Leta 2014 sem vodila prvo video serijo Razcvet Ženske.

To kar me je naučila je, da smo skupaj močnejše!

 

Globoko verjamem v to, da je ženska izjemno, dragoceno bitje, ki drži pokonci ves svet.

Vendar so bremena življenja včasih preprosto prevelika. Pretežka, da bi jih nosila sama.

Želim, da veš, da takrat, ko čutiš težo življenja, to ne pomeni, da je s teboj nekaj narobe.

Glennon Doyle Melton verjame, da ima teža svoj namen, kajti takrat se pokaže, da potrebujemo sestre. Če v svojem življenju čutiš težo, to morda pomeni, da potrebuješ sestro na svoji desni in sestro na svoji levi, da te podpre, da najdeš stabilnost v sebi, da se zbereš in začutiš svoj notranji center.

Sistering je angleška beseda. Tako je v stavbarstvu poimenovan postopek, ko podprejo tram, ki ne more več nositi težkega bremena in začne popuščati, z dodatnim tramom na levi strani. Če to ne zadošča, ga podprejo na obeh straneh.

Na enak način te sestrstvo podpre, ko čutiš, da teže življenja ne zmoreš nositi sama.

 

 

V svojem življenju sem prepoznala, kako pomembno vlogo so v najtežjem obdobju mojega čustvenega prebujenja odigrale ravno moje dušne sestre. Zase vem, da je moje življenje, zadnjih sedem let, ples med tem, da stojim s svojimi dušnimi sestrami in čutim podporo s strani svojih dušnih sester.

Ravno zaradi čudovite razlage Glennon Doyle Melton, sem se tokrat odločila, da v Razcvet Ženske povabim svoje dušne sestre, da z menoj podelijo svoje zgodbe, svoje navdihe in svojo pot k sebi.

Kaj sestrstvo pomeni zanje? Kakšne so njihove izkušnje, kako je teža življenja vplivala na potovanje v globine njihove ženske duše?

Namen video serije je, da navdihnemo ženske, kot si Ti. Kajti, ko ženske druga z drugo delimo svoje zgodbe, svoj sij, s tem odpiramo sveti prostor in navdihujemo druga drugo, da vsaka spozna svojo dragocenost, svojo izjemnost in edinstvenost kot Ženska z velikim Ž.

 

Najlepši del sestrstva je, da tvoj obstoj zadošča.

Ni Ti treba reševati, delovati, se truditi. Samo si.

Sestrstvo je Darilo, ki ga imamo, da ga delimo druga z drugo.

 

Si zraven?

Rezerviraj svoje mesto na brezplačni video seriji Razcvet Ženske in si dopusti, da Te navdihnemo, da zasiješ tudi Ti!

 

Priimek in ime
e-mail

Ja Taja, z vnosom svojih osebnih podatkov (ime, priimek, E-mail) se strinjam s tem, da jih boš obdelovala skladno z veljavno zakonodajo in tvojo politiko zasebnosti in pogoji poslovanja.

Pomembno! S prijavo na video serijo, se strinjaš s prejemanjem obvestil in vabil na dogodke s strani ustvarjalk video serije.

Vabim Te, da spremljaš naše uvide, navdihe, modrosti in sočne detajle tudi v naši Facebook skupini

https://www.facebook.com/groups/razcvetnice/

 

In ker je spremljanje takšnih dogodkov, tako kot ogled filma v kinu, bolj prijeten v družbi tistih, ki jih imaš najraje, k spremljanju povabi svojo prijateljico, sestro, hči ali sosedo. Z njimi deli povezavo preko katere se lahko prijavijo na brezplačno video serijo Razcvet Ženske in ko bomo začele, bodo takoj obveščene iz prve roke. Z njimi enostavno deli spodnjo povezavo:

http://divine.si/razcvet/prijava.html

 

Čas je, da dobre stvari delimo naprej, zato razširi ljubezen.

Hvala, da si!

 

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena