Si ženska, ki se trudi in rešuje svoj partnerski odnos?

Si želiš harmonično partnerstvo v katerem je prostor za ljubezen, radost in avtentičnost?

Si pripravljena, da resnično živiš v intimnem partnerstvu?

 

Vabim Te, da se mi pridružiš v 10-dnevnem izzivu za ženske

10 pasti v partnerstvu

Vse smo poklicane, da delimo svoja darila s svetom, da odpremo svoja srca še malo bolj in ljubimo še malo bolj. In ženska ta klic zelo močno začuti nekje med 28 in 35 letom, ko se zgodi čustveno prebujenje. Brez dvoma ga začutimo okrog 36 leta, ko se zgodi tretji Jupitrov povratek, v obdobju od 38 do 42 leta pa Pluton definitivno poskrbi za premik iz zunanjega sveta navznoter.

In pri meni je bil Jupitrov povratek točen kot ura. Po 15 letih v partnerstvu sem se znašla na robu prepada, z vprašanjem ali še naprej s plašnicami, zaprtih oči, v upanju na najboljše ali partnerstvo postaviti na nove temelje. Skozi splet okoliščin so v ospredje stopili vsi moji največji strahovi, bolečina, ranjenosti in jeza, veliko jeze. Tega nikakor nisem mogla razumeti, od kje toliko jeze v meni, kajti imela sem se za zelo miroljubno bitje. In to od kje vznika toliko jeze bom s teboj delila v tem našem 10 dnevnem izzivu.

Saj veš, kako to gre, nekje do 40-tega ženske večino svojega časa posvečamo drugim… otrokom, partnerju, šefom, kolegom, prijateljicam, itd. Ta premik pa je tranzicija, ki prinaša spremembe. In spremembe niso lahke. Hormoni se v tem času začnejo v telesu spreminjati, kajti nivo estrogena počasi začne upadati, kar nas spodbudi k temu, da svojo pozornost iz zunanjega sveta usmerimo navznoter.

V ženski se začnejo dvigati vse njene potlačene želje in ustvarjalnost, vsa hotenja, ki so bila vse od pubertete nekako potisnjena v ozadje in vse skupaj je čutiti kot vulkan, ki želi izbruhniti. Poklicane smo, da se soočimo s svojimi nezavednimi in samouničujočimi prepričanji in vzorci, ki nas ovirajo, da bi zaživele v svojem polnem potencialu. In ravno ta besneča pošast, ki jo moški pogosto ljubkovalno imenujejo "zmaj" od ženske, je nekaj, kar mi dolga leta ni dalo spati. Nisem razumela sama sebe, kako je mogoče, da iz čistega miru znorim na polno v sekundi brez kontrole, kar me je vedno znova puščalo osramočeno z ogromnim občutkom krivde. In vendar je proces preobrazbe mogoč le, če smo aktivno prisotne v procesu.

Sprejmeš lahko samo tisto, kar poznaš!

Zato je pomembno, da poznaš sebe. To je edini način, da sprejmeš celo sebe in da skozi zavedanje lastne dragocenosti narediš pozitivno spremembo v življenju ljudi in na svetu.
Negovanje partnerskih odnosov je ključnega pomena, kajti iz izkušenj vidim, da je to področje tisto, na katerem imamo ženske pogosto veliko izzivov. Kar sploh ne preseneča, glede na to, kako zelo pomembno je za veliko večino žensk izpolnjujoče partnerstvo.

In vabim Te, da se mi pridružiš.

Ženske smo na izjemnem popotovanju, smo v procesu ponovnega rojevanja same sebe. In ta proces Razcveta Ženske nas vodi skozi ozaveščanje same sebe. Negovanje je pomemben del Razcveta Ženske in partnerstvo je brez dvoma eden od virov negovanja za žensko. Poleg tega so odnosi eden najhitrejših načinov, kako si obnovimo svojo energijo na čustvenem nivoju in zato je za zavestno upravljanje s svojo lastno energijo, harmonija v odnosih ključnega pomena. V nasprotnem primeru ženske čutimo praznino, nezadovoljstvo, nemoč in občutek, da smo brez vrednosti, brez namena, brez smisla življenja.

Ko veš, kako začutiti izpolnjenost v sebi kot privlačna, ženstvena, očarljiva Ženska, ki ti si, lahko s svetom deliš svoje Darilo!


Popotovanje 10 pasti partnerstva je močno in dragoceno darilo, ki ga lahko daš sama sebi. Spoznavanje pasti v katere se še prehitro ujamemo na svoji poti pa je dragoceno, kajti osvoboditi se ne moremo dokler ne spoznamo in sprejmemo to, kjer se trenutno nahajamo.

Vodila Te bom skozi zavedanje:
Kje izgubljaš svojo moč?
Zakaj je iskanje druge polovice in duše dvojčice iluzija?.
Kako hitro postanemo odvisni od drugih in kako iz tega brezna soodvisnosti?
Zakaj so pričakovanja tako uničujoča za partnerstvo?
Kako iskanje krivca in kaznovanje v odnosu uniči temelj?
Zakaj so laži in neiskrenost tista, ki vodijo v občutek izdaje, ki te sledi v naslednje odnose?
Kako nezaupanje deluje korozivno na odnose?
Kako ozavestiti pasivno-agresivno vedenje?
Kako ljudje uporabljajo strah, dolžnost in krivdo, da manipulirajo s teboj?
Zakaj je kvalitetno skupaj preživeti čas pomemben za intimnost?

Na voljo bodo:
10 dni druženja skozi ozaveščanje 10 pasti v partnerstvu
Dnevni izziv
Dnevne prakse
Podpora zavestnih žensk skozi medsebojno izmenjavo mnenje in izkušenj na FB strani

Z velikim veseljem bom spremljala izmenjavo mnenj in izkušnje na povezavi, ki bo na voljo že čez nekaj dni. Dnevno bom spremljala odzive in odgovarjala na vprašanja v povezavi z dnevno temo.

Potrebno se je prijaviti na 10-dnevni izziv; 10 pasti partnerstva in ob prijavi dobiš vsa nadaljnja navodila.

Enostavno se prijaviš s tem, da v spodnji obrazec vpišeš svoje podatke.

 

Priimek in ime
e-mail

Začuti radost!
Zaživi srčnost!
Zasij kot Ženska!

 

In kot posebno darilo prejmeš tudi brezplačno naročnino na moj mesečnik Namarie. Namarie je poln uporabnihinformacij, svežih inzabavnih tem. In zagotavljam ti, da ga je resnično užitek brati! Ker spoštujem tvojo zasebnost, tvojega E-maila ne bom delila z nikomer.

Taja Albolena