Si za 12 mesecev aktivnega varovanja Ljubezni namesto uničevanja Ljubezni?

 

Se strinjaš s tem, da je dovolj kritiziranja sebe, sovraštva do sebe, zlorabe sebe, zavračanja sebe in zanikanja sebe?
Da je dovolj meril, ki jih postavljajo trendi in mediji, kako je videti srečna in uspešna ženska.
Da je dovolj tega, da te ne spoštujejo in s teboj ne ravnajo ljubeče.
Da je dovolj....

 

Draga Varuhinja!

Globoko verjamem, da se vsi odnosi začnejo z odnosom do sebe.

Verjamem, da v kolikor ti sebe vidiš kot osebo vredno ljubezni, spoštovanja, zaupanja in negovanja, se bo vse v tvojem življenju dogajalo z večjo lahkotnostjo.

In če s seboj delaš kot z nekom, ki je vreden prezira, zaničevanja, brezbrižnosti in posmeha, bo vsak dan boj za preživetje.

Žal mnoge ženske ne posvečajo pozornosti in ne vlagajo energije v najpomembnejši odnos v svojem življenju... s seboj.

 

Ali čutiš, da enostavno nisi dovolj, ne glede na vse kar narediš ... aktivno se trudiš v odnosih, v kreativnem izražanju, v tem, da daješ, daješ, daješ drugim?

Se prebijaš skozi življenje in vedno znova kritiziraš samo sebe, skrivaš svoj potencial in varuješ svoje srce z oklepi?

Vem, da se sliši dramatično, vendar pomisli za trenutek ... če bi se s svojimi prijatelji pogovarjala na tak način, kot se pogovarjaš v svoji glavi, bi še vedno imela koga okoli sebe?
Iskreno ti povem, da preden sem začela z ustvarjanjem odnosa s seboj, bi vsi pobegnili.

In tega me je bilo najbolj strah od vsega... da bi me vsi zapustili. Da bi ostala sama.

Verjela sem, da sem nevredna ljubezni, na nek nerazložljiv način pokvarjena, da je nekaj hudo narobe z mano.

In še eno vprašanje imam ZaTe... si se kdaj počutila resnično v polnosti ljubljena, s tvoje strani ali s strani kogarkoli v tvojem življenju?

Presenečena bi bila, koliko ljudi iskreno odgovori z - NE.

Vem, kako ti lahko pomagam, da vzljubiš sebe in ustvariš ljubeč odnos s seboj.

Kako? Skozi 12 mesečno potopitev v ljubezen do sebe.

Draga, moje ime je Taja Albolena.

Sem tvoja vodnica, nosilka luči, tvoja gostiteljica, učiteljica, ogledalo, včasih brca v rit in predvsem Ženska. S teboj bom podelila, kaj sem se naučila v svojem razpadu življenja kot sem ga poznala, leta 2009 in kako je moj razpad vodil v najbolj izjemen preboj mojega življenja ... iz sovraštva do sebe v ljubezen do sebe.

Verjemi mi, vem kako je to videti. Bila sem taka, kot ti.

In veseli me, da si tukaj in si pripravljena resnično ljubiti Sebe, točno tako, kot si.

Ti si najbolj pomembna oseba v tvojem življenju.

Postani svetilka za druge!
Taja

In to se precej lepše bere v teoriji, kot izvaja v praksi.

Leta sem preživela v prepričevanju same sebe, potiho, v svoji glavi, da nisem vredna ljubezni. Obsedena sem bila z napakami iz preteklosti. Preigravala sem neprijetne izkušnje (in pozabljal na lepe trenutke). Enostavno nisem znala odpustiti sama sebi in svoji človeškosti.

Če se lahko povežeš z zapisanim, ne skrbi; to samo pomeni, da si tudi ti človek.

Skozi otroštvo se je oblikovala tvoja osebnost, ki te določa kot osebo. Vsi tisti deli, ki so bili v tem obdobju zanikani, nesprejeti ali neodobravani s strani staršev in ostalih avtoritet, so postali del tvoje sence. Senca je termin, ki ga je začel uporabljati Jung, ko je opisoval dele posameznika, ki niso ozaveščeni in so skriti v nezavednem.

In če si tukaj, to pomeni, da je v tvojem življenju nastopil čas, ko hrepeniš po celostnosti. Celostnost pomeni, da spoznaš in objameš vse dele Sebe. Težava pogosto nastopi, ker ne poznaš sebe in ne veš kaj vse se skriva v tvoji notranjosti. Zato se ti popotovanje po tvoji notranji čustveni pokrajini zdi strašljivo, saj te je strah neznanega.

Zdravljenje preteklosti je ključen del širjenja občutka za jaz, da se osvobodiš in prebudiš v ljubezen. V sami esenci je ljubezen povezanost. Ljubezen povezuje vse delčke v celoto. Ljubezen je pravzaprav izkušnja vračanja v celoto.

Zakaj sem ustvarila Sestrstvo Varuhinje Ljubezni?

Ker vsi potrebujemo vodila, da ustvarimo ljubeč odnos s seboj. Gre za stvari, ki ti pomagajo, da se uglasiš s svojim srcem in se zaveš, da ustvarjaš svoje življenje iz svoje notranjosti navzven.

Vendar za to ni tehnike ali predpisane poti. Tvoja naloga je, da najdeš svojo pot. Jaz bom s teboj delila orodja in usmeritve in dala bom vse od sebe, da ti pomagam na poti potapljanja v globino sebe. Vendar je to tvoja pot, ki jo moraš prehoditi sama.

Nihče tega ne more narediti namesto tebe.

Moj nasvet ZaTe: ko dobiš v roke orodje ali usmeritev, ki te navduši, daj to v prakso.
Eksperimentiraj. Igraj se. Opazuj ali te odpre in te osreči. Če je tako, sledi navdihu. Če te zapre, to pusti za sabo.

Ko najdeš orodje ali usmeritev, ki te prestraši, v tebi ustvari upor ali gnus, pristopi z radovednostjo. Vprašaj se čemu takšna močna reakcija. Namesto, da te intenzivna čustva ustavijo kot zid, uporabi potrpežljivost in radovednost, da začutiš direktno skozi.

Dovoli si, da so močna čustva tvoji vodniki v tvoje potrebe, ki se skrivajo spodaj.

Ključno vprašanje, ki si ga moraš zastaviti je...

V naslednjih 12 mesecih bova okrepili odnos do sebe na 4 pomembnih nivojih:

Prvi nivo: Tvoja vsakodnevna izkušnja. Ali se do sebe obnašaš kot do pomembne osebe, ki si zasluži ljubezen, spoštovanje in cenjenje ali imaš do sebe nerazumna pričakovanja? Kaj tvoje obnašanje pove o tvojem odnosu do sebe?

Če se do sebe ne obnašaš, kot do nekoga, ki ga ljubiš, ne boš nikoli začutila ljubezni, ki vznika iz tvojega jedra.

Drugi nivo: Objemi svoj senčni del. Ali sprejemaš in prepoznaš temno stran sebe, ko se dvigne iz tvoje notranjosti? Ali znaš objeti tisti del tebe, ki je len, pesimističen, nasilen, krut ali žaljiv? Ali se pretvarjaš, da to ni tvoje, da je vse mavrično in lepo? Se pretvarjaš, da je vsak dan dober?

Del človeške narave je tudi vihravost in intenzivnost, tako kot je umirjenost in toplina. Če se pretvarjaš, da temu ni tako, zanikaš svojo naravo in to kdo si. Zanikanje svoje resnice pa je dejanje sovraštva do sebe.

Tretji nivo: Odloži svoj oklep. Ali resnično vidiš sama sebe? Ali lahko objameš dejstvo, da so tvoje nepopolnosti tisto, kar te naredi popolno? Ali si prevzela realnost v kateri živiš s strani drugih; staršev, avtoritet, pop-kulture, medijev, brez da bi se vprašala, če to želiš? Si izkusila travme, razočaranja, zlorabe in sploh ne poznaš svoje prave narave? Se zavedaš, da te bodo stvari s katerimi se bojuješ v svoji notranjosti vedno oblikovale, dokler se z njimi ne soočiš in začneš procesa zdravljenja?

Ena najbolj izjemnih stvari glede človeške izkušnje je v tem, da nikoli ni prepozno, da postaneš ta ženska, za katero si se rodila, da si. Z zdravljenjem in s svojim razcvetom lahko začneš takoj zdaj. Vse kar je potrebno je pogum in voljnost, da ugledaš sebe, da začneš s procesom odlaganja oklepa, ki ščiti svoje srce.

To je tisto, kar te bo odprlo za pretok ljubezni, življenja in svetlobe.

Četrti nivo: Utelesi najvišjo obliko ljubezni. Čisto vsak človek se rodi z edinstvenim Darilom v sebi. Tvoje Darilo je povezano z dušnimi kvalitetami, ki jih imaš, da jih v edinstveni kombinaciji z veščinami in talenti podeliš z ljudmi in s svetom.

Ljubiti Sebe v resnici pomeni, da ugledaš kdo si in sprejmeš Celoto Sebe. Na poti boš prepoznala svoja darila, zaradi katerih si tukaj. Da jih utelesiš in podeliš z drugimi.

Najvišji izraz ljubezni do sebe je, da svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom svobodno in v izobilju.

Ljubiti Sebe pomeni, da izražaš ljubezen, ki jo čutiš do sebe brez sramu, opravičevanja ali zadržanosti.

Einstein je v pismih svoji hčeri Lieserl zapisal: "Ljubezen je Luč, ki razsvetljuje tiste, ki jo dajejo in prejemajo.
Ljubezen je gravitacija, ker zaradi nje nekateri ljudje čutijo privlačnost do drugih.
Ljubezen je moč, ker pomnoži najboljše, kar imamo, in dovoli človeštvu, da ne ugasne v svoji slepi sebičnosti.
Ljubezen razvija in odkriva. Za ljubezen živimo in umremo. Ljubezen je Bog in Bog je Ljubezen."

Na tebi je, da izbereš, da se napolniš z ljubeznijo.
Da ustvarjaš več ljubezni v svojem življenju.
Ko ti poskrbiš najprej zase je zate poskrbljeno
Ko sebe nahraniš s sočutjem, prejmeš prijaznost od zunaj. br> Ker se vse, kar je v tebi odslikava v svetu okoli tebe.

Ljubiti najprej sebe je ključ za srečno, zadovoljno in izpolnjeno življenje.

Edini način, da končaš svoje skrbi glede pomanjkanja in izstopiš iz izolacije ter ločevanja, je v skupini enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora in kjer so ti tvoje sestre priča. Kajti eden velikih strahov, ki te vedno znova vodi v pomanjkanje, je v tem, da ne prosiš za pomoč. Ključ je v tem, da prepoznaš, kako »normalna« v resnici si in da ni s tabo čisto nič narobe.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, ki se skrivajo v tvoji notranjosti in jih podelila z ljudmi in s svetom

Skozi svoje osebno popotovanje sem odkrila, da smo ženske precej bolj zadovoljne in izpolnjene, ko se povežemo s svojo izvorno esenco in vemo kako sprejeti, negovati, spoštovati in častiti svojo sijočo ženstvenost.

Iz izkušenj vem, da če želiš aktivno varovati ljubezen, potrebuješ veščine in orodja.
V naslednjih 12 mesecih te bom vodila do varovanja Ljubezni.

V 12 mesecih bom s teboj delila 12 orodij, ki ti jih na Poti ljubezni potrebuješ...


1. mesec SAMOZAVEDANJE
Da bi prepoznala, kaj so tvoje potrebe, je treba upočasniti. Če želiš natočiti na bencinski črpalki, moraš ustaviti na črpalki. Ne moreš napolniti posode za gorivo svojega vozila s tem, da se mimo črpalke pelješ 100 km/h. Pomembno je, da se ustaviš in se začutiš. Dokler si v hitenju, v norem tempu vsakdana se ne moreš začutiti. Za žensko, ki je nenehno v pogonu in hiti od enega opravka do drugega, je to lahko velik izziv, vendar je dejstvo, da boš morala upočasniti, če boš hotela ugotoviti, kaj potrebuješ. Zaslužiš si, da se sprostiš in si vzameš čas samo zase, enostavno zato, ker obstajaš. Ni treba, da si kupuješ čas s tem, da si pridna in najprej narediš vse kar je treba, da si zaslužiš, da greš na masažo ali imaš čas za dobro knjigo. Tvoj neskončni seznam lahko počaka, tvoje življenje se odvija, tukaj in zdaj. Začuti telo. Sprosti se!

2. mesec SAMOSPREJEMANJE

3. mesec POSKRBI ZASE

4. mesec SOČUTJE DO SEBE

5. mesec SAMOZAUPANJE
Predaj se toku Ljubezni.To je brez dvoma tisti del, ki se ga najbolj bojimo, kajti za to, da se predamo, moramo biti v stiku s svojo ranljivostjo. Poznati je potrebno svojo notranjost in znati deskati na svojih notranjih čusvenih valovih. Potrebno je zaupati vase, da se lahko brezpogojno predaš toku življenja.

6. mesec SAMOSPOŠTOVANJE
Spoštovanje svoje ciklične narave in svetosti je za žensko pomembno. Potrebno je vedeti, kako postaviti meje, negovati svoje srce, začutiti strast in častiti svojo izvorno žensko naravo vsakodnevno. Običajno vse zgoraj našteto povezujemo z umikom v tišino in svetost templjev, vendar je izziv sodobne ženske, da zna vse to živeti tukaj in zdaj, na sredi svojega polno zasedenega delovnika, svojega neskončnega seznama obveznosti, na sredi trgovine ali v norišnici družinskega in poslovnega sveta. Norost vsakdana, ki smo ji izpostavljene, terja svoj davek, ki ga pogosto izkušamo v obliki fizične utrujenosti, čustvenega nezadovoljstva, mentalne izčrpanosti in otopelosti.

7. mesec NEGOVANJE svoje Ženske Duše.
Negovanje ženstvene esence je zbirka dnevnih praks, ki ti bodo pomagale, da si osrediščena v svoji avtentični ženstveni ljubezni in svetlobi. Negovanje ni delo na sebi, negovanje je povezana z voljnostjo, z dopuščanjem, da te to, kar si sprejela neguje. Ko si se voljna odpreti in sprejeti, te ljubezen, vitalnost, življenjska energija, ki se pretaka skozi tebe, neguje.

8. mesec IZŽAREVANJE

9. mesec UTELEŠANJE
Ključ je v utelešanju svoje mističnosti, poznavanju svoje ranljivosti in občutkov, da si dovoliš čutiti in čutiš zadovoljstvo v svoji koži.

10. mesec OPOLNOMOČENJE

11. mesec SRČNOST

12. mesec PODELI SVOJ DRAGULJ S SVETOM

 

In to potapljanje Vase poznam zelo dobro, kajti sama vedno znova te principe uporabljam v svojem vsakodnevnem negovanju Sebe

 

 

 

Takojšen dostop do spletnega Templja – dostop do vsebin, ki so ti na voljo 24/7, 365 dni v letu, podpora, vodenje in sestrstvo skupnosti žensk. Dobrodošla si, da deliš karkoli ti leži na srcu in v tvoji Ženski Duši.

Dva klica v živo vsak mesec – kjer se mi lahko pridružiš od kjerkoli preko računalnika ali telefona. Debate v živo so vedno polne navdihov, uvidov, aha momentov za vse, ki soustvarjajo kot tudi za tiste, ki le poslušajo. Tukaj bomo delile prakse, aktualne teme razcveta in modrosti ter novosti na moji osebni poti. Vedno boš imela na voljo posnetek pogovora, da se boš kasneje lahko vrnila nazaj in ponovno poslušala pogovor.

Salon Srca, ki je namenjen vprašanjem in odgovorom ter vodeni praksi z Dušo.

Dostop do knjižnice Templja in avdio arhiva – Na voljo ti je 128 zapisov v knjižnici Templja, 96 video posnetkov in 46 avdio posnetkov predavanj, ki jih lahko takoj poslušaš na temo ženstvenosti, medsebojnih odnosov in stika s svojo Žensko Dušo.

Dostop do vodenih praks, ki jih lahko uporabljaš dnevno. Na voljo je 17 vodenih praks med drugim Sprostitev, Oceansko dihanje, Povezovanje z maternico, Negovanje maternice, Nagovanje Dragulja, Drevo.

Soustvarjanje v privatni FB skupini – Vabljena si, da se nam pridružiš, če začutiš.

Ekskluzivna povabila na dogodke in spletna druženja! Prva boš izvedela za druženja v živo, ki so namenjena le ženskam, ki so del SiStar skupnosti. To so dragocena in intimna druženja, kjer se sestre srečamo in povežemo med seboj, ter podelimo svoje dragulje druga z drugo. Ker je srečanje v živo vedno posebno, izjemno in neprecenljivo.

Tempelj odpira vrata dvakrat na leto. Faza vdiha je od 1.8. do 1.2. in faza izdiha traja od 1.2. do 1.8.

 

Izkusi alkemično preobrazbo v ljubeči skupnosti, potopljena v čarobnost Doma, svetega prostora, ki ga v templju ženske ustvarjamo skupaj.

V udobju tvojega doma in ob tvojem času.

 

Ena stvar je jasna, to sestrstvo ni za vsako.

Če si voljna živeti življenje vodeno s strani tvoje Ženske Duše in stopiti ven iz svoje žrtve.

Če si voljna, da prenehaš sabotirati svoj razcvet in si pripravljena na potop v svoje globine, da bi se lahko dvignila kot feniks in postala svetilnik za druge, da stopijo v svojo Celoto.

Če čutiš, da želiš pustiti sled s svojo svetlobo in narediti pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.
Če čutiš, da si pripravljena na to popotovanje, da rečeš JA svoji Ženski Duši,
se prijaviš tako, da klikneš na gumb

 

Začnemo 1.8.2019 ko mama Gaia začne s fazo Vdiha.

Si zraven?

Faza vdiha s potopom v globine ženske duše se začenja na keltski praznik Lammas 1.8.2019 ko se začenja faza vdiha mame Gaie.

 

Na voljo so trije paketi:

Osnovni paket vključuje 12 mesečno soustvarjanje v spletnem templju. Prispevek za dvanajst mesecev je 770€. Ali 230€ za trimesečje.

 

Plus paket vključuje osnovni paket in vsak mesec paket z 22 vodenimi praksami, ki aktivirajo vrline tvoje duše kot je Ljubezen, Milina, Zaupanje, Kreativnost, Hvaležnost in druge.
Prispevek je za 12 mesecev 970€. Ali 297€ za trimesečje.

 

Premium paket vključuje osnovni paket in dodatno šest programov;
Čas Zame, Koda:Ženska, Koda:Moški, Prebujenje, Kreacija Leta, Magičnost ženske. Darilo je Škatla z orodji za Empatinjo.
Prispevek je za dvanajst mesecev 970€. Ali 297€ za trimesečje.

 

Vsaka Varuhinja prejme Darilo dobrodošlice, ključ, ki odpira vrata v Tempelj.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na sijoče ženstveni način?

Prijave so obvezne!

Plačilo prispevka za Ljubi Sebe lahko izvedeš z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 157914


Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boste poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Nakup z zaupanjem; Želim, da izkusiš izjemnost ljubezni do sebe in skozi Sestrstvo resnično stopiš v stik s svojim srcem. Zato imaš 30 dni od datuma plačila na voljo, da se potopiš v izkušnjo. Če prepoznaš, da to ni zate, mi pošlji e-mail preden poteče 30 dni in mi pokaži, da si dejansko naredila prakse in upoštevala priporočila in ti vrnem vplačani denar. Kupi z zaupanjem vase in v to, da boš dobila sijajno izkušnjo za sijajno ceno.

Splošni pogoji sodelovanja

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, resnični, najveličastnejši Sebi!

 

Tvoje Darilo

PODPORA KRISTALOV ŽENSKI DUŠI

PAKET NEGOVANJE ŽENSKE ESENCE

2,5 urno spletno predavanje boš spoznala kristale, ki te pri negi tvoje Ženske Duše lahko najbolj podprejo.

Pet ključnih vodenih praks za nego tvojega portala, tvoje maternice. Povezovanje z maternico je vodena praksa, ki jo je modro ponavljati mesečno.

 

 


Prebudi se.

Začuti ljubezen do Sebe.

Obnovi temelj dobrobiti v sebi.

Izkusi prenovo in regeneracijo od znotraj.

Uživaj v svojem vsakodnevnem življenju!

Vrni se v celostnost, kjer je Eno v vsem in vse v Enem.

 

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

Življenje je lepo. In želim ga podeliti z možatim moškim. Trdno verjamem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.
Zato delam z žensko, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

Sem Varuhinja Ljubezni, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.

Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena