... je druženje, ki te vodi, da svoje življenje zaživiš kot Ženska, za katero si se rodila, da Si. In tega ne moreš narediti, če si ujeta v preteklosti.

 

Si poskusila že vse - številne programe, bereš knjige in se, ne glede na leta dela na sebi, še vedno sprašuješ iste stvari...

Zakaj še vedno ne čutim svoje lastne vrednosti?
Zakaj se v odnosih še vedno trudim ugajati, se prilagajam in zapuščam samo sebe?
Zakaj se vedno, ko čutim boleče občutke v sebi, po tolažbo zatečem v hrano, alkohol, seks ali druge odvisnosti?
Zakaj še vedno verjamem, da bodo denar, slava ali odobravanje drugih rešili stvar in se bom počutila varno?
Zakaj se počutim osamljeno, zapuščeno in polno sramu, krivde in bolečine?

Poleg tega je prisoten občutek, da nisi dovolj dobra, dovolj lepa, dovolj pametna, da to, da si, enostavno ni dovolj. Pomanjkanje vrednosti je globoko zakoreninjeno v celičnem spominu. In ob tem se vedno znova sprašuješ, kaj je narobe z menoj?

Ali pa se ti dogaja, da stvari stečejo in začneš uživati življenje, potem pa dosežeš svoj zgornji limit in greš v sabotažo same sebe? Pojavljajo se dvomi in strahovi, za katere ti ni jasno, od kje so se znašli v tvojem življenju. In to vodi v tisto znano spiralo občutkov krivde, sramu in bolečine.

Želim, da veš, da nisi sama.

 

Draga Varuhinja!

Si se kdaj vprašala zakaj se kljub temu, da si pametna, sposobna in delaš na sebi že vrsto let, stare zgodbe vedno znova ponavljajo?

Naloga vsakega posameznika je, da gre skozi proces individuacije, da zaključi izvorni odnos s starši in najde svojo neodvisnost. Če medtem, ko odraščaš, ohranjaš nezdrav odziv, ki si se ga naučila kot otrok, v sebi nosiš nerealizirani Jaz.

Kot otrok si v stanju osnovnega preživetja. Starši poskrbijo za varnost, nego in vodenje otroka.
Če starš ne zavaruje otroka pred svojo ranjenostjo, se otrok ne bo naučil zaščititi sebe in poskrbeti zase.
Naravni instinkt otroka je, da ljubi starša. Ker je starš avtoriteta, se otrok naravno nauči ljubiti, da ohranja varnost.
Če se zgodaj naučiš, da nisi vredna, to aktivira vzorce delovanja kasneje v življenju.
Ko živiš iz pomanjkanja vrednosti, daš drugim ljudem več vrednosti. Vsi drugi so več vredni kot ti.

Najslabše s strani svojih staršev ponotranjiš v obliki ranjenosti, omejujočih prepričanj in nizke samozavesti, ki vpliva na slabo samopodobo.

Ženska, ki pride do mene, se zaveda, da jo to ovira v njenem procesu rasti, širjenja in razcveta, zato začne aktivno delati na sebi. Rešuje vzorce, dela meditacije, reže vezi, čisti stvari, koplje po sebi in hkrati životari, namesto, da bi življenje resnično v polnosti živela, da bi v njem uživala.

Tako to postane eno tistih področij, kjer se trudiš še bolj, delaš še več, bereš knjige, hodiš na seminarje, se razdajaš in upaš, da bo nekdo opazil ves tvoj trud. In verjemi, to je bila dolgo časa tudi moja zgodba.

Medtem, ko se trudiš, da bi implementirala tisto, kar si v teoriji spoznala, se počutiš nesposobno ali pa te jezi, da ti stvari ne gredo, ali pa oboje...

Moje ime je Taja Albolena in temu sem bila priča vedno znova in znova. Objemi Sebe sem ustvarila, ker želim s teboj podeliti, kaj sem se naučila v svojem razpadu življenja kot sem ga poznala, leta 2009 in kako je moj razpad vodil v najbolj izjemen preboj mojega življenja ... iz preživetja v razcvet.

 

Dejstvo je, da je potrebno spremeniti svoj notranji svet, če želiš spremeniti svoj zunanji svet.

V teoriji se vse lepo bere. Težava je vedno v praksi, takrat, ko si soočena s situacijami, kjer si reaktivna. Takrat greš v boj ali beg ali pa zmrzneš. Ko si zaskrbljena, ko si v paniki, izgubiš moč enako kot nemočen otrok. V teoriji je panika le izkrivljenost misli. Ko pa greš v situacijo, ki te plaši, tvoja domišljija prevzame krmilo in tvoj um napolni s strašljivimi zgodbami.

Zato zgolj branje o travmah in ranjenostih ali pa poslušanje predavanja ne pomaga. Potrebno se je soočiti s svojimi ranjenostmi. Tvoje rane iz otroštva so te zaznamovale. Fizično telo izkuša čustveno bolečino z istimi receptorji, kot fizično bolečino, zato je čustvena bolečina iz otroštva nekaj, kar te globoko zaznamuje. In te ranjenosti preigravamo v svojih kasnejših odnosih, zato pogosto partnerski odnosi postanejo prava bojišča.

Sebe lahko na novo porodiš iz bolečin, če jih uporabiš za rast in svoj razcvet.

Zato sem ustvarila ta spletni program Objemi Sebe. Ker vem, kje sem imela težave in kako sem jih presegla in to želim deliti s teboj.

V programu Objemi Sebe se bova potopili v globine tvoje modrosti.

Pridruži se mi, če si pripravljena preseči stare navade, prevzeti nov pogled na svet in uporabiti tvojo srčno navigacijo.
Da si podariš 20 minut na dan in skozi dnevne prakse ustvariš okolje v katerem se lahko razcvetiš v svoj polni potencial in ne zgolj preživiš.
Si voljna to narediti zase? JA!?

Postani svetilka za druge!

KAJ DOBIŠ?

12 tednov aktivacije, kjer bomo skozi 12 druženj, ki so opisani v nadaljevanju spoznavale kako Objeti Sebe v celoti.
To ti bo omogočilo, da v udobju svojega doma v polnosti objameš in utelesiš skozi vsakodnevne situacije to, kar bom s teboj delila v vsakem druženju, brez hitenja in potiskanja.

Trinajsto druženje bo klic v živo, kjer boš imela na voljo prostor in čas za svoja vprašanja, da boš podelila svoje uvide in AHA momente. V ženskem krogu bom odgovorila na vprašanja, ki bodo podeljena v živo in tista, ki bodo postavljena preko spletnega obrazca.

Imela boš dostop do .mp3 posnetka druženja, ki ga lahko snameš na svoj računalnik in kadarkoli poslušaš.

 

V naslednjih 12 tednih ti bom predala...

Koordinate tvojega notranjega zemljevida. Pogledali bova vse štiri preživetvene arhetipe, pet arhetipov notranjega otroka in starša in njihove ranjenosti. Da boš povečala svojo fizično vitalnost, čustveno stabilnost, mentalno jasnost in energijsko suverenost.

Prakse za preobrazbo temeljnih ovir, s katerimi se soočiš na poti preobrazbe. Ti moraš postati starš tem delom v tebi! To je edini način, da končaš vojno v svoji notranjosti.

Veščine za alkimizacijo svoje sence. Zdravljenje vedno izhaja iz sposobnosti, da se spogledaš s sabo in da objameš sebe v celoti. Kadar ta del v tvoji notranjosti ni pozdravljen, je izjemno močan notranji kritik. Če so te zunanje avtoritete; starši, skrbniki, učitelji sodili, zasramovali, je tvoja psiha ustvarila obliko notranje zaščite, ki se pojavlja v obliki notranjega kritika, ki te skuša obvarovati pred kritiko drugih, zasramovanjem in bolečino.

Orodja za preobrazbo negativnih čustev. Verjetno že veš, da boj s temi deli v tebi ne ustvarja notranjega miru. Dejstvo je, da samo sprejemanje teh delov ustvari notranji red, ki ti omogoči, da začutiš notranji mir. Vedno znova te bom spomnila na to, da so vsi izzivi tvojega življenja gnojilo za tvoj razcvet. Ob tem si vedno bolj avtentična, prebujena in sijoče ženstvena.da boš lahko držala sebe tudi v kaotičnih časih. Da boš znala poskrbeti zase in sebe postaviti na prvo mesto.

Izkušnje, da boš izmojstrila svojo žensko moč.

 Kako zaupati vase, se zanesti nase in zasijati kot TI!

 

Če si voljna, da odložiš breme stresa zaradi pomanjkanja lastne vrednosti in nehaš slediti idejam drugih, temu, kdo misliš, da bi morala biti, kar te vodi v mišljenje, da nisi dovolj dobra, ter resnično v polnosti objameš Sebe, Te hvaležno vabim v soustvarjanje.

Na tem notranjem popotovanju po tvoji čustveni pokrajini ti bom pokazala, kako si izgubila občutek za lastno vrednost. Modrost tvoje notranjosti pa ti bo pokazala pot in razkrila načine, kako je tvoj pogled izkrivljen.

Sama rada rečem, da si ti trener na igrišču tvojega življenja. Če se nočeš spogledati z zanikanimi, ranjenimi deli v sebi, potem vsake toliko časa kakšen del tebe iz sence uleti na tvoje notranje igrišče, v želji po tvoji ljubeči pozornosti in ustvari kaos na igrišču. Pomembno je, da spoznaš vse svoje igralce, tudi igralce, ki so na rezervni klopi. Ti si tista, ki lahko takrat, ko poznaš svoje igralce zavestno izbiraš in odločaš, kdo bo igral na tvojem notranjem igrišču.

Ključno vprašanje je ali...

PREDSTAVLJAJ SI...

V programu Objemi Sebe je glavna pozornost namenjena temu, kako ustvariti štiri temeljne premike v tvojem življenju:

Ljubeč odnos s svojim Jazom. Dostop do resnice, tvojega globokega notranjega vedenja in zaupanja v to, da slediš svojemu vedenju. Vse je že v tebi!

Da objameš svoj senčni del, ki se skriva v tvoji notranjosti. Odprtost, sprejemljivost za tvojo celostnost, enkratnost in edinstvenost. Da najdeš zadovoljstvo v sebi ne glede na zunanje okoliščine.

Jasnost v odločitvah, ki so povezane z medsebojnimi odnosi. Občutek varnosti, da se pokažeš in izraziš svoj avtentični jaz, resnično sebe.

Ljubezen do sebe, ki zamenja vozel strahu v tvojem želodcu. Da bi bila cela, moraš prepoznati in pogledati, se soočiti s tem, kar je razbito in vpliva nate kot na odraslo žensko. Dejstvo je, da moraš Objeti Sebe!

Življenje je vedno odprto za priložnosti in na tebi je, da zaupaš in se podaš skozi svojo čustveno pokrajino.

Dejstvo je, da si že v maternici svoje mame začela ustvarjati čustvene programe, ki služijo kot leče, skozi katere gledaš na svet in ljudi okoli sebe. Čustva in to, kako čutiti, si se naučila od svoje matere. Pravzaprav si svojo mamo vsrkala na celični ravni. Tvoje celice vsebujejo vzorce tvoje mame in njene čustvene izkušnje.

Občutenje mamine žalosti, jeze, tesnobe se prenaša na otroka v obliki napetosti, nelagodja in predvsem strahu.
Zato je naravnanost, da želiš vplivati na to, da bi bila mati srečna, zelo zgodaj zapisana v tvoj seznam vedenja.

Vsi smo bili na začetku življenjsko odvisni od svojih staršev, da smo lahko preživeli in naši preživetveni mehanizmi so še vedno v naših nevronih.

Boleči cikel razočaranja, zapuščenosti, nevidnosti, zlorabljenosti, prevaranosti se nadaljuje v neskončnost, v kolikor ne prepoznaš, da si ti vir svoje izkušnje in v zvezi s tem nekaj ukreneš.

Z vsem, kar je skrito v tvoji notranjosti in stoji kot ovira, med tem, kar si srčno želiš in kje se nahajaš, se moraš spogledati. Prepoznati moraš, kako so te čustvene izkušnje, ki pravzaprav sploh niso tvoje, ukalupile kot osebo. Ukalupile so te v to, kako vidiš svet, kako ljubiš in kako zaupaš. Pomembno je, da si voljna pogledati v svoja čustva, ki so odporno preživela kot otrok v tvoji zavesti. Preživela so, vendar jih nisi pozdravila.

Notranji otrok je tisti del tvoje psihe, ki se je razvijal v otroštvu in je preplet dogovorov, prepričanj, informacij, ki si jih kot otrok prevzela od odraslih. Kot otrok nisi imela možnosti izbiranja, zato si se enostavno strinjala z vsem, kar je prišlo do tebe. Kot otrok si v svoji zavesti shranila vse podatke, s katerimi si se strinjala in odrasli so ti zelo prepričljivo predali svoje vrednote, svoja prepričanja in svoje ideje.

Notranji otrok torej vsebuje vsa čustva, misli in odzive, ki si jih prevzela kot majhna punčka od svojih staršev in ostalih odraslih oseb, ki so pritegnile tvojo pozornost in s katerimi si se strinjala. Ti avtomatski odzivi so še vedno del tvoje notranjosti, če jih kot odrasla ženska nisi pregledala in se odločila drugače.

In dokler si v tem delu, ki je pozabil na svojo božanskost, si v reakciji na zunanje dražljaje.

Vsaka oseba gre v času svojega otroštva skozi proces »udomačevanja«, kot mu slikovito pravi Don Miguel Ruiz, preko katerega se nauči kako živeti in preživeti v svetu, v katerem se je znašla. Odrasli te preko udomačevanja naučijo kako biti človek, kako biti kot oni. Naučiš se biti ženska. Naučiš se, kako se prav obnašati v svoji družbi in kaj pomeni biti »dober« človek. Udomačijo te skozi sistem nagrajevanja in kaznovanja. Pri udomačevanju se prepričanja in vrednote drugih prenašajo v tvoj notranji sistem prepričanj. Ti stari mehanizmi te držijo ujeto v preteklosti in zavirajo tvoj razcvet.

 

Zakaj ignoriranje ne deluje?

Skozi otroštvo se je oblikovala tvoja osebnost, ki te določa kot osebo. Vsi tisti deli, ki so bili v tem obdobju zanikani, nesprejeti ali neodobravani s strani staršev in ostalih avtoritet, so postali del tvoje sence.

Senca je termin, ki ga je začel uporabljati Jung, ko je opisoval dele posameznika, ki niso ozaveščeni in so skriti v nezavednem.

V življenju posameznika nastopi čas, ko začne hrepeneti po celostnosti in ko se začnejo oglašati ti zanikani deli v njegovi notranjosti. Vse kar si želijo je tvoja ljubeča pozornost. Da bi jih lahko sprejela v celoto sebe, jih je najprej potrebno videti in se pomiriti z njimi.

Zdravljenje preteklosti je ključen del širjenja občutka za jaz, da se osvobodiš in prebudiš v ljubezen.
V sami esenci je ljubezen povezanost.
Ljubezen povezuje vse delčke v celoto.
Ljubezen je pravzaprav izkušnja vračanja v celoto.

Spoznati in objeti je potrebno vse dele sebe in težava pogosto nastopi, ker ne poznaš sebe in ne veš kaj vse se skriva v tvoji notranjosti. Zato se popotovanje po tvoji notranji čustveni pokrajini pogosto zdi strašljivo enostavno zaradi nerazumevanja in ignorance, ker te je strah neznanega.

Če te razbite delčke sebe ignoriraš, te bodo zastrupljala. Pa ne le tebe, tvoje odnose, posel in tvoj pogled na svet. V tvojih nevronih so zapisane sodbe, zapovedi, prepovedi in pravila za življenje, ki si jih dobila od svojih staršev. Ti zapisi iz otroštva se občasno »vključijo« in predvajajo v tvoji notranjosti kot izkušnje s sedaj veljavnim občutenjem in vedenjem.

Na osebo, ki je hladna in odmaknjena lahko reagiraš z močnim otroškim strahom pred zapuščenostjo, ki je popolnoma neprimerna reakcija na konkretno sedanjo situacijo in to zelo dobro poznam iz prve roke. Vendar čustveno stanje prestrašenega otroka prevlada in odloča v tvoji presoji trenutne situacije.

Ker je tvoj notranji otrok odvisen od povezanosti in se boji ločenosti, občutek varnosti in stabilnosti običajno črpa iz čustvene povezanosti s staršem/avtoriteto.

Za žensko, ki gre skozi proces čustvenega prebujenja je individuacija ključnega pomena. Da bi dobila oblast nad svojim lastnim življenjem, da bi lahko začela vladati svojemu notranjemu svetu kot kraljica, je potrebno prepoznati in preobraziti pogojevane interakcije, ki izhajajo iz ponotranjenega odnosa starš-otrok v katerih še vedno delujemo.

 

 

 

Imaš občutek, da ti življenje razpada in nisi najbolje opremljena za navigiranje skozi bolečino in brezup, ki pogosto sledi, potem je to druženje zate.

Se spopadaš z obupom, brezvoljnostjo, ne veš kje zagrabiti ali kako se lotiti svojega življenja, da bi začutila izpolnjenost in notranje zadovoljstvo, potem je to pravo mesto zate.

Poskušaš nadzirati svoje življenje in čutiš, kako ti vse leze iz rok, pa enostavno nimaš praks, orodij kaj narediti, potem si na pravem mestu.

Želiš obnoviti svoje zaupanje vase. Brez zaupanja vase ostajamo v neizpolnjenih sanjah, z izgovori, paralizirane. To povzroča fizično utrujenost, mentalno izčrpanost, pomanjkanje energije, preplavljenost z obveznostmi, frustracijo zaradi občutkov nepovezanosti, osamljenost, kar vodi v čustveno izpraznjenost in nezadovoljstvo.

