Draga Srčna Ženska,

Klicala me je in z menoj podelila: "Taja, en sam stavek mi danes hodi po glavi. Kako si mi rekla, da bom dobila še eno priložnost, da resnično vidim kje sem v odnosu in ali resnično ljubim sebe.
In res sem jo dobila.
Spet sem soočena s tem ali bom reševala druge ali bom sebe postavila na prvo mesto!?"

In to je zgodba številnih žensk, s katerimi prihajam v stik.
Ženska, ki že leta dela na sebi, v teoriji pozna čisto vse stvari, in se v svojem partnerskem odnosu poslužuje hitrih rešitev, ko se pojavijo težave.
Gre v delovanje, ker je nekaj pač treba narediti, da napetost popusti.
Vendar so hitre rešitve zgolj obliž na rano, ki se hitro odlepi.

Razlog je v tem, ker se ne sooči s korenino medsebojnih konfliktov in nerazumevanja, kar se ponavlja v vseh odnosih; s partnerjem, otroci, prijatelji, družino, v službi.

In vem o čem govorim. Moje ime je Taja Albolena in desetletja sem verjela, da me je nemogoče ljubiti. Vedno znova sem dvomila v to, da sem resnično vredna ljubezni. Da taka, kot sem, nisem dovolj dobra. In zaradi negotovosti, enostavno nisem zaupala vase, drugim ali življenju. In leta 2009, ko sem mislila, da sem izgubila odnos s svojim možem, ko sem se zlomila, sem se čisto zares našla.

Danes vem, da se je to enostavno moralo zgoditi, da sem se končno vzljubila!

Na lastni koži sem izkusila, kako boleč je občutek, ko zate ni poskrbljeno, ko se počutiš necenjeno in iz te svoje bolečine zavračaš, podcenjuješ in sabotiraš ljubezen.

Vedno se mi je zdelo, da ljubezen, ki mi je bila na voljo ni dovolj. Ni dovolj dobra ali pa ni v pravi obliki. Ne glede na to, kako se je moj moški trudil z mano, se nisem znala odpreti in sprejeti ljubezni... ker jaz nisem ljubila sebe.

Moj razpad je postal moje mesto preboja in temeljni kamen v mojem delu z ženskami. Da ženski pokažem, kako najprej vzljubiti sebe, točno tako kot je.

Ženske smo vajene, da se trudimo, da potiskamo, pogosto na silo poskušamo doseči to, kar smo si zamislile. In v vsem delovanju enostavno pozabimo na to, da se vsi odnosi začnejo z odnosom do sebe.

Vesolje je polno znamenj, ki jih imaš dnevno tik pred svojim nosom, da odpreš svoje oči in ugledaš lepoto in začneš ceniti najprej sebe. Druženje na katerega te danes vabim, je lahko eno od teh znamenj!

In tukaj vstopim jaz. V brezplačnem spletnem druženju Ljubim Sebe! bom s teboj podelila: Kako ustvariti ljubeč odnos s seboj in z drugimi. Izvedela boš:

Kako si se naučila, da zavračaš sebe, namesto, da bi ljubila sebe v celoti.

Povezavo mod nezadovoljstvom, zaskrbljenostjo, depresijo in zavračanjem sebe.

In zakaj to, da ljubiš sebe ni sebično, kot pogosto mislimo.

Podelila bom 6 korakov, da ustvariš ljubeč odnos s seboj.

 

Če si začutila moje besede, vpiši tvoje podatke v spodnji obrazec in si zagotovi dostop do spletne strani, kjer lahko predavanje Ljubim Sebe! pogledaš takoj zdaj.

In naj te pomirim že tukaj… to ni eno tistih "brezplačnih" druženj, kjer pravzaprav ne izveš ničesar novega. Spoznala boš 6 pomembnih korakov, ki jih lahko takoj daš v prakso v odnosu s seboj in to lahko preslikaš tudi na svoje odnose zunaj sebe.

Ja, je res edinstveno predavanje s tega področja in zdaj končno vem, da je to moje najboljše delo do zdaj - ker spreminja življenja in ker sem bila sama svoj poskusni zajček!

 

 

Priimek in ime
e-mail

Ja Taja, z vnosom svojih osebnih podatkov (ime, priimek, E-mail) se strinjam s tem, da jih boš obdelovala skladno z veljavno zakonodajo in tvojo politiko zasebnosti in pogoji poslovanja.

Hkrati se strinjaš, da Ti bom na vnešeni elektronski naslov še kdaj poslala dodatno relevantno vsebino…

To, kar želim ZaTe je, da prepoznaš in ceniš to, da si Ljubezen, ki jo izkušaš kot Življenje in ki je v svoji esenci Svetloba.

Se vidimo na drugi strani!

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

Veeeelik HVALA!

Zaupaj Vase!
Zanesi se Nase!
Zasij kot Ti!

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

 

Taja Albolena