Namárië

Globoko verjamem v to, da telo in prostor delujeta v vzajemni povezavi. Zame je telo moj prvi Dom, ki odslikava in vpliva na moj drugi Dom, prostor v katerem živim in obratno. Če med telesom in prostorom ni usklajenosti in harmonije, prihaja v življenju do zastojev in izzivov, najbolj pa se pozna na splošnem počutju in občutku varnosti.

Namarie pooseblja svetlobo, nedolžnost, čistost in lepoto vilinskega sveta in modrost zbrano iz vseh vetrov.

V mesečniku Namarie delim izbrane teme povezane z življenjem, bivanjem, z ustvarjanjem svetega prostora tako znotraj kot zunaj. Namarie v sebi povezuje različna področja, ki so srčni ženski pomembna in informacije, ki so namenjene poglabljanju kvalitete bivanja.

Namarie ustvarja Taja Albolena s prijatelji. Taja Albolena je strastna raziskovalka ženstvenosti, varuhinja Ljubezni in mentorica za razcvet Ženske. Taja verjame v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh. Več o njenem delu najdeš na spletni strani www.divine.si

Mesečnik je brezplačen, dobiš ga v svoj spletni predal, takoj, ko izide. Poleg tega so naročnikom občasno na voljo tudi bonbončki kot so brezplačne meditacije, zvočni zapisi meditacij, posebne ponudbe. Vsem naročnikom je na voljo tudi arhiv vseh starih številk.

Naročiš se lahko tako, da spodaj vpišeš svoj e-mail in klikneš na "Želim mesečnik Namarie"

 

Priimek in ime
e-mail
Strinjam se s prejemanjem dodatnih vsebin na vpisani e-mail

 

 

Ja Taja, z vnosom svojih osebnih podatkov (ime, priimek, E-mail) se strinjam s tem, da jih boš obdelovala skladno z veljavno zakonodajo in tvojo politiko zasebnosti in pogoji poslovanja.

Hkrati se strinjaš, da Ti bom na vnešeni elektronski naslov še kdaj poslala dodatno relevantno vsebino…

Do naslednjič pa pojdi ven lovit sončne žarke in mavričen vilinski prah * ★   *   ★ ★   *       *    ★*  *  ★

 

 

Zaupaj Vase!
Zanesi se Nase!
Zasij kot Ti!

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.