Tvoj zemljevid za odkrivanje tvojega polnega potenciala...

 

V tvojem življenju pride čas, ko spoznaš, da je čas, da nehaš iz svojega življenja izpuščati najpomembnejšo osebo v tvojem življenju... Sebe.

Svet se spreminja in nov val energije nas vodi v srčnost, v družbo, ki je usmerjena na srce in živi iz srca.

In ko si v svojem srcu, si v stiku s svojo Dušo. Vendar je potrebno stopiti v svojo sposobnost vodenja, biti zgled, živeti na tak način, da bi lahko drugi sledili. V tem trenutku si del preobrazbe. Vprašanje je le ali boš aktivno sodelovala v tej preobrazbi ali boš čakala, da Te preobrazba potegne v svojo centrifugo in boš šele nato sledila zemljevidu svojega srca.

Potencial je energija, ki čaka, da bo uporabljena. Moraš jo zavestno izbrati in uporabiti, da oplemenitiš ta potencial in izkusiš to, zaradi česar si ta potencial izbrala.

 

Draga srčna Ženska!

To v kar globoko verjamem je, da si na tem planetu z razlogom. V tebi se skriva nekaj, kar je edinstveno in enkratno, samo tvoje.

Nikoli ni bilo osebe, kot si Ti in nikoli več je ne bo. Si edinstvena kombinacija dednega materiala in dušne izbire, ki se nikoli več ne bo ponovila. Vse je že v tebi. In na tebi je, da svoj polni potencial aktiviraš in to Žensko, ki ti si v polnosti zaživiš.

Verjamem, da ima vsaka ženska v sebi Moč Božanskega Ženskega principa. Zemlja in vsa bitja na njej potrebujemo nego Božanskega Ženskega principa. Zato je tako pomembno, da se v sebi povežeš s to energijo in jo zaživiš navzven.

Težava je brez dvoma v tem, da nimaš zgleda, kaj to pomeni in kako utelesiti to Moč h kateri si poklicana.

In tukaj Ti lahko pomagam.

Zakaj bo poznavanje osebne mandale za vedno spremenilo tvoje življenje...

Bil je petek popoldan leta 2008, ko sva sedeli za kuhinjsko mizo v mojem stanovanju v Črnučah.
Pravkar mi je naredila arhetipski krog in vanj sva umeščali arhetipe, ko sem se glasno pritoževala, da Femme Fatale zagotovo ni del mojega arhetipskega kroga.
Ta je bil edini, ki mi ga je izbrala ona.

 

Pogledala me je s svojimi kot oglje črnimi očmi v katerih so se svetile zvezdice in hudomušno pripomnila: "Ti bi še v vreči za krompir izgledala privlačno, o tem sploh ne dvomim. Femme Fatale ostaja."

 

Ni mi bila všeč in s stisnjenimi ustnicami in kislim nasmehom sem jo sprejela v svojo Mandalo. Ja, sprejela sem jo, vendar ji nisem izrekla dobrodošlice.
Nisem je vzela za svojo.

 

"Glede na njeno pozicijo v tvojem kolesu usode, bo odigrala pomembno vlogo v tvojem življenju," je pripomnila.

Šele danes vem, kako zelo prav je imela.

Ona je bila tista, ki me je vodila k Veronique, ki je postala moja prva mentorica za ženstvenost. Po letih boja s svojo usodno žensko sem končno dojela, kako pomembno mesto ima v mojem življenjskem poslanstvu.

In to je za vedno spremenilo moj pogled na moške, na svet, na ženske in vse kar je.

 

 

Kako sem svojo osebno mandalo dala v prakso...

Moje ime je Taja Albolena in sem strastna raziskovalka ženstvenosti. In če si kot jaz, bi si želela zagotovilo, da se po tem, ko končno spoznaš zaveznike na svoji osebni mandali, vse v tvojem življenju odvija z lahkoto in uspehom.

Resnica je, da sem se po tem, ko sem prvič zavestno stopila v stik s svojo Femme Fatale in ostalimi enajstimi zavezniki moje Duše, znašla na neznanih tleh. Zelo dobro sem obvladala jezik svoje osebnosti, veliko težav pa sem imela s simboličnim jezikom notranjih arhetipov.

Sabotirala sem svoj uspeh v življenju, se smilila sama sebi in zelo dobro spoznala igro moje žrtve, sčasoma odkrila kako hitro ustrežem ljudem okoli sebe in kako moj notranji otrok vedno znova v zunanjem svetu išče nekoga, ki me bo rešil.

Caroline Myss, moja mentorica pri spoznavanju z mojimi zavezniki duše, pravi: "Vsak arhetip je samo individualni izraz univerzalne energijske platforme, ki je tvoje povezava z božanskim. Je pot, ki te najde, mesto kjer se zaveš, da nimaš izbire, kar pogosto povzroči besne bitke med egom in višjo močjo tvojega duha."

Tvoja Ženska Duša najde pot v ospredje, pa naj bo skozi misel, ki te ne pusti pri miru. Ali pa silovit pretres, ki podre tvoje življenje do temeljev.

Vsak se v svojem življenju sreča s klicem, da stopi v svojo osebno mandalo in jo v polnosti zaživi. Tukaj in zdaj.

In običajno ni jasno kako se premakniti od tukaj, kjer si tja, kjer bi si želela biti. Večja, kot je tvoja vizija, večji bo klic, da stopiš na to pot odkrivanja kdo v resnici SI in zakaj si tukaj.

In zato je tako zelo pomembno, da spoznaš svoj osebni zemljevid, ki te bo vodil tja, kamor si namenjena.

 

Zakaj potrebuješ zemljevid po svoji notranji pokrajini...

 

 

Tvoja Duša je za to izjemno popotovanje, ki ga imenujemo življenje, izbrala notranje zaveznike, da bi potencial tega kdo ti si lahko zaživela in izkusila v svojem fizičnem telesu. Vsak človek je izbral 12 zaveznikov za svoje popotovanje na Zemlji, 4 zaveznike si delimo vsi, to so notranji otrok, saboter, prostitutka in žrtev, ostali so unikatni za vsakega posameznika.

Mandala v sanskrtu pomeni sveti krog in je simbol za molitev, zdravljenje. Mandala razkriva lepoto narave; cvetje, školjke, morska zvezda, snežinke, planeti, prerez plodov sadja in listi. Vsak najmanjši delec snovi ima svoje središče in mandala označuje vesolje, od neskončno majhnega do neskončno velikega, od atoma do galaksije.

Pomembno je, da prepoznaš, da si Ti mandala. Človek se rodi iz mandale in prvič vidi svet skozi mandalo. Jajčna celica ima obliko mandale, tako kot maternica, v kateri se razvija plod. Ko se rodiš, vidišo svet skozi oči, ki je prav tako mandala. Celo telo je mandala. Lep primer tega je Da Vincijev vitruvijski človek. Mandala je izjemno orodje, ki ti razkriva izvorno lepoto, ki se skriva v samem središču tvoje Biti. Vodi te v tvoje notranje središče, da se spoznaš s svojim bistvom in zaživiš iz notranjosti navzven.

Da v polnosti zaživiš svoje poslanstvo, utelesiš svoj polni potencial je potrebno, da zavestno izbereš in stopiš v svojo veličastnost. Arhetipi so univerzalne energije, ki vplivajo na tvoje življenje. Arhetipi so del tvojega "posvečenega dogovora", ki si ga sklenila preden si se inkarnirala na Zemlji. Arhetipi nosijo v sebi tvoje talente, veščine, sposobnosti, potenciale, ki jih moraš prepoznati in utelesiti skozi svoje življenje tukaj in zdaj. Ključ je v tem, da jih izkusiš in zaživiš!

Razumevanje svojega življenjskega poslanstva ti razjasni, kaj je tisto, kar moraš na vsakem življenjskem področju (12 področij tvoje osebne mandale) izkusiti in ustvariti. Ko spoznaš osebno mandalo arhetipov, tvojo arhetipsko notranjo strukturo, lahko živiš življenje veliko bolj zavestno, ustvarjalno in osredotočeno. To ti omogoči, da zaživiš izpolnjujoče in cvetoče življenje, da zaupaš vase, čutiš povezanost in zasiješ kot Ženska za katero si se rodila, da si.

 

In prvi korak, ki ga lahko narediš je...

To je povabilo Tebi, da se mi pridružiš pri odkrivanju Osebne Mandale Arhetipov...

To druženje sem ustvarila ZaTe, da...

... Spoznaš svoj posvečeni dogovor. Osnova posvečenega dogovora je spoznanje, da obstajajo določene teme v tvojem življenju, ki te nenehno usmerjajo k vedno istemu rezultatu, ne glede na to kako močno se trudiš, da bi stvar spremenila. Vsi imamo svoje izzive, svoja spoznanja, ki jih moramo izkusiti in utelesiti. Tukaj si zato, da izkušaš to, kar že veš, da skozi izkušnjo pridobivaš modrost skozi direktno doživljanje.

... Zaživiš svoje življenje v polnosti. Arhetipi so tvoji zavezniki, ki jih je duša izbrala, da z njihovo pomočjo izkuša to življenje tukaj in zdaj. So sestavni del tvoje osebnosti, tvojega zemeljskega jaza. Arhetipi so tvoja energijska matrica. Struktura, ki jo duša potrebuje, da se lahko izraža v zemeljski realnosti. Arhetipi so tvoji energijski vodniki s pomočjo katerih zaživiš svoj polni kreativni potencial, izpolnitev svojega posvečenega dogovora.
Vsaka duša pred utelešenjem v telo izbere katere arhetipske energije bodo prisostvovale v izoblikovanju njene osebnosti. Duša izbere tiste arhetipske energije, ki ji bodo omogočile zemeljske lekcije, ki jih potrebuje za svojo rast. In kljub temu, da imaš v sebi vse arhetipske energije, vsak nosi unikatno izbiro v sebi in imaš različno močno izražene določene arhetipe v svojem karakterju.

... Spoznaš osnovni jezik tvoje duše. Arhetipi so tvoji sopotniki na poti samospoznavanja, ki te vodijo k utelešanju tvojega najvišjega potenciala. Da bi našla pogoje svojega posvečenega dogovora, moraš identificirati 12 glavnih arhetipov tvojega podpornega sistema. Štirje med njimi so lastni vsem in predstavljajo arhetipe preživetja. Ostalih osem je intimno povezanih s potjo vsakega posameznika in se razlikujejo od posameznika do posameznika, glede na posvečeni dogovor s katerim si se rodila.

V 22 dnevnem intenzivu boš skozi 6 druženj spoznala...

1. druženje

STOPI V POLNO MOČ SVOJE ŽENSKE DUŠE

Pomembno je, da se naučiš opazovati svoje boleče vzorce in spremeniš svoje reakcije do poti, skozi katero se iz pepela v življenje dviguješ kot feniks.

Kje in kako izgubljaš svojo moč?

Kaj je mojstrstvo moči?

Spoznale bomo tri nivoje skozi katere rasteš; nivo preživetja, nivo samozavedanja in nivo tvoje duše.

 

 

 

 

2. druženje

PREŽIVETVENI ARHETIPI

Vsi si delimo štiri arhetipe; Otroka, Žrtev, Prostitutko in Saboterja. Ti arhetipi imajo to lastnost, da vodijo in kontrolirajo tvoje življenje, če z njimi ne upravljaš ti. Če jih ne spoznaš in jih zavestno vključiš v svoje življenje, te vedno znova preplavljajo.

Predstavljajo tvoje različne izzive, strahove in ranljivosti, s katerimi se moraš soočiti in jih preiti kot del tvojega posvečenega dogovora. Tako postanejo tvoji zavezniki, hkrati pa ti onemogočajo, da bi sklepala kompromise glede preživetja.

Če pogledaš situacijo, ko se čutiš izdana s strani nekoga, ki ti veliko pomeni. V svoji nemočni obliki se bo Otrok počutil kot sirota, prestrašeno in ranjeno, želel se bo skriti, zbežati stran ali enostavno delovati iz nekontrolirane histerije. Žrtev bo obsojala. Saboter bo spodkopaval ideje in bo morda padel v samo-destruktivno obnašanje. Prostitutka pa bo sklepala kompromise da bi ostala v povezavi s to osebo.

V svoji močni obliki pa bo Otrok prepoznal strah, vendar se bo odločil za riziko, ki je potreben za rast v bolj zrele oblike povezovanja. Žrtev se bo postavila zase in bo prevzela odgovornost, ter ne bo obtoževala temveč bo izbrala pozitivno akcijo. Saboter bo sprejel priložnost in riziko, ki podpirajo opolnomočene odločitve. Prostitutka pa bo odklonila sklepanje kompromisov s svojim samovrednotenjem, z vedenjem, da bo vedno poskrbljeno zanjo, ne glede na to s kom je v svojem življenju.

Zato je pomembno, da jih zavestno spoznaš in z njimi upravljaš.

 

3. druženje

SPOZNAJ JEZIK ARHETIPOV

Tvoja duša govori jezik arhetipov in zato je izjemnega pomena, ko stopiš v stik s svojo dušo, da spoznaš svoje zaveznike v notranjem svetu. Arhetipi so jezik tvoje duše.

Namen druženja je, da spoznaš svojo dušo in njen arhetipski jezik uporabiš, da zaživiš svoj polni potencial.

Čas je, da se nehaš skrivati in se igrati majhno, življenje te kliče. Spoznaj svoj posvečeni dogovor.

Kaj je tvoja življenjska misija?

 

 

 

4. druženje

MOČ ARHETIPOV

Narava arhetipov je osebna, pa tudi neosebna. Ko nanje pogledaš skozi srce, jih prepoznaš kot spremljevalce in zaveznike na svoji poti.

Ko nanje gledaš skozi um, so zgolj simbolični vzorci, ki vodijo tvojo evolucijo.

Pomembno je, da v sebi povežeš um in srce, drugače imaš v sebi dva bojna tabora, ki sta nenehno v boju za prevlado nad tvojo izbiro.

Spoznale bomo 12 arhetipskih družin, ki bodo razkrile kje je tvoja Duša najbolj domača.

5. druženje

ARHETIPSKO KOLO

Kadar na določenem področju v tvojem življenju pride do nepričakovanih, nejasnih situacij in zastojev, je modro, da pogledaš v svojo osebno mandalo arhetipov, kateri Arhetip obvladuje področje s katerim imaš težave.

S tem, ko se z njim soočiš in presežeš njegove senčne aspekte, lahko uporabiš svetle aspekte tega arhetipa. Na voljo so ti njegove kvalitete, s tem pa si razjasniš situacijo in olajšaš svojo pot.

Tvoji arhetipi so kot magneti, ki pritegnejo bistvene elemente, potrebne, da bi se udejanjila neka izkušnja.

Tvojo osebna mandala arhetipov razkriva 12 življenjskih področij.

6. druženje

OSEBNA MANDALA ARHETIPOV

V druženju v živo bova podrobno pogledali kako narediti svojo Osebno Mandalo Arhetipov in kako razumeti arhetipe s katerimi v svojem življenju trenutno najbolj delaš, hkrati pa tudi njihove senčne in svetle plati.

Ko ugotoviš ključne senčne plati, lahko s pomočjo procesa DivineFlow zelo elegantno ujeto energijo pretočiš v svetli del arhetipa v sebi, zato jei to orodje prepoznavanja ključnih arhetipov v svoji osebni mandali zelo pomembno.

Vseh 12 arhetipov bomo umestile na 12 življenjskih področij, na katerih se vsak posamezni arhetip najbolj izraža.

 

 

Pofočkaš se lahko tukaj >>>

Ker je čas za jasnost glede tega kdo si in zakaj si tukaj. In da to daš v akcijo...

Druženje je izjemno praktično, kjer s teboj delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo Žensko Dušo in aktiviraš svojo moč Ženske.

Izurila se boš v prepoznavanju različnih odtenkov v svoji osebni mandali arhetipov.
Odprla boš svoje srce in začutila ljubezen vseh delov sebe.
Naučila se boš prisluhniti svoji Ženski Duši, prepoznati kateri arhetip se želi izraziti skozi tebe in kako mu narediti prostor.
Nauči se kreirati na različnih področjih svojega življenja, kako izbirati in kreirati v stiku s polno močjo svoje duše.
Sposobnost zavestnega izbiranja skozi kateri arhetip se želiš v določeni situaciji izraziti.
Vpogled v to, kako uporabiti notranjo razsodnost in izbirati iz srca namesto iz svoje zgodbe in strategij iz otroštva.
Spoznanje zakaj je udomačevanje tako pomemben proces v času našega odraščanja in kako preseči svoje notranje udomačenosti.
Premik iz globoko zakoreninjenega prepričanja, da nisi dovolj, v svojo avtentično vrednost.
Ko si v krogu in v opazovanju tistih, ki potujejo s teboj, lahko prepoznaš arhetipske energije v drugih ljudeh, kar ti omogoči, da na enem mestu prepoznaš široko paleto arhetipov in jih z večjo lahkoto ugledaš v svojem vsakdanu.
Sveti krog je tisti, ki ti nudi občutek varnosti, da se spogledaš s tistimi deli v tebi, ki jih ne maraš ali se jih bojiš in te podpira v tem, da objameš celoto sebe.
S tem, ko objameš svojo polno moč Ženske Duše v svojem življenju, si boš odprla vrata v popolnoma nov način povezovanja s seboj, z ljudmi in s svetom. Brez potrebe po sojenju sebe in izkušanju občutkov krivde.
Naučila se boš sprejeti svoj Zaklad, svoje Darilo.
Spoznala boš ćudovite ženske. Podpora skupine v kreaciji je neprecenljiva.

Vabim Te, da se mi pridružiš in zaživiš svoj polni potencial...

Na voljo ti je 15 ur materijala, ki te bo vodilo do AHA momentov, spoznanj in prebojev v tvojem življenju. In skupaj se bova premaknili skozi blokade, dvome, negotovosti in strahove, ki jih nosiš v sebi glede tega kdo si in zakaj si tukaj. Vse to ti bo pomagalo pri večji jasnosti in samozaupanju.

To ti bo pomagalo pri tem, da narediš naslednji korak... in izgradiš most, ki te bo peljal tja, kamor je tvoja DUša izbrala in ti je namenjeno, da greš....

Na svojem popotovanju po notranji pokrajini Ženske Duše sem odkrila, da boš, če boš čakala na tvoj življenjski namen, da pride, čakala zelo dolgo.

V resnici tvojega namena ne boš našla nikjer zunaj tebe. Ker je že v tebi. In čaka nate. Da ga razkriješ in ga izbereš. SKozi prakse in orodja v tem druženju ti bom pomagala, da to narediš Zase.

Življenje te vodi, da razkriješ in izbereš svoj življenjski namen na dva načina. Ali:

to narediš nezavedno, kar vodi v razpad in bojevanje. Kar ni nujno, da te pripelje do tega, da postaneš ta Ženska, ki ti je namenjeno, da SI. In številne ženske na koncu svojega življenja obžalujejo, da niso tvegale in izbirale drugače.

to narediš zavestno. Kaj pogosto vključuje nekoga, ki ti na tej poti pomaga in je tvoj vodnik po notranji pokrajini tvoje Duše.

Pridruži se mi na odkrivanju osebne mandale arhetipov, v kolikor vidiš vrednost v temu, da narediš korak bliže k temu, da zaživiš kot Ženska, za katero si se rodila, da si.

 

Osebna Mandala Arhetipov je 22 dnevna izkušnja spoznavanja Sebe.

Prvih pet druženj je na voljo preko spletnih druženj in sicer začnemo v ponedeljek 11.11.2019. Nadaljujemo 14.11., 18.11., 21.11., 25.11.2019 ob 20. uri.

Drugi del poteka v živo in sicer se dobiva v soboto 30.11.2019 v živo v Ljubljani od 9. ure in se družimo do 14. ure, brez pavze za kosilo, Prigrizki bodo na voljo.

 

Jaz ti dam mojih 28 let izkušenj, spoznanj s poti, modrost in zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

Tvoja investicija za program Osebna Mandala Arhetipov je 497€.

497€ za to, da se naučiš kako reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti ravnovesje v sebi, brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje kot si ga želiš na sijoče ženstven način, brez občutkov krivde.

Kaj Ti druženje prinaša?

Aktiviraj svojo kreativno moč. Uporabi svinec osnovnih štirih preživetvenih arhetipov Otroka, Saboterja, Prostitutke in Žrtve, ter jih preobrazi v zlato Gaea, Sofije, Hetaire in Amazonke.
Spoznaj svojih osem unikatnih osebnih arhetipov, ki so intimno povezani s tvojo žensko Dušo
Spoznaj svojo osebno mandalo arhetipov, jo nariši in uporabi kot zemljevid za povezovanje s svojimi potenciali.
Prepoznaj svoj edinstveni potencial, svojo matriko, ki te na različnih področjih življenja najbolj izziva.
Poveži vseh 12 osebnih, unikatnih arhetipov s svojimi ženskimi arhetipi.
Zaupaj svoji Duši, da te vodi po tej poti preobrazbe in ti pokaže, kako izkušati svoj polni potencial tukaj in zdaj.
Presezi dvome vase in strahove, da samozavestno stopi v svojo veličastnost in dragocenost.
Postani zavestna kreatorka svojega življenja skozi zavestno izbiro, kako se boš izrazila.

 

V tem, ko si priča sama sebi, si vedno bolj to, kar si.

In vprašanje je samo ali si boš dopustila, da svoje življenje nadgradiš na načine, ki si jih še ne moreš predstavljati.
Si boš dopustila, da se odpreš za izobilje, zadovoljstvo in ravnovesje, ki si ga zaslužiš?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

Čas za jasnost glede tega kdo si in zakaj si tukaj. In da to daš v akcijo...

Plačilo prispevka za notranje popotovanje lahko izvedeš na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 71427321893

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno na moj e-mail) je tri dni pred izvedbo druženja.

Splošni pogoji sodelovanja


Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši sebi!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.