PROGRAMI IN PODPORA

 

V razcvetu je ključnega pomena, da ob pravem času narediš prave stvari.

 

Sem lahko radikalno iskrena za trenutek? Vem, da ima dan samo 24 ur in imaš samo omejeno količino časa, virov in denarja na voljo... zato se moraš osredotočiti na to, kam se v tem trenutku želiš premakniti.

Programe sem oblikovala tako, da se ujameva tam, kjer se v tem trenutku nahajaš.
In potem se premikaš naprej, v razcvet, listič po listič.

Razcvet se lahko zgodi v polnosti le, če cvet odpre vsak listič posebej.
V naravi ni prehitevanja. In ni preskakovanja.

Vse se dogaja v ciklih.

In na trgu najdeš številne programe, ki ti obljubljajo, da boš v polnem razcvetu čez noč.

In da se razumeva, ne pravim, da ne moreš leteti in da se čudeži ne dogajajo.

Stvari se lahko zgodijo hitro, ko veš kje se nahajaš.
In zato začneva na začetku.

Upočasnitev je ključna. Šele ko upočasniš lahko prepoznaš kdo si, kaj so edinstveno tvoji Biseri in kaj je tvoje Darilo. In ko veš, lahko iz svoje polnosti to deliš z ljudmi in svetom. Ker samo takrat, ko se ti razcvetaš v procesu razcveta spreminjaš svet.

Ženska Duša ima globino, širino, svojo ciklično naravo odstira počasi, od tebe zahteva drznost, ranljivost in predanost.

Ženska Duša se odziva na svetost in potrebuje Tebe, da jo izražaš, da jo utelesiš, zaživiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Tvoja ciklična narava je del procesa in zato na moji spletni strani ne boš našla ponudb v stilu v 30 dneh do razsvetljenja. To kar ponujam so programi in podpora, ki jo je preizkusilo več sto žensk in ki vedno znova v njihova življenja vnašajo radost, ženstvenost in globoko povezanost s seboj, z ljudmi in s svetom.

Verjamem, da je sodobna ženska tista, ki lahko spremeni svet s svojo držo, s svojim zadovoljstvom, podporo in ljubeznijo, s svojim magnetnim izžarevanjem, ki podpira življenje v vseh oblikah.

 

Kako veš, kje lahko začneva...

Čutiš preplavljenost z obveznostmi, izčrpanost, izpraznjenost vedno, ko malo upočasniš, zaradi česar se ponovno vržeš v delo in vsakič znova ugotavljaš, da to ni to... pomembno je, da neguješ Sebe!

 

Po letih razdajanja za druge in postavljanja sebe na zadnje mesto, ko sploh ne poznaš več svojih potreb in sanj je čas, da se spoznaš s seboj. Da prepoznaš kdo si kot Ženska, ceniš sebe in zaupaš Vase.

 

Utelesi MOČ LJUBEZNI >>>

SPOZNAJ SEBE >>>

 

 

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Pomembno!

Svetovanja in vse metode opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.