Draga Ženska

Si pripravljena na usmeritve, prakse in orodja, ki te bodo navdihnila, da se v letu 2016 zavežeš Ljubezni do Sebe, namesto strahu, kritiki, samoobtoževanju, sramočenju sebe, izvajanju pritiskov in stresa sama nad seboj?

Dejstvo je, da življenje, kot si ga želiš, lahko ustvariš zgolj in samo, če postaneš ta ženska, ki je vse to, kar si želiš ustvariti. Najprej moraš Biti ta Ženska, da lahko živiš to, kar si želiš.

In prvi korak na tej poti je brez dvoma povezan s tem, da vzljubiš sebe, točno tako kot si. Ženske smo vajene, da se trudimo, da potiskamo, pogosto na silo poskušamo doseči to, kar smo si zamislile. In v vsem delovanju enostavno pozabimo na naravo ženstvenosti, ki je magnetična, sijoča, kreativna in izpolnjujoča.

Vesolje je polno znamenj, ki jih imamo dnevno tik pred svojim nosom, da odpremo svoje oči in ugledamo lepoto in blaginjo, ki nas obdaja. Ta spletni izziv, ki bo trajal 13 dni, je lahko eno od teh znamenj!

Ko se mi boš pridružila na tem brezplačnem 13 dnevnem izzivu, bom s teboj delila svoje najljubše znanje o negovanju Ženske Duše.

Vabljena, da se mi pridružiš v 13 dnevnem izzivu Ljubi Sebe!

 

Izziv je brezplačen, vendar se je potrebno prijaviti in si zagotoviti dostop do spletne strani, kjer boš ta 13 dnevni izziv Ljubi Sebe! lahko spremljala.

In naj te pomirim že tukaj… to ni eno tistih "brezplačnih" druženj, kjer pravzaprav ne izveš ničesar novega. Spoznala boš 10 pomembnih korakov, praktičnih, enostavnih in izvedljivih nasvetov, ki jih lahko takoj daš v prakso.

Če želiš sodelovati, se je potrebno prijaviti na 13 dnevni izziv Ljubi Sebe in ob prijavi dobiš vsa nadaljnja navodila na e-mail, ki ga boš posredovala.

Enostavno se prijaviš s tem, da v obrazec spodaj vpišeš svoje podatke.

 

 

Priimek in ime
E-mail

Se vidimo na drugi strani!

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnih informacij, svežih in zabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

Veeeelik HVALA!

 

Taja Albolena