Kjer ostajaš na frekvenci Ljubezni ne glede na zunanje razmere ter izkušaš podporo in povezanost...

 

Sestrstvo Te podpre s praksami in orodji za stik s svojo Žensko Dušo, da začutiš stabilnost, vključenost v tok življenja, odkriješ pomen in namen življenja, ustvariš povezanost v medsebojnih odnosih ter pustiš sled.

 

Živimo v intenzivnem času velikih sprememb.
Tudi, če jih ne vidiš v zunanjem svetu, se globoke preobrazbe dogajajo v globinah vsake ženske. 

Čutiš, da si poklicana, da se dvigneš na nov nivo, da si vidna in deliš svoje Darilo zaradi katerega si tukaj z ljudmi in s svetom? Potem veš tudi, da tega ne moreš narediti sama.

Zakaj?
Ko izraziš, kaj si resnično, srčno želiš, se začne proces širjenja, razcveta, ki ni udoben.
Ko začneš svoj proces razcveta, si soočena z vsem, kar ti stoji na poti, da tega življenja, ki si ga prišla živet, v tem trenutku še ne živiš. In soočenje s strahovi, nemirom, skrbmi in prepričanji, ki pridejo na površje v želji, da jih sprejmeš in pozdraviš ni udobno. Ob tem se ponavadi ne počutiš izjemno, zaradi česar začneš dvomiti v to, kar počneš.

Moje ime je Taja Albolena in vem, kako se počutiš, ko se odločena podaš na svojo pot Ljubezni v želji, da podeliš to, kdo ti si z ljudmi in s svetom in te okoliščine, situacije, ljudje na poti ustavljajo z ovirami, ki so v resnici v tebi.

 

Pridruži se mi v Sestrstvu Varuhinje Ljubezni...

SESTRSTVO POTEKA V CELOTI PREKO SPLETA

 

V SVETIŠČU SE UGLASIMO NA TEMO MESECA

 

TAJA MESEČNO ODGOVARJA NA VPRAŠANJA V SALONU SRCA

STOPI NA MREŽO LUČI NA POLNO LUNO

POSEBEN SPA ZA DUŠO KJER NAJDEŠ VODENE PRAKSE

PODPORA ZATE, DA OSTAJAŠ NA FREKVENCI LJUBEZNI

 

 

Iz lastne izkušnje vem, kako ključnega pomena je na tej poti podpora.

Vsi potrebujemo sveti prostor za inkubacijo.
Enostavno potrebuješ prostor za mojstrenje sebe, prostor v katerem se spomniš, vedno znova, da si srčna ženska, ki v sebi nosiš izjemno Darilo, ki ga imaš, da ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Da bi resnično lahko v polnosti zaživela kot Ženska, za katero si se rodila, da si, potrebuješ podporo.
Resnica je, da potrebujemo druga drugo.

Potrebuješ svoje sestre, potrebuješ varen prostor podpore, v katerem se počutiš varno, sprejeto in ljubljeno, točno taka, kot si. Prostor, ki te podpira pri opuščanju starih vzorcev in ustvarjanju novih izbir, novih navad, nove realnosti.

 

Si voljna živeti življenje na sijoče ženstveni način?

Želiš spoznati dragocenost in globino svoje Ženske modrosti?

Zavedaš se, da ti ustvarjaš svojo izkušnjo, zdaj pa si pripravljena spoznati konkretne načine, kako ostajaš na frekvenci Ljubezni in postaneš ta Ženska za katero si se rodila, da SI?

Sijajno, na pravem mestu si! :)

Zate sem ustvarila sestrstvo Varuhinje Ljubezni, kjer te vodim, da postaneš Varuhinja Ljubezni

Ker vem, kako pomembna je podpora, razumevanje in redna praksa, da bi utelesila svojo resnico, svoj polni potencial tvoje Ženske Duše.

 

 

 

To, kar želim ZaTe je, da zaživiš življenje kot Varuhinja Ljubezni.

... Poveži se s sestrami v plemenu enakomislečih žensk in stopi na svoje mesto na mreži Luči.

 

... Vstopi v sveto posodo, v proces alkemične preobrazbe svinca osebnosti v zlato duše.

 

... Utelesi praktična orodja, da odkriješ svoj zaklad in svoje Dragulje, podeliš z ljudmi in svetom.

 

... Začuti podporo, da raziskuješ in spoznavaš sebe, sprejemaš sebe, ceniš sebe in neguješ sebe.

... Ustvari ljubezenski odnos s seboj, s svojim moškim in s svetom.

... Postani najsrečnejši človek v svojem svetu in z zgledom pozdravi svet okoli sebe.

 

Vedno imaš na izbiro, da izkušaš strah ali pa ljubezen.

Oboje ne more obstajati hkrati in ZaTe želim, da izkušaš LJubezen in jo varuješ v vseh svojih odnosih.


Namen Sestrstva je, da te podpre na tvoji poti Ljubezni, da…

... Se nehaš skrivati in si dovoliš biti v polnosti vidna točno taka, kot si
... Nehaš investirati svojo energijo in vitalnost v to, da ostajaš majhna
… Odkriješ, kako živeti svoje življenje iz svojega notranjega centra
... Stopiš v varen, ljubeč sveti prostor, kjer se lahko resnično pokažeš in podeliš Sebe z ženskami v krogu na sijoče ženstveni način
… Poznaš svojo resnico, jo živiš in izražaš na vseh področjih svojega življenja
… Zaupaš vase in v svojo ženstvenost
… Utelešaš tvojo moč izžarevanja, v njej uživaš in jo izražaš
… Narediš potrebne korake, da utelesiš sijočo žensko, za katero si se rodila, da si

 

Sestrstvo te podpre na vseh področjih tvojega življenja

TVOJA ŽENSKA DUŠA

Stopiš v stik s svojo Žensko Dušo in odkriješ kdo v resnici si. Prepoznaš svoje Darilo, kako izpolniš svoje življenjske poslanstvo in dragocenost tega, da si tukaj kot Ženska.

 

KREACIJA

Naučim te kreacije na sijoče ženstveni način. Kako izmojstriš umetnost magnetiziranja in k sebi pritegneš tisto o čemer sanjaš in si želiš.

 

BLAGINJA IN USPEH

Spoznaš moč pretočnosti. Kadar v sebi čutiš, da nisi dovolj, čutiš pomanjkanje namesto blaginje. S teboj bom podelila moč cenjenja sebe.

 

LJUBEZEN IN ODNOSI

Ustvariš ljubezenski odnos s seboj, ki je osnova vsem odnosom v tvojem življenju. Vse v življenju so odnosi. Začne se s tistim, ki ga imaš do sebe, v sebi.

MOŠKA & ŽENSKA ENERGIJA

S teboj bom delila vodene prakse in rituale, ki aktivirajo tvoj ženski energijski sistem in s teboj podelila razliko med moško in žensko energijo.

DOBRO POČUTJE

Spoznaš dragocenost svojega ženskega telesa, kako poskrbeti za svoje telo in uporabiti senzitivnost svoje energijske zaznave. Tvoja občutljivost je darilo.

 

 

Sestrstvo Varuhinje Ljubezni je oblikovano kot mesečni program, kjer vsak mesec dobiš dostop do novih znanj, vpogledov in vsebin, ki jih lahko takoj daš v prakso in ti pomagajo, da ostajaš na frekvenci Ljubezni.

 

Želim se vključiti v Sestrstvo Varuhinje Ljubezni >>>

 

Kaj prejmeš v spletnem Templju Sestrstva...

 

DARILO LJUBEZNI - ZMENEK Z DUŠO V SVETIŠČU

DARILO NEGOVANJA - STOPI NA MREŽO LUČI

Učenje meseca bo povezano s praktičnimi orodji v povezavi s fazo vdiha ali izdiha. Prejela boš vodstvo in prakse, kako se utelesiti, se razcveteti in prenesti energijo ljubezni v svoje vsakodnevno življenje.

Za vibracijsko uglaševanje na kvalitete in sposobnosti, ki jih imaš v sebi potrebuješ orodja in veščine. Praktične nasvete in usmeritve bom s teboj delila v druženju ob polni luni.

DARILO POSVEČENEGA ČASA -
SALON SRCA

DARILO RADIKALNE ISKRENOSTI - LUMINA SALON

Sestrstvo je bilo tradicionalno mesto posvečenosti, povezanosti, služenja, medsebojne podpore in sočutja, ki je spodbujalo mir, radost, enakost. Ko ženske podelimo druga z drugo svoja spoznanja in modrost, ima čisto vsaka, ki je del kroga možnost in priložnost za napredek in premik. Zato je vsak mesec v Salonu Srca na voljo prostor za tvojo zgodbo, spoznanja in vprašanja. Ker skupaj lahko letimo dlje in hitreje.

Temno stran si potlačila globoko v svojo zavest, jo skrila pred seboj in drugimi. Iz tega skrivnega kraja prihaja preprosto sporočilo: Z menoj je nekaj narobe. Nisem takšna, kot bi morala biti. Ni me mogoče ljubiti. Ne zaslužim si. Nisem vredna. Tisto, kar ostaja skrito ima v sebi moč, da te bo pogubilo. In tisto, kar razkriješ, te bo osvobodilo. Zato je pomembno, da svojo senco razkriješ in objameš v sebi.

 

Sestrstvo Varuhinje je pleme, skupnost žensk, ki ustvarja sveti prostor, alkemično posodo ZaTe, da se pokažeš, z vsemi svetlimi in senčnimi deli, ki jih nosiš v sebi, z vsem sranjem in veličastnostjo.

 

To je prostor podpore za ženske vseh starosti.
Za mladenke, ljubimke, mame, kraljice, modre ženske.

Za nežne, drzne, pogumne, modre, kjer potujemo skupaj, se srečujemo v ranljivosti in v krogu praznujemo tvojo Celoto.

 

Ena tistih stvari, ki sem jo izkusila na svoji poti je, da se ne moremo 'dvigniti' same – skupnost in mentorstvo na poti je ključ – zato sem to skupnost ustvarila ZaTe.

 

 

Sprejmi darila Sestrstva Varuhinje Ljubezni...

 

Dnevne prakse – Namenjene so umirjanju stresa in živčnega sistema, umirjanju uma in uglaševanju na tvojo izvorno esenco, da bi lahko skozi dan potovala z milino in povezana s svojo Žensko Dušo.

Potapljanje v notranjo Modrost – Nauči se obnoviti notranjo povezanost z Virom. Zavedanje, da je Vir v tebi, je ključnega pomena za tvoje dobrobiti. Vse je že v Tebi. Na tebi je, da se potopiš v svoje globine in začutiš to, kar je že v tebi in to sprejmeš. Na tebi je, da si voljna, da se nahraniš, da te to, kar je v tebi napolni. Le tako lahko to, kdo ti si, podeliš z ljudmi in svetom in si v služenju.

Skupnost – Proces zdravljenja je tvoja odgovornost. Skupnost enako mislečih žensk pa ustvarja alkemično posodo, v kateri se tvoje zdravljenje odvija hitreje in z več miline. Skupaj potujemo hitreje in letimo dlje, z ramo ob rami v skupni nameri, da ustvarimo življenje izpolnjeno z mirom, radostjo in blaginjo.

Ustvarjanje duhovne prožnosti – Življenje se dogaja. Smrt. Ločitev. Izguba. In karavana potuje dalje. Sprememba je edina konstanta in ni vedno prijetna. Na voljo ti bodo modrosti, prakse, kako v sebi najdeš center in zmoreš ostajati v svojem centru ne glede na vzpone in padce, ki ti jih ponuja vsakdan. Notranja usidranost v zaupanju, da se lahko soočiš s čimerkoli, z milino in mehkobo je v teh nemirnih časih ključnega pomena.

Utelešanje brezpogojne ljubezni – Kaj če bi lahko bila v stiku z ljubeznijo v sebi, ne glede na okoliščine? Če bi lahko ljubila vse, tudi tiste, ki so te prizadeli, te ranili? Ljubezen samo je. Brez pogojev. Opuščanje preteklih ranjenosti in trpljenja je na naši poti razcveta ključnega pomena. Povezanost z virom ljubezni, ki je v tebi, te poveže z božansko ljubeznijo, ki osvobaja in te vodi v samospoštovanje, da znaš postaviti meje in negovati najprej sebe.

Ritual kot hrana za Žensko Dušo - Verjamem v to, da smo ženske bitja procesov.
Svojo ženstvenost odkrivamo skozi svoje notranje procese – procese v telesu, v psihi, v našem vsakdanu, v življenjskih spremembah, ki se nam dogajajo. Vsak trenutek je priložnost za živost, za rast, za razcvet. Ustvarjaj svoj vsakdan s pomočjo enostavnih ritualov, ki te usidrajo v resnici tega, kdo ti si.

Umetnost ženstvenosti – Ženstvenost je način, kako se tvoja Ženska Duša izraža. Je izžarevanje, je mavrica tvojih Darov, je tvoja edinstvenost, tvoja svetloba. Vsak trenutek imaš priložnost, da se s svojo svetlobo dotakneš src soljudi in spreminjaš svet s svojim sijem.

Predaja toku življenja – Prenehaj s potiskanjem, plavanjem proti toku sprememb in se nauči, kako deskati na valovih življenja. Vse v življenju se odvija v ciklih in modro je, da jih poznaš. Ko pluješ s tokom in poznaš prehode, se lahko premikaš brez upiranja. Vsi smo tukaj z namenom in vse nam služi. Ko lahko na stvari pogledaš skozi prizmo praznovanja življenja, se tvoj pogled na življenje in svet spremeni.

Zavestna Kreacija – Obnovi svoj odnos z vso kreacijo s tem, ko obnoviš svoj odnos s seboj. Vse je že v tebi in pomembno je, da aktiviraš svoje potenciale, ki ležijo v tebi. Brez zavestne aktivacije ni kreacije. Obnovi zavestno razumevanje arhetipskih energij, ki so v tebi in ti pri kreaciji pomagajo. Učinek aktiviranja kvalitet, ki so že v tebi ti pomaga ustvariti trden temelj na katerem postaviš svoje življenje na sijoče ženstveni način.

 

 

 

Takojšen dostop do spletnega Templja – dostop do vsebin, ki so ti na voljo 24/7, 365 dni v letu, podpora, vodenje in sestrstvo skupnosti žensk. Dobrodošla si, da deliš karkoli ti leži na srcu in v tvoji Ženski Duši.

Dva klica v živo vsak mesec – kjer se mi lahko pridružiš od kjerkoli preko računalnika ali telefona. Debate v živo so vedno polne navdihov, uvidov, aha momentov za vse, ki soustvarjajo kot tudi za tiste, ki le poslušajo. Tukaj bomo delile prakse, aktualne teme razcveta in modrosti ter novosti na moji osebni poti. Vedno boš imela na voljo posnetek pogovora, da se boš kasneje lahko vrnila nazaj in ponovno poslušala pogovor.

Salon Srca, ki je namenjen vprašanjem in odgovorom ter vodeni praksi z Dušo.

Dostop do knjižnice Templja in avdio arhiva – Na voljo ti je 128 zapisov v knjižnici Templja, 138 video posnetkov in 46 avdio posnetkov predavanj, ki jih lahko takoj poslušaš na temo ženstvenosti, medsebojnih odnosov in stika s svojo Žensko Dušo.

Dostop do vodenih praks, ki jih lahko uporabljaš dnevno. Na voljo je 22 vodenih praks med drugim Sprostitev, Oceansko dihanje, Povezovanje z maternico, Negovanje maternice, Nagovanje Dragulja, Drevo.

Soustvarjanje v privatni skupini – Vabljena si, da se nam pridružiš, če začutiš.

Ekskluzivna povabila na dogodke in spletna druženja! Prva boš izvedela za druženja v živo, ki so namenjena le ženskam, ki so del SiStar skupnosti. To so dragocena in intimna druženja, kjer se sestre srečamo in povežemo med seboj, ter podelimo svoje dragulje druga z drugo. Ker je srečanje v živo vedno posebno, izjemno in neprecenljivo.

Tempelj odpira vrata dvakrat na leto. Faza vdiha je od 1.8. do 1.2. in faza izdiha traja od 1.2. do 1.8.

 

Izkusi alkemično preobrazbo v ljubeči skupnosti, potopljena v čarobnost Doma, svetega prostora, ki ga v templju ženske ustvarjamo skupaj.

V udobju tvojega doma in ob tvojem času.

 

Ena stvar je jasna, to sestrstvo ni za vsako.

Če si voljna živeti življenje vodeno s strani tvoje Ženske Duše in stopiti ven iz svoje žrtve.

Če si voljna, da prenehaš sabotirati svoj razcvet in si pripravljena na potop v svoje globine, da bi se lahko dvignila kot feniks in postala svetilnik za druge, da stopijo v svojo Celoto.

Če čutiš, da želiš pustiti sled s svojo svetlobo in narediti pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.
Če čutiš, da si pripravljena na to popotovanje, da rečeš JA svoji Ženski Duši,
se prijaviš tako, da klikneš na gumb

 

Soustvarjanje v Sestrstvu Varuhinje Ljubezni je ZaTE, če...

  Si na poti osebne in duhovne rasti že dlje časa in želiš narediti premik na nov nivo.
  Si želiš biti del skupnosti močnih žensk, ki bodo s teboj pri premiku v vodenje na sijoče ženstveni način.
  Si v svojem življenju prišla do točke, kjer si ustvarila osebni in poslovni uspeh in iščeš globlji nivo povezanosti s svojo Žensko Dušo ter izpolnjenost v življenju.
  Si srčna ženska, ki želi spremeniti svet na bolje.
  Če si voljna, da se odpreš za globljo, dušno preobrazbo in si odprta za nove stvari in nove izkušnje v krogu sestrstva.
  Iščeš stik s svojo Žensko Dušo in želiš ustvariti življenje, ki temelji na izvornih kvalitetah tvoje Ženske Duše.
  Veš, da si tukaj, da prispevaš in pustiš močno sled, da pomagaš narediti močan premik na planetu s svojim Darilom, svojim prispevkom, s svojo edinstvenostjo, s svojimi izjemnimi darovi in talenti
  Želiš biti samozavestna, zaupati vase in živeti izpolnjujoče življenje, da delaš kar ljubiš in živiš svojo resnico.
  Si pripravljena na nov nivo v svojem življenju, da dvigneš tako svoje fizično, kot čustveno, spolno, duhovno in poslovno vitalnost, ter izboljšaš svoje odnose.
  Si pripravljena, da usvojiš umetnost ženstvenosti, ki je sestavljena iz umetnosti povabila, sprejemljivosti, negovanja in služenja. Da resnično utelesiš in zaživiš svoj polni potencial tukaj in zdaj.

 

To ni ZaTe, če...

  Si dogmatična in toga, če se nisi voljna premakniti in prevetriti svojih prepričanj.
  Če ne verjameš v sestrstvo in ne želiš biti del dušnega plemena.
  Če si raje žrtev in se pritožuješ nad življenjem in nisi pripravljena stopiti ven iz svoje cone udobja.
  Če se nisi voljna prepustiti in zaupati vodstvu, ki ga lahko dobiš s strani svojih sester.

 

To je skupnost, ki Te podpre!

 

Ker skupaj letimo hitreje in dlje.

Skupaj bomo stopile v fazo izdiha mame Gaie, ki se začenja na keltski praznik Imbolc 1.2.2022.

 

Prispevek za 6-mesečno soustvarjanje v spletnem templju je 397€.
Možno je tudi mesečno plačilo 77€ na mesec/6 mesecev.

 

 

 

V sestrstvu ostaneš kolikor časa boš želela.

Sestrstvo Varuhinje Ljubezni bo s teboj dokler boš želela.
Lahko samo en mesec, lahko dva, tri ali pa za vedno.

Ker moj namen je, da ostane za vedno :)
Želim, da je to skupnost, kjer se počutiš DOMA.
Kjer praznuješ svoje zmage in bolečino. Kjer dobiš podporo in povratno informacijo.
Kjer imaš priložnost, da letiš hitreje in dlje. In se razcvetaš v svoj polni potencial duše.

Ker nobena stvar, ki jo izvedeš zgolj enkrat ne prinaša dolgoročnih rezultatov.

To je kot fitnes za mišice tvoje Duše. Lahko greš samo enkrat in ne dosežeš vidnih rezultatov. Redna praksa varovanja Ljubezni pa ti bo prinesla uglašenost na frekvenco Ljubezni in bo vplivala na kakovost tvojega življenja na dolgi rok.

Zato je sestrstvo Varuhinje Ljubezni oblikovano kot kontinuirani mesečni program, ki ti mesec za mesecem prinaša nove vsebine in znanja, da si vedno na tekočem.

Vpis vanjo je mogoč dvakrat v letu (februar in avgust), Vrata so nato zaprta 6 mesecev. V templju Varuhinje Ljubezni so ti na voljo vse vsebine, ki so del templja, dokler si del sestrstva.

(V kolikor se želiš na neki točki izpisati, to lahko storiš, a s tem izgubiš dostop do dragocenih vsebin.)

 

Zavezana sem temu, da vsaka ženska, ki je pripravljena reči JA sebi, svoji moči Ženske Duše, izkusi premik v svojem življenju, da spozna kaj pomeni živeti življenje za katerega se je rodila, da ga živi…

 

Si boš dopustila, da se odpreš za lastno dragocenost, enkratnost in edinstvenost, ki je v tebi?

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo.

Prijave so obvezne!

Plačilo prispevka za Sestrstvo Varuhinje Ljubezni lahko izvedeš z nakazilom na TRR ali preko Paypala s kartico.

Takoj po prejetem plačilu dobiš v mailu vse podatke, kako lahko sodeluješ v spletnem Templju.

Sladkorčki Varuhinje Ljubezni...

PODPORA KRISTALOV ŽENSKI DUŠI

NEGOVANJE ŽENSKE ESENCE

2,5 urno spletno predavanje boš spoznala kristale, ki te pri negi tvoje Ženske Duše lahko najbolj podprejo.

Pet ključnih vodenih praks za nego tvojega portala, tvoje maternice. Povezovanje z maternico je vodena praksa, ki jo je modro ponavljati mesečno.Moje ime je Taja Albolena. Globoko verjamem v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Globoko verjamem, da ženska, ki si dovoli biti ženstvena, opolnomoči sebe in svojega moškega ter spreminja svet. Vendar iz prve roke vem, da ne moreš biti ženstvena na hlapih energije. Potrebuješ svoj »čas zame«, da bi utelesila svoj polni potencial in zaživela življenje in ljubezen o kateri sanjaš.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji rezervoar s kvalitetnim gorivom. Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.

Zato delam z žensko, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo naravno esenco ženstvenosti. Vodim jo, da se poveže s seboj, zaupa vase, spoštuje sebe in ceni sebe kot žensko. Da zaživi kot Ženska, za katero se je rodila, da je, s tem, da sebi podari svoj »čas zame«.

Sem strastna raziskovalka ženstvenosti v svetu, ki nas sili v to, da stvari počnemo na moški način.

Sem upornica Ljubezni, za Ljubezen in z Ljubeznijo, ki deluje izven sistemov, klišejev ter ukalupljenosti v vseh oblikah. Iskala sem svetost v templjih po vsem svetu in danes vem, da je svetost del vsakodnevnega življenja. Vem, da Ljubezen vodi tvoje življenje, ko jo iskreno povabiš in se odpreš za njene čudeže.

Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

Pogoji prijave in plačilo

S prijavo na to druženje se obvezuješ, da boš poravnala kotizacijo po pogojih v ponudbi pred pričetkom druženja.

Vsaka prodaja je končna.

Splošni pogoji sodelovanja

Pridruži se mi v polni moči ženske Duše in reci JA edinstveni, enkratni, resnični, najveličastnejši Sebi!

Veselim se našega druženja in priložnosti, da Ti asistiram v tej izjemni priložnosti, da svoje življenje dvigneš na nov nivo. Se boš pregovorila ven iz priložnosti, da sprejmeš kar ti pripada in premakneš vse v svojem življenju na ženstven način?

Prijave so obvezne!

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.