Vse v življenju ženske poteka v ciklih. In v vsakem ciklu, ki se ponavlja, imamo možnost, da sebe porajamo na novo.

 

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase

PORAJANJE SEBE

Draga Ženska!

... si pogumna, drzna in pripravljena na premik? Se zavedaš, da si Ti tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša? Da s svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš?

... si strastna, pozitivna, radovedna in se sprašuješ kako lahko življenje kreiraš na mil, nežen, graciozen, sijoče ženstveni način?

... je v tvojem življenju čas, da resnično stopiš v ospredje in se pokažeš v vsem svojem sijaju?

Seveda veš. Jaz tudi. To je tvoj čas.

Tvoj čas je zdaj!

Porajanje Sebe želim podeliti s teboj, ker...

Smo priča drugemu rojstvu, porajanju sebe, velikega števila posameznikov. Gre za rojstvo duše v svet Duha in kot novorojenček v fizičnem svetu odpre svoje oči mora tudi duša, ki se rodi v duhovni svet odpreti svoje duhovne oči. Kar sledi je širjenje zavesti, ki jo imenujemo tudi iniciacija, kar dobesedno pomeni, da se potopiš v…

Čas je, da se potopiš v kraljestvo Ženske Duše in zaživiš svoj najvišji potencial.

Porajanje Sebe je globoko spuščanje v svojo notranjost. Je zaupanje notranjemu procesu.

Je predanost. Je preobrazba. In je prinašanje svetlobe, novega življenja iz notranjega templja v zunanji svet.

Porajanje Sebe je spiralno popotovanje, ki se dogaja vedno znova in znova. To ni enkratno dejanje, projekt. Gre za proces v katerem zapiramo stara vrata in odpiramo nova. Popotovanje na koncu leta zapira stara vrata in odpira nova. Gre za zavestno izbiro, gre za akcijo, ki jo narediš. Skozi ta proces lahko potuješ popolnoma brez zavedanja ali pa izkoristiš vse aspekte svoje Biti - zavedanje, razumevanje, čutenje in izkušanje, da utelesiš Sebe, tukaj in zdaj.

In bistvo tega popotovanja vase je brez dvoma v tem, da te vodi v stik z dušo.

 

Čas božičnih praznikov je poseben, čaroben čas...

Že v keltskem obdobju in pred tem, so bili dnevi med 25. decembrom in 6. januarjem nekaj posebnega. Ta čas predstavlja razliko med luninim (354 dni) in sončevim (365 dni) letom. Wilhelm Hoerner je v svoji študiji o času in ritmu pojasnil, da je razlika med sončevim in luninim letom enajst, v prestopnih letih pa dvanajst dni.

Če je 6. januar začetek novega luninega leta, potem se konča 25. decembra z dopolnjenimi dvanajstimi lunarnimi cikli. Potem manjka še dvanajst dni, da se dopolni sončevo leto. Ti dnevi so bili dodani 25. decembru v nordijskih kulturah, da bi lunino leto uskladili z sončevim. V teh dneh, ki so bili posvečeni bogovom, niso smeli opravljati težjih del. Človeštvo je bilo v teh dvanajstih dneh sposobno doživeti, izkusiti skupno zavest z višjimi svetovi. To je bil čas intenzivnega zdravljenja in ozaveščanja.

 

 


To druženje sem ustvarila ZaTe, da ...

... te spomnim, da vsi templji na Zemlji predstavljajo hišo Duha. Tvoje telo je hiša Duha. Tvoja Bit se poraja iz globin tvoje posode, tvojega Templja, tvojega telesa. Dokler nisi utelešena v svojem telesu, dokler ne čutiš svetosti Templja v katerem prebivaš, se ne boš počutila dovolj varno, zaščiteno, da bi v polnosti izrazila to, kdo si v resnici.

... s teboj podelim popotovanje vase, kjer skupaj potojemo skozi 22 arhetipov s pomočjo dnevnih druženj, ki so vsak dan na voljo preko spletnih druženja. Vsak dan bomo skupaj odkrivale, kaj je aktualno, kaj se dogaja v tem izjemno intenzivnem času, skupaj bomo prepoznavale arhetipe v njihovi izvorni obliki, odstranjevale sodbe in obsodbe ter zamere, izdaje in bolečino v povezavi s temi arhetipskimi vzorci znotraj nas. Vsak dan bo na voljo povzetek arhetipa, vodena praksa in v živo bo mogoče postaviti vprašanja, deliti aktualna videnja.

... ti razkrijem, kako je ključnega pomena za celotno naslednje leto, da v tem času opazuješ, intenzivno prisluhneš, si v kontemplaciji, si zapisuješ vse kar se ti dogaja. Zato priporočam, da je to čas, ko si vodiš dnevnik in da teh 22 dni vsak dan zjutraj začneš z namero, priklicom ali molitvijo v povezavi z arhetipom, ki je ta dan prisoten. Zvečer si pribeležiš dogodke in ljudi, ki si jih srečala, ter si postaviš namero za delo z arhetipsko frekvenco skozi sanjanje.

... ti pomagam, da se skozi vodeno dnevno prakso notranje umiriš, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na tvoje psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umiriš in vzpostaviš ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v tvojih globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobiš povsem nov pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

... te v tem norem tempu konec leta spomnim na to, da uporabiš osredotočenost na dihanje kot pomoč pri osrediščenosti v svojem notranjem centru tudi, ko v tvojem življenju pride do turbulenc. Dnevne prakse znižujejo nivo stresa v tvojem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.


