Ljubezen je danes bolj potrebna, kot kadarkoli v zgodovini človeštva...

 

Ljubezen prinaša s seboj povabilo.
Da izbereš odnose, ki varujejo ljubezen, ki te nahranijo in negujejo.

Da se soočiš z odnosi, kjer si uničevalka ljubezni, kjer sodiš, kritiziraš, si sebična ali neiskrena.
Kjer se braniš ali pa osebo poskušaš ugasniti. Ali pa to izkušaš z druge strani.

Na tebi je, da prevzameš polno odgovornost zase in da si poveš resnico, kje moraš opraviti svoje delo, se soočiti s stvarmi, ponovno ustvariti povezavo, zgraditi mostove, narediti navdihnjeno akcijo.

Na tebi je, da izbereš ljubezen in aktivno varuješ ljubezen.

V odnosu s seboj, v osebnih odnosih, v skupnosti ali v družbi.

Ljubezen je silovita. In ja, ljubezen zdravi.
Vendar le, če si voljna biti ranljiva in si povedati resnico, kar je neudobno.
Od tebe terja, da pogledaš v zgodbe, ki si jih pripoveduješ in jih napišeš na novo na način, ki dviguje tako tebe, kot tudi tiste okoli tebe.

Na tebi je, da izbereš, da si varuhinja ljubezni, ki dviguje življenje, ki ga podpira in mu služi v ljubezni, z ljubeznijo, iz ljubezni!

Življenje te vedno znova preizkuša.
Vedno znova te preizkuša ali boš vztrajala in nadaljevala ali boš odnehala.
To je vedno tvoja izbira.
Vedno.

Ena velikih lekcij, ki mi jo je dalo življenje je, da ne moreš dobiti tega, česar nisi polna v sebi.
Pa tudi, da tega česar nimaš, ne moreš deliti z ljudmi in s svetom.

Če povem še na malo drugačen način. Vir vsega je v tebi. Vse ti je na voljo.
Vendar moraš to izbrati in aktivirati v sebi, da bi to izkušala v življenju zunaj sebe.

Pomembno je, da se zavestno zavedaš tega dejstva, da je vse že v tebi in hkrati da ti sama sebi preprečuješ, da bi to, kar ti si, prišlo iz tebe, se pokazalo.

Vedno, ko poskušaš pritegniti k sebi to, kar verjameš, da v tem trenutku nimaš, povečuješ pomanjkanje v svojem življenju.
In nihče ti ne more dati ljubezni, ki si je lačna.

Resnica je, da v vsem Vesolju ne boš našla osebe, ki bi bila bolj potrebna tvoje naklonjenosti in ljubezni, kot si jo Ti sama.In ko sem sama izbrala, da bom zvesta sebi, da bom zaupala vase, da se bom zanesla nase, da bom suverena v tem kdo sem, sem se znašla na preizkušnji. Bom dovolila strahu, da me prevzame in odnese ali bom sledila zlati poti ljubezni, ki je bila videti strašljiva zgolj zato, ker je bila nepoznana.

Ker vem, da je veliko lažje potovati, če imaš vodnika za potovanje, sem ga spisala. Najprej zase.

Varuhinja Ljubezni je postala moja notranja vodnica.

Varuhinja Ljubezni me je spomnila, da je odnos s seboj prvi in najpomembnejši odnos v mojem življenju.
Pokazala mi je, da samo, če je ljubezen tvoja dnevna praksa, če jo živiš, potem jo lahko deliš z ljudmi in s svetom.

In v tem norem svetu, kjer si vedno znova izzvana, da slediš strahu in uničuješ ljubezen skozi neiskrenost, sebične zahteve, sojenje in kritiko, nikoli nisi tam, kjer bi lahko rekla, da je ljubezen prisotna brez tvojega negovanja, tvoje budne prisotnosti.

Naučila me je, da je pomembno, da postanem Varuhinja Ljubezni.
Da se zavestno zavedam tega dejstva, da je vse že v meni in hkrati da jaz sama sebi preprečujem, da bi ta Ljubezen, ki jaz sem (in ki si tudi TI), prišla iz mene, se pokazala.

 

Globoko verjamem v to, da je ta vrelec Ljubezni že v tebi.

Na tebi pa je, da ga varuješ pred lastno kritiko, lastno agresijo, napadanjem same sebe, zahtevnostjo, nespoštljivim sojenjem in razsojanjem, neiskrenostjo. Na tebi je, da prepoznaš uničevalce ljubezni in da zavaruješ svojo ljubezen.

Kajti le tako bo ljubezen lahko cvetela in v svoji polnosti širila aromo, ki hrani, neguje in napaja vse okoli tebe.

Ker Ženska je roža. In pride dan, ko tveganje, da bi ostala trdno v popku, postane bolj boleče, od tveganja, ki ga terja razcvet, z besedami Anais Nin.

Varuhinja Ljubezni je ženska, ki ve, da je odnos s seboj prvi in najpomembnejši odnos v njenem življenju.
Ve, da samo, če je ljubezen njena dnevna praksa, če jo živi, potem jo lahko deli z ljudmi in s svetom.
In prvi korak na tej poti je brez dvoma povezan s tem, da si dopustiš, da se odpreš za novo.

Sodobna ženska je navajena, da se trudi, da potiska, pogosto na silo poskuša doseči to, kar si je zamislila. In v vsem delovanju enostavno pozabi na to, da je v svoji esenci Svetloba, ki jo čutiš kot Ljubezen in izkušaš kot Življenje.

In v druženju bom s teboj delila svoja najljubša spoznanja o negi Ženske Duše.

 

S teboj bom delila 4 stebre vodenja s Srcem

Na poti Ljubezni moraš postaviti temelj Ljubezni. Začneš z ustvarjanjem prostora. Odpiranje je prvi in zelo pomemben korak na tvoji poti varovanja Ljubezni. Da bi lahko sprejela Ljubezen, se ji moraš najprej Odpreti.

S teboj bom delila spletno druženje, v katerem bom razložila razliko med varovanjem Ljubezni in uničevanjem Ljubezni. Spoznala boš Pot Ljubezni in ovire s katerimi se na njej srečaš.

Drugi korak je namenjen Sprejemanju Ljubezni, kajti izziv številka ena večine žensk, ki jih poznam je v tem, da od sebe odrivaš priložnosti za sprejemanje tega, kar si naročila oziroma si srčno želiš.

Tretji korak, ki je ključen, da ostajaš odprta in sprejemljiva ne glede na vse, je Negovanje Ljubezni in tukaj je izjemno pomembno, da prepoznaš, kako polniti svoj notranji vodnjak.
Ljubezen je kot notranji vodnjak. Ali skrbiš za svoj vodnjak ali čutiš, da je suh, kar vpliva tudi na odnose v tvojem življenju?
Vodnjak se izsuši, če ga ne uporabljaš. In na tebi je, da ga napolniš. Nihče drug ne more napolniti tvojega vodnjaka.

In četrti korak, ki ga bomo na tem izjemnem druženju spoznale bo posvečen Predaji Ljubezni. Za vsakega od teh korakov bo na voljo navodilo v .mp3 obliki, ki ga bo možno poslušati in si ga naložiti na računalnik za večkratno poslušanje.

In ko imaš občutek, da si prišla do konca ugotoviš, da je to potovanje spiračno, kjer se vedno lahko odpreš še malo bolj, sprejmeš še malo več, se nahraniš in neguješ še malo bolj, da bi lahko sebe delila z ljudmi in svetom.

 

Vabim te v aktivno prakso ljubezni do sebe in ljubezni do svojega partnerja, otroka, ljudi, ki so ti ljubi in dragi.

40 dni boš polnila svoj notranji vodnjak iz izvira ljubezni.
In 40 dni boš prakticirala varovanje ljubezni v svojih odnosih skozi dnevne izzive, ki ti bodo na voljo.
40 dnevni plan za varovanje ljubezni je ZaTE ne glede na to ali si sama in želiš okrepiti ljubezenski odnos s seboj. Ne glede na to ali je tvoj zakon na nitki ali je zdrav in močan. V vsakem primeru je to, da imaš ljubeč ljubezenski odnos s seboj bistvenega pomena za tvoje zadovoljstvo  v življenju.

Vodenje s Srcem je popotovanje, na katerega se enostavno moraš podati. Da usvojiš temeljne ključe, ki varujejo, negujejo in krepijo ljubezen. Kajti partnerski odnos je v mojih očeh edinstvena vez, kjer dva človeka živita skupaj v nepopolni popolnosti. In pomembno je, da k odnosu pristopita z medsebojnim opogumljanjem, namesto odvračanjem drug od drugega.

Dnevno bodo na voljo koraki, navdihi in usmeritve za dnevne prakse. Vsak dan boš imela na voljo izjavo moči in molitve, ki ti bodo pomagale, da se boš osredotočila na Ljubezen.

Povezava z drugimi, ki se osredotočajo na Ljubezen je ključnega pomena na tem našem popotovanju. Poleg klicev bo na voljo tudi posebna skupina, kjer bodo na voljo dnevni navdihi, vpogledi, kjer boste lahko delile svoje navdihe čisto vsak dan. Ko boš izrazila svoj JA temu 40 dnevnemu planu Ljubezni, se boš vkrcala na vlak, ki te bo odpeljal s seboj. Prakticirala boš varovanje Ljubezni namesto uničevanje.

Vse ti bo na voljo na spletu, kar pomeni, da boš vse lahko spremljala od doma, iz udobja tvojega najljubšega fotelja. Vse—klici, dnevna navodila, sporočila—vse je na voljo preko spleta in vse to si lahko preneseš na svoj računalnik, kadarkoli. Nekatere ženske prakse poslušajo na svojem pametnem telefonu. In ko bomo končale, ti bo vse na voljo, da popotovanje ponoviš, kadarkoli.

 

Samo na kratko naj povzamem, kaj je del 40-dnevnega vodenja s Srcem:

4 temeljna vodila na Poti Ljubezni

Temeljne prakse, ki jih lahko uporabiš takoj - s teboj bom delila 3 temeljne prakse

40 molitev za povezavo z različnimi kvalitetami Ljubezni

Spletno druženje Kako začeti z varovanjem Ljubezni

Tvoj zemljevid po notranji pokrajini tvoje Ženske Duše

V kotizacijo je vključena knjiga Varuhinja Ljubezni, 40-dnevni plan za varovanje ljubezni.

 

Tvoja investicija za vodenje s Srcem je 97€.

Ob prijavi dobiš vse podatke glede plačila in po prejetju potrdila vplačila ti pošljem uporabniško ime in geslo s katerim boš vstopala na kodirano stran, kjer boš za vstop morala uporabiti ime in geslo.

40-dnevni plan začnemo 8.3.2021.

Zakaj se ne bi letos zaljubila vase in ustvarila ljubeč ljubezenski odnos s sabo?

 

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

 

Želiš plačati z bančnim nakazilom?
Znesek poravnaš z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 10100888

Izpolni prijavnico v nadaljevanju, da te lahko dodam v skupino in da boš dobila dostop do vsebin.

 

 

Če bi raje plačala s kartico ali s paypal računom, klikni na povezavo v nadaljevanju >>>

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.

Zato delam z žensko, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

Sem upornica Ljubezni, za Ljubezen in z Ljubeznijo, ki deluje izven sistemov, klišejev ter ukalupljenosti v vseh oblikah. Iskala sem svetost v templjih po vsem svetu in danes vem, da je svetost del vsakodnevnega življenja. Vem, da Ljubezen vodi tvoje življenje, ko jo iskreno povabiš in se odpreš za njene čudeže.

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena