Druženje za žensko, ki ne želi več zanikati, odrivati ali ignorirati svoje bolečine in je pripravljena na Preobrazbo.

V zadnjih 10 letih sem imela globoke pogovore z ženskami o strahovih, iskanju ljubezni in bolečini. Za večino je bila bolečina klic k prebujenju. Pokazala je, kje so zašle s poti, s čim so se morale spogledati in kaj je bilo potrebno preobraziti.

V sodobni družbi je bolečina kot prinašalka sporočil tvoje Duše spregledana.
Ko se pojavi, narediš vse, da bi jo pregnala stran.

Kemične in nekemične stvari uporabiš, da bi jo utišala. Alkohol, tablete, hrano, seks, delo, internet. Karkoli, da bi se ji izognila ali jo zatrla. V želji, da bi ubežala bolečini in našla zadovoljstvo se poslužuješ številnih pripomočkov in tudi na kraj pameti ti ne pade, da je bolečina prinašalka sporočila.

Vendar te bo, dokler ne prisluhneš sporočilu, ki ga ima Zate, preganjala.

Moraš upočasniti in prisluhniti. Dokler ne prepoznaš kaj te boli in zakaj te boli enostavno ne boš našla motivacije, ki jo potrebuješ, da bi šla na to popotovanje preobrazbe.

 

V tem brezplačnem spletnem predavanju bom s teboj podelila:

Glavne 3 mite, ki ti povzročajo največ bolečine in kako se vedno znova znajdeš v istih mehanizmih, s katerimi se poskušaš izogniti preobrazbi v katero te vabi tvoja Duša.

Kaj je napaka št.1, ki ti onemogoča Razcvet zaradi katerega si tukaj. Enostavno orodje, ki ga uporabiš, ko si soočena z bolečino. S tem orodjem te bolečina nikoli več ne bo omejevala!

Kako preobraziš energijo, ki je ujeta v bolečini in se namesto iz upora in strahu odzvati z ljubeznijo - to je najhitrejši način, da stopiš dol s hrčkovega kolesa stresa, ki ga poganjaš, ko si v bolečini.

3 največje ovire, ki preprečujejo tvoj razcvet in kako jih preobraziš v sebi.

 

Če si začutila moje besede, vpiši tvoje podatke v spodnji obrazec in jaz ti pošljem povezavo na stran, kjer se bo predavanje odvijalo v živo v soboto 18.5.2019 ob 20.uri

 

Priimek in ime
e-mail

Ja Taja, z vnosom svojih osebnih podatkov (ime, priimek, E-mail) se strinjam s tem, da jih boš obdelovala skladno z veljavno zakonodajo in tvojo politiko zasebnosti in pogoji poslovanja.

Hkrati se strinjaš, da Ti bom na vnešeni elektronski naslov še kdaj poslala dodatno relevantno vsebino…

Kdo je Taja...

Strastna raziskovalka ženstvenosti. Ženska, ki verjame, da je srečna ženska tista, ki s svojim sijem naredi pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.
Sem Varuhinja Ljubezni, nabiralka biserov in svetilnik za druge ženske.

Globoko verjamem, da ženska, ki zaupa vase in si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. Ker ko je ženska srečna, so vsi okoli nje srečni.
Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši.
Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Sem SiStar, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.
Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

 

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

 

Zaupaj Vase!
Zanesi se Nase!
Zasij kot Ti!

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena