Vse v življenju ženske se dogaja v ciklih...

 

Ženska je bitje ciklov. Vendar živi v družbi, ki je storilnostno naravnana in ki ne glede na to, kako se počuti od nje pričakuje, da bo stvari naredila učinkovito, popolno in takoj.

Zato se sploh ne čudim več, da kljub temu, da veš, da si na hlapih energije in da se moraš ustaviti in spočiti, trmasto vztrajaš, potiskaš, se potrudiš, da stvari narediš do konca, namesto, da bi nahranila sebe.

Sodobna ženska je naučena, da se trudi. Pogosto na silo potisne.
Verjame, da mora biti popolna, delati stvari popolno in da se bo šele, ko doseže popolnost, ki se ji kot korenček pred nosom vedno znova izmika, lahko ustavila in poskrbela zase.

Izgubila je stik s seboj in poskuša ustrezati podobi, ki jo ustvarja zunanji svet.
izgubila je stik s svojo milino in nežnostjo, s svojo ženstvenostjo.

In pride čas, ko v sebi začutiš, da se moraš premakniti onkraj tega, kar svet sprejema kot "normalno".
Vsakodnevno bezlanje. Potiskanje. Prilagajanje. Trud. Trmasto vztrajanje na silo. Občutek, da nisi dovolj.

Če še vedno bereš, vem, da nekje v globini svoje ženske Duše veš, da si tukaj, da prispevaš, da živiš izpolnjujoče življenje in da to lahko narediš na sijoče ženstveni način.

In želim ti pomagati, da se spomniš, kdo v resnici SI.

 

Globoko verjamem, da je ženska tista, ki je varuhinja življenja.

Ki nosi življenje in poraja življenje. Pa tudi ideje in projekte.
Ženska je božanska kreatorka. Je božanska Mati. V mojih očeh je vsaka ženska Kreatrix.

Verjamem, da je biti ženska izjemno Darilo.

Verjamem, da je vsaka ženska svetilka, tukaj na tem modro-zelenem planetu z namenom, da naredi pozitivno razliko v življenju ljudi, s katerimi prihaja v stik.

Moja srčna želja je, da Ti pokažem, kako dragocene smo ženske in kako pomembno vlogo imamo na tem planetu.
Pa tudi kaj nujno potrebuješ, da si lahko ta Ženska za katero si se rodila, da SI!

Rada rečem, da je Ženska svetloba, ki jo čutiš kot ljubezen in se udejanja kot vitalnost, živost, kot življenje. Esenca ženstvenosti je del čisto vsake ženske. Vendar smo skozi stoletja, če ne tisočletja ženske izgubile stik s tem najbolj dragocenim delom v svoji notranjosti. Stik s to prvinskostjo, resnično izvorno žensko esenco v sebi.

Obstaja način, kako lahko vdihneš ženstvenost in senzualnost v čisto vsak dan, da bi ustvarila življenje, kot si ga želiš.

Ženske, ki jih srečujem dnevno, si želijo živeti veličastnost svoje ženstvenosti in vendar se tega pogosto lotevajo na čisto moški način.
K ustvarjanju svojega življenja pristopajo na razumsko-moški način. Linearno, skozi voljo in skozi to kar moram in je nujno treba narediti. Na enak način pristopajo tudi k planiranju.
Sodobna ženska ima v svoji notranjosti neskončne sezname stvari, ki jih je potrebno narediti in pogosto ne zna izbrati kaj je tisto, kar je zanjo v danem trenutku najbolj pomembno.

 

Moje ime je Taja Albolena.

Dolga leta sem stvari delala na moški način. Večina navodil v povezavi z manifestacijo, ki sem jim sledila so me vodila skozi tehnike, načine, ki so zahtevali od mene disciplino. In priznam, držala sem se jih nekaj tednov, včasih samo nekaj dni, vendar sem vedno znova ugotavljala, da so me puščali nestrpno, nezadovoljno, vedno znova prazno.

Ja, res je, veliko sem pričakovala in vedno znova nestrpno ugotavljala, da to ni tisto, kar bi si želela.

In ko sem se spoznala s planiranjem v skladu z naravnimi cikli in luninimi cikli, sem prvič zares začutila sprostitev. Moje telo se ni zakrčilo v pričakovanju vsiljenosti nečesa, kar je nenaravno moji ženstvenosti, namesto tega sem začutila neskončno lahkotnost Bivanja, večje zadovoljstvo, izpolnjenost, pomirjenost s seboj, večjo jasnost glede tega, kaj potrebujem v življenju in kaj so moje avtentične, srčne želje. Aahhhh, sprostitev.

Zato sem ustvarila intenziv Varuhinja Ciklov. Ker vem, da je vsaka ženska v svoji Biti varuhinja ciklov. In vem tudi zakaj sodobna ženska ni več v stiku z njimi in to želim deliti s teboj.

Varuhinja Ciklov je tista, ki te bo vodila v globine tvoje modrosti, tvoje poklicanosti in tvoje edinstvenosti. Če si pripravljena, da se nehaš spogledovati z izgorelostjo in namesto životarjenja na robu zaživeti na sijoče ženstveni način, moraš usvojiti svojo ciklično naravo, ki kreira v skladu s cikli mame Zemlje in babice Lune.

Pridruži se mi, če si pripravljena preseči stare navade, prevzeti nov pogled na svet in uporabiti tvojo srčno navigacijo. Da si podariš 10 minut na dan in skozi dnevne rituale ustvariš okolje v katerem se lahko razcvetiš v svoj polni potencial in ne zgolj preživiš. Si voljna to narediti zase? JA!?

Zakaj je poznavanje ciklov mame Zemlje in babice Lune pomembno Zate...

Mama Gaia je živo bitje, ki diha. Njen vdih traja 6 mesecev. In njen izdih ravno tako 6 mesecev. In tvoje telo ravno tako diha. Tvoj živčni sistem diha in njegov dih traja 12 ur. 12 ur vdihuje in 12 ur izdihuje. Če poznaš te cikle v sebi in kako se uglašujejo z mamo Zemljo in s staro mamo Luno, veliko lažje pluješ skozi življenje. In zate želim, da skozi svoje življenje pluješ čim bolj lahkotno.

Vse, čisto vse se dogaja v skladu s cikli, ki jih narekujejo letni časi. Vsi ljudje potujemo skozi mesec v skladu z luninimi cikli. Luna vpliva na nezavedno in podzavest vsakega posameznika. In vem, da če bi resnično razumela to izjemno moč kreiranja v skladu s cikli, bi točno vedela,kdaj lahko narediš pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu, razliko za katero si se rodila, da jo narediš. Pa tudi kdaj je čas za počitek in za to, da ti vdihneš.

Vem, da v sebi čutiš močno željo po tem, da prispevaš, da zaživiš kot ženska, za katero si se rodila, da si. Sebe lahko deliš z drugimi le, ko si v polnosti, v stiku s svojo žensko dušo, ko si pretočna in v stiku s svojo žensko naravo.

Da bi resnično v polnosti uporabila moč kreacije, ki leži v tebi, moraš poznati cikle in potovati v skladu z njimi. Kdaj v mesecu je modro upočasniti in prepoznati ter izraziti svojo izvorno esenco. Kdaj je čas za počitek in kdaj je čas za to, da se izraziš, pokažeš in resnično zasiješ kot TI.

Ker vem, da znotraj vsake ženske, tudi v tebi, leži zaklad, ki ga moraš najprej spoznati, ga sprejeti, utelesiti, da bi ga lahko podelila z ljudmi in s svetom. Na druženju bom s teboj delila kako ta Dragulj vpliva na tvoj vsakdan in kako ga zavestno uporabiti v kreaciji svojega vsakdana.

In res želim ZaTe, da zaživiš izpolnjujoče ljubezensko življenje, da zaupaš vase, čutiš povezanost in zasiješ kot Ženska za katero si se rodila, da si.

 

Ker vem, da takrat, ko živiš življenje iz svojega notranjega centra, ti ni potrebno stvari potiskati, delovati na silo, nenehno ustvarjati persone moči, da bi v življenju izkusila izpolnjenost, spoštovanje in notranje zadovoljstvo. Da bi resnično lahko zaživela življenje, kot si ga želiš, da bi utelesila Žensko, za katero si se rodila, da si, moraš stopiti v svoj notranji center, začutiti sebe in iz tega centra kreirati v svet.

 

In če si takšna, kot sem bila jaz, potem večino dneva preživiš v svojem mentalnem svetu. Premlevaš stvari v svoji glavi, ujeta je v skrbeh. v ugajanju, pretiranih pripravah, perfekcionizmu. Dvomiš v svoje sposobnosti in v sebi gojiš strah pred neuspehom. Poleg tega imaš v sebi instinkt, zaradi katerega si prizadevaš, da bi te imeli ljudje radi.

 

Raziskave kažejo, da te pomanjkanje zaupanja vase zadržuje, da bi resnično zaživela svoje sanje, da bi zaživela kot ženska, ki ti je namenjeno biti. Brez zaupanja vase ostajaš v neizpolnjenih sanjah, z izgovori, paralizirana. To povzroča fizično utrujenost, mentalno izčrpanost, pomanjkanje energije, preplavljenost z obveznostmi, frustracijo zaradi občutkov nepovezanosti, osamljenost, kar vodi v čustveno izpraznjenost in nezadovoljstvo.

 

Ti je to znano?

 

Kaj ti intenziv Varuhinje Ciklov prinaša?

Razumevanje tvoje ciklične narave. Ženske kreiramo v skladu s štirimi aspekte cikla, ki jih moramo spoznati in to so odpiranje, sprejemanje, negovanje in rojevanje ideje v svet, v formo.

Veščine, ki jih pridobiš ti pomagajo stopiti v polni potencial tvoje ženske Duše. Ženska, ki je utelešena, ve, kako svoje darilo podeliti z ljudmi in s svetom. Ženska, ki je utelešena v svoji ženstvenosti, čuti vrednost življenja. Čuti vrednost svojega prispevka, svojega dela in na sijoče ženstveni način počne vse, kar počne.

Upravljanje in plemenitenje tvoje kreativne energije. Ženske imamo zaradi odtekanja kreativne energije, skozi naše razpoke v notranji kreativni posodi, pogosto manjko energije, ko sabotiramo same sebe in svoje želje, ker ne vemo kako poskrbeti za seme, ki smo ga posejale. Pogosto smo neučakane, seme zbrskamo ven iz zemlje in hočemo imeti kontrolo nad rastjo. In smo zato nepotrpežljive in površne, si ne vzamemo časa zase, da bi ustvarile načrt za to kar si želimo.

Poznavanje ciklov v dnevu, v mesecu in letu. Ko v sebi čutiš in si v stiku s svojo močjo ženstvenosti, brez potrebe po tem, da bi z njo manipulirala ali da bi izdala samo sebe, uživaš v svojem delu in v družinskem življenju. Enostavno čutiš harmonijo vseh področij svojega življenja. Znaš poskrbeti zase, veš kaj potrebuješ in si to znaš tudi podariti. Brez občutkov krivde, brez navezanosti, obveznosti ali pričakovanj.

 

Vse kar je potrebno je, da si podariš 10 minut v dnevu...

Utopično?

Sploh ne.

Za premik potrebuješ 10 minut, ki jih podariš sama sebi.

Vse svoje kreacije vedno začneš z namero, ki prihaja globoko iz tvojega srca. To je tvoje seme. Kajti, ko želiš, da nekaj zraste, najprej poseješ seme. Prst lahko zalivaš in jo gnojiš, vendar, če ne poseješ semena, se ne bo zgodilo nič.

To kar sem resnično dojela je, da je ključnega pomena, da imaš v svojem življenju strukturo, strukturo ljubezni do sebe. in to je tisto, kar bomo v tem spletnem druženju naredile skupaj.

Razkrila bom najpomembnejših 10 minut v tvojem dnevu in kako jih resnično uporabiti zase!

 

Če čutiš, da vse kar narediš enostavno ni dovolj, ne glede na to, kaj vse narediš, kako uspešna si?

Bi si želela, da tvoj dan poteka bolj sproščeno, da v njem bolj uživaš?

Si pripravljena na to, da svoj dan zaključiš izpolnjena, celovita, celostna in z občutkom polnosti?

 

Če je tako, potem je intenziv Varuhinje Ciklov Zate.

V šestih 60 minutnih druženjih Intenziva bom s teboj podelila:Prvo predavanje... Mesečni cikel, ki temelji na ciklu babice Lune. S teboj bom podelila vpliv štirih osnovnih elementov in lunine cikle, ki vplivajo nate.

Drugo predavanje... Letni cikel in kako dihanje mame Zemlje vpliva na tvojo Žensko Dušo.

Tretje predavanje... Dragulj Ženske in zakaj je celovitost, povezanost vseh aspektov sebe.

Četrto predavanje... Pomen rituala v življenju ženske in trije ključni rituali v tvojem ženskem valovanju dneva.
Dnevni cikel in kako diha tvoj živčni sistem. S teboj bom podelila zakaj sta na eni strani 3. ura zjutraj in na drugi 15. ura dva prehoda, ki pomembno zaznamujeta in vplivata na tvoje počutje.

Peto predavanje... S teboj bom podelila arhetipski pomen znamenj skozi katere se Luna premika na svojem potovanju po nebu.

Šesto predavanje... Popotovanje Junakinje in kako v vsakem mesecu potuješ skozi vseh 8 glavnih faz na potovanju skozi 8 luninih faz, ki pomembno vplivajo ne le nate, temveč tudi na ljudi okoli tebe. To znanje je pomembno še posebej, če v svoji profesiji/karieri delaš z ljudmi.

Klici v intenzivu so ti na voljo takoj, ko se nam pridružiš v 30-dnevnem intenzivu.

 

Dodatno je v mesecu na voljo še druženje ob mlaju v Ovnu, ki oznanja začetek intenzivne rasti. Podelila bom zakaj je pomembno, da razumeš popotovanje babice Lune v letnem ciklu.

 

Kako lahko sodeluješ v tem spletnem intenzivu?

Da bi se ženska lahko sprostila in se predala, mora čutiti varnost. Potrebuje občutek svetosti, sprejetosti in ljubljenosti. Kajti le ko se počuti varna, zaupa svojemu telesu in procesu rojevanja. In sveti krog ženstvenosti je mesto, v katerem se bo odvijala notranja alkimija novega rojstva.

Namen druženja je, da prepoznamo, da je moč Kreacije že v nas in da skozi žensko umetnost Kreacije svoje Darilo delimo z ljudmi in s svetom.

Varuhinja Ciklov je 30-dnevni intenziv, ki ga začenjamo 1.4.2022 na mlaj v Ovnu.

Ob prijavi boš prejela navodila, kako dostopaš do druženja.

 

 

Tvoja investicija v Varuhinjo Ciklov je 98€.

Da se naučiš reči JA stvarem, v katerih uživaš, da spoznaš kako soustvarjati z vsemi aspekti tvoje Biti, ustvariti ravnovesje v sebi brez potrebe po žrtvovanju in kako ustvariti življenje, kot si ga želiš na sijoče ženstveni način, brez občutkov krivde.

 

Moč tvoje Ženske Duše je odgovor, ki ga iščeš.

In vprašanje je samo ali si boš dopustila, da svoje življenje nadgradiš na načine, ki si jih še ne moreš predstavljati.
Si boš dopustila, da se odpreš za blaginjo, zadovoljstvo in ravnovesje, ki si ga zaslužiš?

Prijave so obvezne!

Plačilo prispevka za notranje popotovanje lahko izvedeš z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 5197148

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo.
Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Leta sem podpirala druge na njihovi poti. Bila sem pridna, ugajala in prilagajala sem se drugim v želji, da bi dobila to, kar sem potrebovala. S tem, da sploh nisem zares vedela, kaj potrebujem. Leta sem vozila s prazno posodo, v upanju, da me bo rešil moj moški in da bodo ljudje okoli mene zadovoljni z menoj. In pogrnila na celi črti. Pri svojih 35 letih sem izkusila to, čemur pravim čustveno prebujenje.

Spoznala sem, da sem nezadovoljna s svojim življenjem, preplavljena z obveznostmi in v sebi prazna. Živela sem v paradigmi pomanjkanja, kjer nikoli nisem bila dovolj... dovolj dobra, dovolj lepa, dovolj pametna, dovolj pridna,... Vedno znova sem iskala potrditev, da sem ok, zunaj sebe, bila sem v ugajanju, prilagajanju in vsakomur sem želela ustreči. Leta sem se spogledovala z izgorelostjo.

Potem je prišel dan, ko se je moje življenje sesulo v prafaktorje. Zadnja faza tik pred popolno adrenalno izgorelostjo me je soočila z ujetostjo, ko sem vedela, da tako ne morem več naprej, nisem pa vedela, kako naprej.

Čustveno prebujenje se pri ženski običajno zgodi okoli 35 leta in pri meni je bilo točno kot po urniku. To, v kar sem se prebudila, je bilo nezadovoljstvo z mojim življenjem, ki je bil za mnoge zgled popolnega življenja, kar je samo kazalo na dejstvo, da sem prerasla življenje, ki sem ga živela. Hotela sem več od življenja.

Klic moje ženske duše je prišel kot potres. In tako sem v naslednjih nekaj mesecih doživela razpad na številnih področjih, vendar je najgloblje zarezalo spoznanje, da moj partnerski odnos ni to, kar sem mislila, da je. Bila sem prizadeta, jezna in izčrpana. Hotela sem vedeti, kaj imajo tiste ženske, ki so srečne, zadovoljne in izpolnjene. Bila sem prepričana, da gre za nek mističen X faktor in to me je vodilo na pot raziskovanja razlik med moško in žensko naravo. Tako sem postala strastna raziskovalka ženstvenosti.

Skozi svoje prebujenje sem spoznala, kako pomembna je čustvena stabilnost, da si v stiku s seboj, povezana navznoter, v občutenju tega kar je, sprejemanju sebe in predvsem, da prevzemaš 100% odgovornost za svoje življenje.

Danes pomagam srčni ženski, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način. Sem SiStar, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.
Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to notranje popotovanje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja


Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, resnični, najveličastnejši verziji same sebe!

 

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.