Si pripravljena, da odkriješ in pozdraviš ovire, ki jih sama sebi postavljaš na pot. Izbira je vedno tvoja. Vem, da si poskusila že vse mogoče, da bi stopila v svojo moč in zasijala kot Ženska, ki ti SI. Vem pa tudi, da boš, dokler ne odkriješ in pozdraviš ovir, ki jih sama sebi postavljaš na pot, vedno znova imela občutek, kot da te ustavlja nevidna sila zunaj tebe. Tako boš vedno znova in znova ponavljala in preigravala iste zgodbe, iste vzorce.

Si se pripravljena spustiti globoko vase.

 

KAJ JE VKLJUČENO?

Vabim Te na 12 tedensko popotovanje Vase, kjer bo na voljo dvanajst 120 minutnih klicev, ki bodo posvečeni učenju in klic namenjen tvojim vprašanjem in odgovorom. Med druženji boš imela dovolj časa za kontemplacijo tega, skozi kar bomo potovale skupaj.

 

12 druženj v spletnem programu Objemi Sebe

1. druženje razkriva...

PROCES POVEZOVANJA

Uvod v druženje
Kaj je proces povezovanja?
Vstopi v globok proces zdravljenja in notranjega povezovanja.
Kaj pomeni brezpogojno ljubiti sebe in kakšna je razlika med ljubeznijo in odobravanjem?
Tokokrogi stresa vs. tokokrogi radosti

 

2. druženje razkriva...

NEVIDNEGA OTROKA

Ali čutiš, da imaš težave s tem, da bi zaupala?
Se bojiš, da boš izdana?
Se v življenju razdajaš za druge?
Nevidni otrok se loči od svojih potreb in želja, saj so zanj nevidne.


3. druženje razkriva…

NESPREJETEGA OTROKA

Ali se počutiš, kot da si napaka?
Te je strah, da nisi nič vredna?
Ali zanikaš resnico, ker je preveč boleča?
Ali delaš usluge drugim v želji, da bi bila sprejeta?
Nesprejeti otrok zanika bolečino v sebi in noče čutiti.

 

4. druženje razkriva...

ZLORABLJENEGA OTROKA

Imaš potrebo po nadzoru, kontroli drugih?
Čutiš potrebo po prostoru?
Veliko časa preživljaš v naravi?
Je bilo nasilje del tvojega odraščanja?

5. druženje razkriva...

ZAPUŠČENEGA OTROKA

Se počutiš kot bi te življenje pustilo pred vrati?
Zapuščenost predstavlja temeljni človeški strah.
Prepoznavaš, da je povezanost tvoja ključna potreba?
Zapuščenost je osamljenost, ki je nisi izbrala.

 

6. druženje razkriva...

LOČENEGA OTROKA

Imaš močno potrebo po pripadnosti?
Čutiš, da nimaš podpore?
Samostojnost, individualizem je močna tema sirote.
Ali iščeš popolnega partnerja, ki te bo dopolnil?


7. druženje razkriva...

ZLATI DELI ARHETIPA OTROKA

Pet arhetipov notranjega otroka
Kateri od petih arhetipov otroka je temelj tvojemu izvornemu načrtu za to življenje?
Spoznaj potencial svojega notranjega otroka.

 

8. druženje razkriva...

POMEN NOTRANJEGA STARŠA

Zdravljenje vedno izhaja iz sposobnosti, da se spogledamo s sabo in da objamemo sebe v celoti. Kadar ta del v tvoji notranjosti ni pozdravljen, je izjemno močan notranji kritik. Če so te zunanje avtoritete; starši, skrbniki, učitelji sodili, zasramovali, je tvoja psiha ustvarila obliko notranje zaščite, ki se pojavlja v obliki notranjega kritika, ki te skuša obvarovati pred kritiko drugih, zasramovanjem in bolečino.
Kaj je zavestno starševstvo?

 

9. druženje razkriva…

ARHETIPI NOTRANJEGA STARŠA

5 arhetipov notranjega starša in njegove ranjenosti.
Pozdraviti moramo starša v sebi, da bi resnično začutile občutek varnosti v sebi.
Kako postati ljubeči starši sami sebi?

 

10. druženje razkriva...

ŽRTEV

Arhetip žrtve te izzove ali se boš odrekla svojemu občutku moči zato, da bi se izognila prevzemu odgovornosti za svojo neodvisnost.
Žrtev je varuhinja samospoštovanja.
Prepričanja in obvezanosti ustvarijo žrtev.


11. druženje razkriva...

PROSTITUTKO

Arhetip prostitutke se pojavi vedno, ko je ogrožen tvoj obstoj.
Sooči te s tem v kolikšni meri si pripravljena prodati svoja moralna načela, svojo integriteto, svoj razum, svojo besedo, telo ali dušo, telesni varnosti na ljubo.
Prostitutka je varuhinja tvoje lastne vrednosti.

 

12. druženje razkriva...

SABOTERJA

Arhetip saboterja pa je ogledalo, ki razkriva tvoje strahove pred tem, da bi v svojem življenju prevzela odgovornost zase in za tisto, kar ustvarjaš v svojem življenju.
Vedno znova te naščuva k temu, da zavračaš priložnosti v svojem življenju.
Saboter je varuh izbire.


 

Vsak od preživetvenih arhetipov v tvoji notranjosti ima svojo senčno in svojo zlato plat in šele, ko spoznaš obe, lahko zavestno izbereš, kateri del boš s svojo življenjsko energijo oživila.

 

Si pripravljena na povzetek?

KAJ? Objemi Sebe. Sveta posoda in vir dnevnih praks za razcvet, širjenje, praznovanje, ki ti omogoči, da zaživiš Dragulj svoje Ženske Duše.

KDAJ? Začnemo v sredo 1.7.2020 s prvim spletnim druženjem.

Zaključimo prav tako s spletnim druženjem 23.9.2020.

Prijave se zaključijo v ponedeljek 29.6.2020.

KJE? Objemi Sebe je spletni program. Spletna druženja potekajo v udobju tvojega doma ob sredah.

KDO? Za ženske. Za mladenke, ljubimke, mame, kraljice, modre ženske. Za nežne, drzne, pogumne, modre, v krogu praznujemo tvojo Celoto.

KAJ JE VKLJUČENO?
12x spletnih druženj za vsak arhetip, ki trajajo 120 minut v udobju tvojega doma.
9x prakse negovanja za posamezen arhetip v .mp3 obliki
9x skripto za vsak posamezen arhetip
1x druženje namenjeno vprašanjem in odgovorom 13. druženje traja do 90 minut
dostop do spletne strani za druženje, povezovanje, in podporo med samim popotovanjem

 

 

Na voljo sta dve možnosti:

 

Spletni program Objemi Sebe

Spletni program in individualno mentorstvo s Tajo

Tvoja investicija 597€ Tvoja investicija 1297€
  Poleg programa je vključeno še 3x individualno 90- minutno svetovanje

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

 

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Toplo vabljena!

Potovanje skozi čustveno pokrajino ženske je tvoja iniciacija čustvenega prebujenja. Potrebno je spremeniti vzorce, čustvene programe v katere še vedno verjameš, če želiš izkusiti in zaživeti drugačno življenje navzven.

Ko se v življenju ženske zgodi čustveno prebujenje (običajno med 28 in 35 letom), se ženska znajde na mestu, kjer prepozna, da je prerasla svoje staro življenje. Na tem mestu aktivno obišče bolečino, ki je bila prisotna že na začetku »udomačevanja«, ki ga je bila deležna skozi otroštvo.

Če ne prej, na prehodu v 40-ta ženska spozna, da jo je čisto vse, kar se ji je dogajalo v najstniških letih in v otroštvu, počakalo. In pred njo je priložnost, da zazna, kje so se stari programi začeli.

Vendar se tukaj pogosto izogibamo soočenju s sabo in se tolažimo, da bo že minilo. Vendar ali resnično mine? Ali greš samo še en krog in čez nekaj let isto stvar izkušaš z drugimi ljudmi v težjih okoliščinah?

Prebujenje vključuje spoznanje, kje potrebuješ podpreti svoj Jaz z ljubeznijo, ki si jo potrebovala s strani staršev, in ki jo pričakuješ s strani svojega partnerja ali drugih ljudi v svojem življenju. Objeti moraš sebe, vzljubiti moraš sebe. Prebujenje je izbira, je zaveza, da sprejmeš polno odgovornost za svoje življenje in svoje občutke.

Ko prevzameš odgovornost za to, kar občutiš, boš lažje upravljala s svojo energijo. Ko ne sprejmeš odgovornosti, si v reakciji, se braniš, boriš in ustvarjaš še več problemov v svojem življenju.

Pablo Picasso "Smisel življenja je, da najdeš svoje darilo. Namen življenja je, da svoje Darilo deliš z drugimi."

In začne se s čiščenjem ranjenosti iz tvojega uma. Ko odraščamo, skozi odnose, naš Dragulj prekrije umazanija. Ko rasteš, se razvijaš, se individualiziraš, čistiš ta dragulj. Eno ploskev naenkrat. Gre za odstranjevanje ovir na poti, temu pravimo čiščenje.

Ko čistiš, ustvariš sijaj.

Vendar čiščenje ni stvar enega trenutka, gre za proces, ki zahteva čas, vztrajnost, skrbnost in zemljevid. Tvoj sijaj pritegne čudeže v tvoje življenje. Sijanje je za žensko vitalnega pomena. Ko opazuješ svojo notranjost ob tem spoznavaš svojo edinstvenost, kar vodi v to, da tvoj Dragulj zasije v svet v katerem živiš.

Druženje Objemi Sebe ti bo pomagalo polirati tvoj notranji Dragulj. Vodilo te bo v soočanje s poškodovanimi, ranjenimi deli v tvoji notranjosti. Pomagalo ti bo uvideti, kateri so tisti deli, ki te ovirajo, da bi v polnosti zaživela kot ženska, za katero si se rodila, da postaneš.

Dokler so v tebi ranjenosti, imaš potrebo, da se ščitiš in braniš. Ko se odpreš toku življenja, s tem objameš izvorno moč svoje Duše, svojo izvorno esenco. In ker sem pri sebi izkusila izjemno transformativno izkušnjo skupaj z ostalimi udeleženkami v preteklih skupinah, je celo druženje na voljo v spletni obliki.

Veliko žensk mi pove, da se tam nekje proti 40-temu sploh potem, ko so mame in imajo otroke v najstniških letih, zgroženo zavedo, da so take kot njihove mame. Dejstvo je, da ima genetski material tvojih čustev vpliv na ljudi okoli tebe. Ko absorbiraš ta čustva, delaš napake, ki ustrezajo tem čustvom. In tako delaš podobne napake in živiš podobno življenje, po istih vzorcih, kot so ga živeli tvoji starši.

Ti podzavestni vzorci postanejo tvoj pristop do življenja in te življenjske navade so fiksne, temeljijo na kontroli. Kontrola je pravzaprav zakrčenost, ki vedno prinaša bolečino. In ko enkrat izkusiš dovolj bolečine, imaš priložnost, da vidiš svoje napake in presežeš udomačenost.

Edini način, da resnično ugledaš sebe in izstopiš iz izolacije ter ločevanja je v skupini enako mislečih žensk, kjer je prisotna srčna podpora in kjer so ti tvoje sestre priča. Kajti eden velikih strahov, ki nas vedno znova vodi v bolečino, je v tem, da ne prosimo za pomoč. Ključ je v tem, da prepoznaš, kako »normalna« v resnici si in da ni s tabo čisto nič narobe.

Povezana z ženskami, ki delijo tvoje izzive in okoliščine, boš prepoznala ljubezen, moč in pogum, kar se bo poznalo tudi v tvojih medsebojnih odnosih.

KDAJ ZAČNEMO?

 

Prvo druženje bo v sredo 1.7.2020.

 

Vstopi v svoj notranji tempelj.

Začuti svojo magnetično moč.

Izkusi svojo sijočo ženstvenost.

Začuti svetost življenja.

Uživaj na polno!

Zaživi življenje v polnosti ...

 

Vabim te na alkemično popotovanje v ljubeč odnos s sabo, ki te bo vodil skozi štiri pomembne korake:

V tem, da ustvariš ljubeč odnos s svojim Jazom v resnici ni čisto nič mističnega. Pomembno se je soočiti z naslednjimi koraki:

1. Prepoznaj, kje se nahajaš: Šele po iskrenem vpogledu v svojo sedanjost, ko vidiš, kje se nahajaš, brez sramu, lahko svojo pozornost usmeriš tja, kamor želiš. Samo-zavedanje je ključnega pomena, da lahko odložiš težo bremena s svojih ramen.

2. Povrni si moč: Vsi imamo svoj namen. Vsak je redek Dragulji. Pomembno je, da poznaš osnovna pravila, kako je skozi odraščanje tvoj Dragulj prekrila umazanija in kako čistiš ta Dragulj, eno ploskev naenkrat. To čiščenje ustvari sijaj. Ko ta pravila razumeš, lahko z večno jasnostjo prepoznaš, kaj je potrebno narediti, kar bo razkrilo tudi tvoje strahove in načine, kjer izgubljaš svojo moč.  

3. Preobrazi svojo izvorno rano: Ko prosiš za pomoč, instinktivno poskušaš nadzirati situacijo v skladu s svojimi otroškimi ranjenostmi, da bi pomoč prišla na točno določen način. S tem se zapiraš za sprejemanje. Šele, ko prepoznaš kaj pričakuješ, lahko resnično odpreš srce za to, kar resnično potrebuješ in dopustiš, da te to neguje.

4. Praznuj življenje: Šele, ko se v sebi počutiš varno, lahko zavestno izbiraš, da soustvarjaš z virom. Namen skupnega popotovanja je, da zaupaš sebi in ustvariš izpolnjujoč odnos s sabo, ter praznuješ življenja v vsej njegovi lepoti.

Gre za štiri ključne elemente, ki razkrijejo realnost trenutne situacije, kar te vodi v globlje razumevanje, kaj so ovire na poti toku življenja, razkrije tvoje srčne potrebe in čutiš varnost v sebi, da prosiš za pomoč.

Klic življenja je v celostnost, da si cela.

 

Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Te zanima, kako se je premik zgodil pri meni (in kaj sem se naučila iz te lekcije)?

Po letih terapij, različnih tehnik in desetletju in pol "dela na sebi" je leta 2009 moje življenje, kot sem ga poznala razpadlo v prafaktorje. Na mojo veliko "srečo" in vedno je tako, da naša duša poskrbi za to, da smo opremljeni s pravimi informacijami, ko se v našem življenju dogaja razpad sistema, ki ga poznamo, sem verjetno 10 dni pred to serijo "bomb" resnice, ki so moje življenje porušile do temeljev, poslušala predavanje svoje mentorice Caroline Myss o arhetipih in o mističnem srcu. O tem, kako nas duša vedno takrat, ko najmanj pričakujemo in ko smo mnenja, da nam stvari v življenju kar dobro grejo, preizkusi, ali bomo držali sami sebe ali bomo ponovno pobegnili sami pred seboj.

Moje prebujenje je bilo vse prej kot prijetno, bilo je mučno, boleče in hodila sem po robu svoje zdrave pameti. Vendar sem s pomočjo svojih notranjih zaveznikov (otroka, žrtve, prostitutke in saboterja) spoznala in vzela pomembno življenjsko lekcijo; vse je del tebe. Čisto nič ni zunaj tebe, kajti ti si Eno. Vse je eno in eno je v vsem. Ne glede na to, kako neudobno je še vedno na trenutke, sem dojela, da je edina pot v Celoto sebe skozi sprejemanje vseh delov sebe, še posebej tistih, ki jih najbolj ne maraš.

Soočiti sem se morala s svojimi strahovi, ki sem jih skrbno skrila v svojo senco. Spoznala sem, kako je arhetip otroka naše izhodišče – uvaja naše zaznave življenja, varnosti, negovanja, lojalnosti, zanesljivosti in družine. Ima mnogo aspektov, ki vključujejo; ranjenega otroka, zapuščenega otroka ali siroto, odvisnega otroka, nedolžnega otroka, naravnega otroka in božanskega otroka. In morala sem se spoznati z vsemi deli sebe.

Kljub temu, da je bilo na trenutke strašljivo, sem spoznala, da je v tem, da si povem resnico in notranjo temo osvetlim s svetlobo zavesti, skrita osvoboditev. Jedro težav z notranjim otrokom predstavlja odvisnost nasproti odgovornosti; kdaj sprejeti 100% odgovornost za svoje življenje, kdaj imeti zdravo soodvisnost, kdaj se postaviti zase v skupini in kdaj objeti življenje v družbi.

Dejstvo je, da so avtomatski odzivi tvojega notranjega otroka tisti, ki ti preprečujejo ustvariti enakovreden partnerski odnos brez pričakovanj, da bo tvoj partner postal tvoj nadomestni starš ali pa pričakovanj, da se bo obnašal popolnoma drugače, kot so se do tebe obnašali starši.
V obeh primerih gre za delovanje iz arhetipa notranjega otroka.
Da bi lahko vstopila v zdrave in enakovredne partnerske odnose moraš najprej postati starš svojemu notranjemu otroku.

Kar pomeni, da moraš sprejeti in ljubiti najprej sebe.

 

Ključno vprašanje je ali si boš dopustila, da se odpreš za več živosti, da začutiš svojo edinstvenost in zaživiš zaklade, ki so že v tebi?

Zdaj ko si vse to prebrala verjetno v seb čutiš koktajl čustev.
Strah. Navdušenje. Magičnost. Moč.

Pomisli. Seveda se lahko vse to naučiš sama.
Verjamem, da je vse že v tebi. Ti sebe razumeš bolje, kot kdorkoli drug. In na tebi je, da izbereš.

Meni je vzelo 28 let soočanja s seboj, da sem danes tukaj, kjer sem. In tako trdno, kot stojim tukaj vem, da ti lahko pomagam skrajšati tvoje popotovanje s svojimi izkušnjami in vodenjem.

To je moje osebno povabilo Tebi, da se pridružiš Prebujenim Ženskam, ki vedo, da so tukaj, da preobrazijo ta svet s tem, da so SIJOČA, SREČNA, SRČNA in ŽENSTVENA ŽENSKA.

In TI?

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Si zraven?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš, kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezujete, da boste poravnali kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, resnični, najveličastnejši Sebi!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.