10 OVIR NA NAŠI POTI, KI NAM PREPREČUJEJO, DA SMO, KAR SMO?

Prva ovira je, da verjamemo v omejitve, v omejitve tega, kaj je mogoče za nas. Omejujemo se na znanih pet čutov in si ne moremo zamisliti, kako se premakniti onkraj tega.

Druga ovira je, da se bojujemo z navezanostmi na zunanje stvari in pozabljamo, da je vse že v nas. Naša pozornost je tista, ki kreira in tja kamor je usmerjena naša pozornost, tja teče energija in tam imamo rezultate. Ta premik od zunaj navznoter je izjemno pomemben, če želimo resnično iz žrtve preiti v kreatorja svoje realnosti.

Tretja ovira je, da reagiramo na zunanje okoliščine, ki se nam dogajajo, kakor da ne bi imeli izbire. Ko se naučimo upravljati s svojimi izbirami, se lahko premaknemo iz žrtve v kreatorja. Sploh za ženske je izjemno pomembno, da končno dojamemo, da so vse karte v naših rokah in da smo me tiste, ki kreiramo svoje življenje. Orodja o tem kako bom z vami delila na notranjem popotovanju DivineFemme.

Četrta ovira je, da ne razumemo pomena svojih občutkov in kako je to kar čutimo navigacijski sistem naše duše. Ko se zavemo, da ne gre za to, da nadziramo svoja čustva ali za to, da dopustimo, da nas čustva nadzirajo, se lahko premaknemo v zavedanje kako kreiramo iz polja tega kar občutimo in da vse naše molitve, priprošnje ali srčne želje izhajajo iz tega polja. Več o srčnih željah na DivineFlow

Peta ovira je naša mentalna lenoba. Pozabili smo na pomen discipline in se ji pogosto upiramo z vsemi štirimi. In vendar je disciplina v izvajanju dnevnih praks tisto, kar vam pomaga preobražati vaše navade, kajti 28 dnevno redno ponavljanje je del discipline.

Šesta ovira je, da smo prepričani, da je potrebno trdo delo in veliko akcij, delovanja, da bi dosegli svoje sanje. Včasih s tem, ko spustimo stvari in prepustimo, da k nam pride točno prava stvar dosežemo največ. Več o prepuščanju v druženjih DivineFemme.

Sedma ovira na naši poti je, da običajno zaradi omejenega pogleda napačno interpretiramo simbole, ki nam jih pošilja Vesolje. Nehala sem šteti kolikokrat se mi zgodi, da ljudje rečejo, ja zato, ker te nisem uspel poklicati, je bila linija zasedena, ali me je kar naprej prekinjalo, sem si razlagal, da mi ta stvar ni namenjena. Moja osebna izkušnja je, da se je za najbolj dragocene stvari v življenju pogosto treba malce potruditi in ne takoj obupati. Ljudje sami sebi damo preizkušnje, da vidimo, če smo resnično vzeli lekcijo, ki nam je bila dana, to mnogi interpretirajo, da nas preizkuša Univerzum lai bog, vendar iz lastnih izkušenje vem, da se vedno testiram sama. In pogosto na teh testih tudi padem, ker sodim to kar se mi dogaja kot slabo. Vendar vsako sojenje ustvarja ločenost in tako sami sebe prikrajšamo za tisto, kar si najbolj želimo.

Osma ovira je naša obsesija s kontrolo in nadzorom. Pogosto mi ljudje rečejo, da so kontrol friki, da se enostavno ne znajo odpreti in biti sprejemljivi. In ravno kontrola najhitreje od vsega prekine pretok stvari v naše življenje, saj povzroči, da se ločimo, umaknemo, skrčimo in pomanjšamo. Pomen opuščanja stvari v našem življenju je izjemen. In pomembno je, da to lekcijo vzamete kar se da hitro.

Deveta ovira je, da verjamemo, da moramo spremeniti zunanji svet, da bi lahko dobili, kar si želimo in nikjer se to ne kaže v večjih razsežnostih kot v partnerskih odnosih. V notranjem popotovanju Midva se spomnimo, da nič zunaj nas ne more biti vir naše izpolnjenosti. Vse je že v nas in najti ta notranji vir je včasih velik izziv za mnoge. Ženske se s tem še posebej pogosto srečujemo, zato je temu posvečeno eno celo srečanje v DivineFemme notranjem popotovanju.

In deseta ovira je, da pogosto izgubimo pogled na široko sliko. Ko sem o razliki med moškimi in ženskami razlagala svojemu možu sva ugotovila, da smo ženske tiste, ki običajno vidimo drevo v gozdu, moški pa cel gozd in se ne ukvarjajo s posameznimi drevesi. In ker so naši pogledi tako različni je razumevanje drug drugega pogosto zelo težavno. Sploh kasneje v odnosu, ko preidemo prve faze odnosa. In vendar je širok pogled pomemben tudi za ženske, kajti naša vloga v tem življenju ni omejena na to kaj delamo, prebuditi moramo Resnico o tem, kdo smo. Kajti resnica nas bo osvobodila in sama rada rečem, da je edina izbira, ki jo v življenju imamo Resnica ali Posledice.

V Ljubezni, z Ljubeznijo, za Ljubezen

Taja Albolena