vse, je Negovanje Ljubezni in tukaj je izjemno pomembno, da prepoznaš, kako polniti svoj notranji vodnjak.
Ljubezen je kot notranji vodnjak. Ali skrbiš za svoj vodnjak ali čutiš, da je suh, kar vpliva tudi na odnose v tvojem življenju?
Vodnjak se izsuši, če ga ne uporabljaš. In na tebi je, da ga napolniš. Nihče drug ne more napolniti tvojega vodnjaka.

In četrti korak, ki ga bomo na tem izjemnem druženju spoznale bo posvečen Predaji Ljubezni. Za vsakega od teh korakov bo na voljo navodilo v .mp3 obliki, ki ga bo možno poslušati in si ga naložiti na računalnik za večkratno poslušanje.

In ko imaš občutek, da si prišla do konca ugotoviš, da je to potovanje spiračno, kjer se vedno lahko odpreš še malo bolj, sprejmeš še malo več, se nahraniš in neguješ še malo bolj, da bi lahko sebe delila z ljudmi in svetom.

Vabim te v aktivno prakso ljubezni do sebe in ljubezni do svojega partnerja, otroka, ljudi, ki so ti ljubi in dragi.

40 dni boš polnila svoj notranji vodnjak iz izvira ljubezni.
In 40 dni boš prakticirala varovanje ljubezni v svojih odnosih skozi dnevne izzive, ki ti bodo na voljo.
40 dnevni plan za varovanje ljubezni je ZaTE ne glede na to ali si sama in želiš okrepiti ljubezenski odnos s seboj. Ne glede na to ali je tvoj zakon na nitki ali je zdrav in močan. V vsakem primeru je to, da imaš ljubeč ljubezenski odnos s seboj bistvenega pomena za tvoje zadovoljstvo  v življenju.

Varovanje Ljubezni je popotovanje, na katerega se enostavno moraš podati. Da usvojiš temeljne ključe, ki varujejo, negujejo in krepijo ljubezen. Kajti partnerski odnos je v mojih očeh edinstvena vez, kjer dva človeka živita skupaj v nepopolni popolnosti. In pomembno je, da k odnosu pristopita z medsebojnim opogumljanjem, namesto odvračanjem drug od drugega.

Dnevno bodo na voljo koraki, navdihi in usmeritve za dnevne prakse. Vsak dan boš imela na voljo izjavo moči, ki ti bo pomagala, da se boš osredotočila na Ljubezen.

Povezava z drugimi, ki se osredotočajo na Ljubezen je ključnega pomena na tem našem popotovanju. Poleg klicev bo na voljo tudi posebna skupina, kjer bodo na voljo dnevni navdihi, vpogledi, kjer boste lahko delile svoje navdihe čisto vsak dan. Ko boš izrazila svoj JA temu 40 dnevnemu planu Ljubezni, se boš vkrcala na vlak, ki te bo odpeljal s seboj. Prakticirala boš varovanje Ljubezni namesto uničevanje.

Vse ti bo na voljo na spletu, kar pomeni, da boš vse lahko spremljala od doma, iz udobja tvojega najljubšega fotelja. Vse—klici, dnevna navodila, sporočila—vse je na voljo preko spleta in vse to si lahko preneseš na svoj računalnik, kadarkoli. Nekatere ženske prakse poslušajo na svojem pametnem telefonu. In ko bomo končale, ti bo vse na voljo, da popotovanje ponoviš, kadarkoli.

Ne glede na to, kako zaposlena si v svojem življenju je program oblikovan tako, da lahko ostaneš zavezana svoji obljubi Sebi. In to je moč posode, ki jo oblikujemo skupaj!


Zakaj 40 dni?

Tako duhovne tradicije po vsem svetu, kot tudi znanstveniki, ki raziskujejo možgane, pa metafizika se strinjajo, da tisto, kar počneš 40 dni za vedno spremeni tvoje življenje. Konec koncev je večina programov odvajanja od odvisnosti kot so alkoholizem, droge, kajenje oblikovanih tako, da osebo vodijo skozi 40 dnevni program. Zanimivo, ni res!? Ko preobražaš vzorce samo sabotaže, svoje navade, rutine, v nove navade, ki so pravzaprav dobre zate - v tiste, ki ustvarjajo radost, mir, ljubezen in blaginjo - podzavest potrebuje 40 dni da usvoji novo navado. Možgani se spremenijo, celice prevzamejo nova sporočila, paradigma se spremeni in vedno bolj in bolj zaupaš sebi in novim načinom Biti.

Res je, 28 dni potrebuje eterično telo, da usvoji novo navado, vendar je potrebnih še naslednja polovica cikla, da možgani resnično usvojijo nove zapise in da kolovozi v tvojem živčnem sistemu počasi postanejo makadam, pa asfaltirana cesta in sčasoma avtocesta. 40 dni je potrebno, da se ustvariš nove povezave v svojem živčnem sistemu… da tvoja podzavest spusti stare navade… da preobraziš prepričanja, skozi katera ustvarjaš svojo realnost zdaj… da svoje celice očistiš in da v novem ciklu, ko se delijo, starih receptorjev za uničevanje ni več… in iz te posode, ki te bo držala celih 40 dni boš prišla bolj povezana s seboj, z večjim zaupanjem vase, z več avtentičnosti, z večjim občutkom za JAZ!

Verjemi, da se skozi osredotočanje na isto stvar, v skupini žensk, ki skupaj ustvarjamo posodo za preobrazbo,premiki resnično zgodijo! Moč skupine, moč istega fokusa na Ljubezen, moč povabila novi paradigmi, da vstopi, ima čudežno moč. Premiki se zgodijo. Čudeži se dogajajo! In čisto odveč je spomniti, da smo v času retrogradne Venere, ki je varuhinja letošnjega leta in ki nas sooča s tem, kje si zataknjena na področju ljubezni.

Tega ne moreš narediti sama. Nihče od nas tega ne more narediti sam. To je še eno mogočno spoznanje zadnjih let, ki me vedno znova presune. In ravno zaradi tega sem ustvarila posodo, ki te bo 40 dni držala, če si pripravljena postati varuhinja Ljubezni…

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj skozi hvaležnost, skozi prijaznost, skozi varovanje ljubezni.

Varuhinja Ljubezni je ženska, ki ve, da je odnos s seboj prvi in najpomembnejši odnos v njenem življenju.

Ve, da samo, če je ljubezen njena dnevna praksa, če jo živi, potem jo lahko deli z ljudmi in s svetom. Spletno druženje Moč Ljubezni je sklop vodenih praks. Vsak dan boš imela na voljo drugačno.

Priporočljivo je, da vodiš dnevnik v povezavi z dogajanjem. V FB skupini bodo na voljo tudi dnevni izzivi o katerih se lahko pogovarjaš s svojim partnerjem/ljubimcem/možem opazuješ učinke dnevnih praks v odnosih z otroci/prijatelji/starši v svojem življenju.

Dnevna praksa je povezana z opazovanjem in globokim poslušanjem, kar bo brez dvoma spremenilo pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila ti pošljem uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer boš za vstop morala uporabiti ime in geslo.

Začnemo v sredo 21.3.2019.

Zakaj se ne bi letos zaljubila vase in ustvarila ljubeč ljubezenski odnos s sabo?

Prispevek za program je 97€.

V kotizacijo je vključena knjiga Varuhinja LJubezni, 40-dnevni plan za varovanje ljubezni.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek na na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 10100888

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

Hvala, da Si!
 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.