Tvoj zemljevid za odkrivanje tvojega polnega potenciala...

 

V tvojem življenju pride čas, ko spoznaš, da je čas, da nehaš iz svojega življenja izpuščati najpomembnejšo osebo v tvojem življenju... Sebe.

Pride čas, ko prerasteš življenje, kot si ga živela do sedaj in v sebi začutiš željo po premiku.
Skozi svoje življenje imaš dogovor s svojo dušo, da narediš prostor za nov potencial, ki ti je na voljo.

Potencial je energija, ki čaka, da bo uporabljena.

Moraš jo prepoznati, jo zavestno izbrati in uporabiti, da oplemenitiš ta potencial in izkusiš to, zaradi česar si ta potencial izbrala.

To terja preobrazbo. Vprašanje je le ali boš aktivno sodelovala v tej preobrazbi ali boš čakala, da Te preobrazba potegne v svojo centrifugo in boš šele nato sledila zemljevidu svojega srca.

 

Skozi svoje življenje si se že večkrat znašla na križišču.

Preden si prišla v to življenje si na nivoju duše skupaj skupaj s sojenicami določila potek svojega življenja.
Podpisala si svojo dušno pogodbo. To je zapis vseh ključnih izbir tvojega življenja.

V tvoji dušni pogodbi je zapisana tvoja usoda, najpomembnejše informacije za tvojo življenjsko pot, kaj kot duša na ta svet prinašaš in česa se boš v tem življenju učila ter kaj je tvoj dušni namen.

Usoda so karte, ki jih dobiš v roke v tem pokru, ki mu pravimo življenje, kako to igro igraš in kaj narediš s kartami, ki jih imaš v roki, pa je stvar tvojega dušnega namena.

 

V najboljšem primeru gre vse kot po maslu.

V tvoje roke pade knjiga ali pa prideš v stik z osebo, ki ti jasno razloži kaj moraš narediti, kdaj in kako, stvari daš v prakso in se zlahka premakneš naprej.

Vendar se le redkokdaj zgodi na tak način.

V vsakodnevnem življenju se dogajajo izzivi.
Naletiš na ovire.
Se soočiš s spoznanji.
V ospredje pridejo strahovi.
V sebi čutiš nelagodje.
Sabotiraš izbire.
Poskušaša ustreći vsem okoli sebe.

In ob tem: Se ukvarjaš s službo. Imaš otroke, partnerja, starše, bolezni. Čutiš, da izgubljaš stik s tlemi. Se moraš preseliti. Zamenjati službo.

In medtem, ko se ti vse to dogaja, pozabiš na križišče, na izbire, na svojo Dušo.

Morda si uspela prepoznati učenja in implementirati delček potenciala, ki ti je bil na voljo.
Najverjetneje se vrtiš v krogih.
In ko se naslednjič znajdeš na istem mestu, soočena z istimi izbirami, v sebi čutiš frustracijo in nemoč.

In to sem pri ženskah s katerimi prihajam v stik opazovala vedno znova.

Želim ti ponuditi alternativo. Je rezultat mojega dela s številnimi ženskami vse od leta 2008.

 

To v kar globoko verjamem je, da si na tem planetu z razlogom.
V tebi se skriva nekaj, kar je edinstveno in enkratno, samo tvoje.

Nikoli ni bilo osebe, kot si Ti in nikoli več je ne bo.
Si edinstvena kombinacija dednega materiala in dušne izbire, ki se nikoli več ne bo ponovila.

Vse je že v tebi.
In na tebi je, da svoj polni potencial aktiviraš in to Žensko, ki ti si v polnosti zaživiš.

Verjamem, da ima vsaka ženska v sebi Moč Božanskega Ženskega principa. Zemlja in vsa bitja na njej potrebujemo nego Božanskega Ženskega principa. Zato je tako pomembno, da se v sebi povežeš s to energijo in jo zaživiš navzven.

Težava je brez dvoma v tem, da nimaš zgleda, kaj to pomeni in kako utelesiti to Moč h kateri si poklicana.

