Ker je zdaj čas, da narediš prostor za NOVO...

Ti si tista, ki v svojem življenju izbira to, kar izkuša.

S svojimi izbirami ustvarjaš realnost v kateri živiš.

 

Na tebi je, da narediš prostor, povabiš v ta prostor tisto kar si želiš.

Da kreiraš svoje življenje na ljubeč, prijazen, nežen, sijoče ženstveni način!

Tukaj je pomlad.
Pomlad s svojimi barvami, vonji, žuborečimi zvoki ptičjega petja in s hitrostjo, ki jo prinaša s seboj.
Hitrost je v resnici naša interpretacija rasti, ki se pospešeno odvija v naravi.

Pomlad prinaša s sabo veliko lepote.
Pa tudi izzivov. Alergije, nahod, utrujenost.

Glavni izziv, ki je vzrok mnogim težavam se skriva v nepretočnosti telesa.

Ker smo prepolni mikroplastike, težkih kovin in ostalih strupov, ki predstavljajo ovire v pretoku energije.
Težava je, ker se v telesu samo kopičijo.
Sintetične snovi telo ne predela ali razgradi.

Tako kot v naravi plastika ostaja tudi v telesu, ki je del narave.

Opazujem posledice sintetičnega virusa, ki ostaja v telesu in ustvarja motnje v sistemu, v katerem se kopiči.
Za ene s to pljuča in posledica so pljučnice ali bronhitisi.
Za druge je črevesje, kar ima za posledico motnje v tem delu telesa.
Za tretje je srce.

Skrb za svoje srce je v teh časih resnično ključna.
In kri je intimno povezana s srcem in kardiovaskularnim sistemom.
Kri je nosilka izvornih voda.


Skozi krvno-žilni sistem se izvorne vode pretakajo skozi celotno telo.
Izvorne vode regenerirajo in hranijo telo.

In s tem, ko se tvoj EMŠO viša je skrb za srce in za kvaliteto tvoje krvi nekaj, kar je pomembno zavestno negovati. Povezana je z nivojem vitalnosti in količino energije, ki jo imaš na voljo.

Zavesten odnos s svojim srcem, čutenjem in krvjo je nekaj, kar je del intenziva Spomladansko čiščenje telesnih sistemov, ki sem ga oblikovala v želji, da z žensko podelim vodene prakse za čiščenje in regeneracijo vseh njenih telesnih sistemov.

 

Energijsko čiščenje telesnih sistemov je v tem pomladanskem času dobrodošlo.

In v intenzivu te bom vodila skozi čiščenje na metafizični in energijski ravni telesnih sistemov.

Vse skupaj še otežuje balast, ki si ga prevzela nase in ki otežuje stik z notranjo pokrajino tvoje ženske duše.

Zato je energijsko čiščenje v tem pomladnem času tisto orodje, ki ti pomaga, da ne izgubiš stika s svojim notranjim GPS sistemom, ki ti kaže, kam se je modro premakniti.

 

Motnje pogosto povzročajo toksini in smeti na čustvenem in mentalnem nivoju.
Neizrečene stvari, nerazrešeni odnosi, iskanje krivde pri drugih, čustvena manipulacija… vse to ti preprečuje, da bi ujela isto frekvenco tvojega notranjega vodstva.

Ker si edina oseba, ki jo lahko spremeniš samo ti, je modro, da ta čas zgodnje pomladi izkoristiš, da razrešiš nesoglasja, najdeš kje sklepaš kompromise sama s seboj, se razprodajaš in prevzameš odgovornost za svoja dejanja.

 

Zanimivo je, da se tvoja mentalna in čustvena krama, kaže skozi kramo v zunanjem svetu.
Pogosto s tem, ko se rešiš odvečnih stvari sprožiš procese v svoji notranjosti, zato se ljudje zelo neradi lotevamo čiščenja odvečnih stvari. Na nivoju tvoje psihe namreč to pomeni soočanje s stvarmi, ki jih nočeš videti in vedeti, da pravzaprav obstajajo v tebi.

Pretočnost je ena najpomembnejših stvari, v kolikor želiš resnično zaživeti izpolnjujoče življenje, kjer v polnosti živiš življenje, kot si ga želiš. Zataknjenost na energijski ravni, v zgodbi, ki si jo vedno znova pripoveduješ ali v navezanosti na preteklost, te omejuje, da bi resnično izkusila pretočnost in se odprla za novosti.

Ko dopustiš, da energija ponovno steče, in to lahko narediš skozi čiščenje stvari, podarjanje predmetov ali notranje čiščenje, narediš prostor za tisto, kar želiš, da vstopi v tvoje življenje. Spomladansko čiščenje je v polnem teku. Izkoristi ta izjemen čas, ki te podpira v čiščenju vsega starega, kajti le tako lahko narediš prostor za novo.

 

TI si KREATOR svojega sveta. TI ustvarjaš svoj svet!

Ko spremeniš polje, v katerem se nahajaš, se tvoja realnost, tvoji atomi, tvoja materija spremeni.
BODI del SPREMEMBE! Ustvari to kar si želiš, namesto tega česar nočeš, česar se bojiš.

 

Pretočnost je ena najpomembnejših stvari, v kolikor želiš resnično zaživeti izpolnjujoče življenje, kjer v polnosti živiš življenje, kot si ga želiš.

Zataknjenost na energijski ravni, v zgodbi, ki si jo vedno znova pripoveduješ ali v navezanosti na preteklost, te omejuje, da bi resnično izkusila pretočnost in se odprla za novosti.

Ko dopustiš, da energija ponovno steče, in to lahko narediš skozi čiščenje stvari, podarjanje predmetov ali notranje čiščenje, narediš prostor za tisto, kar želiš, da vstopi v tvoje življenje.

Čiščenje tvoje omare ali predala ti daje dober občutek z razlogom. Vedno, ko si podariš čas za čiščenje starih stvari, prijateljstev, ki si jih prerasla ali poslovnih zgodb, ki te izčrpavajo, omogočiš življenjski energiji, ki je zastala, da ponovno steče.

Če si voljna očistiti pajčevino, odpreti vrata in osvežiti svoje življenje to pomlad z mano, je zdaj idealna priložnost, da se mi pridružiš.

Ni ga boljšega časa za preobrazbo vsega, kar ti stoji na poti, kot je pomlad.
Da se soočiš s strahovi, ovirami na poti, zaradi katerih ne zaupaš in si zapreš vedenje in modrost, do katerih imaš dostop.

 

Vse je že v tebi!

Samo odstraniti je potrebno vse tisto, kar ti ne ustreza več, kar ti stoji na poti, da bi se lahko pokazal tvoj notranji dragulj.
Zato poustvari sebe v enem ciklu, ki ga eterično telo potrebuje zato, da nove navade postanejo del tvoje vsakodnevne realnosti.

Tisto, kar te ovira, da bi čisto zares naredila spremembo, so navade, ki nas vedno znova spravijo na stare poti.
In zato je vse kar moraš narediti to, da spremeniš svoje stare navade razmišljanja in zaznavanja sveta.

 

 

 

Vabim te, da se mi pridružiš v tej izjemni izkušnji notranje preobrazbe skozi spomladansko čiščenje zavesti, ki te bo vodilo v trajno spremembo, v kolikor boš nasvete v tem 30-dnevnem obdobju dala v akcijo.

Ustvarile bomo polje skupinske svete posode v kateri se bo energija potencirala in kjer pričakujemo čudeže.
Ker skupaj, povezane v jati, letimo hitreje in dlje.

 

30-dnevno notranje popotovanje v globine same sebe z namenom, da ustvarimo svojo najboljšo različico same sebe, da zaživimo svoje talente in potenciale in smo kar smo - božanske.

Tako kot v zunanjih prostorih, se tudi v naših notranjih prostorih nabira krama in odvečne stvari in enkrat letno je modro opraviti notranjo inventuro. Preko spletnih vodenih procesov, meditacij, molitev in priporočil se bomo skupaj sprehodile skozi dnevne duhovne prakse in priporočila za temeljito notranje čiščenje.

Vsak dan Te bo na posebni spletni strani, do katere bo dostop omogočen z imenom in geslom, čakal zvočni zapis in navodila za tisti dan.

Notranje popotovanje je razdeljeno na štiri 7-dnevne tematsko obarvane sklope, saj se bomo vsakih 7 dni posvetile drugemu elementu in s tem drugemu aspektu naše biti.

Potovale bomo skozi darila Zemlje, moči Vode, jasnost Zraka in svetlobo Ognja.

Pomladni čas je čas za obnovo energije, svežo usmerjenost in vitalen navdih, ter izjemen čas za začetek, nove izbire in uglaševanje s svojimi željami in vrednostjo kot Ženska.

Spomladansko čiščenje zavesti te bo podprlo točno v temu.

 

 

Ta intenziv sem ustvarila Zate, da...

... ti pokažem, kako očistiš svoje telo nakopičenega stresa in toksinov. Pozdrav Pomladi je sestavljen tako, da te podpre pri čiščenju uma in čustev, da v sebi začutiš svojo moč, zaupanje vase in notranjo umirjenost.

... ti pomagam, da v sebi razkriješ zlato, ki se skriva pod plastmi izbir, prepičanj in zgodb, ki so jih zate ustvarili drugi ljudje. Da bi resnično zadihala življenje s polnimi pljuči, moraš odložiti oklep, ki stiska tvoj prsni koš in ti onemogoča, da v polnosti razširiš svoja krila in poletiš.

... ti pomagam, da presežeš povprečnost vsakdana in objameš bolečino dejstva, da v tem trenutku še ne živiš življenja za katerega veš, da si se rodila, da ga živiš. Ker je na tebi, da prepoznaš in si priznaš kje si, da bi lahko zavestno izbrala kam želiš naprej.

... s teboj podelim skrivnost, da je vse že v Tebi. Pogosto iščeš ljubezen, srečo in izpolnjenost zunaj sebe. Vendar je potrebno, da izkušaš to v svojem življenju v sebi odkriti izvir teh izvornih kvalitet življenja.

 

Moje ime je Taja Albolena.

Iz izkušenj vem, da se moraš, če se resnično želiš povezati s svojo Žensko Dušo, spustiti v telo. Kar je pogosto velik izziv za sodobno žensko, ki leta ali desetletja v sebi nalaga čustvene, fizične in mentalne toksine v obliki negativnih misli. Pogosto telo postane skladišče odvečnih stvari, ki jih ženske še posebej rade odlagamo v svoji medenici.

Dokler svojega telesa zavestno ne naseliš, si ne boš dovolila čutiti. In če si ne dovoliš čutiti, boš svoje življenje preživljala v otopelosti. Prvi korak na tem popotovanju k Sebi je, da se odpreš in se sprostiš.

Kar pogosto terja temeljito čiščenje na vseh nivojih zavesti.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo. Ženske smo v nekaj desetletjih izmojstrile moški svet in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi. Vendar pogosto ne vidimo, kako nas to utruja, nas spravlja v stres ter izpraznjenost. 

Zato delam z žensko, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

Sem varuhinja Ljubezni, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.

Obožujem krivulje, senzualnost, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

Zakaj potrebuješ zemljevid...

Če v sebi čutiš lakoto po nečem, kar bi te odprlo in ti pomagalo, da bi se počutila bolje glede sama sebe. Če čakaš na nekoga, ki te bo osrečil. Ali pa imaš občutek, da nikoli nisi dovolj, potem moraš upočasniti in svoj pogled iz zunanjega sveta obrniti Vase. Ko se ujameš v ponavljujočih se zgodbah in vzorcih, enostavno ne veš, kako naprej. In iz izkušenj vem, da ti zemljevid kot tudi vodnik na poti lahko prav prideta.

Pogosto v življenju čakaš v prostem teku v upanju, da te bodo preizkušnje in izgube zaobšle. Vendar so ravno razpoke v zunanjem oklepu pogosto tiste, ki te vodijo nazaj k Sebi. Ta premik iz zunanjega v svoj notranji svet lahko narediš na bolj nežen način skozi uporabo orodij in podporo, ki jo na tovrstni poti potrebuješ.

Ko se v svojem življenju premikaš vedno hitreje in hitiš od enega opravka do drugega, se pogosto ustaviš šele, ko te ustavi telo. Izčrpana, izpraznjena in nezadovoljna boš v svojem življenju vedno znova izkušala situacije ki bodo tovrstne občutke samo potrdili. Ko si povezana s svojo Žensko Dušo veš, da si tukaj z namenom in da je vse, kar se ti dogaja na poti tukaj Zate.

Življenje je izjemen ples med zunanjim in notranjim - med človeškimi potrebami in dušnim hrepenenjem. Pomembno je, da svoje življenje ustvarjaš od znotraj navzven. In v 30 dnevnem druženju Pozdrav Pomladi te želim v tem procesu podpreti.

Da začutiš radost in izpolnjenost z vedenjem, da s svojim prispevkom delaš veliko razliko v življenju ljudi in na svetu.

 

To je povabilo Tebi, da se mi pridružiš in ustvariš globoko povezavo z vsemi deli svoje Biti...

Intenziv Pozdrav Pomladi je sestavljen iz 28 vodenih praks in šestih spletnih druženj.

 

V šestih druženjih, ki jih bomo imele v teh 30 dneh, bom s teboj podelila prakse, orodja, spoznanja in pomembne informacije, ki jih, če si v ženskem telesu potrebuješ, da zavestno poskrbiš zase in za svoje telo.

Vsakič se bomo osredotočile na enega od telesnih sistemov.

Začele bomo z živčnim sistemom, ker je v sodobnem svetu preplavljen z informacijami in je intimno povezan s stresom.
Drugo druženje bo posvečeno respiratornemu sistemu, ker v tem pomladnem času poslušam o tem, koliko je težav z bronhitisi in pljučnicami.
Sledi bo reproduktivni sistem in hormonski sistem, kjer se bomo osredotočile na čiščenje sintetičnih hormonov iz telesa.
Četrto druženje bo posvečeno srcu in kardiovaskularnemu sistemu, ki vključuje tudi limfatični sistem.
Peto druženje bomo posvetile prebavnemu sistemu in sistemu izločal.
Šesto pa kostno-mišičnemu sistemu in opornemu sistemu telesa.

V vsakem sklopu te bom vodila v komunikacijo z devo telesnega sistema.
Delale bomo prakso energijskega čiščenja in prenove z izvorno substanco ljubezni/svetlobe.

Vsakič se bomo povezale z devinskim bitjem, ki skrbi za telo in tistim, ki skrbi za posamezen sistem.
Delale bomo čiščenje in razpuščanje stvari na energijskem in metafizičnem nivoju.

Pogovarjale se bomo o ženskem energijskem telesu, o telesnih sistemih, o pomenu maternice, o krvi in zakaj je takrat, ko ženska izgubi menstruacijo zavestna skrb za kri in svoje telo še toliko bolj pomembna.

 

Intenzivno čiščenje, ki ga bomo opravile v 30 dneh Ti bo pomagalo počistiti s stvarmi, ki jih želiš počistiti v tem spomladanskem času, da si odpreš polje za kreacijo tega, kar si želiš v svoje življenje.

In ker gre za dnevne prakse svetujem, da si kot pri vseh dosedanjih praksah omisliš dnevnik.
Dnevnik kreacije bomo pisale vsak dan.

 

Um je kot notranji vrt; na njem lahkosadiš cvetje ali pa za vedno puliš plevel. Glede na to, na kaj se usmerjaš, izbiraš vsak dan plevel ali cvetje. S tem, ko si zapišeš stvari, za katere si hvaležna, ki jih ljubiš, soustvarjaš sebe in svoje življenje, prevzameš odgovornost za svoje življenje, ter s hvaležnostjo širiš brezpogojno ljubezen. Iz tebe gredo valčki ljubezni na vse strani in ustvarjajo učinek valovanja na globalni ravni.

Življenje nam skozi medsebojne odnose pogosto pošilja velike izzive, izzive, ki so povsem nerazumni (npr. nasilje v družini, vendar nam na drugi strani življenje vedno pošlje tudi ljudi, ki nas podpirajo in nam stojijo ob strani. Zato bodi hvaležna za vse ljudi, ki Ti stojijo ob strani, za vse prijatelje, partnerja, za vso ljubezen, ki jo prejemaš.

Verjamem, da lahko svet spremenimo in krizo, ki se je kot virus razrasla po planetu rešimo s tem, da spremenimo svoj notranji pogled na stvari. Naša izbira je ali gledamo na svet skozi oči pomanjkanja ali blaginje. Tega nam nihče ne more dati, naša dnevna izbira je, kaj je tisto, čemur namenjamo svojo pozornost in kaj hranimo s svojo energijo. Tega ne more spremeniti nihče, tako kot nihče ne more spremeniti tvojega življenja.

Le Ti imaš to moč v sebi, da preobraziš sebe in svet v katerem živiš.

Praktične podrobnosti...

 

Intenziv sestavlja 7 spletnih druženj + 28 vodenih praks.

KDAJ: Začnemo v ponedeljek 1.4.2024 ob 20. uri. Izkoristile bomo energijo Velike noči za naš začetek. V uvodnem druženju bom razložila zemljevid kako se bomo premikale skozi spomladansko čiščenje.

KJE: V spletnem salonu. Tako se lahko druženja udeležiš iz udobja svojega doma iz katerega koli konca Slovenije ali iz tujine. Vse kar potrebuješ je internetna povezava.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

Notranja popotovanja vodi Taja Albolena.

 

Plačilo: Kako deluje Plačilo s Srcem...

Zelo enostavno.
Plačaj s Srcem pomeni, da preveriš v svojem srcu kateri znesek je tisti, ki ga čutiš kot pravega Zate v tem trenutku.

Vedno znova sem bila priča ženski, ki je imela težave z izbiro zneska, kadar je bila cena v celoti prepuščena njeni presoji, ker je mislila, da mora plačati več, kot je čutila v svojem srcu.
Za to druženje sem šla v svoje srce in vprašala kakšen je znesek, ki ga želim prejeti.

Ker verjamem, da vedno daš toliko, kot ti je bilo dano.

Želim ustvariti partnerstvo, kjer ti čutiš dragocenost tega, kar si prejela in kjer to kar daješ pomaga meni, da vzdržujem sebe, svojo družino in posel, da lahko dajem Tebi.


Kaj mi omogoča trajnostni razvoj in razcvet…

Želim biti popolnoma iskrena in transparentna s teboj (radikalna iskrenost in to :)) brez pretvarjanja, da nimam potreb, ker jih imam. Tako kot jih imaš tudi ti.

Moja srčna želja je, da vsaka prispeva vsaj 197€, moje povabilo je, da prispevaš 233€, dobrodošla pa so vsa plačila z višjimi zneski, ki mi omogočajo razcvet.

Ker s tem, ko ti daš meni, jaz lahko dam Tebi.

 

Kako deluje plačilo s Srcem?

Najprej se odloči, če želiš biti z mano. Dovoli si, da začutiš možnosti, ki jih to druženje odpira zate in kaj vse je še mogoče zate. Se dobro sliši? Potem pridi bližje.

Kot drugo, če si izbrala JA, se odloči koliko boš prispevala. Razmisli o svojim zmožnostih in začuti v svojem srcu katera številka je tista, ki jo čutiš kot pravo. Zaupam v to, kar ti čutiš Zase in se veselim druženja s teboj!

 

 

Če čutiš resonanco z menoj. Če čutiš, da Ti lahko pomagam prebuditi ženstvenost in stopiti v polno moč tvoje duše, se prijaviš tako, da plačaš izbrani znesek.

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v Tebi?

Žensko druženje v svetem krogu je priložnost, ki bo prižgala iskro magičnosti, mističnosti v tebi, v tvojih odnosih in v tvojem poslovnem svetu.

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo.

Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

 

 

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

 

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.