Dobrodošla v coni ženske moči...

V praksi vidim, da je takrat, ko se ženska poveže s svojo ženstvenostjo in si dovoli, da jo začuti skozi svoje telo, kot bi pustila elektriki, da steče skozi telo in ga oživi.

Ženstvenost je svetloba, je življenje, je elektrika. Če nimaš napeljave, žice, da bi elektriko prevajala skozi, je ne moreš prenesti iz enega mesta na drugo. Potem je to neuporabljena energija, ki je ujeta v telesu.

Zato je tako ključnega pomena, da ženska v svojem telesu aktivira povezave, to notranjo napeljavo ženskega energijskega sistema. Potrebuješ notranjo napeljavo, ki je aktivna, ki deluje, če želiš prevajati to elektriko ženstvenosti skozi svoje telo.

To je edini način, da resnično stopiš v svoj polni potencial in zaživiš kot ženska, za katero si se rodila, da si.

Draga dušna sestra.

Verjamem, da je vsaka ženska na tem zeleno-modrem dragulju, ki ga imenujemo Zemlja z namenom.

Vem, da imaš v sebi na voljo celoten potencial svoje Ženske Duše. Vem pa tudi, da ga moraš, da bi ga lahko utelesila in v polnosti zaživela, najprej ugledati in aktivirati.

Moje ime je Taja Albolena. In vem kako je, ko v sebi veš, da si tukaj z razlogom. Hkrati pa živiš življenje, v katerem nisi zadovoljna ali izpolnjena. Bila sem tam in sem na svoji koži izkusila nezadovoljstvo, občutek praznine, izčrpanosti, utrujenosti in pomanjkanje tega, kar sem si najbolj želela.

Vem tudi, da v tem trenutku delaš najboljše kar zmoreš, s tem, kar imaš.

Morda si težko predstavljaš pot ven iz tega, kar trenutno doživljaš in želim, da veš, da nisi sama.

Razlog zakaj želim s teboj deliti, kako aktivirati svojo moč Ženske je...

Ženska je svetloba, ki jo čutimo kot ljubezen in se udejanja kot vitalnost, živost, kot življenje. Esenca ženstvenosti je del čisto vsake ženske. Predstavlja kvaliteto magnetične privlačnosti, opolnomočenja, energetiziranja in v resnici nima čisto nič opraviti s tem, kako si videti navzven. Ko ženska utelesi svojo esenco ženstvenosti, ne potrebuje projicirati svoje močne persone v svet, da bi k sebi pritegnila ljubečo pozornost, ki si jo želi. Vendar številne ženske tega ne vedo ali pa vedo in tega ne živijo.

Ženska dnevno dobiva mešana sporočila kritike in opogumljanja glede svoje ženstvenosti. Velika večina ženstvenost povezuje s fizično privlačnostjo, s telesno lepoto. Tako so prakse polepšanja danes merilo samozavesti in temeljnih vrednot ženske. Tovrstno osredotočanje na zunanjo lepoto pa pogosto zakriva notranjo nesigurnost in kaos. Maska glamurja je pogosto izraz nizke lastne vrednosti ženske in kaže na ločenost od njene ženske esence.

Polna luna v Levu, pod okriljem katere se bo druženje odvijalo, je izjemen čas za stik s svojo močjo Ženske. Predstavila bom Moč Senzualnosti in Moč Čustvenosti, ki sta v samem jedru vsake ženske. Vendar so stvari zate nevidne, dokler jih ne spoznaš in izkusiš. Tako tudi svoje moči ne moreš zares uporabljati, dokler ne veš, da jo imaš v sebi in kaj to je.

Le tako postaneš privlačna, sijoča, senzualna in prizemljena v svojem edinstvenem in enkratnem izrazu svoje ženstvenosti.

Ženska raste in se razcveta skozi prepoznavanje, podporo in to, da so ji drugi priča. Edini način, da končaš svoje skrbi glede tega, da nisi dovolj in izstopiš iz izolacije ter ločevanja, je v skupini enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora in kjer so ti tvoje sestre priča. Kajti eden velikih strahov, ki te vedno znova vodi v skrivanje, je v tem, da ne prosiš za pomoč. Ključ je v tem, da prepoznaš, kako »normalna« v resnici si in da ni s tabo čisto nič narobe.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, ki se skrivajo v tvoji notranjosti, da bi jih podelila z ljudmi in s svetom

Skozi svoje osebno popotovanje sem odkrila, da je ženska precej bolj zadovoljna in izpolnjena, ko se poveže s svojo žensko esenco in ve kako sprejeti, negovati, spoštovati in častiti svojo sijočo ženstvenost.


Kaj boš z druženjem pridobila?

Druženje je izjemno praktično, kjer s teboj delim veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo žensko esenco in aktiviraš svojo moč Ženske.

Izžarevanje je ženska prisotnost, kar pomeni, da si popolnoma utelešena, popolnoma tukaj in zdaj in dopustiš drugim, da te vidijo takšno kot si. Pomeni pa tudi, da zavestno izražaš sebe in da upravljaš s svojim sijem, s svojim žarom, da ga povečaš v situacijah, kjer je to primerno in ga zmanjšaš tam, kjer je sijanje neprimerno. Ko si v izžarevanju, s tem izražaš svojo izbiro, da si kanal za svetlobo, za energijo življenja, za silo Enosti, da te uporabi in skozi tebe izrazi tvoje edinstveno in unikatno Darilo, ki ti si.

Ženska, ki sije, je magnetično privlačna, je opažena, ko stopi v prostor. Obdaja jo atmosfera zaupanja vase, kar je za moške neustavljivo privlačno. Ko ženska utelesi svojo žensko esenco, se njen magnetizem poveča. In to je pomembno, ko želiš pustiti sled, ko želiš predstaviti sebe v poslovnem svetu ali ko si v areni zmenkov in iščeš partnerja, s katerim želiš ustvariti intimno partnerstvo. Sodobna ženska je ločena od svoje ženske esence in se tega sploh ne zaveda. To vpliva na mnoga področja njenega življenja. Od tega da ima težave s tem, da pritegne ali ohrani strastno trajno partnerstvo, težave z zdravjem, izpolnjenostjo pri svojem delu, da ne govorim o večnem primerjanju in tekmovalnostjo z drugimi ženskami. Sodobna ženska je razpeta na sto koncev, se trudi, razdaja in upa, da jo bo kdo opazil.

Aktivirale bomo tri centre moči Ženske; moč Senzualnosti, moč Čustvenosti in moč Intuicije v telesu ženske.

Čas je, da to spremeniš na sijoče ženstveni način in začneš nositi svojo nevidno krono zadovoljstva.


To druženje odsvetujem, če v svojem življenju iščeš bližnjice in hočeš hitre rešitve v svojem življenju. Če iščeš tehnike in hitre strategije to druženje brez dvoma ni zate. In tudi, če hočeš igrati varno igro in bi rada spremembo v svojem življenju, brez da karkoli zares narediš v svojem življenju, to druženje ni dobra izbira.

 

 

Moje ime je Taja Albolena.

Leta 2009 sem se prebudila v zavedanje, da sem nesrečna, nezadovoljna, utrujena, sitna ženska, ki pričakuje od svojega moškega, da jo bo osrečil. Čakala sem na svojega kralja, ki bo v meni prebudil kraljico in se vseskozi pritoževala. Dobro desetletje sem že delala na sebi in bila sem prepričana, da mi gre dobro, dokler se nekega jutra nisem prebudila in dojela, da sem bolj moška od moškega samega in da o moji ženstvenosti ni ne duha, ne sluha.

To me je globoko pretreslo, in podala sem se na iskanje svoje ženstvenosti.

Rada rečem, da sem strastna raziskovalka ženstvenosti. Izobraževala sem se pri najboljših, iskala odgovore v svetu starodavnih svečenic in sodobnih kurtizan. V celoto sem povezala številne koščke modroti iz vseh vetrov, ter jih združila v svojih DivineFemme programih, ki so namenjeni sodobni ženski. Kajti v sodobnem svetu je preprosta naloga Biti Ženska tako zelo podcenjena, da je boleče. Ženska danes potrebuje globok stik s seboj in pogosto zvitost, da preseže norost patriarhalne družbe, ki ponižuje ženstvenost in jo prepričuje, da je njena vloga v svetu potrebna na načine, ki so popolnoma nepomembni, medtem ko so njeni resnični darovi necenjeni in popolnoma razvrednoteni. Žal še vedno delujemo v moško orientirani kulturi (patriarhatu), kjer je bila ženstvenost preganjana, zanikana in celo uničena.

Ženska ima posebno popotovanje na katerem mora prebuditi svojo avtentičnost, moč, ljubezen in lepoto na ljubeč način. V svojem bistvu hrepeniš po tem, da si sijoče darilo radosti in užitka, ki Ženska je.

Temelj moči Ženske želim deliti s Teboj, ker ZaTe želim, da…

…. si pomirjena s svojim življenjem, čutiš mir in notranjo varnost
…. izraziš svojo ženstvenost, avtentičnost in svojo žensko dušo, da svoje Darilo podeliš z ljudmi in s svetom
…. uživaš življenje, se smejiš in čutiš zadovoljstvo v sebi čisto vsak dan
…. izraziš svojo ženstvenost, avtentičnost in svojo žensko dušo, da svoje Darilo podeliš z ljudmi in s svetom.
…. čutiš radost in izpolnjenost z vedenjem, da s svojim prispevkom delaš pozitivno razliko v življenju svojega moškega, ljudi in na svetu.

Leta sem spoznavala svojo žensko naravo in se odpirala negovanju po milimetre. Ujeta v dinamiko potisni-povleci, ustvarjanju z voljo in delovanje, sem mic po mic spoznavala umetnost sprejemljivosti. Na tem popotovanju negovanja svoje Ženske, sem vedno bolj utelešala paradigmo Biti, milino, radost, užitek, ki ležijo v samem centru ranljivosti, avtentičnosti in intimnega odnosa, ki sem ga ustvarila sama s seboj. In to želim deliti s Teboj.

To hrepenenje po sijoči ženstvenosti, ki je v vsaki ženski, je osnova druženja na katerega te vabim.
Ko veš, kako biti izpolnjena v sebi, kako resnično začutiti svojo sijočo ženstvenost, se naučiš kako svoja darila deliti z ljudmi in s svetom.

Aktiviranje moči Ženske v Tebi je veličastno in blagodejno, ne le zate, temveč za vse, s katerimi prihajaš v stik.

Vabim te, da se mi pridružiš na druženju, kjer bomo aktivirale notranje centre svoje ženske moči, samo esenco življenjske energije, ki kreira.

O ženski moči v resnici ne moreš govoriti, lahko jo samo izkusiš. Ženstvenost je zelo telesno naravnana, zelo čutna, polna življenjske sile, ter užitka. Je prisotnost, je pretočnost in povezanost.

To druženje je namenjeno temu, da prebudi in ojača stik s tvojo notranjo lepoto. Taja te bo vodila skozi prakse in prakso izžarevanja, ki ti bo pomagala, da boš začutila senzualnost, živost in negovanje. Čez ves dan te bom vodila skozi prakse svete senzualnosti, ženske duhovne prakse in kreativno izražanje.

Aktiviraj moč Ženske je enodnevno druženje, kjer bom s teboj delila kako:

Se ženska esenca izraža in neguje na drugačen način kot moška.
Izkušati ples med ženskimi in moškimi aspekti življenja. S tem zavedanjem boš lažje razumela razlike med nami in s tem tudi predajo moškemu aspektu.
Začutiti kje, kako in kdaj se odpreti in sijati oziroma kdaj spoštovati svoje meje in kako ustvariti notranji občutek varnosti v sebi.
Razviti sposobnost prisluhniti notranjemu jazu, globoko in s sočutjem.
Začutiti širitev in dragocenost tvoje senzualnosti. Kaj pomeni moč Senzualnosti?
Se povezati z močjo tvoje izvorne esence, tvoje Boginje in sprejeti izzive življenja z eleganco in notranjim občutkom varnosti, da v sebi čutiš občutek regeneracije in notranjo modrost.
Objeti svojo duhovnost skozi izkušanje, namesto teorijo. Izkusila boš moč svoje Intuicije.
Izkusiti svoje telo kot sveti tempelj in instrument izražanja, namesto da se počutiš omejena zaradi telesa ali se identificiraš z njim.
Začutiti ljubezen in varnost in delovati iz tega prostora v sebi popolnoma naravno, medtem ko si del kroga. Ta izkušnja ti bo pomagala soočiti se s sencami in izkusiti darila ljubezni.
Dvigniti svojo zavest ženske, da bi resnično razumela pomen ženskosti.
Se predati tvojemu notranjemu valu in uporaviti svojo moč Čustvenosti, svojo kreativno energijo in ženstveno magijo.

Enodnevno druženje vodi Taja Albolena. 

Druženje v živo bo potekalo v Ljubljani, 1.2.2020 od 17. ure do 21. ure.

Investicija za to druženje je 108€ v enkratnem znesku.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi sijočo ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje ženske duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 0178421

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

Prijave so obvezne!

 

4 temeljni principi, ki omogočijo aktivacijo tvoje moči Ženske...

1. Upočasnitev in sprostitev sta za tvoje telo ključna. Da bi prepoznala, kaj so tvoje potrebe, je treba upočasniti. Če želiš natočiti na bencinski črpalki, moraš ustaviti na črpalki. Ne moreš napolniti posode za gorivo svojega vozila s tem, da se mimo črpalke pelješ 100 km/h. Pomembno je, da se ustaviš in se začutiš. Dokler si v hitenju, v norem tempu vsakdana se ne moreš začutiti. Za žensko, ki je nenehno v pogonu in hiti od enega opravka do drugega, je to lahko velik izziv, vendar je dejstvo, da boš morala upočasniti, če boš hotela ugotoviti, kaj potrebuješ. Zaslužiš si, da se sprostiš in si vzameš čas samo zase, enostavno zato, ker obstajaš. Ni treba, da si kupuješ čas s tem, da si pridna in najprej narediš vse kar je treba, da si zaslužiš, da greš na masažo ali imaš čas za dobro knjigo. Tvoj neskončni seznam lahko počaka, tvoje življenje se odvija, tukaj in zdaj. Začuti telo. Sprosti se!

2. Spoštovanje tvoje ciklične narave in svetosti. Potrebno je vedeti, kako postaviti meje, negovati svoje srce, začutiti strast in častiti svojo izvorno žensko naravo vsakodnevno. Običajno vse zgoraj našteto povezuješ z umikom v tišino in svetost templjev, vendar je izziv sodobne ženske, da zna vse to živeti tukaj in zdaj, na sredi svojega polno zasedenega delovnika, svojega neskončnega seznama obveznosti, na sredi trgovine ali v norišnici družinskega in poslovnega sveta. Norost vsakdana, ki si ji izpostavljena, terja svoj davek, ki ga pogosto izkušaš v obliki fizične utrujenosti, čustvenega nezadovoljstva, mentalne izčrpanosti in otopelosti.

3. Negovanje tvoje Ženske Duše. Negovanje ženstvene esence je zbirka dnevnih praks, ki ti bodo pomagale, da si osrediščena v svoji avtentični ženstveni ljubezni in svetlobi. Negovanje ni delo na sebi, negovanje je povezana z voljnostjo, z dopuščanjem, da te to, kar si sprejela nahrani in neguje. Ko si se voljna odpreti in sprejeti, ter ljubezen, vitalnost, živost vsrkati, te življenjska energija, ki se pretaka skozi tebe, neguje. Ključ je v utelešanju svoje mističnosti, poznavanju svoje ranljivosti in občutkov, da si dovoliš čutiti in čutiš zadovoljstvo v svoji koži.

4. Prepuščanje toku Ljubezni. To je brez dvoma tisti del, ki je najbolj strašljiv, kajti za to, da se predaš, moraš biti v stiku s svojo ranljivostjo. Poznati je potrebno svojo notranjost in znati deskati na svojih notranjih čustvenih valovih. Potrebno je zaupati vase, da se lahko brezpogojno prepustiš toku življenja.

In to spuščanje Vase poznam zelo dobro, kajti sama vedno znova te principe uporabljam v svojem vsakodnevnem življenju.

Zato vem kako pomembna je izbira. Odločitev je prva. Zavezati se moraš Sebi in sebe postaviti na prvo mesto.
Odnos do sebe je prvi korak, ki mu sledi naslednji in to je odnos z drugimi ljudmi in s svetom.

Čas je, da stopiš v svoj polni potencial in se razcvetiš v žensko, za katero si se rodila, da Si!

In v tem procesu Te lahko vodim in usmerjam.

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

 

Zaupaj Vase!
Zanesi se Nase!
Zasij kot Ti!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena