Vse v življenju ženske poteka v ciklih. Vsako poletje nam boginja Isis pokaže kako sebe prenoviti, pozdraviti svoje globoke ranjenosti in zacveteti. Si pripravljena na razcvet?

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša. S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

Čutiš, da je veličastnost v tebi pripravljena, da se porodi iz tebe v svet?

Pridruži se mi na tem enkratnem popotovanju vase, skozi...

PORAJANJE BOGINJE

Draga Ženska!

Pred nami je poletni sončni preobrat. Čas, ko božanska moška energija poda roki ženski energiji, ko se začenja moč sonca počasi zmanjševati in je čas za spust v svoje globine. Poletni solsticij je posvečeni čas, ki predstavlja mogočen portal zdravljenja, porajanja sebe na novo in vračanja k božanski ženstvenosti, ki počiva v globinah tvoje Biti. 

Živimo v času globalne krize. Čutimo jo. Priča smo ločenosti same od sebe, od svoje človeškosti, narave, nedolžnosti, čiste ljubezni Boginje. Globoko v sebi vemo, da bo imelo življenje, če ga nadaljujemo v tej isti smeri, katastrofalne posledice. Patriarhat nas je v zadnjih 5.000 letih vodil na pot planetarnega uničenja, vojn, razbitih družin in skupnosti, izolacije, ter pomanjkanja. Vsak dan bolj čutimo, da je čas, da se povežemo z boginjo v sebi, da pokažemo kdo smo in svoje Darilo podelimo z ljudmi in s svetom.

Globoko v sebi čutiš in veš, da svet čaka nate!

Porajanje Boginje je niz vodenih praks, skozi katere porajaš sebe na novo. Strategije uma ali strategije zapuščanja telesa žensko vedno znova oskrunijo. Ženska se mora spomniti svoje svetosti, svoje vitalnosti in strasti in to utelesiti v svojem telesu, skozi svojo fizično realnost.

Porajanje Boginje je porajanje življenja, živosti, strasti in vitalnosti.

ONA je ekstaza, ki biva v globinah tvoje Biti. ONA te vodi v popolno predajo življenju, v praznovanje življenja. ONA te spominja, da si ljubezen in da je nujno, da to ljubezen zaživiš, zdaj.

Ustvarjanje odnosa z NJO je osnova avtentične duhovne prakse in resnične preobrazbe. ONA je sila, ki se spušča skozi tvoje telo in vstopa v tvoje življenje. ONA prinaša radikalno preobrazbo, premik v neznano. ONA je divja ljubezen in popolna predanost. ONA te vodi skozi popolni preporod.

Kar sledi je širjenje zavesti, ki jo imenujemo tudi iniciacija, kar dobesedno pomeni, da se potopiš v…

Čas je, da se potopiš v kraljestvo Ženske Duše in zaživiš svoj najvišji potencial.

In bistvo tega popotovanja vase je brez dvoma v tem, da Te vodi v stik s tvojo žensko dušo.

 

Porajanje Boginje je globoko spuščanje v svojo notranjost. Je zaupanje notranjemu procesu, ki se odvija v času drugega najpomembnejšega praznika v keltskem kolesu leta.

To je veliki portal, ki nam omogoča prehod in preobrazbo. Odpira nove poti in nas usmerja v našo poklicanost, aktivira naš klic, misijo, da začnemo živeti to, kar smo in si dopustimo, da se zgodi to, kar nam je namenjeno. Da svoje Darilo uzreš in ga deliš z ljudmi in s svetom.

Porajanje Boginje je spiralno popotovanje, ki se dogaja vedno znova in znova. To ni enkratno dejanje, projekt. Gre za proces v katerem zapiramo stara vrata in odpiramo nova. Popotovanje na sredini leta je priložnost, da pogledaš globoko v notranjot Sebe... kaj odhaja, kaj ostaja in kaj se poraja na novo? Zavestno zapiramo vrata staremu in odpiramo nova vrata.

