ENERGIJSKO ČIŠČENJE MATERNICE

Moje telo je moj prvi dom. Moj dom je moje svetišče življenja. Svetišče polno dragocenosti, udobja, topline in obilja. Telo kot naš intimni prostor ima svoje energijsko življenje – polni se in prazni in energija v njem kroži. Naša energija je odvisna od tega, kaj jemo, čutimo in mislimo, in ta naš sveti prostor je prepojen s tem, kar vanj vnašamo – s čustvi, prepričanji in stanji sedanjih ali prejšnjih »stanovalcev«, pa tudi vplivov iz okolja. Božanski sedež moči univerzuma je v maternici, ki je sprejemljiva posoda, ki vsebuje misli in čustva, ki ste jih tja vnesli. V današnjem svetu je moč ženstvenosti nerazumljena in iz tega izhajajo številne bolezni reproduktivnega sistema sodobne ženske.

Ženske se moramo vrniti v svoje telo, v svoje notranje svetišče, da bi lahko utelesile resnično moč boginje; ljubezen, milino, sočutje, negovanje, služenje, kreativnost, ponižnost, mehkobo, stanovitnost, notranjo moč in modrost. Ženska z velikim Ž ima v sebi sposobnost, da ustvari lepo, negovalno okolje, ki neguje vse, ki jo obdajajo. Ženska ne le ustvarja univerzum, ampak je center univerzuma in zato si zasluži oboževanje, čaščenje in spoštovanje. Vendar si moramo v prvi vrsti to znati dati same sebi. Ljubezen do sebe je prva in velika lekcija Ženske.
Ženska z velikim Ž v sebi nosi moč, da spremeni obličje Zemlje. V sebi nosi strast, globoko željo po tem, da spozna in ponovno objame svojo božansko naravo.

Ranjenost maternice
Žal večina žensk ne prepoznava moči, ki jo nosijo v sebi. Ženske smo v svoji želji po enakosti zapustile svojo ženstvenost in smo vstopile na tekmovalno bojišče moških, kjer vedno znova ranimo ne le druge, temveč najbolj same sebe. Ko ne spoštujemo moči maternice, ustvarjamo toksine v telesu, čustvih in mislih. S tem, ko delujemo proti sebi uničujemo same sebe, se izčrpavamo in ropamo svojo ženstveno esenco skozi občutke krivde in sramu glede spolnosti, splave, histerektomijo, travmo zlorab ali spolnih napadov, ki jih nosimo s seboj. Ženske težko sprejemamo dejstvo, da vse to kreiramo same.
Ko dopustimo, da moški penetrira v naše telo brez ljubezni, njegova energija, čustva in misli ostajajo v našem telesu do sedem let. Izdaja, ki jo ob tem čutimo same do sebe je pogosto preveč boleča, da bi si jo dovolile čutiti in jo potlačimo v maternico skupaj z vsemi občutki, ki jih čutimo. Mnoge ženske s seboj nosijo vtise svojih ljubimcev in moških, ki so vstopali v njeno telo, kar povzroči stagnacijo in ovira pretok življenjske energije po nadijih. Ženska izgubi svojo ženstveno esenco, svoje izžarevanje, svojo svetlobo, se zapira vase in postane medla. Ko ženska ljubi sebe in objame v sebi zavedanje, da je ljubezen, je njen dom palača. Ko ženska preneha spoštovati sebe in izgubi lastno vrednost, ter ljubezen do sebe, je stavba zapuščena, v njej ni duha, topline in svetlobe, zato postane kot zapor, iz katerega bi najraje pobegnila. Zato sploh ne preseneča, koliko žensk beži iz svojega telesa, svojega »doma« v sfere glave in uma in zato podleže samo obtoževanju, strahu in samodestrukciji.

Zdravljenje ranjenosti
Ta center moči v ženskem telesu je potrebno očistiti in prebuditi pretok ženstvene esence. Ko enkrat prebudimo kreativno energijo maternice, se obudi povezava z božansko ženstvenostjo. Skozi proces prebujenja in soustvarjanja z energijo maternice, se prenovimo v podobi božanske ženstvenosti.
Ko se maternica odpre, negujemo telo s svetlobo, ki teče skozenj. Energijsko čiščenje maternice odpre zaklepe na tem delu, ki sprostijo vso zastalo energijo, ujeta čustva, stare odnose, ujete delce duše, ujete duše nerojenih otrok in nezdrave povezave s kolektivno maternico vseh žensk, maternico kolektivne zavesti človeštva. Maternica je pri ženski generator življenjske energije, kreativne energije in radosti življenja. Ko je maternica očiščena, se povežete z energijo življenja v polnosti in postanete življenje samo. Energijsko čiščenje maternice vam prinaša večje zavedanje tega kdo ste in zakaj ste tukaj.

Moč Božanske ženstvenosti
Ko enkrat očistimo maternico in je njena moč ponovno aktivirana, energija kreativne energije življenja poskrbi za kreacijo vsega, kar je za nas pomembno in potrebno. Čiščenje omogoči fizičnemu telesu in energijskim telesom, da utelešajo več svetlobe in višje frekvence svetlobe in ljubezni, ki predstavljajo Božansko ženstvenost. Ko smo popolnoma očistili povezavo s to frekvenco jo utelesimo, smo del nje in ona je del nas, popolnoma.
In za žensko je to, da je utelešenje Božanske ženstvenosti, njene svetlobe, ljubezni in življenja, rojstna pravica.

Zakaj zdaj?
Zakaj bi ta energija, ki je bila ovirana več tisočletij želela izraziti sebe ravno zdaj? Vstopili smo v obdobje ženstvenosti in ta moč se vrača skozi ženske sveta. Ena po ena se prebujamo v svojo moč in pogosto je vse tisto, kar je na poti boleče. Moč maternice je tista skozi katero se ženske prebujamo v svojo lepoto, svojo edinstvenost, svojo izjemnost. To je potencial, ki je v nas in vsaka ga mora prebuditi v sebi, ga utelesiti in v polnosti objeti. To ni nekaj, kar se bo zgodilo samo po sebi, to si moramo prilastiti, prepoznati, da je v nas in se uravnovesiti, se naravnati na ta božanski potencial, ki je že v nas.

Proces energijskega čiščenja maternice
Energetsko čiščenje maternice pomeni čiščenje vtisov, ki so shranjeni v energijski matrici maternice. Gre za obremenjujoče energetske vibracije, ki so jih v njej pustili vsi ljudje, ki so tja na energijskem in fizičnem nivoju vstopili. Za vsako osebo, ki stopi v nek prostor, ostane določena energetska sled, podobno, kot ostane navidezno "nevidna" fizična sled. Vzrok vsakega energetskega zapisa je magnetni zapis, ki ostane. Jeza, žalost, zamera, strah, nevoščljivost in občutki izdaje, zanikanja, zapuščenosti in podobne negativne čustvene oblike vseh »obiskovalcev« prostora, vključno z vsemi vašimi stanji vašo maternico obremenijo s težkimi energijami, ki nas dobesedno "tlačijo k tlom". Energijska nesnaga se pogosto zbere ravno v maternici, ki predstavlja magnetni center telesa. In prisotnost te nesnage je lahko vzrok slabemu počutju, utrujenosti, nerazpoloženosti in sitnosti. Pogosto pridem v stik z ženskami, pri katerih je bilo fizično čiščenje maternice opravljeno, vendar ostaja subtilnejša energijska bremenitev nedotaknjena, kar je pogosto prisotno po splavih ali carskih rezih.

Pomen energijskega čiščenja maternice
Ženske svojo zgodovino in izkušnje hranimo v svojem centru, v našem kreativnem centru, centru naše ženstvene moči. Za ženske, ki so izkusile spolno travmo, izgubo otroka ali travmo v povezavi z rojevanjem otroka, je nujno potrebno, da očistijo in pozdravijo svoje energijske vtise, saj jih pogosto ovirajo na njihovi življenjski poti, poti udejanjanja svojega polnega potenciala. To je še posebej pomembno za ženske, ki želijo spočeti otroka in izkušajo na tem področju težave. Energijsko jedro vedno ostane in portal v notranjost je še vedno tam, na energijskem nivoju. Potrebno pa je očistiti vso bolečino, nakopičene energijske zastoje v tem delu, kajti zastala voda v notranjem jezeru se ne more spremeniti v neskončen ocean življenjske energije, ki nam je na voljo v tem delu našega telesa. Maternica je povezana z oceansko energijo Kozmosa. Gre za izjemno močno čiščenje vseh ovir na poti, da bi lahko vstopili v nov, očiščen prostor.

Za koga so primerna individualna srečanja?
Ta srečanja so primerna za ženske, ki si resnično želijo očistiti pretekle travme iz svojih maternic in s tem spodbuditi proces utelešanja svojega polnega potenciala. Gre za proces zdravljenja, ki je še posebej priporočljiv za ženske, ki so izkusile splave in želijo ponovno zanositi, kot priprava na nosečnost ali po izgubi otroka ali po travmi.

Priporočam energijsko čiščenje maternice in nato ustvarjanje svetega prostora skozi rožo življenja, ki pomaga integrirati spremembe in aktivira vaše potenciale. Šele nato svetujem proces aktivacije matrice božanske ženske, kjer se aktivira celoten pretok božanske ženske energije v telesu.

Za več informacij poglejte spletno stran http://www.divine.si/divinewoman/maternica.html ali se obrnite direktno name.

V Ljubezni, z Ljubeznijo, za Ljubezen

Taja Albolena