JAAA... Zdaj je čas, da vzameš svojo moč nazaj. Pokazala ti bom kako....

TOLE JE MOJA ZGODBA... Se lahko povežeš z njo?

Leta 2010 sem imela vizijo… če bi čisto vsaka ženska na tem planetu postala najsrečnejša ženska v svojem svetu, bi se svet tam zunaj spremenil dobesedno čez noč. Globoko v sebi sem vedela, da je to resnica. Hkrati pa sem vedela tudi, da to ni nekaj, kar bi lahko dopovedala kateri koli ženski. Morala sem na svoje potovanje v lastne globine, da bi postala najsrečnejša ženska v svojem svetu, da bi s svojim zgledom lahko pustila sled.

Odločila sem se, da je čas, da postanem Ženska za katero sem se rodila, da sem.  

Zakaj? Ker sem že 19 let delala na sebi in me to, kar sem počela, ni pripeljalo do zadovoljstva izpolnjenosti in celovitosti po kateri sem hrepenela v sebi.

Vedela sem, da je potencial že v meni. Hkrati pa mi ni bilo jasno zakaj ga ne morem zbezati na plano.
Nisem vedela, kako aktivirati to, kar mi je bilo ves čas na voljo.

V svoji škatli z orodji sem imela celo kopico orodij od komunikacije z angeli, ustvarjanja svetega prostora, spreminjanja miselnih vzorcev, theta zdravljenja, vendar sem se kljub temu, da sem porabila skoraj dve desetletji mojega časa, energije in ogromno denarja znašla pred zidom. Nisem znala naprej, nazaj pa nisem več hotela.

Sledil je skok v neznano, ki ga nisem naredila zlahka. Zato vem, kako se počutiš, če si na tem mestu v tem trenutku.  

Na svojem spustu v globine sem se naučila, kako opustiti svoje maske, objeti notranje sence, se soočiti s strahovi na poti, biti radikalno iskrena, negovati svojo žensko dušo, varovati ljubezen in sebe postaviti na prvo mesto.  

Naučila sem se razlike med osebnostjo in mojo žensko dušo. 

Naučila sem se prepoznati kako te podzavest vedno znova poskuša zavarovati pred izpostavljanjem in tem da bi bila vidna. 

Naučila sem se kako se soočiti s pretiranimi izzivi na poti, ki te ohromijo, da bi resnično stopila in zaživela svoj življenjski namen.

Naučila sem se kako biti zvesta sebi in ostajati v stiku s svojo Žensko Dušo, s svojim resničnim življenjskim namenom v sebi, namesto delovanja in iskanja v zunanjem svetu.

Naučila sem se sprejeti to, kar ti življenje ponuja brez potrebe, da se dajem, dajem, dajem in se razdajem čez vse meje.

Naučila sem se, da je stik s seboj, izpolnjujoč odnos s seboj ključen za moje zdravje, srečo in za harmonične odnose, ki sem si jih vedno želela. 

Naučila sem se številnih tehnik in praks, hkrati pa sem spoznala, da v resnici sploh ni poanta v tehnikah.  

Naučila sem se, kako biti priča sama sebi. In kako se sprostiti in se pokazati točno takšna kot sem, brez sramu in strahu, da nisem dovolj xyz.  

Naučila sem se, da gre v svojem življenju vsaka ženska skozi pritiske, ki jo oblikujejo v njen edinstveni Dragulj.

Naučila sem se, da nikoli ni prepozno, da zaupaš vase, se zaneseš nase in zasiješ kot Ti.

In predvsem sem se naučila, da je ženska utelešenje svetlobe, ki jo čuti kot ljubezen in jo izraža skozi življenjsko silo vitalnosti, radosti in strasti.

To je tisto, kar sem vedno znova dobilo odslikano s strani žensk in moških. V praksi sem opazovala, kako pomembno je, da si vidna in stojiš v svoji moči kot Ženska, ne glede na zunanje dogajanje.  

Da si živa, čutna, strastna, ljubeča, povezana s seboj, z ljudmi in s svetom. Kar takrat, ko si to kdo v resnici si, si neustavljivo privlačna.

To spuščanje vase je od mene terjalo velikansko investicijo časa, energije in denarja, da sem oblikovala bisere tega, kar danes lahko delim s teboj.

Če potegnem črto, veš kaj je resnično dragoceno? Povezanost s svojo izvorno esenco.

In danes vem, kaj je tisto, kar to povezanost v tebi preprečuje.

Vem pa tudi, da ti je Dragulj tvoje izvorne ženske esence vedno na voljo.

Kako vem? Ker sem vedno znova priča brilijantnosti, enkratnosti, edinstvenosti in neponovljivosti tega Dragulja Svetlobe v ženski. Iz izkušenj vem, da smo ženske kot dragulji vseh velikosti in barv.

In ko sem v stiku s svojim Draguljem čutim povezanost s svojim bistvom in mirnost s katero plavam s tokom življenja, ne glede na vse izzive in kaos v zunanjem svetu.

Pomirja me vedenje, da mi je ves potencial vedno na voljo in da je na meni, da aktiviram v sebi točno tisto, kar potrebujem. Danes vem, da so čisto vsi odgovori že v meni. In če potrebujem vodstvo vem, da ga imam vedno na voljo, v sebi.

Vem pa tudi, da...

 

Ženska, ki uteleša svoj edinstveni Dragulj živi življenje, prebujena v soustvarjanju, izkuša blaginjo, polno čuti in uživa življenje.

In s tem, ko prepoznaš svoj Dragulj svetlobe, vključiš vse svoje čute in v svojem življenju čutiš izpolnjenost, polnost in blaginjo. To ti omogoči večjo povezanost in stik z lepoto, harmonijo, iskrenostjo in stik s tvojo izvorno Bitjo.

Verjamem, da je stik s tvojo izvorno esenco, s tvojo Žensko Dušo vse kar potrebuješ, če se želiš dotakniti ljudi in pustiti sled.

Želim, da veš, da bodo v zunanjem svetu vedno na voljo novi triki in številni sijoči predmeti, za katere se ti bo zdelo, da jih nujno potrebuješ. Vendar je resnica, da je vse kar potrebuješ že v tebi.

Zate si želim, da bi resnično začutila moč, ki jo kot Ženska nosiš v sebi.

Kajti Ženska je v svoji Biti sveti gral, sveti tempelj. Ženska je posoda, ki naj bi bila izpolnjena z ljubeznijo, ekstazo in božansko radostjo. In na tebi je, da ustvariš sveti prostor v katerem prakticiraš ljubezen do sebe. Do vseh delov Sebe.

Vem pa tudi, da se takrat, ko se zavežeš temu, da v polnosti zaživiš polni potencial svoje ženske Duše, na površje dvignejo strahovi in ranjenosti iz preteklosti.

Štiri temeljne ranjenosti, ki so globoko vsajene v celičnem spominu vsake ženske na planetu so:
1. Oskrunjenost, ki je poškodovala tvoj temeljni občutek varnosti.
2. Zasramovanje, ki je poškodovalo tvojo kapaciteto negovanja sebe.
3. Demoniziranje, ki je uničilo tvoj občutek za samospoštovanje.
4. Izločenost, ki je uničila tvoj občutek samozaupanja.

Edini način, da pozdraviš te globoko vsajene ranjenosti, da ugledaš sebe in izstopiš iz izolacije ter ločevanja, ki ga ustvarjamo skozi globoke občutke sramu, je v skupini enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora in kjer so ti tvoje sestre priča.

Kajti eden od strahov, ki te drži v izolaciji je v tem, da se bojiš, da je s tabo nekaj hudo narobe, v samem temelju. In zato ne prosiš za pomoč. Ključ je v tem, da prepoznaš, kako "normalna" si v resnici. In da s teboj ni čisto nič narobe.

