Namárië

Globoko verjamem v to, da telo in prostor delujeta v vzajemni povezavi. Zame je telo moj prvi Dom, ki odslikava in vpliva na moj drugi Dom, prostor v katerem živim in obratno. Če med telesom in prostorom ni usklajenosti in harmonije, prihaja v življenju do zastojev in izzivov, najbolj pa se pozna na splošnem počutju in občutku varnosti.

Namarie pooseblja svetlobo, nedolžnost, čistost in lepoto vilinskega sveta in modrost zbrano iz vseh vetrov.

V mesečniku mesečno delim izbrane teme povezane z življenjem, bivanjem, z ustvarjanjem svetega prostora tako znotraj kot zunaj. Namarie v sebi povezuje različna področja, ki so srčni ženski pomembna in informacije, ki so namenjene poglabljanju kvalitete bivanja.

Namarie ustvarja Taja Albolena s prijatelji. Taja Albolena je strastna raziskovalka ženstvenosti, nabiralka biserov, FemmePreneur in Luminari. Taja verjame v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh. Več o njenem delu najdeš na spletni strani www.divine.si

Mesečnik je brezplačen, dobiš ga v svoj spletni predal, takoj, ko izide. Poleg tega so naročnikom občasno na voljo tudi bonbončki kot so brezplačne meditacije, zvočni zapisi meditacij, posebne ponudbe. Vsem naročnikom je na voljo tudi arhiv vseh starih številk.

Naročiš se lahko tako, da v poštni seznam vpišeš svoj e-mail naslov in klikneš na pošlji.

Če ti mesečnik ne bo všeč in ga ne boe želela več dobivati, se lahko odjaviš tako, da vpišeš v polje svoj e-mail, izbereš "Odjavi".

 

Vpišite svoj e-mail v poštni seznam in kliknite na "Naroči" že zdaj!

 

Spoštujem tvojo zasebnost, zato tvojih podatkov ne delim z nikomer.

Do naslednjič pa pojdi ven lovit sončne žarke in mavričen vilinski prah * ★   *   ★ ★   *       *    ★*  *  ★ 

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.