3 napake močnih, neodvisnih žensk, ki ustvarjajo občutek osamljenosti in ubijejo intimnost v odnosu...

Draga SiStar

Si vedela, da je pomanjkanje čustvene intimnosti glavni vzrok za razhod partnerjev?

Ženske nekje med 28 in 33 letom doživimo čustveno prebujenje. Kaj to pomeni? Okoli 30 leta ženska v svojem življenju prepozna in se začne zavedati, da ji nekaj manjka. Čustveno prebujenje pomeni, da se ženska začne zavedati svojih čustvenih potreb ali preprostega dejstva, da je čustveno bitje in da ji je v življenju pomembno, da izkusi čustveno povezanost z nekom. Če ima ženska srečo, se to prebujenje zgodi, ko je še v fazi zmenkov. Pogosto pa se ženske čustveno prebudijo lepega jutra, poročene, z dvema otrokoma in naenkrat prepoznajo, da odnos z moškim, s katerim so ne izpolnjuje njenih čustvenih potreb oziroma, da ne čutijo nobene čustvene povezanosti.

Ker je čustvena povezanost ena najpomembnejših stvari za žensko, se ženska pogosto pod vtisom spoznanja odloči, da bo ali odšla iz odnosa ali pa bo ostala v njem in bo poskrbela sama zase. In tako postane ena tistih močnih, neodvisnih žensk, ki so ponosne na to, da zmorejo vse same. In to je bila tudi moja izkušnja. Dolgo časa sem se prepričevala, da jaz zmorem sama in ob tem sem bila vedno bolj žalostna, nezadovoljna in neprijazna v svojem odnosu. In pri svojih 35 letih se enostavno nisem mogla več slepiti, da zmorem sama in da je vse ok in potrebna je bila korenita preobrazba mojega življenja, da sem prišla do pomembnih informacij, ki jih s teboj delim v zapisu, ki ti je na voljo BREZPLAČNO.

Na pravem mestu si, če:

…. čutiš frustracijo in ujetost v svojem življenju, se vrtiš v krogih in enostavno ne veš kako naprej
…. čutiš stres, izčrpanost in si kronično utrujena
…. čutiš apatijo in enostavno nimaš časa zase
…. čutiš krivdo, ker premalo časa preživljaš s svojim partnerjem
…. čutiš nezadovoljstvo, in si pretirano čustvena zaradi nerazumljenosti s strani okolice ali partnerja
…. imaš občutek da enostavno nisi dovolj dobra
…. si pozabila nase in si ne priznaš svojih čustvenih potreb in želja

Ko sem sama prvič prišla v stik z informacijami, ki jih bom delila s teboj, sem bila tako na tleh, da sploh nisem prepoznala dragocenosti, ki je potrkala na moja vrata. Izčrpana od razdajanja sem čutila notranjo praznino in velik NIČ. Nobene sočnosti, nobene radosti, ena sama velika žalost, ki je presegala samo žalost in se je spremenila v otopelost. Bila sem otopela. To je bil edini način, ki sem ga poznala, da sem se soočala z velikim stresom, ki sem mu bila priča v svojem življenju in ki me je preplavljal non stop. Nisem vedela kako ven iz začaranega kroga, iz te podganje dirke sodobnega sveta, kjer se ženemo za stvarmi, ki so na koncu nepomembne.

In potem sem v svojem 5 letnem raziskovanju v celoto povezala številne koščke iz vseh vetrov, ter jih združila v svojih DivineFemme programih, ki so namenjeni sodobni ženski. Kajti v sodobnem svetu je preprosta naloga Biti Ženska tako zelo podcenjena, da je boleče. Ženska potrebuje notranjo disciplino in zvitost, da preseže norost patriarhalne kulture, ki ponižuje ženstvenost in nas prepričuje, da smo potrebne na načine, ki so popolnoma nepomembni, medtem ko so naši resnični darovi neceljeni in popolnoma brez vrednosti.

In če si ena tistih žensk, ki jih v svojem vsakodnevnem življenju srečujem, potem si želiš…

…. si v izpolnjujočem harmoničnem partnerskem odnosu, kjer čutiš močno čustveno povezanost
…. uživaš življenje, se smejiš in čutiš zadovoljstvo v sebi čisto vsak dan
…. imaš obilico prostega časa in denarja, da potuješ po svetu, poješ, plešeš, ustvarjaš in se družiš s prijatelji
…. imaš fleksibilen delovnik in življenjski stil, ki ti omogoča kvalitetno preživljanje časa z družino in prijatelji
…. da si pomirjena s svojim življenjem, čutiš mir in notranjo varnost
…. čutiš radost in izpolnjenost z vedenjem, da s svojim prispevkom delaš veliko razliko v življenju ljudi in na svetu

Ženska se mora spomniti kako sijati svojo svetlobo spominjanja in spoštovanja. Ni nam treba razumeti sebe, začutiti se moramo. Začutiti moramo svojo lepoto in svetost, moč naše izvorne narave.

Seveda je na internetu na voljo milijon informacij na to temo in ženske smo preplavljene z informacijami. Žejne smo praktičnih izkušenj, ki jih lahko takoj damo v prakso, kot sahara vode. Pa ne instant rešitev v glavi, temveč tiste resnične občutene, utelešene modrosti, ki jo ženske nosimo v sebi in jo poznamo v svojem drobovju. Ženske smo izjemno intuitivne in če si dovolimo začutimo katere so prave informacije.

In tukaj vstopim jaz. Brezplačni zapis ti bo razkril:

…. 3 napake, ki jih ženske delamo v svojih odnosih z moškimi
…. Kaj je ženska esenca?
…. Kaj so pomembni aspekti ženskega razcveta?
…. 3 prakse, ki jih lahko takoj daste v prakso in izboljšate svoj partnerski odnos

Te zanima več?

Enostavno se prijaviš s tem, da v obrazec vpišeš svoje podatke.

In prejela boš zapis 3 napake močnih, neodvisnih žensk, ki ustvarjajo čustveno nepovezanost in povečujejo razdaljo med partnerjema.

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

Taja Albolena