Zate želim, da bi postala vidna, da bi pokazala svoje Darilo in da bi podelila svojo izvorno esenco z ljudmi in s svetom, da bi vodila z zgledom. Predvsem, da bi bila svetel zgled za svojo hči, nečakinjo, sestro ali prijateljico.

Zate žeim, da bi v polnosti izkusila moč in globino ljubezni, globoke povezanosti in intimnega partnerstva, ker vem, kako zelo so odnosi pomembni za vsako žensko.

Želim si, da bi začutila harmonijo in povezanost med moško in žensko esenco v sebi, kar se odslikava v odnosu z denarjem in ravnovesjem med poslovnim in druživnkim življenjem.

In da bi v sebi objela Celoto Sebe.

Želim si, da bi vedela to, kar danes vem sama, da bi si dovolila čutiti globine, ki jih čutim sama, kdo sem danes, zaradi povezanosti s svojo Žensko Dušo, brez da toliko let, energije in denarja investiraš v iskanje tega Dragulja v svetu tam zunaj.  

Tvoja pot opolnomočenja je intimno povezana z utelešanjem modrosti tvoje Ženske Duše. In na tej poti sem lahko tvoja vodnica.

Seveda bom s teboj bom delila prakse in orodja, ki sem se jih v zadnjih devetih letih naučila in jih ustvarila. Vse, kar ti lahko koristi na tej poti nazaj k sebi, ti bom dala na voljo.

Ključno za čarovnijo, ki jo lahko narediva skupaj pa bo tvoje utelešanje vsega, kar bom delila s teboj.

Utelešanje je ključ do preobrazbe, ki ti je na voljo v tem potapljanju v globine tvoje Ženske Duše.

 

Predstavljam Dragulj Ženske Duše...

Dejstvo je, da te svet in ljudje potebujejo. Poklicana si, da stopiš v modrost svoje ženske Duše, da imaš pogum, da si resnična, zvesta svojemu dušnemu klicu in da zaživiš svetost življenja v polnosti – v svoji družini, skupnosti in na delovnem mestu.

Življenje te kliče, da se premakneš iz majhnega, nevidnega jaza, v svojo veličastnost, enkratnost in edinstvenost.

Da objameš Celoto Sebe, Celoto Ženske. Čas je da vzameš svojo moč nazaj in pozdraviš ovire, ki jih sama sebi postavljaš na pot. Čas je, da presežeš zgodbe in vzorce, ki te držijo nazaj in pri tem ti lahko pomagam.


 

Štiri mesečni program vključuje:

10 spletnih predavanj s Tajo
4 spletna druženja namenjena vprašanjem in odgovorom s Tajo
Podpora v spletni skupnosti Sistar
Spontane video odgovore na vprašanja v FB skupini
MP3 posnetki druženj, ki jih lahko snameš na svoj računalnik in kadarkoli poslušaš
Posnetki vseh predavanj in druženj, ki ti bodo na voljo tudi po koncu programa
Večerno druženje v živo 8.3.2019

Na voljo bo FB skupina v kateri boš lahko podelila svoje izkušnje, mnenja in postavila vprašanja med samim programom. In to je neprecenljivo.

 

Vsak modul te vodi skozi zdravljenje temeljnih ran tvoje ženske esence...

Uvodno druženje

AKTIVACIJA ŽENSKE DUŠE

Da bi resnično postala vidna v svetu, moraš v sebi objeti celoto sebe.

Kaj so kolektivne ranjenosti Ženske in zakaj je ključnega pomena, da te ranjenosti pozdraviš v sebi?

Kaj je izkušnja iniciacije in kako se dotakne tvoje ženske Duše?

Prvi modul

OSKRUNJENOST ŽENSKE

Zakaj te je strah, da bi bila kot ženska vidna in izpostavljena?

Kako je oskrunjenost tvojega telesa zaznamovala tvojo spolnost?

Kako je svetost tvojega templja telesa v sodobni družbi izgubila svojo vrednost?

Spoznaj zdravilni ključ varnosti.

To druženje bo razkrilo temeljno rano tvoje zaveznice Gaea.

 

Drugi modul

ZASRAMOVANJE ŽENSKE

Zakaj zasramuješ svoje žensko telo?

Spoznaj zdravilni ključ ekstaze.

Kako je patriarhat poskrbel, da ženska sama zatira svojo žensko moč, zaradi česar ženska ne more v polnosti zaživeti svojih resničnih želja, svojega polnega potenciala, ljubezni in poslovnega uspeha?

To druženje bo razkrilo temeljno rano tvoje zaveznice Hetaire.

 

Tretji modul

DEMONIZIRANJE ŽENSKE

Odkrij od kod izhaja miselnost, da identiteta ženske izhaja iz izpolnjevanja potreb drugih.

Zakaj je ženska, ki se postavi zase ožigosana kot pasja ženska ali prasica?

Kako ženska skozi pasivno agresivno manipulacijo poskuša doseči to, kar si želi brez, da se zaveda, kaj počne?

Kako ti služi, da iščeš svojo vrednost v zunanjih stvareh?

Spoznaj zdravilni ključ popolnega sprejemanja.

To druženje bo razkrilo temeljno rano tvoje zaveznice Amazonke.

Četri modul

IZOBČENOST ŽENSKE

Zakaj se bojiš svoje intuicije, svoje modrosti in skrivaš svojo edinstvenost?

Zakaj to, da si vidna, številnim ženskam predstavlja grožnjo, zaradi česar si pogosto izločena iz družbe?

Je za teboj izkušnja poimenovanja, da si čudna, drugačna?

Čutiš v sebi grožnjo, da bi bila kot čarovnica zasmehovana in izobčena?

Spoznaj zdravilni ključ samozaupanja.

To druženje bo razkrilo temeljno rano tvoje zaveznice Sofije.

 

Integracija

UTELESI SVOJ POLNI POTENCIAL

Kaj pomeni, da utelesiš in v polnosti živiš potencial svoje Ženske Duše?

Dovoli, da se tvoj Dragulj razkrije in da ga v polnosti utelesiš.

Odkrij kakšno darilo prinašaš v ta svet...

 

 

 

Globoko verjamem v to, da je, z besedami Pabla Picassa "Smisel življenja je, da najdeš svoje darilo. Namen življenja je, da svoje Darilo deliš z drugimi."

In bonus?

4 meseci v notranjem krogu S.I.S.T.A.R.

V vrednosti 188€.

S.I.S.T.A.R. notranji krog je skupnost. Posebna skupnost. Meso, kjer podpiramo druga drugo, stojimo druga za drugo in druga z drugo. Mesto, ki je kot varnostna mreža, ki te drži takrat, ko potrebuješ nekoga, ki te opazi in ti reče; Nisi sama. Tukaj sem. Vidim te!

To, kar ti je v notranjem krogu na voljo je...
Klic na izbrano temo, kjer odgovarjam na vprašanja v živo preko klica, sodeluješ lahko preko obrazca na strani, kamor vpišeš komentarje in vprašanja
Praksa meseca
Mesečni rituali
Sistar Salon, kjer so na voljo prakse s senco meseca
Zapisi in navdihi, ki jih delim po navdihu

 

4 mesečni klici v Salonu Srca

V vrednosti 133€.

To je program zate...

Začnemo v sredo 31.10.2018.

Vsak modul vsebuje dve spletni predavanji in eno druženje namenjeno vprašanjem in odgovorov.

V vsakem modulu je prvi teden predavanje, drugi teden mentorski klic namenjen vprašanjem in odgovorom, tretji teden klic namenjen preobrazbi rane in nato četrti teden, ko bo na voljo praksa za integracijo. Vsako druženje je dolgo 60 minut.

Slišimo se 31.10. ko je uvodni klic, Nato pa nadaljujemo s prvim modulom 7.11., 14.11. in 21.11.2018
Drugi modul nadaljujemo s srečanji 5.12., 12.12. in 19.12.2018
Trteji modul s srečanji začnemo po praznikih 9.1., 16.1. in 23.1.2019
V četrtem modulu se slišimo 6.2., 13.2. in 20.2.2019

Zaključujemo s srečanjem v živo 8.3.2019

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

Na voljo sta dve možnosti:

 

Spletni program Dragulj Ženske Duše

Spletni program in individualno mentorstvo s Tajo

Tvoja investicija 697€ Tvoja investicija 1297€
  Poleg programa je vključeno še 4x individualno 90- minutno svetovanje (za vsako arhetipsko rano eno)

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš, kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

Plačilo prispevka za program Dragulj Ženske Duše lahko izvedeš z nakazilom

na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica

Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 1001105010

Takoj po prejetem plačilu dobiš v mailu vse podatke, kako lahko sodeluješ na spletnem druženju.

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

 

 

Postavi svoj notranji temelj.

Začuti svojo magnetično moč.

Izkusi svojo sijočo ženstvenost.

Začuti strast do življenja.

Uživaj v svojem vsakodnevnem življenju!

Postani očarljiva ženska, ki jo moški obožuje...

 

Čas je, da predstavim tvojo Gaeo, Amazonko, Hetairo in Sofijo.

Gre za štiri notranje zaveznice, skozi katere se izraža tvoja Ženska Duša. Vodijo te, podpirajo, te navdihujejo, ljubijo točno takšno, kot si. S teboj so že dolgo časa. Seveda jih poznaš ali si imela vsaj občasne uvide v kvalitete, ki  jih prinašajo v tvoje življenju.

Izziv, ki ga morda doživljaš v tem trenutku je, da tvoje štiri zaveznice med seboj niso uglašene.

Tvoja Gaea

Je tista notranja zaveznica, ki ti nudi podporo in občutek notranje VARNOSTI. Rada rečem, da predstavlja tvojo posodo, v kateri se dogaja duhovna alkimija. Gaea je tista, ki drži tvoj sveti prostor.

Če je ta del ven iz ravnovesja, potem:
Imaš težavo s tem, da ne prevzemaš odgovornosti za svoje življenje.
Se razdajaš za druge. Na tvojo veliko žalost ne podeljujejo medalj za mučenice.
Si tiranska do sebe ali do drugih ljudi.
Imaš težave s tem, da poskrbiš za svoje potrebe.
Si zakrčena, namesto sproščena in zaprta namesto odprta.

Tvoja Hetaira

Je tista notranja zaveznica, ki jo najhitreje in najpogosteje izločimo iz svojega kroga zaveznic. Veš zakaj? Ker je Hetaira povezana z užitkom. To je tisti del tebe, ki uživa v lepih stvareh in te spomni na ljubezen do sebe. Povezana je s telesnim videzom, odnosi in s tem, kako in koliko radosti si dopustiš, da uživaš.

Če je Hetaira ven iz ravnovesja, potem:
Imaš težave z ugajanjem in prilagajanjem drugim.
Ne vidiš svoje vrednosti kot ženska.
Prikrajšaš se za lepe stvari in tisto, kar polni tvojo notranjo posodo oksitocina, potem pa čutiš zamero do ljudi okoli sebe od katerih pričakuješ, da bi te morali negovati.
Ugasneš svojo svetlobo, da bi se drugi udobno počutili v tvoji družbi.
Polniš svojo notranjo praznino s stvarmi, razvajanjem in pretiranim zapravljanjem.

Tvoja Amazonka

Je tisti del v tebi, ki ga najbolj poznaš, saj je povezana z delovanjem. V tvoji Amazonki se skriva tvoj notranji moški del, tvoj Animus. Ona poskrbi za red in organizacijo v tvojem življenju. Njena domena je učinkovitost, jasnost, fleksibilnost in vztrajnost. Ona je tista, ki ti pokaže, kako spoštovati sebe in ljudi okoli sebe.

Če je Amazonka ven iz ravnovesja, potem:
Doživljaš mentalno izčrpanost, telesno utrujenost, frustracijo ter preplavljenost z detajli.
Trdo delaš za majhen denar.
Imaš občutek, da nikoli ni dovolj časa, denarja, energije.
Si nenehno v stresu, neizpolnjena in zaradi ega čutiš notranji bes ali zagrenjenost.
Vedno znova jemlješ sama sebi in čutiš praznino v sebi.
Si v boju s svojim notranjim moškim in posledično tudi z moškimi v svojem življenju.

Tvoja Sofija

To je tista notranja zaveznica, ki je povezan s tvojo Bitjo. Ona samo je. Poskrbi za tvoj notranji občutek ravnovesja in umirjenost. To je tisti del tvoje notranjosti, ki je v stiku z intuicijo, Resnico z velikim R in ti pomaga, da si v stiku s svojo avtentičnostjo. Vodi te, da zaupaš sebi in svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom.

Če je tvoja Sofija ven iz ravnovesja, potem:
Imaš občutek, da si sleparka, da ne delaš tega, kar čutiš v sebi.
Čutiš sram, kot da je s tabo nekaj hudo narobe, v samem temelju.
Svoj resnični življenjski namen zamenjuješ z delovanjem in iščeš svojo življenjsko misijo.
Čutiš krivdo, če sebe postaviš na prvo mesto in poskrbiš najprej zase.
Te je strah biti sama.

Ključ je v tem, da spoznaš in k soustvarjanju v sebi povabiš vse štiri notranje zaveznice.

Ne gre za to, katera je bolj pomembna in katera manj. Dejstvo je, da to ni tekmovanje. Ko spoznaš vse štiri znotraj sebe, si daš dovoljenje, da v polnosti izraziš svojo polno moč tvoje Ženske Duše. To nekateri imenujejo opolnomočenje. Gre za to, da si v polnosti TI.

Predvidevam, da, če v tem trenutku še vedno bereš ta zapis, izkušaš notranje neravnovesje med svojimi štirimi zaveznicami. V samem jedru svoje Biti veš, da je ravnovesje vseh štirih ključnega pomena zato, da lahko v polnosti spoznaš svoje notranje Darilo, to, kar prišla na Zemljo, da deliš z ljudmi in s svetom. Nekateri to imenujejo življenjska misija ali tvoj dušni namen.

Dejstvo je, da te skupaj podprejo v tem, da si ta Ženska, ki ti je namenjeno Biti.

Ko sem sama dojela, v kakšnem notranjem neravnovesju sem, sem odkrila, da sem svojo Hetairo popolnoma izločila iz igre. Bila sem ujeta v delovanju, kjer sem se močno trudila, da bi dokazala, da sem dobra. Stvari, v katerih sem prej uživala, sem čutila kot obvezo in pogosto sem morala stvari potisniti. In ker sem izločila tisti del, ki je odgovoren za sočnost, užitek in lepoto, sem se počutila prazno, izčrpano in utrujeno, pa nisem vedela zakaj. Preveč aktivna Amazonka v življenju ženske, deluje na adrenalinu, kar vodi v izgorelost.

Tvoje notranje zaveznice so kot tvoji angeli varuhi, so zaveznice tvoje Ženske Duše, ki te vedno znova podpirajo v življenju, točno tam, kjer se v tem trenutku nahajaš. In ko z njimi ustvariš harmonične notranje odnose, se to odslikava tudi v tvojem zunanjem življenju.

Spoznala boš, da se, ko si povezana s tvojimi notranjimi zaveznicami, precej lažje, z več užitka, radosti in večjo učinkovitostjo, soočaš s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi.

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, unikatni, resnični, najveličastnejši Sebi!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.