Gre za zavestno izbiro, gre za akcijo, ki jo narediš. Skozi ta proces lahko potuješ popolnoma brez zavedanja ali pa izkoristiš vse aspekte svoje Biti - zavedanje, razumevanje, čutenje in izkušanje, da utelesiš Sebe, tukaj in zdaj.

Vsi templji na Zemlji predstavljajo hišo Duha. Tvoje telo je hiša Duha. In vendar se Bit poraja iz globin tvoje posode, tvojega Templja, tvojega telesa. Dokler nisi utelešena v svojem telesu, dokler ne čutiš svetosti Templja v katerem prebivaš, se ne boš počutila dovolj varno, zaščiteno, da bi v polnosti izrazila to, kdo si v resnici.


Vsako leto ravno zaradi tega pripravim popotovanje vase, kjer skupaj potujemo skozi 22 arhetipov s pomočjo dnevnih praks, ki bodo vsak dan na voljo. Vsak dan bomo odkrivale, kaj je aktualno, kaj se dogaja v tem izjemno intenzivnem času, skupaj bomo prepoznavale arhetipe v njihovi izvorni obliki, odstranjevale sodbe in obsodbe ter zamere, izdaje in bolečino v povezavi s temi arhetipskimi vzorci znotraj nas. Vsak dan bo na voljo povzetek arhetipa, vodena praksa in video z napotki. Na voljo bo FB skupina, kjer bo mogoče podeliti AHA momente, spoznanja, izzive.

Skozi prakso in skozi sedem ogledal starodavnih tradicij, sem leta prepoznavala, kako so ljudje v našem življenju zgolj ogledala, ki nam odsevajo ali odigravajo različne arhetipe, ki so del naše notranjosti. V tem intenzivnem času nam je dana izjemna prilika, da si dovolimo spoznati te arhetipe, ki jih zavestno ali nezavedno izražamo v svetu vsak dan. S pomočjo refleksije jih prepoznavamo in imamo možnost, da uravnovesimo senčne in svetle aspekte vsakega arhetipa.

S tem, ko spoznamo vseh 22 arhetipov, ki so nam na voljo in jih utelesimo, prepoznamo darilo, ki ga ima vsak od njih za nas in da imamo pravzaprav na voljo 22 različnih načinov, kako se v določeni situaciji odzovemo. Arhetipi nam pomagajo preseči rutinsko reagiranje, saj z boljšim poznavanjem arhetipov prepoznavamo, kaj je v dani situaciji za nas najboljša izbira.

S tem, ko se vsak dan povezujemo z enim arhetipom, pravzaprav vibracijski podpis te frekvence zabeležimo s svojo zavestjo in animiramo ta del našega nezavednega. Arhetip se nam razkriva preko vsakodnevnih interakcij in ljudi, ki jih ta dan srečujemo. Na površje splavajo bolečine in stare situacije v povezavi s temi arhetipi, ki so jih v naših življenjih predstavljali določeni ljudje. Tako vsako leto dobimo edinstveno priložnost, da odpustimo vsem arhetipom, jih spoznavamo skozi njihovo svetlo plat in uravnovešamo sence z milostmi.

Gre za porajanje sebe na novo in to priložnost dobimo čisto vsako leto.

V tem času je priporočljivo opazovati, intenzivno prisluhniti, biti v kontemplaciji, si zapisovati, zato predlagam, da si v tem času vodite dnevnik in da teh 22 dni vsak dan zjutraj začnete z namero, priklicom ali molitvijo v povezavi z arhetipom, ki je ta dan prisoten. Zvečer si pribeležite dogodke in ljudi, ki ste jih srečale, ter si postavite namero za delo z arhetipsko frekvenco skozi sanjanje.

Spletno popotovanje je sklop vodenih praks, ki so za vsak dan drugačne. Glede na izbrano temo se skozi vodeno dnevno prakso notranje umiriš, kar blagodejno vpliva tako na fizično telo (vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčevja, ki je odgovorno za umirjenost) kot tudi na tvoje psihično počutje (izločanje hormonov sreče in radosti). Pomaga, da se umiriš in vzpostaviš ravnovesje v svojem energijskem sistemu. Gre za globoko prakso notranjega poslušanja, kar v tvojih globinah prebudi duhovno zavedanje, s širjenjem zavesti pa se zgodijo tudi spremembe v svetu. Dobiš povsem nov pogled na sebe in na svet, ki te obdaja.

Poleg tega, da dnevne prakse znižujejo nivo stresa v tvojem življenju, izboljšajo tudi spalne navade, znižujejo krvni pritisk in s tem vplivajo na delovanje kardiovaskularnega sistema, povečajo zaščitenost telesa saj pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema.
Osredotočenost na dihanje ti pomaga, da si osrediščena v svojem notranjem centru tudi, ko v tvojem življenju pride do turbulenc.

 

Zakaj bi se nam pridružila na tem notranjem popotovanju?

Skupina vedno ustvari sveto posodo v kateri potenciramo energijo ljubezni, svetlobe in življenja. Skupaj vstopamo skozi portal v kozmično maternico in čeprav vsaka v zavetju in udobju svojega doma, smo v virtualnem in energijskih svetovih povezane. Skozi prakse imaš možnost prenoviti sebe, bolje spoznati sebe, hkrati pa zavestno soustvarjaš prihodnost v katero stopamo skupaj.

V slogi je moč.

V našem svetem krogu imamo to možnost in priložnost, da skupaj potenciramo energijo zdravljenja, regeneracije in preobrazbe in smo druga drugi v podporo. Stojimo druga z drugo in druga ob drugi, druga za drugo v tem procesu preobrazbe skozi katerega potujemo. Udeleženke prejšnjega popotovanja so poročale o skupnih sanjah in učenjih v drugih dimenzijah časa in prostora. Ker je vse povezano in je vse Eno, smo v tem času vse, ki skupaj potujemo, močno povezane, v teh notranjih popotovanjih, ki jih opravljamo. In skozi svojo notranjo preobrazbo, preobražaš svet zunaj sebe.

Pridruži se mi in spremenimo svet skupaj, skozi hvaležnost, skozi ljubezen, skozi milino.

Investicija za notranje popotovanje Porajanje Boginje je 97€.

Ob prijavi in prejetem potrdilu o vplačilu kotizacije ti pošljem tvoje uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran Porajanje Boginje skozi 22 notranjih arhetipov, kjer te bodo vsak dan čakala navodila za dan in zvočni zapis z vodeno prakso za vsak dan od 22.6.2022 do 12.7.2022.

24.6.2022 bo v sklopu popotovanja vase na voljo 3-urno spletno druženje, kjer bomo z boginjo Isis opravile kreacijo druge polovice leta. Boginja Isis je boginja magije, plodnosti in ljubezni. Imenovali so jo tudi Mati Boginja in je bila simbol popolne ženske in matere ter je kot takšna tudi upodobljena. Bila je Ozirisova sestra in žena, predana in zvesta in je skupaj z njim poučevala Egipčane o modrosti kmetovanja, branja in zdravljenja, pomagala pa je tako bogatim kot revnim.

Njeno ime pomeni prestol in predstavlja izvorno energijo matere, ki je sočutna in skrbna do vseh njenih otrok. Predstavlja kozmični center, je center kreacije, združitev vseh aspektov ženstvenosti. Predstavlja enost, povezanost, celovitost. Kot prestol je tudi vir življenjske energije, izžarevanja kozmične ženstvenosti.

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da bi Ti tovrstna praksa pomagala stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek
Z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 21060444

Splošni pogoji sodelovanja

 

Hvala, da Si!
 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

 

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.