Draga Ženska

13 dnevni izziv Ljubi Sebe! sem ustvarila, ker sem začutila, da pogosto ne razumemo, kaj je potrebno objeti v sebi in kaj čisto zares pomeni, da ljubiš sebe.

Dejstvo je, da življenje, kot si ga želiš, lahko ustvariš zgolj in samo, če si ta ženska, ki že je, vse to, kar si želi ustvariti. Najprej moraš Biti ta Ženska, da lahko živiš to, kar si želiš.

In prvi korak na tej poti je brez dvoma povezan s tem, da vzljubiš sebe točno tako kot si. Ženske smo vajene, da se trudimo, da potiskamo, pogosto na silo poskušamo doseči to, kar smo si zamislile. In v vsem delovanju enostavno pozabimo na naravo ženstvenosti, ki je magnetna, sijoča, kreativna in predvsem lahkotno izpolnjujoča.

Vesolje je polno znamenj, ki nam jih pošilja, da odpremo svoje oči in ugledamo lepoto in blaginjo, ki nas obdaja. Ta spletni izziv, ki bo trajal 13 dni, je lahko eno od teh sporočil! Ko se mi boš pridružila na tem brezplačnem 13 dnevnem izzivu, bom s teboj delila svoje najljubše znanje o negovanju Ženske Duše.

Vabljena, da se mi pridružiš v 13 dnevnem izzivu Ljubi Sebe!

 

Izziv je brezplačen, vendar se je potrebno prijaviti in si zagotoviti dostop do spletne strani, kjer boš ta 13 dnevni izziv ljubi Sebe! lahko spremljala.

In naj te pomirim že tukaj… to ni eno tistih "brezplačnih" druženj, kjer pravzaprav ne izveš ničesar novega. Spoznala boš 10 pomembnih korakov, praktičnih, enostavnih in izvedljivih nasvetov, ki jih lahko takoj daš v prakso.

Če želiš sodelovati, se je potrebno prijaviti na 13 dnevni izziv Ljubi Sebe in ob prijavi dobiš vsa nadaljnja navodila na e-mail, ki ga boš posredovala.

Enostavno se prijaviš s tem, da v obrazec spodaj vpišeš svoje podatke.

 

 

Priimek in ime
E-mail

Se vidimo na drugi strani!

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

Veeeelik HVALA!

 

Taja Albolena