Nega tvoje ženske esence je temelj občutka zadovoljstva, vitalnosti, radosti in ljubezni do sebe...

 

Številne ženske s katerimi prihajam v stik v svojem vsakodnevnem življenju mi povedo iste stvari: "Utrujena sem. Ne morem več. Izčrpana sem. Toliko znanj imam in vse skupaj mi ne pomaga čisto nič, ker si ne znam pomagati, ko čutim v sebi preplavljenost s stresom." Si tudi ti mnenja, da bi ti en konkreten dopust v tem trenutku koristil in da bi se po njem brez dvoma počutila 1000% boljše.

Ali tudi ti razmišljaš, ...

“Ko bi le imela . . .”
“Želim si, da bi lahko . . .”
“Želela bi si . . .”
“Morda nekoč . . .”

Vendar vem, da nekje v globini svoje ženske Duše veš, da si tukaj, da prispevaš, da živiš izpolnjujoče življenje in da pustiš sled.

To druženje sem ustvarila, ker sem odkrila ključ, ki ti lahko pomaga ustvariti cvetoče življenje na sijoče ženstveni način.

Draga srčna Ženska

Moje ime je Taja Albolena in to v kar globoko verjamem je - če je ženska srečna in zadovoljna, vpliva na svojo okolico in so vsi okoli nje srečni in zadovoljni. Nega ženske esence je temelj občutka zadovoljstva, vitalnosti, radosti, ljubezni do sebe.

Verjamem, da je vsaka ženska svetilka, tukaj na tem modro-zelenem planetu z namenom, da naredi pozitivno razliko v življenju ljudi, s katerimi prihaja v stik.

Vem pa tudi, da siješ lahko samo, ko si ti nahranjena in iz polnosti, ki jo čutiš v sebi deliš z ljudmi in s svetom. Verjamem, da lahko ti in jaz (in ženske, kot sva midve) resnično narediva ta svet za lepše in boljše mesto.
Vendar tega ne moreš narediti na hlapih energije. Poskrbeti moraš najprej zase in se napolniti v Sebi. Ti moraš postati ta ženska, za katero si se rodila, da si!
Kar je brez dvoma lažje reči, kot narediti. Na svoji poti potrebuješ vodstvo in prave prakse, ki ti pomagajo v premiku iz tega, da komaj shajaš v razcvet, je res!?

Resnica je, da nič ni bolj pomembno od tega, da neguješ Žensko v Sebi.

Ženska je Svetloba, ki jo čutiš kot Ljubezen in izkušaš kot Življenje. Ko dovoliš, da si pretočna za ljubezen, uživaš v povezovanju, soustvarjanju, bližini in čutiš zadovoljstvo ob tem, ko ljubezen teče skozi tebe v tvoje življenje.

Zato sem ustvarila ta spletni program Neguj Žensko v Sebi. Ker vem, kje sem imela težave in kako sem jih presegla in to želim deliti s teboj.

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Zakaj ne moreš ignorirati moči negovanja Ženske v Sebi...

Klicala me je prijateljica s katero sva delali energijsko čiščenje maternice.
Njena prva povratna informacija je bila: »Taja, vse je drugačno. Tudi če bi jaz hotela delovati po starem, mi drugi ne odigra več tega ampak se vse odvija čisto na novo. In predvsem mi izkazujejo spoštovanje.
Čutim enakost in nič več poniževanja ali manjvrednostnih občutkov s svoje strani, temveč enakost.

Res je, da imam na kupu prav vse izzive, s katerimi se še nisem pomirila, in to čez celo moje življenje.
Prisiljena sem se soočiti in se spogledati s stvarmi. In nobene teže ne čutim več. Pravi hec mi je preleviti se v notranji mir ali pa v radost, karkoli izberem to čisto zares čutim v sebi. To res sem. Izbira postane resnica. Tudi če me kdo plaši z negativo, to enostavno sploh ne pride do mene.
Sem v notranjem centru. Ni panike in ni izpadov tesnobe.
Vse je zgolj le v niansi, je kot meglica, ki se razprši.

Čista maternica je temelj, osnova za vse izobilje, ki si želiš na tem svetu.
In ker sem odprta prejemam res veliko.
Koliko obilja sem deležna!
Vesolje je resnično darežljivo in dobro.
In jaz se zelo hitro in harmonično premikam naprej.
Hvala ti, da si drzna in se poslušaš. Šele zdaj razumem.«

Bila sem navdušena in srečna skupaj z njo, potem pa je sledilo nadaljevanje, tri tedne kasneje, ki jo je osupnilo in hkrati do temeljev potrdilo to, o čemer govorim že leta.

»Veš, počutila sem se izjemno. Vse je bilo tako izjemno in verjela sem, da lahko naredim karkoli.
In sem šla na zmenek z moškim, ki mi je bil sicer všeč, vendar ima tako temačno zgodovino za sabo, da sem bila že v štartu malček v dvomih, čisto malo.
No, izkazalo se je, da gre čez pravo temno noč duše, kot sem jo sama preživljala pred leti. In končala sva v postelji.
Ampak Taja, kakšna drama se je odvijala pri meni naslednje jutro…
Najprej mi sploh ni bilo za vstati, bila sem povožena, čisto do konca. In ko sem se končno priplazila do kopalnice sem zgroženo opazovala svojo podobo v ogledalu.
Bila sem kot starka, vsa zgubana in postarana. Nikjer niti sledu o moji pozitivni naravnanosti, ki sem jo imela še prejšnji dan in moja maternica, o moj bog, čutila sem se zapacano in zamazano, nikjer ne duha ne sluha o čistoči, ki sem jo čutila prej.

Izgubila sem ves svoj stik s centrom. Bila sem le senca same sebe.
Brez energije.
In ko sem šla na delo so bile moje stranke zgrožene, ko so me videle in naslednjih nekaj dni se sploh nisem prepoznala. Spala sem in spala in spala. Zopet sem čutila paniko in tesnobo in kar naenkrat je vse, kar je prej laufalo izgubilo svoj ritem.
Ni bilo strank, denar kar ni hotel k meni, jaz pa sem vsa presenečena opazovala kaj se mi dogaja.
Ej, po štirinajstih dneh še vedno nisem tista prava. Počutim se sicer bolje, ampak šele zdaj vidim kaj sem imela in kako pomembno je energijsko čiščenje maternice, kaj mi je čisto zares dalo.«

Moj odgovor je enak že nekaj časa; moški skozi spolni odnos v ženski odloži ves svoj stres, vso energijo s katero ne ve kaj početi, da bi jo ženska preobrazila zanj. Moški nagonsko ve, da potrebuje žensko, da bi se sprostil, kajti skozi spolni odnos in zato je seks taka nuja pri mnogih moških, moški preloži svoje energijske izzive na žensko.
In ženske dejansko imamo to sposobnost, da to energijo preobrazimo, le da je velika večina pozabila na to svojo sposobnost.

Ženska mora spoštovati in ceniti sebe in svoje telo, da lahko dostopa do te svoje sposobnosti »duhovne« fotosinteze v sebi.

In zgodba prijateljice mi je bila le potrditev tega kar razlagam, da je pogosto za žensko dovolj en sam spolni odnos in je vse kar je delala mesece porušeno, kajti pri ženski je njen celoten energijski sistem pod vplivom energije, ki ji je bila predana v njeno maternico.

In ker je maternica povezana tako s srcem kot tudi z življenjsko energijo v ledvicah, energija, ki je ugrabila maternico prevzame celotni ženski sistem.

Ker ženska ne pozna svojega energijskega sistema in tega kje shranjuje svoje nerazrešene stvari in rane, se s tem vzbudi cela vrsta nerazrešenih stvari, ki pridejo na površje in jo spomnijo, da so še vedno tam.
Ko ženska resnično ceni sebe, ne popusti moškim prošnjam ali prisili in je odločna v svoji drži.
Postavi mejo. Je ljubeča in ve kako poskrbeti najprej zase in prav zato lahko poskrbi tudi za svojega moškega.

In iz izkušnje lahko potrdim, pa sem 25 let z enim moškim, da se zgornja zgodba dogaja tudi v stalnem partnerstvu, kajti ko je moški pod stresom, ko ima težave v poslu ali pa ga skrbi na kakšnem področju, tega ne razlaga ženski, vendar ženska to prepozna in dobi vse potrebne informacije v enem spolnem odnosu, enostavno veš.

In včasih te energije podrejo. Dokler nisem prepoznala v sebi kaj se dogaja in tudi kaj lahko s to energijo naredim, nisem znala stvari preobražati v sebi.
Zdaj je negovanje mene na prvem mestu in znam z energijo, ne glede na to kaj poberem, vem kako jo preobraziti.
In to je tisto, kar želim zate. Zase vem kako veliko olajšanje sem začutila, ko sem prvič dobila potrditev tega, kar se mi je dogajalo - v meni.
Zdaj sem v stiku s svojo maternico in takoj začutim stvari in si znam tudi pomagati.

Isto mi je potrdila prijateljica, ki je ugotovila, da je potrebovala še eno energijsko čiščenje, kajti to kar je bilo učenje njene zgodbe je bilo spoznanje kako pomembno je, da neguješ sebe, da sebe deliš samo z ljudmi, ki te spoštujejo in negujejo, ki cenijo tvojo družbo.

Ker ni treba moškemu razlagati kaj ti delaš za njega, izmenjava vedno obstaja, ne gre za to, da bi to informacijo zdaj uporabljale proti moškim, da bi manipulirale z njimi.
Kar je resnična modrost in učenje podeljene zgodbe je, da negovanje sebe pomeni to, da poznaš sebe in svoje telo, da se čutiš in ljubiš brezpogojno in da se neguješ in ljubiš toliko, da sebe deliš z ljudmi, ki ti to odslikavajo nazaj.

Negovanje Ženske ni praksa, ki jo narediš zgolj vsake toliko časa, ko si že tako izmučena, da težko živiš.
Naučiti se moraš, da sebe postaviš na prvo mesto. S tem se negovanje čisto zares začne. In to terja prakso.

To me je vodilo, da sem sem oblikovala vodene prakse, ki žensko dnevno postavijo na prvo mesto, ji pomagajo, da neguje sebe in ostaja v stiku s svojo žensko esenco. Ker verjamem, da je stik z globljim notranjim centrom v medenici vir negovanja za žensko in je vir nege za otroke, partnerja in za svet, ki jo obdaja.

Želja, da se razcvetiš in uživaš v polnosti je zasajena v tvoji maternici ravno tako, kot je v moji. To kar ti bom pomagala je, da upočasniš in prisluhneš šepetu tvoje Ženske Duše in se povežeš s svojim notranjim orakljem, ki ima dostop do vse modrosti, ne le tvojega življenja, temveč življenja nasploh.

Velika večina žensk se ne zaveda, da za to, da živiš Sebe, potrebuješ energijo, vitalnost, stik s svojo kretivnostjo, stik s svojim centrom, s svojim notranjim orakljem. Tukaj ni bližnjic, hitrejših poti ali navodil v petih korakih, kako negovati sebe.

Dejstvo je, da če nimaš energije, da bi negovala sebe, če je tvoja posoda prazna, ne moreš negovati ljudi okoli sebe, svojih otrok, partnerja, prijateljic,...

Program neguj Žensko v Sebi sem ustvarila z željo, da...

Povečaš prepoznavanje notranjega razpona ženstvenosti, ki ti je na voljo.
Presežeš
vzorce, ki omejujejo izražanje tvoje izvorne ženske esence.
Se povežeš s tvojo resnično, avtentično naravo.
Omogočiš pristno izražanje Sebe.
Povečaš nivo energije in vitalnosti v telesu.

 

 

 

Veš, da moraš sebe postaviti na prvo mesto. Najprej moraš negovati sebe, poskrbeti zase in deliti s svojim partnerjem svoje želje in potrebe. Kajti, če je tvoja notranja posoda prazna, nimaš kje vzeti, da bi delila z drugimi.

Da je čas, da nehaš investirati svojo energijo in vitalnost v to, da ostajaš majhna, nevidna in skrita. Čas je, da stopiš iz nevidnosti in zasiješ v vsej svoji lepoti.

Si pripravljena, da stopiš v varen, ljubeč sveti prostor, kjer se lahko resnično pokažeš in podeliš Sebe z ženskami v krogu.

Čutiš izziv v tem, da potem, ko se napolniš in čutiš vitalnost v sebi, pritegneš nezaželeno pozornost s strani moških, kar te daje na visoke obrate, v tebi aktivira bes, jezo, zamero in zagrenjenost, ker so moški taki "prasci". V tem ciklu sem se dolgo časa zadrževala tudi sama in nisem si znala pomagati. Da je bil moj stres še toliko večji, sem mama dveh deklet in zavedala sem se, da če ne bom razvozlala te uganke, bom mehanizme, ki sem jih poznala sama predala njima, kar je bila zadnja stvar, ki sem si jo želela.

Veš, da je čas, da začutiš zaupanje vase, da se zaneseš nase, točno tako kot si, brez potrebe po prilagajanju, ugajanju in dokazovanju, da zmoreš sama.

Si pripravljena, da izraziš svoj avtentični jaz in okrepiš svoj pogum in samozaupanje, da si naravna, brez potrebe po izumetničenosti.

Če čutiš, da si v svojem partnerstvu izgubila tisti žar, sočnost in tisto »nekaj«.

Predvsem so informacije v druženjih namenjene mamam, ki imajo doma dekleta, najstnice, ki vstopajo v moški svet pogosto neprimerno poučene o tem, kakšen vpliv imajo na svoje sovrstnike drugega spola. Moja želja je, da tovrstno znanje ženske predajo naslednji generaciji in tako svojim hčerkam prihranijo čustveno bolečino, razočaranje in predvsem željo po tem, da bi evaporirale, da se ne bi rodile v ženskem telesu. To je tisto, kar je zame osebno najbolj boleče. Ko slišim za zgodbe žensk, ki jim je odveč, da so v ženskem telesu, ki bi bile raje moški.

Želiš v svoje življenje roditi karkoli novega, roditi samo sebe, svoje ideje, projekte ali si želiš otroka. Raziskave kažejo, da je neplodnost (in to v vseh pogledih, ne le v fizičnem) v veliki meri posledica stresa. Nahajamo se na pomembni točki evolucije, ko je potrebno, da ženska ozavesti dejstvo, da vsaka od nas rojeva novo dobo, zlato dobo v ta svet.

Kajti brez ženske se nič novega ne more roditi v ta svet!

Program sem oblikovala z željo, da podprem ta naravni proces sproščanja in odpiranja, da bi lahko sprejela novo seme, negovanja novo rastočega semena in predanost življenju, da te vodi, da rodiš to Žensko, ki Ti si, v ta svet.

Vsaka ženska v tem trenutku rojeva samo sebe. Vprašanje je samo ali imaš težave pri tem, da ne sprejemaš sebe, pri tem, da poskrbiš zase in se neguješ ali pri tem, da se oklepaš tega, kar si usvojila in nisi voljna, da se predaš toku življenja in greš v neznano.

Vsaka ženska potrebuje notranjo stabilnost in občutek varnosti, da bi se lahko odprla za to, kar ji življenje lahko ponudi. Ženska mora utelesiti in vedno znova porajati kreativnost, ki je v njej in to lahko naredi le, če poskrbi za dnevno negovanje.

To je povabilo Tebi, da se mi pridružiš in neguješ Žensko v Sebi...

S teboj bom delila 28 let svojih izkušenj zgoščenih v štiri sklope, ki sledijo naravnemu procesu rojevanja. Nahajamo se v intenzivnem procesu porajanja same sebe in modro je, da se spomnimo, kako proces rojevanja poteka, pa naj rojevamo sebe, novo idejo, nov projekt ali se pripravljamo na rojstvo otroka.

Štirje deli procesa so odpiranje izkušnji, sprejemanje, gnezdenje/negovanje in prepuščanje toku Življenja.

Skozi izkušnje se je pokazalo, da je proces energijskega čiščenja maternice, ki ga izvajam, zelo intenziven. Ženske, ki so ga bile deležne, je vodilo v intenziven stik s svojimi pozabljenimi ženskimi potrebami. Notranja stabilnost in občutek varnosti je ključnega pomena, da porajaš kreativnost v formo in za to potrebujemo dnevno negovanje.

Program je sestavljen tako, da podpre štiri dele procesa; odpiranje izkušnji, sprejemanje, gnezdenje/negovanje in prepuščanje toku Življenja.

Osem spletnih druženj je namenjeno obnovi energije v medenični posodi. Na začetku vsakega sklopa dobiš od mene pisna navodila, kaj so prakse, čemu se posvečamo v vsakem sklopu.

Na voljo so zvočne prakse in članki na izbrane teme, ki podprejo proces.

 

8 spletnih druženj Neguj Žensko v Sebi razkriva:

1. druženje

SPOZNAJ SVOJO POKRAJINO ŽENSTVENOSTI

Spoznaj se s svojim z ženskim.

Kakšen je pomen ritualov za popotovanje in uporabo kreativne namere?

Spoznaj se s svojimi ženskimi cikli in notranjo pokrajino ženstvenosti.

 

 

2. druženje

TEMELJ ŽENSTVENOSTI

Spoznaj anatomijo medenične posode.

Energijsko čiščenje maternice odpre prostor, saj skozi čiščenje naredimo prostor za novo kreacijo. V prvi vrsti je pomembno, da očistimo maternico vseh nedokončanih projektov in vseh “splavov”, kar pomeni tako tistih v povezavi z otroci, kot tudi vseh v povezavi z našimi projekti in idejami, ki jih nismo speljale do konca.

Kako maternica in njena čistost vpliva na tvojo sposobnost sprejemanja?

 

3. druženje

UTELESI SVOJO ŽENSTVENOST

Zakaj je za žensko tako pomembno, da je v stiku s svojo temeljno energijo in da se sooči s svojimi ranjenostmi?

Razkrila bom tvoj notranji cikel regeneracije.

 

 

4. druženje

ALKIMIJA ČUSTEV

V Tem druženju Te bom vodila skozi preobrazbo zamer, zagrenjenosti, besa in sramu v povezavi z moškimi.

Srečanje bo posvečeno spolni objektivizaciji in poniževanju, zasramovanju ženske.

Da bi lahko resnično negovale same sebe moramo pozdraviti svoje bolečine na tem področju, preden se premaknemo v užitek.

5. druženje

SPOZNAJ SVOJ CIKEL KREACIJE

Druženje bo namenjeno povezovanju z energijo jajčnikov, ki predstavljajo ogenj tvoje kreativne energije.

Jajčniki imajo ključno vlogo v revitalizaciji ženske maternice. Negujejo žensko telo in od njihovega zdravja je odvisno koliko ženska Sije. Ženske pogosto razdajajo svojo kreativno energijo in pogosto razprodajajo svojo svetlobo v zameno za občutek varnosti, sprejetosti in enostavno ne prepoznavajo svoje vrednosti.

Del druženja bo povezano z razumevanjem, kako upravljati s svojim notranjim ognjem in predvsem, kako ta ogenj uporabiti za svojo dobrobit.

6. druženje

CIKEL PREOBRAZBE

bo razkril ključne povezave v telesu ženske, ki so pomembne za to, da ženska lahko donosi svoje kreacije.

Vodena praksa povezovanja maternice s srcem pomaga ustvariti sveti prostor negovanja in ohranja potrebno energijo za rast v maternici.

Spoznale bomo pomemben kanal, ki se mu moramo posvetiti, če želimo stvari “donositi”.

Srčni utrip je povezan s spočetjem življenja, medtem, ko je maternica mesto, kjer je življenje zaščiteno in v njej raste in se razvija. Lahko bi rekli, da je maternica dobesedno drugo srce ženske.

 

7. druženje

SPREJEMANJE BLAGOSLOVA PREDNIKOV

Preobrazba zapisov, ki so del genetskih linij. Ženske se pogosto ne zavedamo dejstva, da smo bile del naših babic.

In le dve generacije nazaj so ženske izkušale lakoto, smrten strah in boj za preživetje. Vse to je del tvojega celičnega spomina.

Podale se bomo na pomembno popotovanje čiščenja preteklosti.

 

 

8. druženje

AKTIVACIJA NOTRANJEGA SONCA

Kaj je menstrualna voda in zakaj je zdravje ledvic za žensko ključnega pomena?

Kako je ženska sposobnost oploditve intimno povezana z esenco ledvic in aktivacijo notranjega sonca?

Kako v svoje notranje sonce shranimo viške energije takrat, ko je naše telo preplavljeno z energijo v ekstazi?

Povezovanje z Divjo Žensko bo del našega zadnjega druženja.

 

Dodatno druženje

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Druženje je namenjeno odgovorom na zastavljena vprašanja.

 

Pofočkaš se lahko tukaj >>>

TVOJA INVESTICIJA...


Investicija za celotni 8 tedenski skupinski program je 397€ pri enkratnem vplačilu v kar je vključeno:

8x predavanj do 120 minut
4x pisni napotki za vsak sklop
8x vodene zvočne prakse za vsak sklop
2x praksa izžarevanja v Zoom Salonu
Članki na izbrane teme za vsak sklop
Oksitocinska dieta

Prvo druženje bo 6.8.2021 ob 20. uri.

Po vnaprejšnjem dogovoru je možno plačilo v štirih delih 4x108€ (julij do oktober 2021)

Vabljena v našo družbo!

 

Kaj v resnici potrebuješ, da se počutiš srečno in izpolnjeno?

Skrivnost, ki jo moraš odkriti že na začetku je, da je stres tisti element, ki ti preprečuje, da bi telo delovalo v skladu s svojo naravno modrostjo. Na tebi je, da se premakneš iz stresa v radost, kajti radost, to notranje zadovoljstvo je tisto, ki žensko izpolni.

Oblikovala sem poseben pristop, ki te bo vodil skozi vseh 8 tednov našega druženja, posebno Oksitocinsko Dieto, ki predstavlja osnovo negovanja ženske energije.

Znanstveniki po vsem svetu se strinjajo z dejstvom, da je glavni vzrok za povečan stres sodobne ženske, ki je tudi glavni razlog za težave z zanositvijo, v tem, da je njena notranja posoda oksitocina prazna.

Sreča ženske je na biološki ravni odvisna od količine oksitocina v njenem telesu.

In zato je Oksitocinska Dieta ključen del našega 8 tedenskega druženja. Kajti dvig oksitocina ni nekaj, kar bi lahko ustvarile enkratno in potem pozabile nanj. Dnevno je potrebno negovati sebe, poskrbeti zase, kajti dejansko gre za dosledno, stalno negovanje in krepitev ženske dobrobiti.

Zakaj 8 tednov?

Izkušnje kažejo, da ljudje potrebujemo 28 dni, da naše eterično telo usvoji novo navado, ki jo prakticiramo. In rezultati so vidni v tem času oziroma najkasneje v treh mesecih. Dva meseca, ki ju bomo preživele skupaj z namenom, da te podprem v procesu notranje preobrazbe, kar te bo vodilo h kreaciji tega, kar si želiš. Menstrualni cikli pri ženski brez dvoma pokažejo novo usmeritev ženske (ali faza mlaja pri ženskah v menopavzi), zato je druženje postavljeno v okvir 8 tednov.

Da bi ženska lahko rodila, pa naj bo to rojstvo same sebe, projekta, ideje ali otroka, mora vzpostaviti zavestni stik s svojo maternico, aktivirati povezavo s svojim srcem in aktivirati povezavo s svojim notranjim soncem. Vse to naj bi bilo stvar naravnega procesa telesa, vendar je sodobni način življenja in ves stres, ki smo mu dnevno izpostavljeni botroval temu, da je stik s telesom oslabel, da smo same sebi ustvarile prepreke, da bi resnično zaživele življenje kot si ga želimo. In to, da telo spomnimo na njegove naravne sposobnosti je srce programa, ki je pred vami.

Program je oblikovala in ga vodi Taja Albolena.

 

Ker je temelj ženstvenosti v tvoji medenici.

Tukaj se stik z ženstvenostjo čisto zares začne. Neravnovesje v medenici lahko povzroči bolečine v hrbtu, bolečine v medenični posodi, celo bolečine v kolenih in nogah, zmanjša libido in te oropa vitalnosti. Če ženska živi s to bolečino dlje časa, izgubi stik s svojim kreativnim centrom. Brez pravilne nege se večina žensk nauči živeti z neravnovesjem v medenici, ki izhaja iz porodnih izkušenj, splavov, akumuliranega stresa zaradi zlorabe ali posilstva, prezgodnje penetracije, ko ženska še ni pripravljena, kar se pogosto dogaja tudi med partnerjema, ki sta v ljubeči partnerski zvezi.

Kronična napetost v medenici zaradi pomanjkanja zavedanja, kako ključna je za žensko nega medenice, navad kot je dolgotranje sedenje in odtujenost od ženstvenosti, povzročajo stagnacijo energije v medenici, kar vpliva tudi na pomanjkanje vitalnosti, radosti, živosti, radovednosti in drznosti v življenju ženske

Ker te negovanje tvoje ženske esence nauči, kako moč in vitalnost aktivirati v svojem temelju.

Skozi leta raziskovanja različnih tehnik sem dojela, da ženske v svojih telesih nosimo modrost samozdravljenja. Pozdravimo lahko travme zlorab in posilstev, očistimo blokade v našem energijskem pretoku in smo priča obnovljenem kreativnem pretoku. Oživimo lahko svojo ženstvenost, ustvarimo povezavo z moško energijo in prenovimo odnose, vloge v življenju, kariero, delo, ki ga opravljamo, da bi nas to negovalo in bi nam omogočilo, da v polnosti izrazimo sebe.

Ob vsem skupaj pa se mi zdi, da se najbolj pomemben aspekt nege ženske energije skriva v dejstvu, da je potencial medenične posode v tem, da se preko nje povezujemo direktno z univerzalnimi energijami, s snovjo iz katere je narejeno življenje. V maternici ženske je čarobno mesto, kjer se energija univerzuma srečuje z ženskim telesom, kjer se potapljamo v misterije življenja in obstoja, kjer dajemo življenje telesu in telo življenju.

Kreativno seme jajčnikov in sposobnost gnezdenja maternice razkrivata brezmejni potencial ženske, ki je prisoten tudi, če so bili fizični organi odstranjeni. Ko ženska ve, kako stopiti v stik s svojim temeljem, najde vir energije, da lahko ustvari svoje sanje, neguje svoje kreacije in spreminja vzorce v sebi, ki zmanjšujejo njen sijaj.

Težave, ki jih ženske izkušajo v povezavi z medenico so lahko:

fizične narave; ženska ne čuti svojih vaginalnih mišic ali pa mišice medeničnega dna izgubljajo prožnost, inkontinenca, bolečine v medenici, bolečine v hrbtu ali nogah

čustvene narave; ženska se odtuji od svoje ženske narave, da bi na tak način obvladovala boleče asociacije s svojo ženstvenostjo ali telesom

energijske narave; zmanjšana količina energije v medenični posodi, ker ne veš, kako kultivirati in upravljati s svojo žensko energijo v telesu

Tvoja kreativna esenca je tok, ki teče skozi tebe in ključno je, da vzpostaviš pretok vitalne energije v medenici, da držiš svojo posodo odprto, si voljna sprejeti in dopustiti, da tok vitalne energije neguje in hrani tvoj temelj, tvoje bistvo.

Zakaj energijsko čiščenje Maternice?

Ženske, ki so ga izkusile, so povedale:
»Izkušnja energijskega čiščenja maternice je bila neverjetna,.. ker sem bila seznanjena s samim postopkom že preden sem prišla v LJ in še potem pred samim čiščenjem sem lahko ves čas sodelovala. Občutki so res enkratni, tako da jih težko opišeš z besedo, to moraš enostavno doživeti. Izkušnja mi je prinesla predvsem eno veliko olajšanje, drugačno razmišljanje. In skoraj čudež bi lahko rekla. Pred tem sem imela zelo neredne menstruacije, tudi po dva meseca nič, po tem čiščenju pa imam spet redne.« ----Zlatka

»Moja izkušnja takoj po čiščenju maternice in aktivaciji Ženskega blueprinta je bila izredno močno čutenje vsega znotraj in zunaj mene, kot bi se življenje od tam dalje začelo odvijati ne več kot običajen film ampak kot 3D različica. Ker sem bila dodobra izmojstrena v zanikanju, prikrivanju in zelo zvitemu načinu tiščanja glave v pesek, mi je čiščenje to razkrinkalo, hočeš nočeš moraš se pogledati v svoji avtentični podobi. Kot bi ta proces razblinil vse zanikanje in strah pred čutenjem. Od takrat lažje sprejemam življenje kot tako kot je, da si ne zatiskam oči ali rinem z glavo v pesek, ampak se vsakodnevno soočam z izzivi, ki jih življenje prinaša in v njih prepoznavam blagoslove in svojo izvorno moč.« ----Andrejka

»Samo čiščenje je bilo zelo močno in prijetno. Na trenutke malo boleče. Zanimivo mi je bilo predvsem to, da sem v fizičnem telesu čutila, kot da rojevam energijo. Te izkušnje zaradi dveh carskih rezov nisem poznala.« ---Tanja

»S čiščenjem in kasnejšo aktivacijo ter seveda praksami se je prebudil en speči del mene, najprej kot soočanje s svojimi ranjenostmi, kasneje pa prebujanjem potencialov in boljšo povezavo s svojo notranjo žensko. Veliko stvari je odpadlo in v moje življenje so začele vstopati nove stvari. Svoje ženske esence se bolj zavedam in jo vedno bolj živim.« --- Anuška

»Že moje prvo srečanje s tabo na energijskem čiščenju maternice se je v meni prebudila ženska. Vem, da to sem, samo izgubljala sem jo. Čutim, da sem jo poiskala, jo osvobodila preteklosti in začela polniti z vsakdanjimi drobnimi malenkosti, ki mi prinašajo veselje in zadovoljstvo.« ---Sonja

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Pomembno! S plačilom se strinjate, da vaše srečanje s Tajo Albolena ni diagnoza ali zdravljenje medicinskih stanj/bolezni, da se za srečanje odločate prostovoljno in brez pričakovanj. Ne dajem nikakršnih garancij ali obljub. To ni nadomestilo za medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Pred izbiro se posvetujte s svojim zdravnikom.

 

Bodi Sijajno in Sijajna!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije