Dobrodošla v coni prebujenja...

 

Globoko verjamem, da moraš, v kolikor želiš živeti izpolnjujoče življenje, najprej polnost čutiti v sebi.

Verjamem, da izpolnjenost v sebi lahko čutiš le, ko si v stiku s polnim potencialom svoje Ženske Duše. Potrebuješ stik s svojim poslanstvom, da veš kdo si in zakaj si tukaj. Tvoja poklicanost je nekaj, kar moraš razkriti v sebi, to razviti, se razcveteti, da bi to lahko iz sebe podelila z ljudmi in s svetom.

Če si radikalno iskrena s seboj, je to tisto, kar te osrečuje.

In če se vedno znova prilagajaš in ugajaš drugim, si ves čas obrambno naravnana in osredotočena na svoje preživetje.

Žal mnoge ženske ne posvečajo pozornosti in ne vlagajo energije v najpomembnejši odnos v svojem življenju... s seboj.

Eno vprašanje imam ZaTe... si se kdaj počutila resnično v polnosti ljubljena, s tvoje strani ali s strani kogarkoli v tvojem življenju?

Presenečena bi bila, koliko ljudi iskreno odgovori z - NE.

Vem, kako ti lahko pomagam, da vzljubiš sebe in ustvariš ljubezenski odnos s seboj.

V programu, kjer bom s teboj delila 9 pomembnih ključev s pomočjo katerih boš v polnosti zaživela kot Varuhinja Ljubezni.

Draga, moje ime je Taja Albolena.

Počaščena sem, da ZaTe odpiram in držim sveti prostor za povezavo z izvornim potencialom tvoje Ženske Duše.

Sem tvoja vodnica, nosilka luči, tvoja gostiteljica, učiteljica, ogledalo, včasih brca v rit in predvsem Ženska. S teboj bom podelila, kaj sem se naučila v svojem razpadu življenja kot sem ga poznala, leta 2009 in kako je moj razpad vodil v najbolj izjemen preboj mojega življenja ... iz boja za preživetje v polnost življenja, kjer sem resnično začela živeti na polno.

Verjemi mi, vem kako je to videti. Bila sem taka, kot ti.

In veseli me, da si tukaj in si pripravljena na preživljanje časa s seboj in negovanje sebe, kajti to je tisto, kar te vodi nazaj k sebi. Ti si najbolj pomembna oseba v tvojem življenju.

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!
Taja

In to se precej lepše bere v teoriji, kot izvaja v praksi.

Leta sem preživela v prepričevanju same sebe, potiho, v svoji glavi, da nisem vredna ljubezni. Obsedena sem bila z napakami iz preteklosti. Preigravala sem neprijetne izkušnje (in pozabljal na lepe trenutke). Enostavno nisem znala odpustiti sama sebi in svoji človeškosti.

Če se lahko povežeš z zapisanim, ne skrbi; to samo pomeni, da si tudi ti človek.

Skozi otroštvo se je oblikovala tvoja osebnost, ki te določa kot osebo. Vsi tisti deli, ki so bili v tem obdobju zanikani, nesprejeti ali neodobravani s strani staršev in ostalih avtoritet, so postali del tvoje sence. Senca je termin, ki ga je začel uporabljati Jung, ko je opisoval dele posameznika, ki niso ozaveščeni in so skriti v nezavednem.

In če si tukaj, to pomeni, da je v tvojem življenju nastopil čas, ko hrepeniš po celostnosti. Celostnost pomeni, da spoznaš in objameš vse dele Sebe. Težava pogosto nastopi, ker ne poznaš sebe in ne veš kaj vse se skriva v tvoji notranjosti. Zato se ti popotovanje po tvoji notranji čustveni pokrajini zdi strašljivo, saj te je strah neznanega.

Zdravljenje preteklosti je ključen del širjenja občutka za jaz, da se osvobodiš in prebudiš v ljubezen. V sami esenci je ljubezen povezanost. Ljubezen povezuje vse delčke v celoto. Ljubezen je pravzaprav izkušnja vračanja v celoto.

Zakaj sem ustvarila spletni program Prebujenje?

Da bi se spomnila kdo si in utelesila tvoj izvorni potencial, tvojo Esenco in hkrati živela izpolnjujoče življenje, kjer resnično živiš na polno... in iz te polnosti svoje dragoceno Darilo delila z ljudmi in s svetom.

Prebujenje Varuhinje Ljubezni bo v tebi aktiviralo dragulje, tvoj zaklad, ki je tvoja rojstna pravica. Ko te bisere v sebi nanizaš v ogrlico, jih lahko deliš z ljudmi in s tem zdraviš svet okoli sebe.

Kajti takrat, ko to narediš:

Si zgled za druge. Ko se ti zavežeš brezpogojni ljubezni do sebe, s tem daš dovoljenje drugim, da naredijo isto.
Pomagaš razpustiti sisteme patriarhata in ustvariti nove sisteme, ki podpirajo raznolikost in ženstvenost.
Lahko spremeniš svet.

Iz izkušenj vem, da potrebuješ veščine, s pomočjo katerih lahko v polnosti zaživiš kot Ženska, za katero si se rodila, da SI. Gre za stvari, ki ti pomagajo, da se uglasiš s svojim srcem in se zaveš, da ustvarjaš svoje življenje iz svoje notranjosti navzven.

Vendar za to ni tehnike ali predpisane poti. Tvoja naloga je, da najdeš svojo pot. Jaz bom s teboj delila orodja in usmeritve in dala bom vse od sebe, da ti pomagam na poti potapljanja v globino sebe. Vendar je to tvoja pot, ki jo moraš prehoditi sama.

Nihče tega ne more narediti namesto tebe.

Moj nasvet ZaTe: ko dobiš v roke orodje ali usmeritev, ki te navduši, daj to v prakso. Eksperimentiraj. Igraj se. Opazuj ali te odpre in te osreči. Če je tako, sledi navdihu. Če te zapre, to pusti za sabo.

Ko najdeš orodje ali usmeritev, ki te prestraši, v tebi ustvari upor ali gnus, pristopi z radovednostjo. Vprašaj se čemu takšna močna reakcija. Namesto, da te intenzivna čustva ustavijo kot zid, uporabi potrpežljivost in radovednost, da začutiš direktno skozi.

Dovoli si, da so močna čustva tvoji vodniki v tvoje potrebe, ki se skrivajo spodaj.

Ključno vprašanje, ki si ga moraš zastaviti je...

Prebujenje je proces izkušanja in razcveta...

ZaTE … če si se pripravljena zavezati ljubezni, s podporo sester tvoje dušne družine. Saj veš, začne se z izbiro, ki ji sledi doslednost in praksa. In ta te vedno sooči z ovirami, ki so v tebi in izzivi na poti, ko odpiraš svoje srce za globoko povezanost, intimnost, ranljivost, čarobnost, užitek in ekstatičnost življenja.

ZaTE… če si pripravljena, da v sebi prebudiš modrost, vedenje in razumevanje varovanja ljubezni, luči in življenja ter stopiš na pot ljubezni z zavestnim zavedanjem, kaj to v resnici pomeni in s čim boš soočena na tej poti nazaj k sebi.

ZaTE… če v sebi čutiš klic svoje duše, da postaneš ta Ženska, za katero si se rodila, da si in da svoje sveto Darilo tega kdo si podeliš z ljudmi in s svetom.

Za … vsako žensko, ki želi poglobiti veščine Varuhinje Ljubezni in jih dati v prakso v ljubečem prostoru, v alkemični posodi sestrstva, ki jo drži Taja Albolena nabiralka biserov in varuhinja ljubezni.

 

S teboj bom delila 9 ključev, ki bodo aktivirali tvoj dušni potencial na štirih nivojih:

Prvi nivo: Tvoja vsakodnevna izkušnja. Potopili se bova v ključe, ki so na poti prebujenja bistvenega pomena in skozi njihovo spoznavanje in utelešanje se bo iz tvoje notranjosti vedno bolj porajala celota tvoje Biti, tvoje izvorne Esence.

Ko se boš spomnila in aktivirala potenciale, ki ležijo v tebi, se bo začel proces duhovne alkimije.

Drugi nivo: Objemi svoj senčni del. Prepoznavala boš stare vzorce in zgodbe, ki jih nosiš v sebi, vtise nezadostnosti, nevidnosti (ukoreninjene v strahu pred tem, da bi bila vidna in da bi podelila svojo resnico) in sram.

Del človeške narave je tako vihravost in intenzivnost, kot tudi umirjenost in toplina. Če se pretvarjaš, da temu ni tako, zanikaš svojo naravo in to kdo si. Zanikanje svoje resnice pa je dejanje sovraštva do sebe.

Skozi čiščenje tvojega telesa in srca boš vedno bolj v stiku s strastjo in s svojimi srčnimi željami. Tvoja duša bo vedno bolj v ospredju in skozi izražanje srčnega hrepenenja boš začela ustvarjati nove zgodbe, nove načine izražanja in uglasitev, ki bo v tvoje življenje magnetizirala točno tisto, po čemer hrepeniš.

Tretji nivo: Odloži svoj oklep. Vsak ključ, ki ga boš izkusila in utelesila boš opuščala in odlagala tisto, kar ti ne služi več. Ena najbolj izjemnih stvari glede človeške izkušnje je v tem, da nikoli ni prepozno, da postaneš ta ženska, za katero si se rodila, da si. Z zdravljenjem in s svojim razcvetom lahko začneš takoj zdaj. Vse kar je potrebno je pogum in voljnost, da ugledaš sebe, da začneš s procesom odlaganja oklepa, ki ščiti svoje srce.

To je tisto, kar te bo odprlo za pretok ljubezni, življenja in svetlobe.

S teboj bom delila najpomembnejšo prakso, ki je v času v katerem živimo ključnega pomena - držanje prostora. Nujna je, da boš lahko vedno bolj sijoča, naravna, utelešena kot TI.

Duhovna alkimija je proces v katerem objemaš vse dele svoje Biti - tako sence kot zlato.

To povezovanje in združevanje polarnosti v tebi je tisto, kar razkrije tvojo edinstvenost, tvojo enkratnost in dragocenost tvoje izvorne Esence.

Četrti nivo: Utelesi najvišjo obliko ljubezni. Čisto vsak človek se rodi z edinstvenim Darilom v sebi. Tvoje Darilo je povezano z dušnimi kvalitetami, ki jih imaš, da jih v edinstveni kombinaciji z veščinami in talenti podeliš z ljudmi in s svetom.

Ljubiti Sebe v resnici pomeni, da ugledaš kdo si in sprejmeš Celoto Sebe. Na poti boš prepoznala svoja darila, zaradi katerih si tukaj. Da jih utelesiš in podeliš z drugimi.

Najvišji izraz ljubezni do sebe je, da svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom svobodno in v izobilju.

In pride dan, ko tveganje, da bi ostala trdno v popku, postane bolj boleče, od tveganja, ki ga terja razcvet, z besedami Anais Nin.

In v tej bolečini najdemo načine, ki nam pomagajo v razcvet, da stopimo v tok življenja in se predamo moči življenja, da se odpremo globinam lastne Duše. In skozi to bolečino, skozi pritiske vsakdana oblikujemo svoj edinstveni dragulj, ki pa ga moramo prepoznati in ga sprejeti, da bi lahko v polnosti objele in zaživele kot Varuhinje Ljubezni.

Vendar lahko samo skozi odpiranje in zdravljenje srca objamemo Celoto Sebe, Celoto Ženske.

 

KAJ JE VKLJUČENO?

Praktična učenja, orodja in aktivacije, ki te bodo podprle v spominjanju kaj pomeni, da utelešaš Varuhinjo Ljubezni v svojem vsakodnevnem življenju

10x 60 minutna druženja skozi katera boš prejela aktivacijske kode in aha momente, ki te bodo prebujali

Poglobljene prakse, ki te bodo sidrale v utelešeno izkušanje tukaj in sedaj.

Priročnik za poglobljeno razumevanje vseh 9 ključev.

Dodaten material, videi, dnevne prakse, ki te bodo podprli v poglabljenem spoznavanju tvoje notranje pokrajine.

Varen, ljubeč, sveti prostor sestrstva v zasebni FB skupini.

Dostop do portala Varuhinje Ljubezni in knjižnice s članki in zvočnimi zapisi.

Rituali za prizemljevanje in utelešanje.

 

10 spletnih druženj Prebujenja Te vodi po notranji pokrajini tvoje ženske Duše...

1. druženje

UTELEŠENOST

Osrediščenost v svojem centru je prvi ključ.

Prisotnost je prva veščina, ki jo bova krepili

Zakaj potrebuješ temelj, da utelesiš to, kdo ti si in to deliš z ljudmi in s svetom?

Prvi izziv na poti je navezanost.

 

 

2. druženje

PRETOČNOST

Pomembna je odprtost, voljnost, da vidiš priložnosti.

Bodi voljna, da si nepopolna.

Ko si v toku, si v srcu.

Veščina držanja svetega prostora.

Drugi izziv je potreba po kontroli in nadzoru.

 

 

3. druženje

POVEZANOST

Globoko povezanost poznamo kot intimnost, gre za globok stik duše z dušo.

Da si povezana moraš biti avtentična.

Umetnost subtilnega zavedanja.

Izziv je občutek nevrednosti.

 

4. druženje

RANLJIVOST

Ranljivost je rojstno mesto kreacije, inovacije in vsake spremembe.

Voljnost, da deliš sebe v polnem sprejemanju vseh delov sebe, tudi sence.

Praksa samoizpraševanja je ključna.

5. druženje

ČUTENJE

Veščina razsodnosti je ključna, da začutiš ali je stvar prava zate ali ne.

Izkušanje življenja z vsemi svojimi čuti.

Občutek v drobovju je del tvoje intuicije.

 

6. druženje

NEGOVANJE

Nahrani najprej sebe, da bi to kdo ti si lahko podelila z ljudmi in s svetom.

Temelj negovanja je stik z izvornimi kvalitetami tvoje duše.

 

 

 

7. druženje

PREDAJA LJUBEZNI

Spoznaj strahove, zaradi katerih se držiš nazaj in se ne predaš.

Zaradi strahov sabotiraš svoje ljubezenske odnose.

Razlika med vdajo in predajo iz srca.

 

8. druženje

IZPOLNJENOST

Si ednstvena, enkratna in dragocena. V tebi je ta Dragulj, ki ti je na voljo, da ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Celostnost in celovitost v praksi.

9. druženje

IZŽAREVANJE

Da si v izžarevanju moraš biti sproščena, se počutiti varno v sebi.

Čas je, da ozavestiš, da si ljubezen in da ljubezen iz tebe sije v svet.

Paradigma Biti - to kdo Ti SI siješ iz sebe v svet.

 

 

Sveti prostor za druženja je odprt. Ob prijavi dobiš dostop do Portala Varuhinje Ljubezni.

 

Res je, da misteriji življenja in ljubezni ne pripadajo nikomur in hkrati vsem, kar je paradoks sam po sebi, vendar niso zastonj; gre za dragocene zaklade.

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi.

Pridruži se mi v notranjem krogu Prebujenja z izmenjavo 197€.

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na sijoče ženstveni način?

Prijave so obvezne!

Plačilo prispevka za Prebujenje lahko izvedeš z nakazilom na TRR SI56 0203 6009 1573 191, račun je odprt pri NLB
Naslov: Divine Taja Albolena s.p., Kamnikarjeva 78, 1291 Škofljica
Namen: OTHR Drugi nameni plačila Sklic 00 1001105010


Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Nakup z zaupanjem; Želim, da izkusiš izjemnost ljubezni do sebe in skozi program Ljubi Sebe resnično stopiš v stik s svojim srcem. Zato imaš 30 dni od datuma plačila na voljo, da se potopiš v izkušnjo. Če prepoznaš, da to ni zate, mi pošlji e-mail preden poteče 30 dni in mi pokaži, da si dejansko naredila prakse in upoštevala priporočila in ti vrnem vplačani denar. Kupi z zaupanjem vase in v to, da boš dobila sijajno izkušnjo za sijajno ceno.

 

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, resnični, najveličastnejši Sebi!

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu tam zunaj!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.