Draga srčna Ženska,

Če bi ti lahko dala samo eden nasvet glede moških, bi Ti rekla... Nezrelemu moškemu se raje izogni!

Vem, kako je to slišati. Zelo klišejsko. Vendar govorim iz lastnih izkušenj. Moje ime je Taja Albolena in ne glede na to, kako težko mi je to javno priznati, ampak, leta sem imela težave s tem, da sem verjela lepim besedam in da nisem poslušala svojega intuitivnega glasu, ki mi je vedno povedal, komu lahko zaupam in kdo ni vreden mojega zaupanja. Ženske imamo svoj intuitivni jezik, ki ti vedno sporoča kaj je zate v redu in čemu se raje izogni. In ravno moja intuicija me je vodila skozi razpad, ki je postal moje mesto preboja. Ko sem mislila, da sem izgubila odnos s svojim možem, ko sem se zlomila, sem se čisto zares našla.

Moj dragi pravi, da takoj prepozna, kdo ima vsebino in ni zgolj embalaža, kot se je slikovito izrazil. Priznam, jaz imam s prepoznavanjem še vedno težave. Ne vidim ljudi, ki so zgolj embalaža, brez vsebine. Pravi tudi, obstajajo štiri vrste ljudi; tisti, ki imajo embalažo in vsebino, tisti brez embalaže in z vsebino, tisti, ki imajo embalažo brez vsebine in tisti, ki nimajo niti embalaže, niti vsebine. Po njegovih besedah se boj tistega, ki je zgolj embalaža.

Ko sem ga vprašala zakaj, mi je razložil, da so ostali trije iskreni. Tisti zgolj z embalažo pa veliko govori in malo naredi, ni zanesljiv in ni iskren.

Verjetno nisem edina, ki tega ni vedela.

Ravno zaradi tega, ker imamo ženske s tem pogosto težave, sem pripravila brezplačno spletno predavanje, Nezrelemu moškemu se raje izogni in kako ga pravočasno prepoznati.

Po pogovoru s tremi moškimi, ki jim zelo zaupam, sem osupla prepoznala, da moški vedno vedo, kateri so moški, ki v očeh ostalih moških niso vredni zaupanja. Moški vedo, kdo je zvest in zrel in zaupanja vreden in kdo ni. Sami pravijo, da prepoznajo kdo je "volk" in kdo "ovčarski pes".

Eden od nasvetov, ki ga samskim žensakm daje moj mentor je, da svoje moške prijatelje vpraša, ali je njen izvoljenec vreden zaupanja. Ker moški vedno vedo.

Zato sem zaslišala sem svojega dragega, da sem izluščila, katere so karakteristike nezrelih moških skozi oči drugih moških. Pa tudi katera so tista znamenja, ki jih ženske pogosto pripisujemo nezrelim moškim, pa gre v resnici za izvorno moško naravo. Vse prepogosto ravno zato, ker ženske sodimo po sebi in ne poznamo razlik med moško in žensko naravo, velikokrat ne vemo kaj je kaj.

Da ne govorim o tem, kako veliko žensk enostavno ne zaupa moškim, ker so imele opravka z "volkom" in zdaj vsakega ovčarskega psa zamenjujejo z volkom. Ker ne vidimo razlike, pogosto napadamo zaupanja vredne moške (beri ovčarske pse), ker smo mnenja, da so volkovi.

Ja vem, govorim o prispodobah, ampak saj veš, kaj imam v mislih, a ne!?

Seveda je na internetu na voljo milijon informacij na to temo in ženske smo preplavljene z informacijami.
Žejne smo praktičnih izkušenj, ki jih lahko takoj damo v prakso, kot sahara vode. Pa ne instant rešitev v glavi, temveč tiste resnične občutene, utelešene modrosti, ki jo ženske nosimo v sebi in jo poznamo v svojem drobovju. Ženske smo izjemno intuitivne in če si dovolimo začutimo katere so prave informacije, lahko naredimo čudeže.

 

Na srečanju bom delila tri zelo pomembne karakteristike moških, ki niso vredni zaupanja, ki jih mora poznati vsaka Ženska, ki želi ustvariti svoje izpolnjujoče ljubezensko življenje in se razcveteti v Žensko, za katero se je rodila, da postane:

Kako zamenjaš nezrelega moškega s srčnim in zaupanja vrednim moškim? 8 pomembnih karakteristik.

Katere so 3 karakteristike moškega, ki ni vreden zaupanja in se mu je modro na daleč izogniti?

Zakaj ne moreš spremeniti moškega, kjub temu, da veliko žensk verjame, da se bo moški zaradi njene ljubezni spremenil?

Kako iz svojega srčnega moškega izvabiš najboljše, kar moški skriva v sebi?

Na spletnem druženju se mi lahko pridružiš takoj zdaj, če se prijaviš na povezavi spodaj. Druženje traja 90 minut.

 

Če si začutila moje besede, vpiši tvoje podatke v spodnji obrazec in jaz ti pošljem povezavo na predavanje, ki sem ga oblikovala s pomočjo mojega moškega in še treh moških mojih prijateljic.

Ja, to je res edinstveno predavanje s tega področja in vem, da se te bo dotaknilo - ker spreminja življenja in ker sem bila sama svoj poskusni zajček!

 

Pofočkaj se tukaj >>>

 

Priimek in ime
e-mail

To, kar želim zate je da bi vedela to, kar je z menoj delil moj prijatelj, ko sem z njim podelila, kar bom povedala tebi: »Saj veš, moški delamo kar delamo, na moški način, ker smo moški. Iskrenost je zame ključna vrlina. Če moški ovinkari in ni iskren, to enostavno vem. Zato me vedno preseneti, kako to, da toliko žensk naseda idijotom, ki jim ni za zaupati in za katere že od daleč vidiš, da so barabe.«

 

Zaupaj Vase!
Začuti dragocenost!
Zasij kot Ženska!

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

 

Ena sama lahko naredi pozitivno razliko v življenju ljudi, skupaj lahko preobrazimo svet!

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena