TAJA V JANUARJU 2018

 

Tole je mesec, ko izbiram, vsak dan znova, da sem na prvem mestu * ★  *  ★ ★  *    *  ★* * ★ 

★ Za januar pravijo, da je mesec sprememb. Vse je novo. Novo leto. Nove poti. Novi uvidi. Nove zgodbe..

★ Mesec sem začela z novoletnim koncertom Dunajskih simfonikov na SLO1. Radetzky March je zame vedno napovednik potovanja. To je tista pesem, ki jo je moj deda vedno vrtel v svojem avtomobilu, ko smo se kam odpravljali. Ko smo šli vsake toliko v Zabreg (moja otroška varianta Zagreba), sem bila prva v avtu. In potem sva z dedijem poslušala Johanna Straussa. To je bil najin čas. In še vedno ga pogrešam.

★ To me ponovno spomnilo na to, da smo minljivi. In da je pomembno, da uživaš vsak dan posebej. Na polno. Spomnilo me je na to, kako pomembna so štiri darila, ki si jih moramo vedno znova, vsak dan podariti. In eno od njih je darilo negovanja. Ko si dovoliš, da se resnično neguješ, nahraniš, napolniš. Ker samo iz tega užitka, te polnosti lahko sebe podeliš z ljudmi in s svetom. Globoko verjamem, da je vsaka ženska Darilo tukaj na tem čarobnem planetu, da sebe podari, podeli z ljudmi in svetom. Ja, tudi Ti!

★ Še vedno kreiram leto 2018. Prvih 12 dni v januarju predstavlja 12 mesecev. Vsak dan se razpakira v celoten mesec. In modro je zavestno kreirati svoje leto. Seveda ne moreš nadzirati vsega dogajanja, lahko pa zavestno začenjaš dan in zavestno izbiraš, kaj boš naredila, namesto da okrog tekaš kot kura brez glave v prepričanju, da moraš narediti vse kar je na tvojem neskončnem seznamu opravil.

★ Zato se res veselim našega srečanja v Srčnem Krogu v živo 13.1.2018, kjer bomo zaključevale cikel Porajanja Sebe, ki smo ga začele 21.12.2017. In srečale se bomo pod okriljem mlaja v Kozorogu, ki je mojster kreacije. Več o krogu najdeš na povezavi >>>tukaj<<<

★ Zaprla sem svoj tempelj, kar je bila zame osebno brez dvoma najbolj presenetljiva odločitev. Vendar zagotovo vem, da bi ga uporabljala še manj, kot sem ga zaradi vseh obveznosti, ki so na meni takrat, ko sem sama s pucama. Dojela sem, da je bil moj poslovni prostor na nek sila zanimiv način moj način kompenzacije, ker sem si vzela moj Čas Zame. Več o tej dinamiki prostora in časa in kako je za žensko pomembno četrto darilo med štirimi (enega sem že delila malce višje v tekstu) in to je Čas Zame, delim v brezplačni eKnjigi.

Darilo posvečenega časa je v odnosu s seboj sila pomembno. In več o tem, zakaj je to moja najpomembnejša skrivnost obnove tistega žara v odnosu in povezanosti v odnosu s teboj delim v brezplačni eKnjigi, ki si jo lahko preneseš s prijavo >>>tukaj<<<.

Klik, klik, če želiš izvedeti, kaj je največja skrivnost ženske, ki jo moški obožuje ;)

 

★ Ena od stvari, ki se je v moji notranjosti zapisala z zlatimi črkami je, da je NE kompleten stavek, ki ne potrebuje nobene dodatne razlage in dodatkov. Ne popolnoma zadošča. In to je bila zame težka lekcija. Ustrežljivka in reševalka sta vedno pripravljeni ustreči drugim ali reševati druge. Jaz pa sem dojela, da lahko rečem NE.

SiStar spletni templj je zdaj postal moj osrednji tempelj v katerem delim modrosti, Aha trenutke in aktualna spoznanja. Valovanje v templju nas vodi skozi štiri darila, ki si jih vsak mesec podarimo. Darilo Ljubezni razkriva kaj so tiste potrebe, ki se skrivajo v tvoji notranjosti, ki so za tvojo dobrobit ključnega pomena. Ljubezen je občutenje svetosti življenja in izkušanje Svetlobe, ki ti si. In svetost življenja je pomembno varovati. Ti si Varuhinja Življenja. To je že v tebi. Vendar se moraš tega spomniti, to zavestno aktviirati v sebi, da bi lahko to v polnosti tudi zaživela. Več delim v Knjižnici Templja, kjer je na voljo 122 zapisov, v audio arhivu, kjer je 20 zvočnih zapisov. Več najdeš na spletni povezavi >>>tukaj<<<

★ Januar je brez dvoma mesec, ki me na vsakem koraku opominja, kako ključnega pomena je Čas Zame, zato so četrtki še vedno moji. To sta moji dve uri, kjer se umirim, povežem s seboj in sledim svojemu telesu. Val je nekaj, kar je ženskemu telesu popolnoma naravno. Val te vodi skozi dan, skozi mesec, skozi leto. In pomembno je, da znaš ujeti ta val in ga zajahati. Počasi se Zemlja prebuja, kjati 1.2. se začne Zemljin izdih, čas, ko se na površje vrača toplota in se na severni polobli začne prebujati življenje.

★ Ljubezen je val, je energija življenja, je strast, je vitalnost, je svetloba. Ti si Ljubezen, ki jo izkušaš kot svetost življenja.

★ Eno od daril, ki sem jih v letu 2017 podarila Sebi je bilo Boudoir fotografiranje z Milošem in Natašo Horvat. Zapis o tem zakaj je to nekaj, kar si mora podariti vsaka ženska, pa tudi zakaj ni modro, da ga narediš kot darilo moškemu razen, če je to jasno izrazil s teboj najdeš >>>tukaj<<<.

Čas Zame je tako zelo velika tema, da sem se v tem mesecu odločila, da pripravim spletno druženje v 6 delih, kjer bom podelila več o tem zakaj je za žensko tako ključnega pomena, da si vzame čas zase. Pa tudi zakaj se temu upiramo ali bolje rečeno, zakaj smo mnenja, da potrebujemo dovoljenje, da si vzamemo čas zame. Čas je domena moške energije in v svetu, kjer prevladuje moška energija je modro, da veš, kako upravljati z njo. Začnemo v petek 26.1.2018, dan po tem, ko bi moja babca praznovala svoj rojstni dan. Njena smrt me je toliko naučila in še vedno me opominja, naj nikdar ne pozabim na "Čas Zame". Več o druženju v 6 delih najdeš >>>tukaj<<<

★ Ja moja novoletna želja za zmenek v spa-ju se je uresničila ;) To me vedno znova opomni, kako pomembno je, da svoje želje poveš na glas. Pred tem pa si moraš v sebi razjasniti, kaj tvoje želje sploh so, da bi jih lahko izrazila, je res!?

★ Vedno znova me poboža, ko dobim kompliment ali pohvalo. In v teh dneh me vsak dan navdušujejo zahvale za kartico z osebnim voščilom, ki sem jo poslala čisto vsaki, ki je v letu 2017 bila del druženj, spletnih seminarjev in individualnega mentorstva. Hvala še enkrat čisto vsaki. Iz srca.

Hvala Tania Mendillo za tole kraljevsko fotko :)

★ Moj večerni obred je tudi v januarju posvečen hvaležnosti. Hvaležnost je eno izmed štirih daril, ki si ga je modro podariti. Ko sva skupaj, z mojim dragim deliva 3 stvari, za katere sva hvaležna drug drugemu. Zdaj, ko so moji večeri samo moji, so tudi moji seznami daljši.

★ Ena presenetljivih stvari v teh dneh je bilo opazovati radost, ki sem jo čutila, ko so tisti, ki so odkupili pohištvo iz mojega poslovnega prostora odnašali stvari. To me je spomnilo s koliko ljubezni in pozornosti sem izbirala predmete, ki so bili del templja Divine. Spet sem se spomnila na devinska bitja in kakšno podporo nam nudijo na tem planetu. Pa tako za same-po-sebi-umevne jih imamo. POnovno sem hvaležna devi Doma, devi avtomobila, devi mojega telesa za vse kar naredijo zame. Da ne pozabim na devo računalnika, ki potrpežljivo drži prostor za vse, kar delim tudi s teboj. Več o selitvi in devah sem podelila v videu, ki je na voljo na Divine TV. Pofočkaš se lahko >>>tukaj<<<

★ Ob tem pa me vsakič, ko moj dragi odide še vedno preveva isti koktajl žalosti, veselja zanj in melanholije. Tolikokrat sem slišala, da ni duhovno, če imaš potrebe. Da ni primerno, da si navezan na nekoga. Hkrati pa vem, kaj čutim v sebi. Ne želim več zanikati tega dejstva, da potrebujem moškega ob sebi. Zdaj to še bolj jasno vem. Ker zna iz mene izvabiti tisto, česar sama še ne znam. Ker me spominja na tiste dele mene, ki jih še ne poznam. Ker me toliko uči o meni sami. Zato sem vedno bolj hvaležna zanj, ki je.

★ Komad, ki ga imam v januarju na repeat, ker se včasih res počutim izgubljeno brez njega. In hkrati bi vedno, na njegovo željo po raziskovanju rekla... Pojdi. In se varno vrni nazaj k meni. Danes razumem marsikaj, kar včasih nisem.

★ Moj mesec bo v znamenju urejanja, pospravljanja, podarjanja. Moja starejša hči se je ravno v tem tednu lotila spomladanskega čiščenja. Ne vem kako to, da se je tega lotila nekaj mesecev prehitro, vendar priznam, da je zelo temeljita. Kar me je spodbudilo, ali pa je morda obratno, da sem se lotila pospravljanja tudi sama.

Moja garažna razprodaja kipcev angelov in kristalov bo na moji FB strani. Če imaš prazen prostor, ki bi ga zapolnila s čim šik, kar te spominja na milino, lepoto in ženstvenost pokukaj na mojo FB stran Razcvet Ženske. Pofočkaš se lahko >>>tukaj<<<

★ Res je, delam prostor za novo, ki bo izjemno, sijajno in neponovljivo. Tako, kot so bila vsa pred njim. Naj bo tudi tvoje leto nepozabno :)

Sprosti se, globoko vdihni in izdihni. * ★  *  ★ ★  *    *  ★* * ★ 

Bodi Eno v Vsem in Vse v Enem!

Tvoja,
Taja Albolena