Ženska mora postati Kraljica, da bi imela Kralja.

Partnerstvo je vedno zgolj zunanja manifestacija notranje realnosti. Le, če si voljna prepoznati, da ti odnos vedno zgolj odslikava to, kar čutiš v sebi, lahko ustvariš odnos, ki si ga srčno želiš. Velika skrivnost je v tem, da moraš ti postati ta Ženska, ki ima odnos, ki si ga želiš imeti. Pogosto srečam ženske, ki so v velikem notranjem konfliktu in se ta konflikt vedno znova preslikava v odnose, ki jih imajo v zunanjem svetu, vendar tega enostavno ne vidijo in za konflikte krivijo ljudi okoli sebe. Resnica je, da partnerja pritegneš s svojo vibracijo. Ko razrešiš svoje notranje konflikte in v sebi čutiš harmonijo, jo lahko izkušaš tudi v svojem zunanjem svetu. To je ena največjih skrivnosti partnerstva – postati moraš Kraljica, če želiš imeti ob sebi Kralja.

Eden od izzivov partnerstva je brez dvoma v pričakovanju, da te bo partner dopolnil. Še posebej ženske po 35 letu, ko se v njihovi notranjosti začne čustveno prebujenje in čutijo neizpolnjenost, nezadovoljstvo in omejitve, upajo, da se bo v njihovem življenju pojavil princ na belem konju. Bolje rečeno vitez, ki jo bo rešil. Vendar je to upanje v nasprotju z zakonom privlačnosti, ki pravi »k sebi pritegneš to, kar vibriraš«. Če je v tvojem življenju prisotna vibracija pomanjkanja, je to tisto, kar prihaja v tvoje življenje in to še ojačuje. V praksi to pomeni, da končaš v odnosu, v katerem se počutiš še bolj v pomanjkanju (nisi dovolj dobra, dovolj pametna, dovolj lepa, dovolj privlačna,…). Dejstvo je, da ne moreš pričakovati srečnega odnosa, če si ti nesrečna, neizpolnjena, če potrebuješ nekoga, če si v pomanjkanju in nepopolnosti v sebi.

Resnica je, da je v tebi že srečna, izpolnjena ženska, ki čuti ljubezen, radost in umirjenost. Vendar je skrita pod plastmi prepričanj, vsega kar verjameš, da si. Tvoj razum verjame v pomanjkanje, strah in dokler se ne uglasiš na frekvenco polnosti, celote tega kdo ti, živiš življenje, ki ustreza pomanjkanju. Partnerja, ki ga pritegneš iz mesta celostnosti in radosti v sebi, boš vedno čutila kot ujemanje, ker bo le odseval tvojo radost in celostnost, ki ju boš ti čutila v sebi.

Osnovni izziv sodobne ženske je, da v sebi začuti žensko, ki je že v polnem potencialu, v polnosti tega kdo v resnici je. Uglasiti se moraš na polnost, ki ti že si. Postati moraš Kraljica, da bi ob sebi imela Kralja. Ni druge poti. Kajti, ko ti si ta Kraljica, ne more biti drugače, kot da imaš ob sebi Kralja. Igra ujemanja je popolna, vedno!

Seveda je to za tvoj um popolni paradoks, vendar je čista resnica, življenje k tebi pritegne to, na kar se uglašuješ. Ti že si »vse kar je«. Vse je eno in eno je v vsem. Zavest se želi izraziti skozi tebe in kreira to na kar se osredotočaš. Ti si Kreator svojega življenja in tudi svojih odnosov. Življenje je igrišče na katerem ustvarjaš svojo igro. Nisi tukaj, da bi karkoli popravila, ker ni nič pokvarjenega v tebi, tukaj nisi, ker bi rabila nekoga, da te dopolni, ker si že celostna. Tukaj nisi, da bi napolnila pomanjkanje, tukaj si, da bi izrazila sebe, uživala življenje in izkušala radost.

Dejstvo je, da te moški ne more osrečiti. To kar lahko naredi je, da takrat, ko ti že čutiš svoje zadovoljstvo doda k temu občutku svoj kamenček in te osreči še bolj. Če ženska potrebuje ljubečo pozornost s strani moškega, moški z njene strani potrebuje spoštovanje in to je eno najbolj fascinantnih spoznanj, ko govorimo o srečnem partnerstvu, kar se mene osebno tiče. Srečno partnerstvo je praznovanje življenja. Izpolnjujoče partnerstvo je, ko se dve Celoti povežeta v neskončnost. Ko sta dva skupaj, da bi delila življenje drug z drugim, soustvarjata, delita radost svoje realnosti z drugim, kajti tvoja radost je najveličastnejše darilo, ki ga lahko podariš drugi osebi.

Zato nehaj iskati nekoga, ki te bo dopolnil, ki te bo osrečil, ki bo v tebi potrdil najboljše dele tebe – Ti si tista, ki mora vse to občutiti v sebi, da bi v svoje življenje pritegnila osebo, ki bo s teboj delila užitek, radost, ljubezen in mir – to je srečno partnerstvo. Vse se začne v tebi. In Ti moraš v sebi odkriti to Žensko, ki že živi življenje, ki si ga želiš.

Ne, ni nemogoče, se pa strinjam, da je vsekakor izziv. Več o tem kako postati Kraljica, da bi ob sebi imela Kralja delim v srečanju, o katerem si lahko več prebereš tukaj…

Bodi Sijajno!

Taja Albolena