Kaj boš z druženjem pridobila?

Večjo povezanost s seboj.
Naredila boš prostor za novo.
Aktivirala boš sposobnost prepoznavanja svojih notranjih potreb.
Opustila bolečino, zamere in nedokončane stvari starega leta.
Prepoznala darila, ki jih nosiš v sebi.
Praktične usmeritve za boljše poznavanje in razumevanje sebe.
Razjasnila svoje želje in dobila podporo skupine. Skupina vedno ustvari sveto posodo v kateri potenciramo energijo ljubezni, svetlobe in življenja. Skupaj vstopamo skozi portal v kozmično maternico in čeprav vsaka v zavetju in udobju svojega doma, smo v virtualnem in energijskih svetovih povezane.
Začela zavestno ustvarjati svoje življenje, namesto, da si na avtopilota in v reagiranju.
V našem svetem krogu imamo to možnost in priložnost, da skupaj potenciramo energijo zdravljenja, regeneracije in preobrazbe in smo druga drugi v podporo. Ker je vse povezano in je vse Eno, smo v tem času vse, ki skupaj potujemo, močno povezane, v teh notranjih popotovanjih, ki jih opravljamo. Stojimo druga z drugo in druga ob drugi, druga za drugo v tem procesu preobrazbe skozi katerega potujemo. Udeleženke prejšnjega popotovanja so poročale o skupnih sanjah in učenjih v drugih dimenzijah časa in prostora.
Razumevanje, kako skozi svojo notranjo preobrazbo, preobražaš svet zunaj sebe.
Skozi prakse imaš možnost prenoviti sebe, bolje spoznati sebe, hkrati pa zavestno soustvarjaš novo desetletje.

 

Zakaj bi se nam pridružila na tem notranjem popotovanju?

Ljudje v našem življenju so zgolj ogledala, ki nam odsevajo ali odigravajo različne arhetipe, ki so del naše notranjosti. V tem svetem času nam je dana izjemna priložnost, da spoznamo te arhetipe, ki jih zavestno ali nezavedno izražamo v svetu vsak dan. S pomočjo refleksije jih prepoznavamo in imamo možnost, da uravnovesimo senčne in svetle aspekte vsakega arhetipa.

S tem, ko spoznamo vseh 22 arhetipov, ki so nam na voljo in jih utelesimo, prepoznamo dar, ki ga ima vsak od njih za nas in da imamo pravzaprav na voljo 22 različnih načinov, kako se v določeni situaciji odzovemo. Arhetipi nam pomagajo preseči rutinsko reagiranje, saj z boljšim poznavanjem arhetipov prepoznavamo, kaj je v dani situaciji za nas najboljša izbira.

S tem, ko se vsak dan povezujemo z enim arhetipom pravzaprav vibracijski podpis te frekvence zabeležimo s svojo zavestjo in animiramo ta del našega nezavednega. Arhetip se nam razkriva preko vsakodnevnih interakcij in ljudi, ki jih ta dan srečujemo. Na površje splavajo bolečine in stare situacije v povezavi s temi arhetipi, ki so jih v naših življenjih predstavljali določeni ljudje. Tako vsako leto dobimo edinstveno priložnost, da opustimo ovire, sprejemamo vse dele sebe, spoznavamo arhetipe v sebi skozi njihovo svetlo plat in uravnovešamo sence z milostmi.

Gre za porajanje sebe na novo in to priložnost dobimo čisto vsako leto.

 

Vsak dan boš imela na voljo:

Video z razlago energije dneva.

Vodeno prakso za povezavo z devinskim bitjem organa, ki je tisti dan v ospredju.

Vodeno prakso za povezavo z arhetipom dneva v sklopu 12 dneh opuščanja in razpuščanja.

Vodeno prakso za povezavo z arhetipom dneva v sklopu 12 dneh kreacije novega leta.

Navodila za pisanje dnevnika, kjer boš 12 dni opuščala in 12 dni kreirala svoje leto.


Popotovanje Vase je plan, ki ti je na voljo kjerkoli boš in brez časovne obveze.
Prakse lahko narediš kadarkoli v dnevu.
In celoten program ti je na voljo tudi če boš v tujini ali na počitnicah.

Začnemo 21.12. na Zimski Solsticij.

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj, skozi hvaležnost, skozi ljubezen, skozi milino.

 

Investicija za notranje popotovanje Porajanje Sebe je 111€.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila ti pošljem tvoje uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran Porajanje Sebe skozi 22 notranjih arhetipov, kjer te bodo vsak dan čakala navodila za dan in zvočni zapisi ter vodene prakse za vsak dan od 22.12.2019 do 12.1.2020.

Vsem udeležencem tega notranjega popotovanja bodo na voljo tudi zvočni zapisi z navodili za zdravljenje v tem 12 dnevnem obdobju od 25.12. do 6.1.

Na voljo so vsa navodila v povezavi z opuščanjem in razpuščanjem stvari v povezavi z letom, ki odhaja, pa tudi v povezavi s Kreacijo, kako v prvih 12 dni januarja ustvariš načrt za novo leto.

11.1.2020 se vidimo na praznovanju v živo.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Pogoji prijave in plačilo

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek
Z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 21120444

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

Hvala, da Si!
 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.