Pomembno je, da začneš točno tam, kjer se v tem trenutku nahajaš. Da si se voljna učiti. Delati napake. Objeti Sebe. Si podariti čas za preživljanje časa s seboj in negovanje sebe. Odložiti svoj oklep.Si podariti vodstvo in podporo na tej poti. Se učiti v skupnosti žensk, ki so voljne prehoditi pot in biti sočutne do sebe, kajti to je tisto, kar te bo vodilo nazaj k Sebi. Ti si najbolj pomembna oseba v tvojem življenju.

Na desetine žensk je sledilo tej poti Ljubezni, z implementacijo manjkajočih koščkov in so uspele.
Verjamem, da lahko uspe tudi Tebi.

Da zaživiš kot ženska, za katero si se rodila, da SI.

Od leta 2004 sem intimno vključena v opazovanje in delo z arhetipskimi vzorci. Bila sem priča številnim ženskam, ki so tako kot jaz zapustile samo sebe, se skrile v nezadostnosti in nevidnosti (ukoreninjene v strahu pred tem, da bi bila vidna in da bi podelila svojo resnico). Opazovala sem kako so se vrtele v krogu in ponavljale ene in iste lekcije. Sabotirale so priložnosti in iskale nekoga, ki jih bo rešil v zunanjem svetu. V preigravanju neprijetnih izkušnj in nesprejemanju sama sebe in svoje človeškosti.

V želji, da bi jo podprla, sem se vedno znova vračala k svoji vodnici v globine, k svoji morski deklici ki je vodila v globine Duše. Počasi se je začel oblikovati zemljevid, po katerem te danes lahko vodim, da spoznaš sebe in objameš Celoto sebe.

Skozi otroštvo si oblikovala identiteto, ki te določa kot osebo. Vsi tisti deli, ki so bili v tem obdobju zanikani, nesprejeti ali neodobravani s strani staršev in ostalih avtoritet, so postali del tvoje sence. Senca je termin, ki ga je začel uporabljati Jung, ko je opisoval dele posameznika, ki niso ozaveščeni in so skriti v nezavednem.

 

In če si tukaj, to pomeni, da je v tvojem življenju nastopil čas, da utelesiš potencial svoje Duše, ki čaka nate.

Morda sabotiraš svoj uspeh v življenju, se smiliš sama sebi in ne veš kaj je tisto, kar je tvoje in kaj ni tvoje. Zase vem, da sem dolgo časa plesala senčni ples s svojo žrtvijo, vedno znova ustregla ljudem okoli sebe in v zunanjem svetu iskala nekoga, ki me bo rešil. To me je leta 2009 pripeljalo do tega, da sem zadela dno. Moj zlom na križišču življenja je postal moj preboj v razcvet, kjer so arhetipi postali moji vodniki na poti.

Caroline Myss, moja mentorica pri spoznavanju z mojimi zavezniki duše, pravi: "Vsak arhetip je samo individualni izraz univerzalne energijske platforme, ki je tvoje povezava z božanskim. Je pot, ki te najde, mesto kjer se zaveš, da nimaš izbire, kar pogosto povzroči besne bitke med egom in višjo močjo tvojega duha."

 

Tvoja Ženska Duša najde pot v ospredje, pa naj bo skozi misel, ki te ne pusti pri miru.
Ali pa silovit pretres, ki podre tvoje življenje do temeljev.


Vsak se v svojem življenju sreča s klicem, da stopi v svojo osebno mandalo in jo v polnosti zaživi. Tukaj in zdaj.

In običajno ni jasno kako se premakniti od tukaj, kjer si tja, kjer bi si želela biti.
Večja, kot je tvoja vizija, večji bo klic, da stopiš na to pot odkrivanja kdo v resnici SI in zakaj si tukaj.

In zato je tako zelo pomembno, da spoznaš svoj osebni zemljevid, ki te bo vodil tja, kamor si namenjena.

 

 

Zakaj potrebuješ zemljevid po svoji notranji pokrajini...

 

 

Ko se znajdeš na križišču imaš na voljo svobodno izbiro. Na tebi je, da izbereš. Vendar tukaj nisi sama. Tvoja Duša je za to izjemno popotovanje, ki ga imenujemo življenje, izbrala notranje zaveznike, da bi potencial tega kdo ti si lahko zaživela in izkusila v svojem fizičnem telesu. Vsak človek je izbral 12 zaveznikov za svoje popotovanje na Zemlji. 4 zaveznike si delimo vsi, to so notranji otrok, saboter, prostitutka in žrtev, ostali so unikatni za vsakega posameznika. To je tvoj notranji tim, ki ti je vedno na voljo. Vedno jih lahko pokličeš na pomoč.

Da v polnosti zaživiš svoj dušni namen in utelesiš svoj polni potencial je potrebno, da narediš prostor za novo. To v praksi pomeni, da je potrebno razpustiti tiste dele svoje identitete, ki ti ne služijo več, da lahko zavestno izbereš in stopiš v svojo veličastnost. Arhetipi so univerzalne energije, ki vplivajo na tvoje življenje. Arhetipi so del tvoje dušne pogodbe, ki si jo sklenila preden si se inkarnirala na Zemlji. Arhetipi razkrivajo tvoje talente, veščine, sposobnosti, potenciale, ki jih moraš prepoznati, aktivirati in utelesiti skozi svoje življenje tukaj in zdaj. Ključ je v tem, da jih izkusiš in zaživiš!

Razumevanje tvojega dušnega namena ti razjasni, kaj je tisto, kar moraš na vsakem življenjskem področju (12 področij tvoje osebne mandale) izkusiti in ustvariti. Ko spoznaš osebno mandalo arhetipov, tvojo arhetipsko notranjo strukturo, lahko živiš življenje veliko bolj zavestno, ustvarjalno in osredotočeno. To ti omogoči, da zaživiš izpolnjujoče in cvetoče življenje, da zaupaš vase, čutiš povezanost in zasiješ kot Ženska za katero si se rodila, da si.

Mandala v sanskrtu pomeni sveti krog in je simbol za molitev, zdravljenje. Mandala razkriva lepoto narave; cvetje, školjke, morska zvezda, snežinke, planeti, prerez plodov sadja in listi. Vsak najmanjši delec snovi ima svoje središče in mandala označuje vesolje, od neskončno majhnega do neskončno velikega, od atoma do galaksije.

Pomembno je, da prepoznaš, da si Ti mandala. Človek se rodi iz mandale in prvič vidi svet skozi mandalo. Jajčna celica ima obliko mandale, tako kot maternica, v kateri se razvija plod. Ko se rodiš, vidišo svet skozi oči, ki je prav tako mandala. Celo telo je mandala. Lep primer tega je Da Vincijev vitruvijski človek. Mandala je izjemno orodje, ki ti razkriva izvorno lepoto, ki se skriva v samem središču tvoje Biti. Vodi te v tvoje notranje središče, da se spoznaš s svojim bistvom in zaživiš iz notranjosti navzven.

 

 

V naslednjih 22 dneh ti bom predala...

Znanja za aktivacijo tvoje kreativne moči in kako uporabiš svinec osnovnih štirih preživetvenih arhetipov Otroka, Saboterja, Prostitutke in Žrtve, ter jih preobrazi v zlato Gaea, Sofije, Hetaire in Amazonke.

Prakse s pomočjo katerih boš prepoznala svojih osem unikatnih osebnih arhetipov, ki so intimno povezani s tvojo žensko Dušo in se bolj povezala z njimi.

Orodja za aktivacijo tvoje osebne mandale arhetipov. Kako jo narišeš in uporabiš kot zemljevid za povezovanje s polnim potencialom Duše.

Izkušnje, da prepoznaš svoj edinstveni potencial, svojo matriko, ki te na različnih področjih življenja najbolj izziva.

Vodeno prakso za povezavo vseh 12 osebnih, edinstvenih arhetipov s svojimi ženskimi arhetipi.

Ker vsi potrebujemo vodstvo, ko se spustimo v svoj notranji ocean Duše po bisere. Gre za stvari, ki ti pomagajo, da se uglasiš s svojim srcem in se zaveš, da ustvarjaš svoje življenje iz svoje notranjosti navzven.

Da zaupaš svoji Duši, da te vodi po tej poti preobrazbe in ti pokaže, kako izkušati svoj polni potencial tukaj in zdaj.
Da presežeš dvome vase in strahove ter samozavestno stopiš v svojo veličastnost in dragocenost.
Da postaneš zavestna kreatorka svojega življenja skozi zavestno izbiro, kako se boš izrazila.

Ker...

 

 

22-dnevni intenziv vključuje prakse, orodja in veščine, s pomočjo katerih boš:

Utelesila svojo Žensko Dušo.
Aktivirala svojo moč Ženske.
Izurila se boš v prepoznavanju različnih odtenkov v svoji osebni mandali arhetipov.
Odprla boš svoje srce in začutila ljubezen do vseh delov sebe.
Prisluhnila svoji Ženski Duši in prepoznala kateri arhetip se želi izraziti skozi tebe in kako mu narediti prostor.
Kreirala na različnih področjih svojega življenja v stiku s polno močjo svoje duše.
Okrepila sposobnost zavestnega izbiranja skozi kateri arhetip se želiš v določeni situaciji izraziti.
Prepoznala kako uporabiti notranjo razsodnost in izbirati iz srca namesto iz svoje zgodbe in strategij iz otroštva.
Spoznala zakaj je udomačevanje tako pomemben proces v času odraščanja in kako preseči svoje notranje udomačenosti.
Naredila premik iz globoko zakoreninjenega prepričanja, da nisi dovolj, v svojo avtentičnodragocenost.
Prepoznala arhetipske energije v drugih ljudeh, kar ti bo omogočilo, da prepoznaš široko paleto arhetipov in jih z večjo lahkoto ugledaš v svojem vsakdanu.
Začutila varnost, da se spogledaš s tistimi deli v tebi, ki jih ne maraš ali se jih bojiš in objameš celoto sebe.
Odprla vrata v popolnoma nov način povezovanja s seboj, z ljudmi in s svetom. Brez potrebe po sojenju sebe in izkušanju občutkov krivde.
Naučila sprejeti svoj Zaklad, svoje Darilo.
Prepoznala katero pot izbrati na križišču na katerem si se v tem trenutku v svojem življenju znašla.

 

Na svojem popotovanju po notranji pokrajini Ženske Duše sem odkrila, da boš, če boš čakala, da tvoj dušni namen pride k tebi, čakala zelo dolgo.

V resnici tvojega namena ne boš našla nikjer zunaj tebe.
Ker je že v tebi. In čaka nate. Da ga razkriješ in ga izbereš.
Skozi prakse in orodja v tem druženju ti bom pomagala, da to narediš Zase.

Življenje te vodi, da razkriješ in izbereš svoj dušni namen na dva načina.

Ali:

to narediš nezavedno, kar vodi v razpad in bojevanje. Kar ni nujno, da te pripelje do tega, da postaneš ta Ženska, ki ti je namenjeno, da SI. In številne ženske na koncu svojega življenja obžalujejo, da niso tvegale in izbirale drugače.

to narediš zavestno. Kaj pogosto vključuje nekoga, ki ti na tej poti pomaga in je tvoj vodnik po notranji pokrajini tvoje Duše.

 

In prvi korak, ki ga lahko narediš je...

 

To je povabilo Tebi, da se mi pridružiš pri odkrivanju Osebne Mandale Arhetipov...

 

Ta intenziv sem ustvarila ZaTe, da...

... Spoznaš vsebino svoje dušne pogodbe. Osnova dušne pogodbe je spoznanje, da obstajajo določene teme v tvojem življenju, ki te nenehno usmerjajo k vedno istemu rezultatu, ne glede na to kako močno se trudiš, da bi stvar spremenila. Vsi imamo svoje izzive, svoja spoznanja, ki jih moramo izkusiti in utelesiti. Tukaj si zato, da izkušaš to, kar že veš, da skozi izkušnjo pridobivaš modrost skozi direktno doživljanje.

... Zaživiš svoje življenje v polnosti. Arhetipi so tvoji zavezniki, ki jih je duša izbrala, da z njihovo pomočjo izkuša to življenje tukaj in zdaj. So sestavni del tvojega zemeljskega jaza. Arhetipi so tvoja energijska matrica. Struktura, ki jo duša potrebuje, da se lahko izraža v zemeljski realnosti. Arhetipi so tvoji energijski vodniki s pomočjo katerih zaživiš svoj polni kreativni potencial. Vodijo te v izpolnitev tvojega dušnega namena.
Vsaka duša pred utelešenjem v telo izbere katere arhetipske energije bodo prisostvovale v izoblikovanju njene osebnosti. Duša izbere tiste arhetipske energije, ki ji bodo omogočile zemeljske lekcije, ki jih potrebuje za svojo rast. In kljub temu, da imaš v sebi vse arhetipske energije, vsak nosi unikatno izbiro v sebi in imaš različno močno izražene določene arhetipe v svojem karakterju.

... Spoznaš osnovni jezik tvoje duše. Arhetipi so tvoji sopotniki na poti samospoznavanja, ki te vodijo k utelešanju tvojega najvišjega potenciala. Da bi našla pogoje svojega dušnega dogovora, moraš identificirati 12 glavnih arhetipov tvojega podpornega sistema. Štirje med njimi so lastni vsem in predstavljajo arhetipe preživetja. Ostalih osem je intimno povezanih s potjo vsakega posameznika in se razlikujejo od posameznika do posameznika, glede na posvečeni dogovor s katerim si se rodila.

In ko jih spoznaš, postanejo tvoji vodniki na poti Ljubezni.
Skozi razumevanje njihovih lekcij lahko z ozaveščenim vzorcem obnašanja (arhetipa) svojo Usodo preobraziš v Dušni namen. Tako tvoje življenjsko potovanje postane lažje in bolj drzno, srčno in celovito.

Resnica je, da nikoli nisi Sama.

 

In zdaj je čas za jasnost glede tega kdo si in zakaj si tukaj daš v akcijo...

Na voljo je 15 ur materijala, ki te bo vodilo do AHA momentov, spoznanj in prebojev v tvojem življenju. In skupaj se bova premaknili skozi blokade, dvome, negotovosti in strahove, ki jih nosiš v sebi glede tega kdo si in zakaj si tukaj.

Vse to ti bo pomagalo pri večji jasnosti in samozaupanju.

Pomagalo ti bo pri tem, da narediš naslednji korak... in izgradiš most, ki te bo peljal tja, kamor je tvoja Duša izbrala in ti je namenjeno, da greš....

 

Pridruži se mi na odkrivanju osebne mandale arhetipov, v kolikor vidiš vrednost v temu, da narediš korak bliže k temu, da zaživiš kot Ženska, za katero si se rodila, da si.

 

 

22-dnevni intenziv vključuje:

5 spletnih predavanj s Tajo
1 spletno druženje namenjeno vprašanjem in odgovorom s Tajo
MP3 posnetki druženj, ki jih lahko snameš na svoj računalnik in kadarkoli poslušaš
Posnetki vseh predavanj in druženj, ki ti bodo na voljo tudi po koncu programa

Individualno 3-urno postavljanje tvoje osebne mandale Arhetipov

 

V 22 dnevnem intenzivu boš skozi 6 druženj spoznala...

1. druženje

STOPI V POLNO MOČ SVOJE ŽENSKE DUŠE

Pomembno je, da se naučiš opazovati svoje boleče vzorce in spremeniš svoje reakcije do poti, skozi katero se iz pepela v življenje dviguješ kot feniks.

Kje in kako izgubljaš svojo moč?

Kaj je mojstrstvo moči?

Spoznale bomo tri nivoje skozi katere rasteš; nivo preživetja, nivo samozavedanja in nivo tvoje duše.

 

 

 

 

2. druženje

PREŽIVETVENI ARHETIPI

Vsi si delimo štiri arhetipe; Otroka, Žrtev, Prostitutko in Saboterja. Ti arhetipi imajo to lastnost, da vodijo in kontrolirajo tvoje življenje, če z njimi ne upravljaš ti. Če jih ne spoznaš in jih zavestno vključiš v svoje življenje, te vedno znova preplavljajo.

Predstavljajo tvoje različne izzive, strahove in ranljivosti, s katerimi se moraš soočiti in jih preiti kot del tvojega posvečenega dogovora. Tako postanejo tvoji zavezniki, hkrati pa ti onemogočajo, da bi sklepala kompromise glede preživetja.

Če pogledaš situacijo, ko se čutiš izdana s strani nekoga, ki ti veliko pomeni. V svoji nemočni obliki se bo Otrok počutil kot sirota, prestrašeno in ranjeno, želel se bo skriti, zbežati stran ali enostavno delovati iz nekontrolirane histerije. Žrtev bo obsojala. Saboter bo spodkopaval ideje in bo morda padel v samo-destruktivno obnašanje. Prostitutka pa bo sklepala kompromise da bi ostala v povezavi s to osebo.

V svoji močni obliki pa bo Otrok prepoznal strah, vendar se bo odločil za riziko, ki je potreben za rast v bolj zrele oblike povezovanja. Žrtev se bo postavila zase in bo prevzela odgovornost, ter ne bo obtoževala temveč bo izbrala pozitivno akcijo. Saboter bo sprejel priložnost in riziko, ki podpirajo opolnomočene odločitve. Prostitutka pa bo odklonila sklepanje kompromisov s svojim samovrednotenjem, z vedenjem, da bo vedno poskrbljeno zanjo, ne glede na to s kom je v svojem življenju.

Zato je pomembno, da jih zavestno spoznaš in z njimi upravljaš.

 

3. druženje

SPOZNAJ JEZIK ARHETIPOV

Tvoja duša govori jezik arhetipov in zato je izjemnega pomena, ko stopiš v stik s svojo dušo, da spoznaš svoje zaveznike v notranjem svetu. Arhetipi so jezik tvoje duše.

Namen druženja je, da spoznaš svojo dušo in njen arhetipski jezik uporabiš, da zaživiš svoj polni potencial.

Čas je, da se nehaš skrivati in se igrati majhno, življenje te kliče. Spoznaj svoj posvečeni dogovor.

Kaj je tvoja življenjska misija?

 

 

 

4. druženje

MOČ ARHETIPOV

Narava arhetipov je osebna, pa tudi neosebna. Ko nanje pogledaš skozi srce, jih prepoznaš kot spremljevalce in zaveznike na svoji poti.

Ko nanje gledaš skozi um, so zgolj simbolični vzorci, ki vodijo tvojo evolucijo.

Pomembno je, da v sebi povežeš um in srce, drugače imaš v sebi dva bojna tabora, ki sta nenehno v boju za prevlado nad tvojo izbiro.

Spoznale bomo 12 arhetipskih družin, ki bodo razkrile kje je tvoja Duša najbolj domača.

5. druženje

ARHETIPSKO KOLO

Kadar na določenem področju v tvojem življenju pride do nepričakovanih, nejasnih situacij in zastojev, je modro, da pogledaš v svojo osebno mandalo arhetipov, kateri Arhetip obvladuje področje s katerim imaš težave.

S tem, ko se z njim soočiš in presežeš njegove senčne aspekte, lahko uporabiš svetle aspekte tega arhetipa. Na voljo so ti njegove kvalitete, s tem pa si razjasniš situacijo in olajšaš svojo pot.

Tvoji arhetipi so kot magneti, ki pritegnejo bistvene elemente, potrebne, da bi se udejanjila neka izkušnja.

Tvojo osebna mandala arhetipov razkriva 12 življenjskih področij.

6. druženje

OSEBNA MANDALA ARHETIPOV

V druženju v živo bova podrobno pogledali kako narediti svojo Osebno Mandalo Arhetipov in kako razumeti arhetipe s katerimi v svojem življenju trenutno najbolj delaš, hkrati pa tudi njihove senčne in svetle plati.

Ko ugotoviš ključne senčne plati, lahko s pomočjo procesa DivineFlow zelo elegantno ujeto energijo pretočiš v svetli del arhetipa v sebi, zato jei to orodje prepoznavanja ključnih arhetipov v svoji osebni mandali zelo pomembno.

Vseh 12 arhetipov bomo umestile na 12 življenjskih področij, na katerih se vsak posamezni arhetip najbolj izraža.

 

 

Pofočkaš se lahko tukaj >>>

 

 

Osebna Mandala Arhetipov je 22-dnevna izkušnja spoznavanja Sebe.

Prvih pet druženj je na voljo preko spletnih druženj in sicer začnemo v petek 10.6.2022. Nadaljujemo 13.6., 17.6., 20.6. in 24.6.2022 ob 20. uri. Klic namenjen vprašanjem in odgovorom bo v ponedeljek 27.6.2022 ob 20. uri.

Drugi del poteka v živo in sicer se dobiva po vnaprejšnjem dogovoru v Zoom Salonu. Za 3-urni klic se dogovoriva individualno 30.6 ali 1.7.2022.

 

Jaz ti dam mojih 30 let izkušenj, spoznanj s poti, modrost in zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

Tvoja investicija za intenziv Osebna Mandala Arhetipov je 498€.

498€ za to, da se naučiš kako reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti ravnovesje v sebi, brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje kot si ga želiš na sijoče ženstven način, brez občutkov krivde.

 

Kaj Ti druženje prinaša?

Aktiviraj svojo kreativno moč. Uporabi svinec osnovnih štirih preživetvenih arhetipov Otroka, Saboterja, Prostitutke in Žrtve, ter jih preobrazi v zlato Gaea, Sofije, Hetaire in Amazonke.
Spoznaj svojih osem unikatnih osebnih arhetipov, ki so intimno povezani s tvojo žensko Dušo
Spoznaj svojo osebno mandalo arhetipov, jo nariši in uporabi kot zemljevid za povezovanje s svojimi potenciali.
Prepoznaj svoj edinstveni potencial, svojo matriko, ki te na različnih področjih življenja najbolj izziva.
Poveži vseh 12 osebnih, unikatnih arhetipov s svojimi ženskimi arhetipi.
Zaupaj svoji Duši, da te vodi po tej poti preobrazbe in ti pokaže, kako izkušati svoj polni potencial tukaj in zdaj.
Presezi dvome vase in strahove, da samozavestno stopi v svojo veličastnost in dragocenost.
Postani zavestna kreatorka svojega življenja skozi zavestno izbiro, kako se boš izrazila.

 

Zdaj je čas za jasnost glede tega kdo si in zakaj si tukaj. In da to daš v akcijo...

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno na moj e-mail) je tri dni pred izvedbo intenziva.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo. Ženske smo v nekaj desetletjih izmojstrile moški svet in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidimo, kako nas to utruja, nas spravlja v stres ter izpraznjenost. 

Zato delam z žensko, ki se spogleduje s čustvenoizgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

Sem varuhinja Ljubezni, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.

Zagotovo sem morska deklica, saj obožujem potapljanje v globine nepopolnosti in razkrivanje Biserov, ki se skrivajo v zakladu ženske duše.

Obožujem…

Popotovanja na sveta mesta kot so Bali, Egipt in Hawaii.
Dolge vožnje in poslušanje glasbe v avtu.
Ocean.
Otoke na K (kot so Krk, Kauai, Korzika, Krf).
Dragulje.
Obline.
Senzualni ples.
Občutek vode, svile in čipke na koži (ne nujno hkrati ali v tem vrstnem redu).
Plavanje in snorklanje v toplem morju.
Body Surfing
Pesem I will Rise od Lucinde Drayton.
Nošenje nevidne krone zadovoljstva.

... vse to razkriva moje vrednote o življenju.

V tem, ko si priča sama sebi, si vedno bolj to, kar si.

 

Zagotovo čutiš, da se nekaj premika, da smo priča spremembi, novi realnosti, novim možnostim, ki se odpirajo za Žensko. Morda ti nihče ni povedal, kako stopiti v to polje, ki se odpira, do sedaj.

Naj ti povem, kaj je možno ZaTe s tem, ko objameš svojo polno moč Ženske Duše v svojem življenju... s tem si boš odprla vrata v popolnoma nov način povezovanja s seboj, z ljudmi in s svetom. Brez potrebe po siljenju, potiskanju ali iskanju izpolnjenosti tam nekje zunaj sebe.

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstveni način?

Prijave so obvezne!

 

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.