Tvoj zemljevid za popotovanje opolnomočenja, iz občutka nemoči v polno moč tvoje Ženske Duše...

 

Ki ti pride prav, ko na poti skozi življenje spoznaš, da je čas, da nehaš iz svojega življenja izpuščati najbolj pomembno osebo v tvojem življenju... SEBE.

 

 

ZAČUTI...

... prisotnost v tem trenutku, zdaj
... svoje srce in izkusi resnico tega, kdo ti si
... stik s svojim bistvom
... vodenje s strani Taje Albolena
... ljubečo podporo sestrstva
... zaupanje v modrost svojega telesa

 

 

IZKUSI...

... utelešene ženske duhovne prakse, ki ti bodo pomagale poglobiti uvide in stik z intuicijo
... razumevanje svojega ženskega energijskega sistema
... Celoto skozi delo s senco, ki bo končala tvojo notranjo vojno
... dnevne rituale in dnevne prakse, ki ti bodo pomagale ustvariti premike
... srečanja v živo, kjer boš negovala svojo Žensko Dušo
... svoje ženske cikle in ritme

 

 

ZAŽIVI...

... Ljubezen. Svetlobo. Življenje.
... Moč tvoje Ženske Duše
... svojo globoko veličastnost
... senzualnost skozi vse svoje čute
... svoje Darilo, ki ga imaš, da ga deliš z ljudmi in s svetom

   

Si želiš, da bi v polnosti zaživela kot Ženska za katero si se rodila, da si, vendar...

v svojem življenju še vedno poganjaš kolesje prezaposlenosti in popolnosti...

se dnevno znajdeš v situacijah, kjer daješ, daješ, daješ, dokler nisi popolnoma izčrpana, v stresu in prazna.

si vedno znova jemlješ čas in stvari, s katerimi upaš, da boš napolnila svojo notranjo praznino.

Če si na katerokoli od teh vprašanja odgovorila pritrdilno, potem ti zagotavljam, da si na pravem mestu. In naslednjih 10 minut je lahko odločilnih zate.

Kajti na tvojo veliko žalost v tem življenju ne podeljujejo medalj za reševalko, ki se žrtvuje za druge.

Po prvih raziskavah v Sloveniji leta 2007 je bilo kar 60% žensk v stresu. 30% jih je kazalo znake preizčrpanosti (prva stopnja izgorevanja), 22 odstotkov jih je kazalo znake ujetosti (druga stopnja izgorevanja), 8 odstotkov je bilo izgorelih, od teh jih je polovica že doživela adrenalni zlom. Najnovejše raziskave razkrivajo, da je kar 80% žensk v stresu.

In velika večina se tega loti s tem, da delajo še več, se trudijo še bolj, berejo in delajo na sebi. Vendar v sebi čutijo vedno večjo izpraznjenost, izčrpanost in izsušenost. Ujetost. Preplavljenost. Ne vedo kje začeti. Ali kaj je naslednji korak.

Ujete v kolesju popolnosti in prezaposlenosti vedno znova trdijo, da ni dovolj... časa, energije, virov, denarja.

In če se v tem najdeš...

... ali če to opisuje nekoga, ki ga poznaš... vem kako se počutiš.

 

Tvoja bolečina je v resnici klic k tvojemu prebujenju...

Tvoje popotovanje preobrazbe se začne, ko bolečina v tvoji notranjosti postane preglasna in je ne moreš več zanikati, odriniti na stran ali ignorirati.

V zadnjih 10 letih sem imela globoke pogovore z ženskami o strahovih, iskanju ljubezni in bolečini. Za večino je bila bolečina klic k prebujenju. Pokazala je, kje so zašle s poti, s čim so se morale spogledati in kaj je bilo potrebno preobraziti.

V sodobni družbi je bolečina kot prinašalka sporočil tvoje Duše spregledana.
Ko se pojavi, narediš vse, da bi jo pregnala stran.

Kemične in nekemične stvari uporabiš, da bi jo utišala. Alkohol, tablete, hrano, seks, delo, internet. Karkoli, da bi se ji izognila ali jo zatrla. V želji, da bi ubežala bolečini in našla zadovoljstvo se poslužuješ številnih pripomočkov in tudi na kraj pameti ti ne pade, da je bolečina prinašalka sporočila.

Vendar te bo, dokler ne prisluhneš sporočilu, ki ga ima Zate, preganjala.

Moraš upočasniti in prisluhniti. Dokler ne prepoznaš kaj te boli in zakaj te boli enostavno ne boš našla motivacije, ki jo potrebuješ, da bi šla na to popotovanje preobrazbe.

Njeno globoko sporočilo je...

Vzemi ljubezen do sebe resno!

 

 

Kako je bila bolečina moja vodnica v globine Sebe...

Moje ime je Taja Albolena in skozi svojo izkušnjo razpada mojega življenja v prafaktorje sem vzela to lekcijo, da druge resnično ljubiš šele, ko najprej ljubiš sebe. Naučila sem se samospoštovanja - spoštovanja svoje potrebe po umirjenosti, počitku in času zame.

O ja, bila sem v tvojih čevljih. Na trd način sem se naučila, da moške duhovne prakse ne prinašajo izpolnjenosti in zadovoljstva, ki sem ga iskala zunaj sebe. Vem, kako je, ko se priganjaš do onemoglosti in se pripelješ na sam rob popolne izčrpanosti, ter v tistem ugotoviš, da moraš iz sebe iztisniti še kapljico več.

Vem, kako je videti življenje, ko nikoli ni dovolj. In leta 2009 sem spoznala, da sem se v svojem razdajanju za druge, ko sem si kupovala pozornost z ugajanjem in ustrezanjem, izgubila stik s seboj.

Ugotovila sem, da že dolgo časa nisem več vedela, kaj je tisto, kar potrebujem in kaj so moje srčne želje. Navzven je bilo videti, kot da živim idealno življenje - potovala sem, imela prijatelje, družino, dom, službo, dosegla sem številne uspehe v karieri in vendar sem bila nesrečna. Ni mi bilo jasno, kako je to mogoče, da sem nesrečna in nezadovoljna, ko sem v očeh številnih zunanjih opazovalcev imela vse.

Če bi delila svojo zgodbo, bi zvenela nekako takole: "Čeprav imam vse, v življenju, ki ga živim, ne čutim zadovoljstva in sreče. Ja, znam trdo delati in vem, da zmorem vse, kar si zastavim, vendar nisem prijazna s sabo, sočutna do sebe in predvsem ne znam negovati sebe. Znam potisniti, se potruditi, pogosto grem čez sebe, vedno znova se prisilim v to, da naredim, kar je treba. Vendar je resnica, da ne vem, kaj si srčno želim. Da ne govorim o tem, da nimam pojma, kaj pomeni ljubiti sebe. In močno si želim, da bi vedela KAKO to zaživeti?"

Kot velika večina žensk, s katerimi se srečujem, sem izmojstrila moško energijo. Naučila sem se potisniti svoje občutke ter intuicijo na stran. Pogosto enostavno nisem zaupala temu, kar sem prepoznala v sebi. In vedno znova sem sebe dajala na zadnje mesto, na svojem neskončnem seznamu obveznosti. Kljub temu, da sem že 15 let delala na sebi, sem neko jutro sedela na tleh v moji dnevni sobi, z vprašanjem, na katerega nisem imela odgovora; Kaj si jaz čisto zares srčno želim? Kaj je moje srčno hrepenenje?

Dojela sem, da mi čisto vse tehnike, ki sem jih poznala, vse metode in strategije čisto nič ne pomagajo, ker sem zapustila najpomembnejšo osebo v svojem življenju - SEBE. Spoznala sem, da sem se v resnici bolj ali manj učinkovito prilagajala drugim, ter ob tem popolnoma izgubila stik s seboj. Tisto jutro leta 2009 sem začutila globoko bolečino, ki je pod seboj skrivala željo po svobodi, po življenju, po ljubezni. Doživela sem to, kar sem poimenovala čustveno prebujenje.

 

Kaj je čustveno prebujenje?

Moje osebno opažanje je, da ženska to hrepenenje, ta klic duše zelo močno začuti nekje med 28. in 35. letom, ko se zgodi čustveno prebujenje. Čustveno prebujenje vključuje spoznanje, da si čustveno bitje in da imaš čustvene potrebe.

Kot velika večina 35-letnic, sem bila mnenja, da imam življenje pod kontrolo.
Vendar sem soočena s težavami v partnerstvu leta 2009 spoznala, da si ne morem več skrivati, v resnici nisem vedela, kdo za vraga sploh sem. Navajena na ugajanje in v nenehnem prilagajanju ljudem okoli sebe, sem izgubila stik z najpomembnejšo osebo v mojem življenju – s sabo.

Moje nezadovoljstvo z življenjem me je vodilo v to, da sem zapustila svojo Žensko Dušo in pričakovala od mojega moškega, da me bo rešil. Izgubila sem svojo magnetično moč ženstvenosti in se neko jutro prebudila s spoznanjem, da mojemu moškemu po vsej verjetnosti ni ravno žur biti v postelji še z enim "moškim".

Na svoji poti preobrazbe sem se morala zmehčati, poskrbeti zase, zaplesati s svojo temno stranjo in objeti svoje naravne cikle. Osvetliti sem morala svojo pot nazaj k Sebi!

V opazovanju sebe in žensk, v zadnjih 10 letih, sem bila priča poškodovanosti, ki so jo izkusile številne ženske na svoji herojski poti dokazovanja, da zmorejo same.

Dojela sem, da je to posledica tega, ker večina žensk sledi modelu, ki v resnici zanika kdo ženska je in kako ženska raste.

In to je tista točka, kjer imaš na voljo samo dve možnosti: ali odpreš oči in se prebudiš ali pa greš še globje v nezadovoljstvo in za svojo nesrečo kriviš druge.

In na tebi je, da izbereš Zase.

 

Kot mentorica ženskam sem se posvetila vodenju ženske nazaj k sebi, v stik s svojo notranjo modrostjo, ki jo imenujem Ženska Duša.

9-mesečni mentorski program Preobrazba sledi izkušnji čustvenega prebujenja in terja več kot zgolj znanje.
Terja pogum, zavezanost sebi in predanost poti.

Da prepoznaš, si priznaš in si prisvojiš svojo Dragocenost, Individum, Vrednost, Iskrivost, Neponovljivost in Edinstvenost.

Skozi druženja 9-mesečnega popotovanja nazaj k Sebi se premaknemo onkraj prezaposlenosti in površinskosti.

Gre za spust v globine svoje Biti.

In tega ne moreš narediti sama.

Potrebuješ sestrstvo, sveti prostor soustvarjanja in zaupanja vredno vodstvo na poti.

Potrebujemo druga drugo.

Naj te vodim Domov - Vase.

Zakaj potrebuješ zemljevid za opolnomočenje...

Navodila, kako se povezati s svojo Žensko Dušo običajno niso jasna, drugače bi jih že naredila.
In zagotovo imaš svoje dnevne obveznosti, ki ti preprečujejo, da bi se kar vrgla v prepad, ki ga morda čutiš v sebi.
Otroci. Računi. Ljudje za katere ti je mar. Služba.
Milijon stvari imaš na svojem neskončnem seznamu.
In seveda nimaš časa, da bi se ukvarjala z malenkostmi.

In potem je tu strah. Strah, da ne boš kos temu, kar življenje terja od tebe. Strah, da ti ne bo uspelo. In to je normalno.

Strah je v tvojem življenju zato, da te zavaruje pred tem, da bi v svojem življenju naredila usodne napake. In zato globoko v sebi veš, da brez zemljevida ne boš stopila na to pot.

Kdo si? In zakaj si tukaj?
So ljudje, ki znajo zelo jasno odgovoriti na ti dve vprašanji.

Velika večina pa nas je takšnih, ki potrebujemo malce podpore, da to odkrijemo v sebi.
In pomaga, če veš kateri so potrebni koraki na tej poti nazaj k Sebi.

Zato je moje povabilo Tebi; Nehaj trpeti na svoji poti Razcveta.

 

Kolikokrat si potisnila na silo takrat, ko si čutila izčrpanost?

Kolikokrat si kaznovala sebe s kritiko? Kolikokrat si sebe sodila, da nisi dovolj?

Če je negovanje sebe zgolj opravilo, ki ga je treba narediti, ima ravno nasproten učinek od željenega.
In ko je duhovna praksa toga, rigidna, stagniraš, namesto, da bi napredovala.

 

Vabim te, da na nežen način poskrbiš za svojo Žensko Dušo.

Ker si lahko dosledna, brez, da nadzoruješ. In lahko si nežna, brez občutka, da si lena.

Ključno je, si voljna, da se odpreš še malo bolj. Da sprejmeš to, kar je prisotno.

Čas je, da ugasneš svojega avtopilota.

Ko si preplavljena z aktivnostmi, to ustvarja stres. Stres te sili, da odreagiraš na stare in dobro poznane načine, skozi dnevno rutino. Potrebno si je podariti čas, upočasniti, da bi lahko prepoznala, kje se nahajaš in zavestno izbrala, kako se boš v situaciji odzvala.

Opusti svojo potrebo po prezaposlenosti, nehaj dokazovati, da zmoreš. Spoznaj jezik tvoje Ženske Duše in si podari negovanje, ki ga kot ženska potrebuješ.

Naša srečanja so razporejena v 3 mesečne sklope, kar te podpre v izbiri, da je to čas, ki ga podariš sebi in s tem ne sklepaš kompromisov.

Dejstvo je, da ne moreš izžarevati svetlobe in ljubezni, ko si v vojni s sabo.

Pomembno je, da si resnično iskrena glede svoje notranje sence in blata, v katerem se valjaš.
Pomembno je, da spoznaš svoj notranji tim, ki igra na tvojem igrišču življenja.

Spoznala se boš s svojimi preživetvenimi arhetipi; z notranjim otrokom, s svojim kritikom in s saboterjem.

Kajti tvoje nezdrave navade, razvade in prestrašeni demoni v tebi so samo zapostavljeni deli tebe, ki hrepenijo po ljubezni.

Umetnost sprejemljivosti je tukaj velik ključ.

Čas je, da nehaš pometati svoje sence pod preprogo, da jih pozdraviš enkrat za vselej.

Šele, ko zaplešeš s svojo temo, lahko stopiš v svojo svetlobo.

Osvetliti moraš svojo pot Domov - nazaj k sebi.

Ko prideš Domov v svojo Žensko Dušo, si doma povsod.

To je pot Prebujene Ženske.

In v čast mi bo, da po tej poti lahko hodim s teboj.

Več o umetnosti sprejemljivosti je v brezplačnemu uvodu na voljo tukaj (podari si 20 minut)...

 

 

To je povabilo Tebi, da stopiš v polno moč tvoje Ženske Duše...

Ustvarila sem sveti prostor, kjer najdeš podporo, usmeritev in skupnost, da lahko to, kar je tvojemu srcu najpomembnejše zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Divine Akademija je izkušnja. Je živa skupnost. Je sestrstvo.

Je mesto ljubeče podpore, sočutja, soustvarjanja, kjer si videna, slišana, sprejeta točno takšna, kot si.

Je mesto, kjer zavihamo rokave, ne zato, da bi delale na sebi, temveč zato, da se sprostimo ter se naučimo ljubiti in negovati Sebe.

... še posebej takrat, ko na poti postane neudobno in težko!

9-mesečni program je sestavljen iz 28 spletnih druženj, ki potekajo v udobju tvojega doma in trajajo 120 minut. 7 klicev je namenjenih tvojim vprašanjem, mojim odgovorom, AHA momentom, navdihom in spoznanjem. Druženje v živo začenja naše 9-mesečno druženje. Program Divine Akademije je podrobno razložen v nadaljevanju...

 

Tematike 3 MODULOV razkrivajo popotovanje Junakinje v globine Sebe...

Prvi modul je Klic k Moči

Drugi modul je Spust Vase

Tretji modul je Objemi Sebe

 

Podroben opis vsakega modula najdeš >>>tukaj<<<

ONA je strastna, sijoče ženstvena, zaljubljena v življenje, senzualno prebujena ženska v tebi, ki TE obožuje in ki ljudi okoli tebe zasipa z ljubeznijo.

ONA je pulziranje v tvojem telesu, ki si se ga naučila zanikati. Kliče te. In poiskati jo moraš v sebi. Naučiti se moraš, kako redno stopati v stik z njo.

ONA je tvoja Ženska Duša.

ONA ti ne bo več pustila, da jo skrivaš sama pred seboj.

ONA živi v tebi kot najsvetejše notranje vedenje, tudi ko je ne prepoznavaš.

ONA k tebi pritegne vse stvari, je tvoj notranji magnetizem.

ONA je povsod, ker ona je vse. Vse je Eno in Eno je v vsem.

ONA te vedno znova spomni, da si tukaj, da uživaš življenje na polno.

ONA želi izkušati življenje, želi se širiti, želi se izražati.

Njo ne zanima, če ti je neudobno v stiku z njo. ONA želi, da se prebudiš v resnico tega, kdo SI.

Četudi si pozabila nanjo, je v Tebi. ONA te nikoli ni zapustila. ONA je vedno s teboj.

Ne moreš je nadzirati. ONA je tvoj kompas s pomočjo katerega usmerjaš svoje življenje.

ONA je tukaj, da te vodi nazaj Domov k Sebi.

 

Šele, ko vzpostaviš stik z njo, pozdraviš svoj odnos z njo, lahko v polnosti zaživiš svoj polni potencial Ženske Duše.

 

Preobrazba je popotovanje vase, ki temelji na mojem, dve desetletji dolgem, popotovanju nazaj k sebi.
Gre za intenzivno popotovanje vase, razkrivanje sebe in soočanje s sabo.
Gre za očiščenje vsega tistega, kar Ti stoji na poti med tem, kjer se trenutno nahajaš in tvojimi sanjami, kjer bi želela biti.

To je notranje popotovanje, ki Te vodi od faze prebujenja, ko prepoznaš svojo žensko dušo, preko alkimistične faze očiščenja osebnosti, kjer se soočiš z vsem, kar Ti stoji na poti, da utelesiš in živiš ta božanski potencial, ki si ga ugledala v fazi prebujenja.

 

Preobrazba Te podpira, izzove in prebuja.

Moj pristop k prebujanju Ženske Duše je preprost, praktičen in prizemljen.
Program je oblikovan tako, da ustvari alkemično posodo za preobrazbo, varno zavetje, kjer v skupini žensk, ki z isto namero potujejo same vase, najdeš oporo in podporo enako mislečih, ki vse želijo isto stvar, boljše življenje in boljšo prihodnost zase in za vse ljubljene.

Pogosto hodimo po robu, kar Ti omogoči, da začutiš polno moč svoje Ženske Duše, svojo veličastnost in izpolnjenost v Sebi.

V naslednjih 9 mesecih boš:

Postala sama svoja najboljša prijateljica. Naučila se boš ljubiti sebe. Celo sebe. Tudi takrat, ko nisi v svoji najboljši koži.

Postavila sebe na prvo mesto. Skozi preproste dnevne prakse boš ustvarila premike. Na načine, ki te bodo podprli, vsakič znova.

Začutila varnost in domačnost. Pomembno je, da razumeš, da se ne moreš znebiti stresa, zaskrbljenosti, preplavljenosti in dvomov vase. Bistvo je v tem, da se s temi deli sebe spoprijateljiš. Ko si Doma v Sebi, si doma povsod.

Zaupala v svojo modrost in častila svojo občutljivost. Najprej je potrebno upočasniti, biti prisotna, biti Priča sama sebi. Prepoznati in spoštovati navdihe, namige srca, tudi, ko si polno zaposlena.

Obnovila stik s svojo strastjo, radovednostjo, igrivostjo in radostjo. Vedno, ko si v uporu in sodiš dele sebe, za katere se ti zdi, da jih je nemogoče ljubiti, od sebe potiskaš svoje notranje zlato. Odkrij svoje notranje dragulje, ki se skrivajo v sramu in sovraštvu do sebe.

Preobrazila svojega notranjega kritika. Pomembno je, da znaš svojemu notranjemu kritiku prisluhniti, da spoznaš modrost, ki jo ti senčni deli v tebi nosijo zate. Razkrila boš resnično moč, ki se skriva v tvoji notranji temi.

Srečala svojo senco in se spoprijateljila s svojimi mračnimi razpoloženji. Da bi resnično uživala svoje življenje v polnosti, moraš spoznati in sprejeti vse dele v sebi. Spoznavanje s svojo temno stranjo je ključnega pomena, da lahko vzameš svojo moč nazaj in začutiš vitalnost, po kateri hrepeniš.

Začutila svoje instinkte kot zaveznike. Sodobna družba nas skozi udomačevanje pripravi do tega, da te dele v sebi zatremo že zelo zgodaj. Stik s svojo modrostjo telesa ti bo omogočil energijo, strast in vpoglede, ki jih iščeš v zunanjem svetu.

Spoznala negovalno moč dnevnih praks in ritualov. Pomembno je, da v vsakem trenutku prepoznaš svoje notranje potrebe, hrepenenja srca in da se znaš ustaviti, ko je potrebno natočiti gorivo v svojo notranjo posodo.

Postavila zdrave osebne meje. Pomembno je, da ti v sebi veš, kaj je tvoj notranji ja in kaj tvoj notranji ne. Ko postaviš svoje meje, ne gre za to, da se jih držijo drugi, pomembno je, da ti ceniš to, kar je zate vredno in sveto.

Praznovala senzualnost. Senzulnost pomeni, da svet okoli sebe izkušaš z vsemi svojimi čuti. Da si senzualna, moraš občutiti svojo živost, svojo strast, stik s svojo Bitjo. Povezanost s sabo vodi v kreativno življenje, kjer izražaš sebe v polnosti.

Pozdravila odnose. Pomembno je zavedanje, da si ti vir dogajanja v svojem življenju. Namesto, da si na notranji avtomatiki, kjer se skrivaš, ker te nihče ne razume, napadaš druge, da bi jim dokazala, da zmoreš, se je potrebno odpreti, biti iskrena s seboj in ranljiva z drugimi.

Izzvana. Tvoja Ženska Duša te bo vodila v neznano. Izzvana boš v raziskovanju tvoje notranje čustvene pokrajine. Izkušnja sestrske ljubezni in ljubeče podpore te bo vodila skozi vse notranje izzive.

Tukaj sem, da ti stojim ob strani, da postaneš najveličastnejša Ti.

 

  28 spletnih druženj ob sredah med 20. in 22. uro v udobju tvojega doma. Stik s tvojo Žensko Dušo terja redno prakso. Ti boš ustvarila sveti prostor zase, se umirila in poskrbela zase. Povezanost, nova znanja, usmeritve, prakse in navdihi, ti bodo pomagali v ustvarjanju nove navade povezovanja s seboj. To ti bo pomagalo, da boš sebe postavila na prvo mesto in dala v prakso ljubezen do sebe.

  7 spletnih klicev namenjenih tvojim vprašanjem in mojim odgovorom. Navdihi, ki vzniknejo iz zgodb, ki jih med seboj podelimo ženske so neprecenljivi. Pogosto so zgodbe, ki jih delimo iz srca tiste, ki ustvarijo sveti prostor zdravljenja za vse prisotne. AHA momenti, ki vzniknejo iz skupaj preživetega časa so dragoceni vsem v krogu.

  2 srečanji v živo v Ljubljani ob sobotah med 10. in 13. uro. Podpora objema, dotika, tesne vezi, ki se stkejo med srečanji v živo so nenadomestljivi. Izmenjava mnenj v skupnosti in vodstvo, ki je prisotno, skupaj z vodenimi praksami ustvarja potentno polje podpore, kjer lahko čisto vsaka ženska v krogu ustvarja velike preskoke v sebi in dobiva številne potrditve, v obliki sinhronosti in na-ključ-ij, ki se dogajajo.

  26 skript z izbranimi temami in praksami za kontemplacijo so ti na voljo, da jih stiskaš in vedno znova prelistaš, prebereš in vanje dodaš svoje zapiske. Vsakič so na voljo usmeritve za čas med enim in drugim druženjem.

  Zvočni .mp3 posnetki vseh druženj in posebej vse prakse, tako, da jih lahko kadarkoli ponoviš. To je ena tistih stvari, ki jo vse prejšnje udeleženke akademije najbolj pohvalijo in kar jim je najbolj všeč, da lahko kadarkoli ponovno prisluhnejo vodenim praksam. Ko se znajdeš na preizkušnji in potrebuješ vodstvo, odkriješ resnično vrednost teh zvočnih posnetkov.

  Dostop do zasebne FB skupine, ki je namenjena izmenjavi mnenj in za medsebojno podporo na poti. Pogosto se ne zavedamo, koliko lahko pomeni že samo dejstvo, da imaš na voljo prostor, kjer lahko podeliš to, kar se ti dogaja, te muči ali pa enostavno čutiš močno notranjo potrebo, da podeliš svoj notranji uvid z drugimi, praznuješ z drugimi in podpreš sestro. Skupina je na voljo 24/7.

  Darilo, ki ostane skrivnost vse do zadnjega druženja.

 

Podroben opis celotnega programa najdeš >>>tukaj<<<

Je to notranje popotovanje Zate?

Vabim te, da postaneš ena tistih prebujenih, izpolnjenih, zadovoljnih in srečnih žensk, ki soustvarjajo ta svet zavestno. Da s svojimi edinstvenimi, unikatnimi darovi in talenti obogatiš življenja mnogih. Da prepoznaš lastno veličino, unikatnost, briljantnost in da živiš to, za kar si se utelesila v tem življenju, da postaneš izjemna, najbolj veličastna Ti.

Vsaka ženska je toplo vabljena. Vendar je resnica, da ni vsaka poklicana.

Pomembno je, da slediš klicu tvoje Ženske Duše. Naše sestrstvo je mavrično, je čarobno, drzno, globoko in vse ženske so vabljene v našo družbo. Nobene ne zavrnemo.

Vendar drži tudi, da ni vsak program za vsako Žensko.

Prebujenje je ZaTe, če:

Čutiš klic v sebi. Pomembno je, da v sebi čutiš navdih, tisto notranje hrepenenje, da si del druženja. To ni motivacijski program in ne bom te spodbujala ali silila v to, da se udeležuješ druženj. Na voljo boš imela vso podporo, skozi vseh 9- mesecev. In če boš delila z nami, da potrebuješ pomoč, jo boš dobila. Vendar je na tebi, da dvigneš roko in poveš kaj potrebuješ. Tvoja dolžnost je, da stvari daš v prakso. Nihče ne bo naredil ničesar namesto tebe. Na tebi je, da raziskuješ, eksperimentiraš in tvegaš. Nihče te ne bo reševal. Si voljna prevzeti polno odgovornost za svoje življenje?

Si voljna in pripravljena čas nameniti sebi. To v praksi pomeni, da boš druženja umestila v svoje, že tako polno življenje. Program je obikovan tako, da podpira tvoj čas zase. Ti pa boš morala ustvariti prostor za druženja in dnevne prakse, ki ti bodo na voljo. Da bi od tega druženja imela kar največ, bo potrebno ustvariti prostor za prakse in povezanost s sabo, vsaj 15 minut dnevno. Ali lahko odpreš svoje srce in koledar za to zavezo sebi?

Čutiš pripravljenost, da sprejmeš moje drzno, nepopustljivo in nežno vodstvo skozi proces. Si prebrala mojo knjigo Varuhinja Ljubezni ali spremljaš moje zapise na blogu in v njih uživaš. Ali pa enostavno zaupaš svojemu notranjemu občutku, da sem prava izbira zate. Pomembna je tvoja pripravljenost, da se spustiš v globine. Jaz delam to, kar govorim. Povem, kar čutim in ne zavijam stvari v celofan, da bi ustrezala drugim. Živim Resnico. Živim na svojem robu, sprejemam neudobje kot svoje novo udobje in sem zavezana Razcvetu. In h temu bom spodbujala tudi tebe. Moje meje so jasno postavljene, zato ne ujčkam in ne rešujem. Verjamem, da vsaka ženska, ki stopi v ta program, stopi v zavezo sebi in svojemu razcvetu, prevzema polno odgovornost zase in za posledice svojih izbir. To je zame sveto dejanje.

Si voljna biti drzna in pogumna. To je intimno spoznavanje sebe. Hodiva po robu znanega in se potapljava v neznano. To je program za žensko, ki se je voljna spustiti v svojo notranjo temo, izraziti svojo najglobljo resnico in ustvariti življenje harmonije. Potrebna je doslednost, soočanje s sabo, za kar je potrebno veliko poguma in sočutja do sebe. Na voljo boš imela vso podporo. Vendar boš tudi izzvana, da stopiš na svoje mesto in prevzameš volan svojega življenja v svoje roke, brez pritoževanja in iskanja krivca v zunanjem svetu. Si upaš?

Želiš soustvarjati v ženski skupnosti, graditi sestrstvo. Morda v sebi čutiš hrepenenje po sestrstvu in čutiš, da povezanost med ženskami manjka v tvojem življenju. Morda ne zaupaš ženskam in želiš pozdraviti svoj odnos z ženskostjo. Ne glede na tvojo preteklost si pripravljena na izzive, podporo in goboko dušno povezanost sestrstva, ki ti je na voljo skozi naša druženja.

Si voljna negovati sebe in svojo Žensko Dušo. Pomembno je razumevanje, da tovrstno druženje ni zgolj teorija, stvari bo potrebno dati v prakso. Pripravljena moraš biti na prakso v svojih vsakodnevnih situacijah, kajti negovanje ni povezano z umikom od vseh ljudi. Izziv je, da znaš negovati sebe in biti v stiku s sabo v svojih dnevnih izzivih, ko si s partnerjem, otroci, v sužbi. Da znaš "natankati" svojo posodo za gorivo takrat, ko je to potrebno. Da se zavedaš, da takrat, ko voziš velike razdalje, potrebuješ večkrat ustaviti na bencinski črpalki in natočiti gorivo, kot če voziš na krajše razdalje v svojem življenju. To pomeni, da si voljna prevzeti odgovornost zato, da poskrbiš zase in ne čakaš na druge, da ti bodo ustregli ali da bodo poskrbeli zate.

Si pripravljena na spust v globine. Kajti površinska ženskost in plehkost mi niso blizu. Obožujem globine in globoko, dušno ženstvenost. Tja vodim ženske, ki se mi pridružijo. Si za?

To popotovanje Vase NI primerno zate, če:

Iščeš čarobno paličico. Če iščeš tehnike, bližnjice, načine, kako na hitro uspeti, potem ti mentorski program odsvetujem. Nega Ženske Duše te bo preobrazila. Vendar bo od tebe terjala zavezo sebi, čas zase, negovanje in predvsem potrpežljivost. Pomembno je, da veš; ta program te bo izzval in rasla boš, če si boš dopustila. Ničesar pa ne morem zagotoviti, ker ti ne morem odpreti glave in vsega kar vem vliti vanjo. Koraki so preprosti in majhni, vendar potrebujejo tvojo pozornost, da bodo delovali. Omahovanje tukaj ne koristi. To, da zapustiš ladjo ne bo pomagalo. In boleča resnica je; v realnosti razcveta ni hitrih rešitev. Program traja 9 mesecev z razlogom. To je čas, ki ga potrebuješ, za preobrazbo, ki jo želiš.

Potrebuješ veliko osebne pozornosti namenjene le tebi. Nekatere ženske potrebujejo intimno, osebno mentorstvo, da se razcvetijo. In zavedam se, da imamo vse ženske v svojem življenju obdobja, ko potrebujemo intenzivno, osebno pozornost, namenjeno zgolj nam. Če to velja zate, potem to spoštuj. To popotovanje vase nudi čudovito podporo ženskam, vendar je namenjena vodenju skupine in ženskim duhovnim praksam v skupnosti. Več o individualnem mentorstvu najdeš tukaj...

Nimaš izkušenj s prakso. Če je negovanje sebe, meditacija, kontemplacija nekaj, kar ti ni blizu, potem bo program zate prevelik zalogaj. Spoštuj svoj interes in voljnost, da se učiš in začni s kakšnim krajšim spletnim druženjem. Več najdeš tukaj...

Iščeš simpatijo in podporo v tem, kjer se trenutno nahajaš. To ni program, kjer bi tarnala in se pritoževala nad tem, česa nimaš in česa ne moreš spremeniti. Verjamem, da ima vsaka v sebi moč, da se sooči s tem, kar si je naložila na svoja ramena. Vem, da ima vsaka svojo zgodbo in vsaka se je v svojem življenju soočila z bolečinami. Vse smo bile ranjene. Vsaka ima svoje zgodbe izdaje in ponižanja. Nihče ni bolj ali manj ubogi od drugih in mene preteklost ne zanima. Bistvo skupnega popotovanja je ustvarjanje medsebojne podpore in odnosov, ki te bodo podpirali v tem, kar želiš postati in ne v tem, kje trenutno si ali kjer si bila. Ne gre za skupino, kjer bi hranile in podpirale rane preteklosti. Divine skupnost te podpre. Je skupnost, v kateri ženske stojimo druga z drugo in druga za drugo, da se spodbujamo in podpiramo v tem, da dosežemo svoj najvišji potencial in izpolnimo svojo misijo na Zemlji.

Ne maraš tehnologije, imaš raje druženja v živo in ne verjameš v učenje preko spleta. V tem te popolnoma razumem; nič ne more nadomestiti druženja v živo. Mentorski program sem ustvarila za sodobno žensko, v želji, da se je lahko udeležijo ženske iz vse Slovenije iz udobja svojega doma. Program je oblikovan na spletni platformi, kjer znanje predajam skozi spletna druženja in klice preko spleta. Če želiš samo srečanja v živo, potem se raje udeleži kakšnega enodnevnega druženja.

Si že del številnih spletnih druženj. Zadnja stvar, ki si jo želim je, da bi naša druženja postala vir tvojega stresa in še ena od obveznosti na tvojem neskončnem seznamu. To, da imaš na voljo prostor in čas za umiritev, sprostitev in počitek je velik del ženske duhovne prakse. In to brez dvoma podpiram, ne glede na to, kako poln in divji je tvoj dnevni urnik. Vsaj nekaj časa boš morala nameniti sebi in če si že del drugih spletnih programov, imaš številne druge zaveze, potem morda v letu 2019 ni čas za še en program.

Ne prepoznavaš dragocenosti izkušenj tega, da delimo druga z drugo, sodelovanja in soustvarjanja v skupini in si rada prva, pomembna in tekmuješ za pozornost in zmago, potem to NI pravo mesto zate. Če nisi zavezana temu, da boš rasla in naredila vse kar je v tvoji moči, da ustvariš svoje sanje, potem svoj čas, energijo in denar raje usmeri v kaj drugega.

 

 

Sodobna Ženska se prebuja in to ima za posledico celo vrsto knjig, druženj, programov, ki jo v tem prebujanju podpirajo.

Moja učenja imajo svoj edinstven okus. Vse kar delim v mentorskem programu Preobrazba je vzniknilo iz moje osebne izkušnje. Gre za edinstveno izkušnjo. Zakaj?

V prvi vrsti gre za izkušnjo. Praksa znotraj skupine ti omogoči, da se takrat, ko si v svojem življenju soočena s preizkušnjami spomniš in stvari daš v prakso. Vsaka zunanja sprememba po kateri hrepeniš, se mora najprej zgoditi v tvoji notranjosti. To popotovanje vase je posoda, ki drži čisto vsako udeleženko v procesu izgrajevanja in predvsem krepitve svoje notranje posode, da lahko sprejema vedno več svetlobe in vedno bolj sije. Da zmore stati za sabo, s sabo, ceniti sebe in da vidi svojo vrednost tudi takrat, ko ni potrditve v zunanji okolici, da si na pravi poti. Resnica je, da te notranja praksa spremeni in s tem spreminja tudi svet okoli tebe.

Naučiš se držati svoj sveti prostor. Številne ženske odnehajo na pol poti, ker ne znajo držati sebe, predvsem, ker pozabijo na notranje negovanje sebe, na to, da napolnijo svojo notranjo posodo in začutijo resnično ljubezen do sebe. Utelešanje svoje Celote, žensko vodi v izkušanje svetosti življenja, v brezmejno cenjenje sebe in v notranji občutek varnosti, ko zmore samo Biti, v izžarevanju svoje svetlobe. In umetnost izžarevanja je tista praksa, ki je meni osebno dala piko na i.

Odpiranje od znotraj navzven, namesto vstopanje od zunaj navznoter. Šele, ko se ženska odpre, začuti sebe, je sproščena v sebi, je v sprejemanju, ko neguje sebe in se zmore s popolnim zaupanjem predati toku življenja je pripravljena na to, da ne bo zlorabila ali manipulirala s svojo žensko močjo. Globoka, trajna sprememba se poraja iz tvoje notranjosti v svet. Na voljo so ti orodja, da stopiš v stik in se spoprijtejiš s svojim notranjim vodstvom. Bistvo je v tem, da Ti postaneš Kraljica svojega notranjega kraljestva.

Spregovorimo o tabujih (kot je senca, kaznovanje sebe, sabotaža, sram in menstruacija). Spuščanje v globino s sabo prinese soočanje z vsem tistim, kar je nevidno in neprijetno. Ena mojih kvalitet je, da izzovem status quo in povabim Celoto vsake ženske v krog. Druženja niso namenjena temu, da bi postale popolne ali, da bi bile blažene ves čas. Žal to v svetu v katerem živimo ni mogoče. Bistvo je v sprejemanju vseh delov svoje Ženske - kaotične, zmedene, zasramovane, boleče, kot tudi radostne, veličastne, blage in ljubeče. Polarnosti gredo z roko v roki.

Bistvo je integracija ženskega in moškega aspekta. Res je, da je druženje namenjeno Ženski. Vendar zgolj osredotočanje na eno polarnost ženskosti ne zadošča. Za občutek celostnosti, celovito zdravljenje moraš v sebi spoznati in sprejeti svojo sveto moškost. Pogosto ženska ignorira svojega Animusa, zaradi česar vse prepogosto aktivira svojo podivjano žensko v sebi, tisti del, ki ga moški ljubkovalno imenujejo zmaj. Skozi svoje življenje sem prepoznala, kako pomembno je poznati sebe kot Žensko in na drugi strani tudi svoj moški del, mu dati na voljo prostor in spoštovanje, ki ga potrebuje.

Utelešanje tvoje Ženske Duše je proces. Ni projekt. Spoštujemo dejstvo, da vsaka ženska potuje s svojim tempom in potrebuje svoj časovni okvir. V proces vstopamo skupaj, skupaj zapiramo vrata staremu in odpiramo vrata novemu, vendar podpiramo druga drugo na poti v tem, kar vsaki služi najbolje, brez ciljev, ki bi jih morala doseči. Zato v Preobrazbii ni diplom ali potrdil, tudi, ko zaključimo druženje. Dobiš pa izjemno Darilo, ki ostane skrivnost vse do konca.

Virtualni svet naredimo za sveti prostor, sveto alkemično posodo. Tehnologija ni dobra ali slaba. Je tisto, kar iz nje naredimo mi. Ženske zlahka postanemo raztresene, neprizemljene in smo v stresu, ko gre za spletne aktivnosti. Vendar ni treba, da je tako. Preobrazba uporablja alkemični proces preobrazbe starih egipčanskih šol misterijev za temelj, ki drži celo skupino, ki potuje skozi proces prebujanja svoje Ženske Duše. Na poti boš spoznala, kako ti lahko internet služi in te opolnomočuje.

Raznolikost. Vključene tako mame, kot babice. Tako poslovne ženske kot ženske, ki so polno zaposlene mame, tako poročene, kot samske. Raznolikost nas spomni na vse naše dele, tudi tiste, za katere smo menile, da smo jih izgubile. Skupaj spoznavamo svoj notranji Dragulj, da bi skozi njega lahko resnično zasvetile v polnosti.

 

Si pripravljena na povzetek?

KAJ? Preobrazba je 9-mesečna nega Ženske Duše za sodobno žensko. Sveta posoda in vir dnevnih praks za razcvet, širjenje, praznovanje, porajanje sebe in drzno premikanje v svojo polno moč Ženske Duše.

KDAJ? Začnemo v soboto 1.6.2019 s prvim srečanje v živo v Ljubljani. Srečanje traja od 10. ure do 13. ure. S tem bomo otvorile naš sveti krog, se spoznale v živo in začele naše popotovanje v globine svoje Biti. Posvetitev z Babicami je del uvodnega druženja.

Zaključimo prav tako s srečanjem v živo v soboto 14.3.2020.

Prijave se zaključijo v sredo 29.5.2019.

KJE? Preobrazba je spletni program, ki vključuje tudi dve srečanji v živo, ko se dobimo v Ljubljani. Spletna druženja potekajo v udobju tvojega doma ob sredah.

KDO? Za ženske. Za mladenke, ljubimke, mame, kraljice, modre ženske. Za nežne, drzne, pogumne, modre, v krogu praznujemo tvojo Celoto.

Zavezana sem eni stvari, da pomagam ženski, da prebudi, izrazi in zaživi izvorno moč svoje Ženske Duše. Da postaneš ta Ženska, za katero si se rodila, da postaneš.

Želim, da stojimo druga z drugo in druga za drugo, da smo druga drugi vir ljubezni, podpore, povezanosti, obilja in partnerstva v doseganju svojih vizij.

Ženska mora najti stik s svojim srčnim hrepenenjem, kajti to je čisto zares tista motivacija, ki te vodi skozi utelešanje tega notranjega potenciala. Seveda imamo vse ženske to sposobnost utelešanja v sebi, vendar je od tvoje kapacitete, koliko zmoreš držati samo sebe, odvisno, koliko svetlobe boš utelesila.

In zdaj najpomembnejše vprašanje, ki ga čakaš že od začetka in to je Koliko?

Kakšna je investicija v ta edinstveni in enkratni program?

Naj te vprašam zelo preprosto vprašanje … Koliko je vredno življenje, kjer si popolnoma prebujena, povezana z vsemi aspekti svoje Biti, v katerem izkušaš blaginjo, polnost, zadovoljstvo in ravnovesje?

Kakšna je cena tega, da ne živiš tega v tem trenutku?
Lahko to ovrednotiš sama pri sebi?

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

Tvoja investicija Vase je 1497€.

1497€ za to, da se naučiš kako reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti ravnovesje v sebi, brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje kot si ga želiš, brez občutkov krivde.

Možnosti plačila so:
1. nakazilo v enkratnem znesku 1497,00 € kjer ti poleg podarim še program Prebujenje v vrednosti 197€
2. nakazilo v obrokih: prvi obrok je 197€ sledi devet obrokov po 150€, z začetkom maj 2019 do februar 2020

Prijave so obvezne!

 

Razmisli o eni stvari …

Kolikokrat v življenju si ...
Segla ven iz sebe, v zunanji svet po nekaj, kar bi te zadovoljilo?
Kolikokrat si dala denar za obleke ali nekaj majhnega, v upanju, da ti zapolnilo praznino v tebi?
Kolikokrat si nekaj kupila nekomu drugemu in si sebe postavila na drugo mesto?

Ženske smo na sploh eksperti v tem, da pozabimo nase. Dejstvo je, da ko sprejmemo zavestno izbiro, da investiramo vase in v svojo resnico, Univerzum investira vate!

Čas je, da investiraš vase. Moška definicija »investicije« je investicija denarja ali kapitala z namenom, da ustvariš profiten dobiček, obresti ali vrednost s časom. Ženska definicija »investicije« pa pomeni, da se počutiš celostno, celovito, integrirano. Da čutiš živost, ki te vodi k tvojim srčnim željam. Ne glede na ceno, sem tega vredna!

Gre za investicijo vase, investicijo v svoje življenje. Kajti pogosto iščemo bližnjice in hočemo hitre spremembe v svojem življenju.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da vplačaš 197€ pologa za rezervacijo mesta, saj je zaradi narave dela skupina omejena na 10 žensk.

Prijaviš se s plačilom izbranega zneska na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 080808

 

Preobrazba je...

... upočasnitev, ki jo potrebuješ na svoji poti k sebi.

... sijoča luč, ki te vodi nazaj domov - k Sebi.

... najbolj celovit program, ki ga ponujam, kjer s tabo delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelešaš svojo ženstvenost, tako da tvoj zunanji izraz odslikava tvojo Žensko Dušo.

... vstopnica v skupnost žensk, kjer negujemo sestrstvo.

... mesto, kjer spoznaš in kultiviraš svoj odnos s svojo Žensko Dušo.

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

Močno verjamem v to, da vsakič, ko se resnično zavežeš sebi, v to zavezo vneseš svoje zaupanje, kar pomeni, da slediš svojemu navdihu vse do konca.

Zen mojster Suzuku Roshi je v svoji knjigi Zen Mind, Beginner’s Mind zapisal, da je duhovna pot kot bi sedel na vlak, s katerega ne moreš več izstopiti. Peljati se moraš do konca. Če zapustiš predčasno, te bo nedokončana stvar, ki si jo pustila za sabo, nenehno preganjala.

Zato je investicija v Preobrazbo nevračljiva. Gre za investicijo vate, v tvoj odnos s tvojo najglobljo Resnico. Zato po tem, ko začnemo s prvim srečanjem v živo, ne vračam denarja, ne glede na razlog, ki ga navedeš. To pomeni tudi, da ne moreš predčasno izstopiti ali prilagoditi najinega dogovora za plačilo, tudi, če gre za plačalo v obrokih.

Resnično; to je tvoja investicija Vase. Izkušnje so pokazale, da je tvoja zaveza sebi ključnega pomena za resnično poglobljen stik s tvojo Žensko Dušo.

Tukaj je 5 razlogov, zakaj vračilo denarja ni mogoče:

1. Cela moraš biti prisotna tukaj in zdaj. Preobrazba te bo izzvala. Ko drek pokuka na plano, smo preplavljene s stvarmi, ki nam niso všeč. Takrat se bo oglasil tvoj saboter in takrat bi same s seboj sklepale kupčije. Brez dvoma boš na tem popotovanju vase srečala svoje globoke sence in takrat bi pogosto najraje pobegnila. Vendar se ravno v največji temi skrivajo največji dragulji. To je tvoja priložnost, da spoznaš svoje ovire v življenju, ki ti onemogočajo, da resnično postaneš ta ženska, ki ti je namenjeno, da postaneš. Tvoje največje ovire so tvoje največje priložnosti za rast in največji blagoslovi v tvojem življenju. In verjemi iz prve roke ti povem, da je soočenje s seboj včasih umazano in kaotično, zmedeno in neprijetno. Da bi postala resnično Celota sebe, moraš na tista mesta v sebi, ki si se jim uspešno izogibala do sedaj - morda desetletja. Morda se boš ustavila tik preden bo vzšlo sonce. S tem, da ti že na začetku povem, da ti ne bom pustila, da odnehaš, da zapustiš sebe, je moja politika, da je vsaka prodaja končna, eden od načinov, kako na poti podpiram tebe. Hkrati pa je to moja osebna meja, ki sem jo postavila.

2. Program je oblikovan, da ga zaključiš. Preobrazba je oblikovana tako, da te vodi skozi proces Razcveta, ki vodi skozi proces odpiranja, sprejemanja, negovanja in predaje toku življenja. Gre za poseben način spuščanja v svojo notranjost, ki te vodi skozi notranje uvide, učenja in opolnomočenje. Vsaka postaja na poti mora biti zaključena. Ko se spuščamo v svojo notranjost, je pomembno, da znamo priti tudi ven na drugi strani. Pomembno je, da se srečamo z deli v sebi, jih sprejmemo kot del sebe, da bi jih lahko presegle in izbrale, da se v svetu izrazimo drugače. Življenje ti premike, ki jih narediš, odslika na načine, ki jih je nemogoče predvideti. Zato ti predčasno ustavljanje na poti ne bo koristilo. Resnična rast se nadaljuje, dokler se proces ne zaključi. Izkušnje prejšnjih skupin so pokazale, da v skupni alkemični posodi, s podporo, ki ti je na voljo, skozi procese potuješ bolj lahkotno in hitreje.

3. Odpreti se moraš temu, kar je. Preden se odločiš, se slišiva in pogovoriva. Kakršna koli vprašanja so prisotna, boš nanje dobila odgovor, preden začnemo. Vendar je bistvenega pomena, da se ti sprostiš in odpreš, da se proces preobrazbe sploh lahko začne. Vedeti moraš, kje se trenutno nahajaš, biti iskrena s seboj in biti pripravljena na premik Vase. Kaj je impulz, ki ga čutiš globoko v svojem bistvu? Kaj se skriva onkraj kritika, dvomov in strahov, ki so morda v ospredju?

4. “Če verjameš, da lahko ali da ne moreš, imaš v vsakem primeru prav.” Zaveza sebi je ključnega pomena, vse od začetka. Spusti se v svoj notranji center in začuti svojo modrost. Verjameš, da lahko naše skupno druženje naredi pozitivno spremembo v tvojem življenju? Če v sebi začutiš JA, sledi navdhu. Prisluhni svoji notranjosti, če to, kar bereš resonira v tvoji notranjosti. Zaupaj svojemu notranjemu vodstvu in naredi akcijo iz ega mesta v sebi.

5. Ostani na svoji poti. Ko čutiš v sebi upor, se moraš odločiti ali boš šla direktno skozi to, kar se poraja, s pomočjo vseh v krogu, ali boš odkorakala stran. S tem, ko ti ne dajem možnosti, da odkorakaš stran, ti sporočam, da zaupam Vate, da ti zaupaš Vase, v proces, v sestrstvo in naš sveti prostor, ki nas drži. To, da je vsako plačilo končno pomeni, da te stane, če odideš. In to odgovornost moraš prevzeti Ti.

 

 

 

 

Kaj o programu pravijo udeleženke:


V akademiji so mi bila zelo dragocena tvoja strukturirana predavanja, ki so mi krasno razložila moja notranja občutenja. Poleg tega pa so me vodene prakse vodile v še globljo povezanost s sabo. Veliko mi pomeni, da lahko vedno znova ponovno poslušam predavanja in delam prakse, ki sem jih dobila...čutim, da moram kakšne stvari narediti večkrat. 

Zelo sem ti hvaležna, da se ob tebi počutim tako varno, da grem lahko v take detajle in globine sebe in Življenja nasploh.

Poleg drugih pomembnih stvari v tem skupnem sodelovanju sta se me zelo dotaknili dve dejstvi in sicer, da lahko samo sem in da mi ni potrebno nič narediti in da so nekatere stvari enostavno neudobne.

Hvala ti za vse dragocenosti in modrosti, ki si jih podelila z mano.

Topel in srčen objem ter veliko uspeha v nadaljnjem navdihnjenem delovanju....Karmen

Ko v življenju prideš do točke, ko ugotoviš, da si dosegel večino stvari iz seznama družbe.....šolo, službo, partner, stanovanje, otroci....in ko bi se morala zgodba nadeljevati..... in tako sta, so živeli srečni do konca življenja..... Ti pa se začneš spraševati! Zakaj nisi zadovoljen? Zakaj nisi srečen? Zakaj ponavljaš iste zgodbe, z istimi in z drugimi igralci? In tako se prvič v življenju pogledaš, resnično pogledaš v ogledalo in ugotoviš, da je vse skupaj iluzija in da ti to sploh nisi, da že ves čas igraš različne vloge, ki ti sploh niso všeč, da so tvoje želje čisto nekaj drugega in da že ves čas to zatajuješ! Na takšen način se je začelo moje popotovanje po notranjih globinah mene same. Moje raziskovanje me je pripeljalo do glavnega mojega življenskega poslanstva....Biti Ženska!?.....Prebuditi in negovati žensko energijo!......In tako me je pot pripeljala do Taje in Prebujanje ženstvenosti.....Kaj naj rečem? Prebujanje ženstvenosti mi je v teh treh mesecih in pol, popolno spremenilo pogled Kaj ženska sploh je, kaj je njena naravna vloga v življenju, v družbi in v meni sami. Mi je spremenila in mi še vedno spreminja način življenja, odnos do mene same in s tem do drugih. Končno lahko rečem, da uživam, resnično uživam sama s seboj. Sem še bolj odprta in se prepuščam toku življenja in njegovi resnici. Seveda pridejo nevihte in z njimi dež, ki me zrinejo z mojega toka, toda danes sem jim hvaležna, ker mi pokažejo moje in samo moje ranjenosti, ki so potrebne mojega zdravljenja in nege..... Po zaslugi Taje in Prebujanja ženstvenosti to danes znam in je samo moja odločitev, če ta orodja uporabim, in samo moja odločitev je, kdaj se bom vrnila v svoj tok Življenja. Resnično sem hvaležna Stvarniku za Tajo in Taji sem hvaležna za njene izkušnje, njena znanja in modrosti in hvaležna sem predvsem njenim zgodbam in njeni resnici. In tudi vsem mojim Divinkam sem hvaležna za njihove zgodbe in njihove resnice, in sebi za pogum, za udeležbo in da sem si pustila biti jaz. Hvala! Nina Hrovat

Akademija je potovanje za katerega sem se, kot vidim sedaj odločila v najbolj pravem trenuku. Na nek način me je peljalo nazaj v moje otroštvo, k vsem mojim ranjenostim in mi pokazalo kako si sama ustvarjam situacije, ki mi na potrdijo moja prepričanja o meni sami, o svetu in drugih..dobila sem odgovore zakaj so se določene situacije v mojem življenju morale zgoditi. V tem času sem se na vse preizkušnje naučila gledati z veliko hvaležnostjo. Ne glede na to, kako težka je situacija in bi včasih najraje grizla in cepetala in ranila vse okrog sebe je neverjetno dragoceno zavedanje da lahko izberem drugače in si hkrati dopustim, da čutim kar čutim..se zjokam in si dopustim da čutim vso bolečino. Do sedaj sem vedno odreagirala tako, da sem potlačila občutke ali si nadela masko, da drugi ne bi bili prizadeti in me občutli ranljivo... to popotovanje me je popeljalo na pot iskrenosti, iskrenosti do same sebe, da si priznam to kar v resnici čutim in si dovolim čutiti. S tem, ko sem veliko bolj iskrena do sebe se tudi veliko bolj zavedam kdaj se smilim sami sebi, kdaj reagiram kot žrtev, kdaj se oglasi moj saboter...in v teh trenutkih si upam to priznati, ker se zavedam dejstva da me nihče ne bo rešil, nihče mi ne bo dal potrditve zunaj mene, če jo sama sebi ne bom znala dati. Izredno v pomoč mi je bilo tudi spoznanje o notranjih arhitipih s katerimi sem se prvič srečala. Informacija, da je vse je v meni in tisto kar mi ni všeč bo vedno del mene..da ne bo odšlo, če bom "delala na sebi" mi je zelo pomagala, da se hitreje pomirim sama s seboj in se sprejmem, se objamem in si iskreno lahko oprostim.. s tem odpustim tudi drugim. In ja vsak trenutek imam možnosti izbire kaj bom izbrala, ali se bom smilila sami sebi, bom nervozna, se bom kaznovala ali se bom kot pravi Taja -negovala. Učim se negovati sebe in svoje telo in neverjetno kako močno mi telo to vrača!:-) Hvala Taja...to je popotovanje za vsako žensko! Anja

Nekako, ko pogledam nazaj, na vse te seminarje, ki sem se jih udeležila vedno bolj ugotavljam, da je to proces, ki se dogaja. Kot si rekla, vsak od nas dela to na svoj način in s svojo hitrostjo, ampak bližnjice ni. To pa je definitivno. Od tam kjer si, do tja kamor želiš, vodi pot. Razlika na tej poti je le ta, da poteka lahko zelo naravnost ali pa ima nešteto ovinkov (beri dva, levega in desnega). To pot pa izbiramo sami. Neskončno sem hvaležna, da si, da nam kažeš pot po kateri naj stopamo mi vsi, ki si želimo rasti. Rast pa zahteva svoj čas, potrpljenje, ljubezen, soočanje, mir, radost in še milijon drugih stvari.
Ugotavljam, da so vsi ti seminarji pripomogli, da sem danes tukaj kjer sem, taka kot sem, pripravljena še globlje pogledati vase, opravljati delo na sebi zaradi dela samega. Kar naenkrat je postalo lahko, radostno, prijetno, tekoče in prav nič naporno. V vsem tem času se je vmes pojavil tudi občutek, da se nič ne dogaja, da vse stoji, da je vakum. V resnici je bil to čas počitka pred ponovnim zagonom (zatišje pred viharjem). In smo zopet šli s tokom, tudi proti toku, levo desno, pa še en krog.
Potem pride pa nov seminar in se stvari uredijo, počistijo in lažje diham, odnosi se uredijo,
ljudje se spremenijo, okolje se zamenja. Sama se čudim in veselim. Uspelo je, deluje. Sem kot majhen otrok, ki dobi novo igračo, vendar to izraža mene, to kar jaz sem in tega se veselim.
Moje velike bolečine so bile na temo ženske. Vsi ti seminarji so do temeljev zajeli vse to kar rabim na svoji poti, da postanem najbolj srečna ženska na svetu. Mislim, da je to bolečina veliko žensk na tem svetu. Moj prvi korak v to smer se je zgodil, ko sem si priznala na glas, da sem ženska, da mi je všeč, da sem ženska in da rožnati copatki ob rojstvu niso pomanjkljivost ampak enakovrednost. Hvala, da si me pripeljala do teh spoznanj.
Če želimo dejansko zaobjeti ves princip ženske in partnerstva, je potrebno to našo poteptano in potlačeno ženskost najprej potegniti iz ilegale, jo očistiti prahu in ji posvetiti pozornost. Seminarji so idealna pot, ker nudijo način in podporo, ko se soočamo z vsem tem, kar nam stoji na poti da se naša ženska izrazi, da pove kdo je in kaj si želi.
Vse to in še več pride s temi seminarji na temo ženske, ženstvenosti in partnerstva.
Obisk se priporoča. Ko izkusite nekaj, pridejo prve spremembe, ki so vam všeč, potem želite več in kar naenkrat postanete najbolj srečna ženska na svetu.
Moja pot pelje v to smer.
Hvala Taja.
Zdenka

Na poti raziskovanja same sebe sem začela zaznavati, da samo dejstvo, da sem se rodila ženska ni dovolj da ženska v resnici sem in da svojo ženskost ne živim zares. Vse preveč sem v sebi zaznavala moškega delovanja in v meni se je vedno bolj oglašal tisti drobni, ženski glasek, ki je želel postati bolj slišan in upoštevan. In ker v življenju ni naključij in učitelj pride, ko je učenec pripravljen, sem se odzvala Tajinemu druženju, Prebujanje ženstvenosti.
Taja me je že nekaj časa nagovarjala v svojih blogih in tudi pri druženjih v živo potrdila, da je izjemna poznavalka in učiteljica ženstvenosti in prava zakladnica znanja in modrosti o tem, kako prebuditi svoj ženski potencial. Vse to, kar nam naše mame, babice, prababice večinoma niso znale predati, ker tudi same tega niso bile deležne. Druženja so bila zasnovana zelo zanimivo, tako da so se od enega do drugega druženja sinhrono dogajale teme tudi konkretno v življenju vsake udeleženke. Tudi sama sem se znašla najprej v odkrivanju še zmeraj prisotne ranjenosti in predvsem v nesprejemanju svojega "temnega" dela, a hkrati spoznavala tudi drugo, žensko stran, ko sem se prepustila valovom življenja brez potrebe, da se oprijemam česarkoli in začutiti osvobajajoč občutek ob tem. In takrat sem se počutila najbolj žensko v svojem življenju. Ko sem samo bila, v toku, brez pričakovanj, planov, nadzora, začutila strast in življenje, ki se je ob tem samodejno prelivalo skozi mene.
Taji sem izjemno hvaležna za izkušnjo, vodenje, prepoznavanje mojih ranjenosti in podana orodja, kako objeti svojega notranjega otroka, se sprejeti in pomiriti s sabo v celoti. Hvaležna za orodja, kako prebujati svojo žensko bit in hvaležna za obuditev zavedanja, da je biti ženska v svojem polnem potencialu moja dušna izbira.
Življenje me in me bo še vedno preizkušalo v potrjevanju moje odločitve. Tisto, kar za vedno ostaja z mano, ko se znajdem v viharnih trenutkih, pa so Tajine besede: "Kaj je najbolj prijazna stvar, ki jo lahko naredim v tem trenutku zase?"
Taja, iskrena ti HVALA:)
Anuška

Zame je seminar zelo zanimiv in poseben, ker se imam priložnost povezati z žensko energijo in znanjem, kako ženske zares funkcioniramo. In to je zame zelo dragoceno, saj ne vem, kje bi drugače dobila skupaj zbrano in na lep način predstavljeno znanje in praktične vaje - kako se povezati s sabo in živeti kot ženska. To je tisto, kar mi je manjkalo vse življenje - razumeti sebe, kot žensko. S pripravljenostjo, znanjem in vajami lahko zares prevzamem odgovornost zase in svojo dobrobit in to širim naprej v svet.
Marjeta

Z odločitvijo za Divine Akademijo sem si naredila veliko uslugo. Lahko rečem, da že od najstniških let delam na sebi, a vključitev v skupino DFA, je pravi katapult, ki te vrže v kontinuirano delo na sebi, iz dneva v dan, iz tedna v teden, iz meseca v mesec. Ta kontinuiteta, podkrepljena z osebno Tajino izkušnjo in bogatim znanjem, ki ga odprto posreduje, je nezamenljiva. Vsaka od udeleženk doprinese vsemu temu še svojo osebno noto, svoj košček življenja in notranjega sveta, kar je v mozaiku vsega zelo dragoceno. Ko svoje poglede, probleme skomuniciraš, se s tem odpreš, si v delovanju. V sinergiji in povezovanju je gotovo večja moč, kot če stvari rešuješ sam. Meni je na tej stopnji mojega osebnega razvoja vključitev v skupino prišla peklensko prav. :) Hvaležna sem Taji, da počne, kar počne in sebi, da sem se odločila in vključila v skupino. Srečno!
Lela

Na popotovanjih nas Taja vodi do končnega uvida, kdo mi resnično smo, v vsej svoji najpopolnejši različici, preko prej zamišljenega. To sprejeti, mi predstavlja velik izziv in vem, da bom s tem, da bomo s popotovanji nadaljevale, našla tudi moč, da to resnico o sebi sprejmem. Taji sem hvaležna za popotovanja in možnost preobrazbe, kot ona pravi, svinca v zlato.
Nevenka

 

Tole sporočam vsem ženskam, ki si resnično želijo zaživeti. Že pet let intenzivno delam na sebi in svoji duhovnosti. Pot me je vodila v septembru tudi do Taje. Udeležila sem se njenega notranjega popotovanja Divine Akademije. Niti slutila nisem na začetku kako veličastne in velike stvari bom deležna pri tem notranjem popotovanju. Odkrivati sebe je tako zanimivo in včasih strašljivo, toda izplača se. Odkrito se lahko pogovoriš s svojim notranjim otrokom, svojo notranjo deklico in ji poveš, da je svet lahko tudi drugačen in ne samo tak kot ga je ona poznala do sedaj. Ko tej deklici prisluhneš in ti ona pove kako razmišlja, kako vidi sebe, druge in cel svet okoli sebe, se šele zaveš vseh notranjih vzorcev in prepričanj, ki jih v sebi nosiš že zelo, zelo dolgo, pa se jih niti ne zavedaš. Taja vas bo vodila skozi to in še marsikaj drugega, videli boste sebe v prihodnosti, naučila vas bo lastne vrednosti. Sprememba je tako močna, velika in tako hitra, da se sedaj sprašujem, kako sem sploh živela prej. Nobena delavnica do sedaj mi ni v tako kratkem času tako spremenila življenje na bolje. Zaupam pa vam še en izredno prijeten stranki učinek tega notranjega popotovanja. V meni se je prebudila STRAST, velika strast, ki sem jo v svojem življenju pogrešala že nekaj časa. Ne morete si misliti, kako je tega vesel moj mož. Obojestransko zadovoljstvo pa je še večje odkar sem se udeležila srečanja na temo Ženska v svoji polni moči. Tudi to toplo priporočam.  
Taja vodi in nas uči za življenje, boljše življenje. Njene delavnice se dopolnjujejo in nadgrajujejo, tako da samo sledite instinktu in se udeležite tistega, kar vas pritegne, pri Taji se dogaja cel mesec veliko zanimivega.
Taji lahko rečem samo: HVALA KER SI.
Za morebitne dodatne informacije ali za potrditev napisanega me lahko pokličete na 031 359 922. ZAŽIVITE IN SE VESELITE TEGA ŽIVLJENJA SKUPAJ S TAJO.
Mojca iz Novega mesta

 

Naslednjih 9 mesecev bom s teboj hodila po tej poti Prebujanja. S teboj bom delila najboljše, kar sem na svoji poti vse od leta 1991 spoznala o ženski naravi in o Ženski Duši.

Sem mentorica ženski, ki ve, da je prerasla zgodbo, da je močna ženska, ki zmore sama, in je voljna stopiti v suvereno in avtentično Žensko Moči za katero se je rodila, da je.

Želim Ti pomagati, da v polnosti uresničiš svojo misijo, vizijo, da ustvariš to, po čemer hrepeniš in kar si srčno želiš.
Kajti moje delo je z žensko, ki je na svoji poti osebnega in duhovnega razvoja že dlje časa in ki hrepeni po tem, da naredi pozitivno razliko v življenju ljudi, da je zgled in navdih svojim otrokom, da resnično vstopi v polno moč svoje duše ter v polnosti zaživi svoj polni potencial kot ženska. Ker vem, da s svojo Svetlobo puščaš Sled.

Izbira. Odločitev je prva. Zavezati se je potrebno Sebi in sebe postaviti na prvo mesto.

Si zraven?

Verjamem, da vsi v življenju prideš do trenutka, ko je potrebno izbrati ali boš sledila klicu svoje duše ali ne.

Verjamem, da lahko presežeš svoje omejitve, svoje zgornje limite, svoje otroške programe in vzorce svojih prednikov. Resnično lahko zaživiš svoj polni potencial Duše, ceniš sebe in v polnosti objamešo svojo lastno vrednost. Če tako verjameš tudi Ti, potem je to program, ki je prava izbira zate.

Preden pa se srečava v živo Te prosim, da se slišiva in v 30 minutnem telefonskem pogovoru Razjasnitve preveriva ali so prisotni kakršni koli dvomi ter pogledava kakšna je najbolj modra odločitev za tvojo osebno situacijo.

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije